En ny svart.



Från  Monki  och  det  var  halva  priset  så  fick  den  för  200  kr  .

Köpte denna igår i Linköping och även lösögonfransar och rough! Nu är det nyårsafton och jag har fått i mig frukost och ska ta en dusch nu. Vid 2 ska vi ha fika hos pappa sen drar jag, bella, matilda hem till jessica för fix och gott käk. Vi hörs hos henne! Mina nyårskläder blir inget speciellt, där av att denna nyårsafton inte blev som vi hade tänkt oss! men det ska nog bli bra ändå!
S A R A

like you wood run on water.







Bilder från Linköping idag. Det var härligt att komma till en annan stad och strosa runt. vi gick i affärerna och åt gott på en taco bar! Gillar bild nummer två HAHAHA! vi är sötast så är det bara! Godnatt på er. Imorn får ni bild på tröjan från idag. Skulle uppskattas om ni kan kommentera lite om vad ni vill att vi ska blogga om? eller är ni helt nöjda? knappast va.. kom igen nu! 
S A R A 

Some new stuffs!


Koppar here i come again!


Lite Oversize men gu vad jag gillarn / City Fachion för bara 499kr på rean!


Halsband /Egypten


Fick bland annat det hära superfina armbandet av min pappa i julklapp!


Ett smakprov på hur min nyårsdress ser ut efter att jag sytt om den ikväll! Dock inte klar där än.

MATILDA

I don't wanna take no pictures, I just wanna take some shots





Dagens outfit. har haft en super bra dag med milla i Linköping. Ni får lite bilder snart och en tröja jag fick med mig hem. Vi är här hemma och har ätit och fikat med matildas och min mor och hennes kille. mys. Jävla nyår imorn..
 S A R A

en riktigt sevärd film!



Draktränaren

Kan nog vara den bästa filmen på riktigt länge!

/E

Två outfits från veckan!

1.




2.




Älskar min nya pälsjacka, ni får bättre bild på den sen!
Förövrigt har jag vart istan idag igen för fjärde gången den här veckan. Träffade ett par super saknade tjejer vid namn clara, ida , becca och dullie. Vi fikade och tog en shopping runda.
Mycket bra tjejer dedär!

Har även träffat mina bästa vänner jessica, bellie och millis den hära veckan som sara skrivit nedan, Bra dagar!
Imorgon verkar dagen löst sig nogorlunda trotsallt? Antar att vi inte är dom ända som blev utan fest i sista sekund när allt blev inställt.. bläää säger jag bara! Men goda planer på G. Fixade även nyårsoutfit i sista sekund idag som jag ska klippa och trixa lite med själv. Dumma rean gör ju så att man ingenting kan hitta!!! löve norrköping

Snart kommer sara och milla hem hit, ska skära in millas löshår då och ljusa upp mitt hår. Igår klippte jag föresten philles hår
(förlåt om jag stava ditt namn fel och förlåt om du är missnöjd HAHA). Tycker grabbens hår blev bra trotsallt :)

MATILDA


MOT LINKÖPING.


Milla  och  jag  för  antingen  ett  eller  två  år  sedan .  svårt  att  säga  : )

Har fått i mig frukost och en kompis till mamma har fixat med min nya tv. Nu ska jag fix amig lite fort sedan möter jag upp Milla så drar vi oss mot Linköping för att kolla shopping där. ska bli najs! Vi hörs hemma sedan med dagens outfit mm.
S A R A


ALL THE RIGHT FRIENDS AND ALL THE RIGHT PLACES.











Bilder från i söndags. Hade bra vänner här hemma hos mig och Tilda då. Bella, Jessica, Petter och Kalle! Galna bilder som ni ser på alla oss här ovan haha sånna är vi liksom. gillar er kompisar!! Jag är den brunhåriga tjejen med en orange toffs på huvudet utan smink..! På tal om annat då, kom hem från bion för ett tag sen - Narnia 3. Den var bra och värd att se, lite töntig kanske men inte för töntig för mig moha!
S A R A


Hustlers grab your guns, Your shadow weighs a ton, Driving down the 101


Dagens outfit. Harems, stor grå tröja, Klackskor (som ni inte ser), Skinnjacka, leopard halsduk, Skinnhandskar (som ni inte ser ) och ett pannband!

Sov hos min älskling Crille inatt som sagt, ett fint och gulligt inlägg la han även in inatt när jag somnade såg jag nu. hihi söt han är. Åkte in till stan på eftermiddagen med han idag så gick vi och sola. Sedan mötte jag upp Bästa Jessica och Bella så tog vi en lång fika på Coffee House. Pratade om allt och inget som vanligt he he och vi tog samma fika som vanligt he he. Åt nyss god mat med mamma, tony, matilda och jesper. Snart kommer Timmy och hämtar mig, matilda och jesper så åker vi in på bio + sanna och crille. syskonen med sina pojkvänner-kväll. Blir Narnia 3. Hörs när jag är hemma sedan! PUSS.
S A R A


Dag 3 och 4 i Egypten!














































såhär såg inprincip hela cairo ut (egyptens huvudstad) vi var på utflykt där en hel dag. Tog ca 6 timmar från staden Hurghada vi bodde i!


nilen


























jesper utanför Cairos historiska museum där gravar , mumier och annat häftigt finns. man fick tyvärr inte ta med kameran in.




mamma, sara och jesper vid Afrikas största marknad som befinner sig i Cairo.
Det var det sista vi upplevde på våran utflykt dit! Sjukt häftiga uppleverser.


MATILDA

På en tisdagsnatt



Älskar dig gumman.

/ C R I L L E

I don't give a fuck.



Dagens outfit.  Poncho - Bikbok,  Skinnjacka - Vero moda (gammal),  Tröja + pälsmössa - Cubus,  Skinnshorts med fodring - Modekungen (fått av min älskling),  Skinnhandskar - Åhlens,  Väska - Lindex,  Bruna boots - skopunkten.  Nytt rött läppstift som jag även fått av min tvillingsyster!

Nu har jag duschat och Millisen har åkt hem. Min mamma skjusar mig alldeles strax till min Crille så ska vi ha en hemmamyskväll och jag stannar såklart för natten. Vi hörs bästa läsare!
S A R A

NEW IN.


Kavajen är från Monki och det var halva priset på den så det blev 250 kr, jag gillar den verkligen!Skinnhandskarna är från Åhlens 249 kr. Rödinpackning från hårvårdsbaren 135 kr om jag minns rätt? Köpte detta igår.

Milla sov här inatt som sagt och tidigt idag åkte hon, jag och tilda in till stan idag. vi har kollat i varje butik men hitta inget! Vi tog käk på chili wook istället hähä. Nu är vi här hemma och jag ska ta i min inpackning nu med en dusch! Ni får snart dagens outfit!
S A R A 


måndagsoutfiten / Sara





3 bilder från idag. Pälsmössa, poncho, skinnjacka, skinnbyxor och boots. Den snygga bruna "mobilväskan" fick jag av min kära tvilling syster i julklapp mm. Vi har nu sett Sex and the city 2 milla, tilda och jag. myser sönder hihi. ska sova snart men först blir det den hedliga Greveholm serien som vi kan alla repliker i HAHA. ökänd. Imorgon drar vi oss in mot stan igen vi tre. Vi hörs gott folk! pussen.

en päls-liga i stan.





Vi tre har varit istan idag, jag fick lite inhandlat! ni får bild på de sen och oytfit bild. ni får även bilder från igår då med. älskar milla tösen som ni ser på bilderna. vi har myskväll nu och laddar ner filmer och har svull. blir en sleepover också. HJÄRTA!
S A R A

lite ifrån thailand (imorgon åker jag hem)=


benjamin (mitt lilla krulli), hanna och jag :)


jag och hanna!


jag liiite brun va!!


jag benjamin hedda pappa isa


benjamin och jag


Jag och kusinen

/ Evelina
 BLIR ATT TAGGA NYÅR! <3


Something new.





Bild 1. Linnet är från h&m 249 kr (köpte det samma dag jag åkte till Egypten), Shortsen är från modekungen, (fick de av min älskling som jag skrev i inlägget nedan  och jag älskar dem <3), Svarta armbandet - Fick de av min storasyster bl.a och hon har gjort det alldeles själv. söt!!, Detta hade jag på mig idag plus en svart cardigan över! Bild 2. Två halsband som jag fick med mig hem från Egypten! Bild 3. Ett armband gjort av tenn, jätte fint. Min pappa köpte det åt mig i Egypten, söt han är.

Nu kom Bella hit och snart kommer Jessica, myyys!
S A R A


I LOVE YOU.

Det här fick jag av min älskling i julklapp :') Shortsen är från modekungen och är mörkbruna i skinn med fodring innanför och lite runt om som ni ser! Så jävla snygga! Han är världens bästa, världens bästa pojkvän! Idag följde jag med han till Lindö till hans släkt och vi käka god trerätters mat och hade det trevligt och mysigt! Ikväll ska jag va med två tjejer som jag saknar som inibombäään plus Matilda. GREAT. Har fått bra paketer av min familia med, en platt-tv, pengar, perfym, presentkort och accosearer mm. nöjd som satan.

LOVE YOUU
S A R A


christmas celebrating















såhär såg vårat julmys ut ikväll, vi firade julafton idag istället eftersom vi kom hem sent igår! Och som ni kanske ser på nått kort äter vi tacos som är våran familje jultradition att äta på julafton, (vi är vegetarianer)
Lite julklappar hade vi hunnit köpa men jag är glad och nöjd med resan så hade klarat mig utan dom, men vad är en jul utan paket? :) Extra glad för tvn jag fick hihi och sara fick en likdan, mami♥

Har en egen uppesittarkväll för alla har gått och lagt sig .. men sängen suktar ganska gott nu!
Godnatt och hoppas ni har/haft en riktigt godjul!
MATILDA

Dag 1 och 2 i Egypten!
















Lite utplockade billder från våra två första dagar i egypten! Lägger upp mer bilder från resan imorgon.
Hade det underbart däri paradiset som man lugnt kan kallat. Ångest när man åkte hem, vill inget hellre än att stanna..
Men kan inte komma ifrån att jag saknar mina vänner sjuuuuukt mycket!!!!

MATILDA

svar på lite kommentarer / Sara

1. Fråga: är jesper med er, men inte crille?

Svar: Jesper följde med till Egypten men inte Crille!


jag, jesper och matilda när vi snorklade nu i egypten.


2. Fråga: heej sara, vad hette sidan där du och crille kolla på spahotell (stockholm)?
ha det så bra nu gumman ! puss puss <3

Svar: Heloo lilla Anna, sidan heter http://www.selmacityspa.se/
Har haft det jätte bra och vi måste ses ni på lovet innan skolan! pussis <3



3. Fråga: Hej :)
Vart är Saras gröna tröja ifrån? Riktigt snygg!
Om det nu är Sara vill säga!
Grymt bra blogg tjejer!

Svar: Den gröna transparenta tröjan är från Monki och det är jag Sara som har den på mig ja! Tack tjejen :)


Frågan var från den här kvällen och här är Jessica och jag på förfest här hemma hos mig och matilda.

Nu sitter vi här och börjar julklappsutdelningen, Timmy är tomte! Vi har tryckt i oss massa tacos också. man bara äter och äter. vi hörs sen. God jul på er!


home sweet home!



Två outfit bilder från Egypten på mig!

Jösses vad en vecka kan gå fort men vi har haft det underbart i Egypten! Det kommer komma upp bilder i omgångar. Vi kom hem sent igår julaftonskväll och vi tillbringade först julaftonsmorgon med solning vid poolen till halv 11. sedan flyg och hemfärd hela dagen till sent igårkväll. Vilken julafton va? haha. Idag har vi julafton här istället. med tacos som vanligt istället för julmat som vi inte tycker om och julklappar blir det snart. Min älskling hämta vi upp inatt och det var så underbart att träffa han igen. han kommer sen igen och sover över.

Är snäll och sponsrar min vän vp med att lägga upp hans låt! Den är bra så lyssna! :)

S A R A

Right now- Thailand


Jag och min älskling Benjamin

/Evelina

Inlagg fran Egypten!


Bild po varan strand vi har her !


Varan pool och nestan hela hotell anleggningen! De har kopcenter och ALLT faktist!

Hej der hemma! Det er Sara som skriver, vi har det jette bra och som ni merker funker inte de tre sista boksteverna (haha) vi kom hit po dagen igar och idag har vi bara solat och levt i paradiset. DET ER SJUKT FINT! har tagit massa bilder redan men glomde kameran inne po matildas och jespers hotellrum. de tar inget legg och vi har all incluse so vi kan dricka hur mycket alkohol och mat osv hur mycket vi vill HAHA. Nu sitter de andra i baren och jag ska dra mig dit med. klockan ligger fore en timma her. Kenns konstigt att ni sitter hemma i kylan bland all snow medans vi har de gott med sommarkleder och sol! Vi hors nar som igen, nu kom Matilda och vi ska fixa oss for kvallen snart! PUSSS FROM SARA OCH MATILDA!

Tjejerna i Egypten / CRILLE

Tjena alla läsare! ;) Jag (Crille Saras pojkvän) gästbloggar på tvillingarnas begäran. För ca ett dygn sen anlände tvillingarna i Egypten och som vissa vet var det problem med blogg.se i förrgår, därför blev det ingen bloggning för deras del innan de drog iväg mot flygplatsen. Dom har bett mig hälsa att de ska försöka blogga från Egypten om det är möjligt, så håll koll!




Vi the gang i Spanien i somras.


Kisses and hugs / C R I L L E


sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om


En fest från efter sommarlovet precis iår. jag är den där coola blonda tjejen längst fram ..

Blev en solning med mig själv och en pojkvän som satt och vänta utanför hihi. vi gick och kolla julklappar min crille och jag sen åkte vi hem till mig. lite fika med hela min familj och svull, film, ph osv. mys. nu är jag dum igen och sitter vid datan medans vi ligger i sängen och han halv sover. . sista natten inatt fram till jul :( skola imorgon men vi går bara till 11. gonatt peoples!
S A R A

Onsdag.


Jag och min älskling på Öland i midsommars .

Sitter ensam hemma hos Crille. vaknade för ett tag sen och guu så skönt det var med sovmorgon! Han har varit på körskolan och skolan ect. Lite ensamt utan han .. en aning! Nu ska jag ta mig lite frukost sen så smsa Lotta (hans mamma) att hon fixat skjus in till stan så får skynda mig lite nu. Blir att sola och träffa Jessica om hon vaknar någon gång HAHA?
S A R A

so hold my hand and never let me go


Crille och jag på fyllepulkåkningen i fredags haha..

Sitter hemma hos Crille babyyy och han ligger i sängen och typ sover. själv är man ju ledig imorgon MOHAHA! vi har varit på stan och sen käkat här hos han och sett ph och dh och jag har gjort en VG - MVG uppgift i severing som jag skicka in nyss. älsklingen fick hjälpa mig som vanligt BLINK BLINK! men nae nu ska jag krypa ner hos honom och jag ska ta en lång sömn nu. Det kan jag lova er!
S A R A

read the lips of read



slagen hjälte idag. somnar överallt. slutade tolv i skolan åkte hem och tog hand om valpen min. städat och lagat mat. promenerat med lillen och nu dags för kaffe! undrar vart mamsen är, köpa tv och sola står på kvällens lista. kanske även dra till pojken min!
MATILDA

I wanna lay sunbathing.



Bild 1: jag, lisa och jessica på en fest i somras. Bild 2: jerre, jag och jacke en dag i somras hos mig.

Sitter i skolan, slutar när som. vi ser på en äcklig slaktfilm och jag kan inte kolla. mår illa och tycker så jävla synd om djuren!! ush vad hemskt det är :( Vi fick nyss veta att vi inte behöver komma till skolan imorgon pga vi har inget att göra ändå haha så GÖTT LEDIGA IMOROGN. ska va med älskling och sova över med honom idag. ska nog möta han på stan när som! vi hörs sen. bye bro!
S A R A

indianas around my neck




Hitta ett av mammas gamla halsband som synns på bild1, lagom grymt för mig!

drog på en summeroutfit när jag kom hem från skolan, ville bli påmind till vi bär av till värmen! Passade på att knäppa kort också nu när min vita kropp äntligen fått färg och är acceptabel att visas.
hängde med bästa milla och sara ikväll. fastnade sedan här.skoldagen var soft men drama, tråkigt.
ska nu göra varm oboy och lägga mig isängen för att se film. jaaa! JAG SAKNAR MIN FAVORTI KILLE! men saris joinar madrassen, blir vi vakna till 3 inatt med kanske? twinie .
matilda

Between the lines of fear and blame


Dagens outfit. Skinnshorts - Lindex, Skjorta (gammal) - h&m, bälte - Zara (paris), halsduk - monki

Idag är det måndag. Började skolan tidigt med prov sen bara kolla runt i kök och teori och vi fick sluta lite efter lunch. Gick och kolla efter julklappar med Bella, sen sola vi och träna! Ett medel pass på friskis och svettis och ta mig baklänges FY I HELVETE vad kött det va idag, har inte varit sådär svettig på länge ( haha!! ). Mötte sen upp Milla som kom direkt från Stockholm så åkte vi hem till mig, gjorde pannkakor såg ph, ung och bortskämd och chillidilla. stackars pluttan hade nog behövt åka hem på dirren så sjuk som hon är men var bara tvungen att träffa henne innan vi åker till Egypten hihi!
S A R A

kommer in rullar hårt


Den kommer nog bli grym sen när bra ljud till finns. Hon ska släppa den hära singeln i USA därför översatt den till engelska men ändrade tydligen om texten för att sjunga microphonehorny lät så töntigt haha! G.r.y.m.t
MATILDA

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet, men varför går tiden så fort när man har roligt då?




Vilken helg! har inte hunnit blogga någet sen i fredags. men den har varit bra. dock gick den jävligt fort! Matilda har lagt upp bilder här nedan. fredag var det idol och fyllepulkåkning som vart klockrent och igår var det stan på dagen sen fest hos challe med trevlans människor. idag såg jag på fotbollscup med kära vänner och har även spikat in en solning ikväll med matilda och mamma. NU: plugga och chilla!
S A R A

it's just the way it goes with the dreaming people


bellie , jessica och stoffe!


crille och sara!


jag!


lejon, crille, sara , bellie , stoffe och jessica!

Vart bara dom hära bilderna igår eftersom jag glömde att mackapären kamera ens fanns .. hehe!
Vi var hos challe ett tjugotal människor men tyvärr stängdes de ner av polisen, haha det var längesen.
Hade iallafall as trevligt och vi körde på lite random ute i kylan till kl.1 på natten sen tog vi tåget hem!
Lite ledsen i ögat att jag inte fick en bild på min ida och clara buhu.
MATILDA


fredag @ carro och pulka backen


basse , crille och jesper.


sara , carro och jag.




älskling och jag. ser as fresch ut!





crille och sara.


sara och crille.


jag och jesper.


basse , carro och crille.


basse och carro hahahah! Såhär slutade kvällen för oss alla nästan , haha är det fyllepulkåkning så är det :D

Fredagen vart as lyckad. Vi började att chilladilla hos carro till Idolfinalen med svull. Sen börja vi dricka lite smått
och allt vart bara roligare.
Tog oss ut i backen onyktra som vi var och hade de as najs och varmt där ute i backarna.
Carro är en av våra äldre vänner, vi ses allt för sällan men när vi ses har vi så jäkla kul!!! hihi
MATILDA

minns det så väl, varför kärleken brunnit utav olika skäl.


FIN BILD, google!

Hejhej, ville bara säga med korta meningar att gårkvällen var bra och random, va på fest och jessica och bellie sov hos sara och mig sen. vaknade tydligen av att jag smekte bellas röv enligt henne , HAHAH!! Dom har dragit och kollat cup. Jag ska till min älskade ponny nu!
Hörs med bilder från fredag och lördag.
MATILDA

what goes around comes around




sara och mamma.


jag haha .

Sara och jag åkte in med älskade mamma till stan , vi shoppa och käka ute i ingelsta! Vi fick en hemskt nyhet idag så vi har inte varit så glada :( älskar dig mormor!

Nu har sara och jag våra vänner jessica och bellie här, vi har fixat oss och drar oss mot stan , kirrar fest. ska bli najs :)
Ha en bra kväll /MATILDA

Ikväll ska jag bli full för kärlekens skull




Dagens softa outfit. hade dock byxorna högre upp med skärp. sen en halsduk och skinnjacka med bruna boots!
Nu sticker jag hem till Carro med matilda, crille och jesper. basse kommer också! vi 6 ska se idol och dricka sen ut och åka fyllepulkåkning ;) HAHA! vi får se hur detta går. åkte fyllepulkåkning förra året med de här. och de var skit kul! härligt med helg!
 / S A R A

oh mama mama mama I just shot a man down



Bild 1: jag, jessica och julie. Bild:2 fannyjessica, jag, julie och anna. bilder från idag

Skoldagen gick fort. hade engelskaprov på förmiddagen sen idrott-bad på eftermiddagen i centralbadet. vi fick sluta tidigare så vi tjejer sprang till äventyrsbadet och lekte i vattnet haha :D kändes som man var liten igen. sen basta vi ganska länge och prata massa. mötte upp carro på stan sen, vi fixa till ikväll och sen åkte jag hem. Åt nyss .. pizza idag igen. mamma köpte hem igen men vi har ljus tända överallt så matilda, mamma och jag hade det mysigt med prat också. / S A R A

Hemma /101210


ph by me
Har varit hemma heladan , otroligt värt. Städat och lekt med hunden, inte gjort ett ända skit annars! Ska duscha och snart kmr mami hem med pizza! Kndes bra när sara kom hem, nästan börjat prata med själv lite, heh!
MATILDA

samma gamla visa men vet inte vad det är för låt




Två snuttar jag spela in på Daniel. bästa han. / S A R A

Oh lilla lady

Tja! Köttade iskolan idag med, efter de mötte jag upp girls på stan, vi drog oss ner mot nattklubb Hugo och mötte upp boys där daniel adams-ray vankades. Grym kille som kan sin grej , lite besviken på publiken dock då det var nästan bara vi i vårt gäng som skrek&applådera kändes det som :o .. Men hans låtar slår ingen och de märktes i publiken oxå, gillar dom starkt! Smått iriiterad på folk bara som säger att det sög men JAG vet att dom inte deltog i det hela mer än en gestalt i bakgrunden. För oss besvärade bara att alla människor var så långa, eller så var vi korta heeeh . När jag kom hem åkte jag till min käre ponny som skulle tränas. kom hem halv tio och har sett PH och annat nu, finalvecka nästa ju!!
Imorogn har vi Filmtema iskolan , dear john på f.middagen och nån random på e.middagen.
Känner mig inte så frisk nu host host så blir troligtvis hemma imorn , fridaaayyyy ju♥ Nae men dags att gå och lägga sig, sjukt trött efter stressig dag Dessutom är jag faktist på godväg att få min lunginflammation tebax så äter pencelin igen dagligen!GODNATT / MATILDA

sara , daniel och jag!
erkänn man blir sjuuukt iriiterad att man inte kunde lyckas se något bra ut när man verkligen ska de.... usch!

DANIEL ADAMS-RAY. GRYMT!


















Det var sjukt kul och hans låtar är ju bara bäst! BÄST.BÄST.BÄST. alla korten har jag tagit. han var en liten kille och han var lika bra live som på skiva. fick även kram, kort och några ord med han hihi! glad tjej. dock höll det på i en timma bara och var trångt som satan. läste att det var några som blivit besvikna. haha vad hade de förväntat sig egentligen?
 /  S A R A

Daniel adams-ray idag!!



Nu slutar vi skolan så sköönt, om 3 timmar ser vi Daniel uppträda inne på Hugo här i Norrköping! har biljetterna fixade och man kan ju inget mer än tagga! MUMS! / S A R A

plugga ässet av mig med nutte


Anna och jag på fikan idag haha. bella, anna och jag skratta nog ihjäl oss och hade as kul haha.

Ligger i sängen med min nutte (kille) bredvid mig. Vi åkte aldrig in till stan efter vi käka utan har pluggat, sett bra på tv och myst istället. Nu har han hjälpt mig så himla mycket. så glad att jag har han hihi. Imorgon taggar vi ett gäng till att se Daniel Adams Ray på Hugo på eftermiddagen. vi köpte biljetter idag! ska bli så jävla najs! nu ska jag pussa på min kille som är lite fööör trött och sova, skola imorgon 08:00. gonatt med er bästa läsare!  / S A R A

what goes up and what goes down , just don't let me fall

Min älskling kom hit för ett tag sen, min underbara! grey's har vi sett och gullat, men nu dags för mig att plugga till eng.provet, bra påtänkt nu va? Älskling tar en dusch sålänge sen ska vi mysa till film i sängen.. Tidig uppgång imöra, usch!
GODNATT SWEETIEPIES / MATILDA

Konsert imorgon!


daniel adams ray . skön kille alltså, enligt hans texter iaf he he. Köpte ut biljett till hans konsert på Hugos imorn, freakyy!! Och fyfan vad vi ska galna loss,
så jävla glad är jag . lycklig som fått både oskar och daniel på en månad, hihi
MATILDA

oh zingoalla tror att om himlen finns är man förlorad


pic från denna kalla morgon!
Hade prov jag med i morse, försenad som jag alltid är fick jag sitta där själv och skriva om hudvård! Förväntar mig ett MVG, tack vare min käre vän milla, bästa hon hjälpte mig i ca2 tim igår!

Inget hörde ni från mig igår btw just för att jag var med milla till tio på kvällen, träffade även finaste emelie innan milla på munken, vi hann inte ses sålänge men vi ska ta igen all tillspillotid vi har nu nån dag framöver. Challe var förövrigt min kund igår och hans hår vart nog bra ja!
Hemma nu efter att köttat iskolan och solat med bästa tjejor, gick även och köpte ut en .... säger sen :D

känns som de ändra som skrivs här är om en casual vardag varje dag, måste va jäkligt intressant!! sorry
förövrigt sitter jag i soffan med pluggcrille, PH böjar snaaaart, for something good, for paradise.
MATILDA 


vad skulle jag va utan dina andetag?





Bild 1-3: jag imorse. Bild 4: bella och anna på fikan.

Bilder från idag. hade ett prov på morgon så sluta vi jätte tidigt i skolan. vi gick och sola jag, jessica, bella och anna. sen tog vi en fika men inte jessica. sedan gick jag upp och träna ett friksis och svettis pass klockan tolv med bella. bella och crille följde med mig hem sen och bella har åkt. mamma har precis köpt mat hem, räksallad till mig och pizza till crille! ska in och fika och plugga med crille snart. my boy :) /  S A R A

TRE SMÅ GUMMOR!



En bild på mig från förra veckan! kom hem från jessica i eftermiddags sov till halv 2 höhö. hade en great kväll/natt/morgon där! när jag kom hem så va milla, tilda, jesper och challe här. blev att glida lite bil sen fika med de här. milla är kvar och matilda, milla och jag rååpluggar och chillar. tre små gummor! / S A R A

comhem reklam . REMIX.





Hahaha detta har vi roat oss med ett bra tag. har ont i magen skratta så jag fick tårar :D!!!! AHAHHA! BÄSTA TJEJORNA! Det kommer mer sen! / S A R A

resfebern börjar komma


tylösand -09                                                                                     mallorca-09



öland-10                                                                                                öland-10



skärgårn-10




paris-10
vi bilade dit så var i flera länder.
bild1: vid eiffeltornet.   bild2: står vid den kända floden seine.
Detta var min andra resa till paris&disneyland, vilken vacker stad alltså, dit kommer jag åka flera gånger! Förra gången flög vi men gick precis lika bra med bilresa, collt att stanna i massa andra länder, har bilat förut till italien och spaninen, danmark osv fast de gills inte tycker ja ;) Ganska van i bil iaf



spanien-10

Alla dessa resor är mina senaste resor som jag har gjort på ett år, alla har vart sjukt underbara på sitt sätt!
Snart åker vi mot egypten, inte väldigt snart men runt en&enhalv vecka. Har ni hört om hajolyckorna där föresten? Sjukt läskigt .. Har börjat knarka pencelin igen för lugnimflammationen börjar komma tillbaka, vill ju inte vara sjuk när jag åker!

Ska se paradisehotel avsnittet jag missa ikväll och lägga mig i min ursköna säng, längtarrrr!
Imorgon har jag en sjukt skön dag framför mig-skola=kundpass bara, challe ställer upp sen slutar jag runt 12. Då ska jag träffa min saknade emelie och sara ska hänka på om hon läser de här :) efter de ahr jag lite planer med jesper sen ska jag vara hundvakt åt lillebror som förövrigt har vart hos frissan idag , kom hem med rosettt och allt♥ Milla kommer till mig runt 5 så ska hon hjälpa mig med plugg.
VI HÖRS IMOROGN , GONDATT SÖTISAR!
MATILDA

Olsen, italian vouge'n v magazine








kommer aldrig sluta digga de här bilderna, sjukt slitet retro, gaaaah!
cloudy eyes and stripy hair, round glasses and a smocking cigarette
MATILDA


vi har en svullkväll / Sara





Bilder från spanien i augusti-10. rätt härliga bilder. jag är den ljushårige tjejen och killen är min pojkvän!
Pirrar lite i magen när jag tänker på att jag åker till Egypten nästa fredag höhö!

Har haft kök iskolan hela dagen! efter gjorde jag en behövlig sak och sen följde Anna med mig hem, vi stressa och käka, milla och tilda va där hemma och va tröga också haha. sen åkte anna och jag till blacka och mötte upp jessica så köpte vi svull! vi är hemma hos Jessica och bella är här med. vi fyra ska ha en mys kväll med svull och så kör vi en sleepover här också! GUESS WHAT? Vi är lediga imorgon :D

Rasta Far I


min vän milla och jag, en bild från i höstas!

Hade permanent PROV iskolan idag, de gick.. Efter de hade vi 95 års jubileum på kungsgård, käkade tårta och slutade vid 1. Gick då och solade med mina tjejor från skolan, lite roligt att min vän milla stog utanför och vänta helt random, hade en aning att hon stog där vilket alltid har varit sjukt, haha!! JAja jag och tösen åkte hem till mig och gjorde tacos, pratat massvis och ja bara haft de göttans! Garvat sönder till ticksmongot, judit&judit osv osv .
Vi sitter här i den förbannade soffan nu igen , dags att dra till min älsklingsponny och skjusa hem millisen.
Hörs sen!
/MATILDA

speak out to be seen, it will never be like it been



Har städat med min älskling idag, vi fixade en ny större säng åt mig, wihuu! var istallet sen när jag kom hem hade min älskade jesper tänt ljust och gjort en gullig lapp vid min säng hihi , love him<3 vi badade lille teddy sen som var sjukt skäb, bajs i rumpan osv , usch hahha! sen duschade vi och mamma , sara och crille kom hem med thai-mat, sen åkte vi fem+pappa, storasyster och timmy på bio, jätte mysig kväll, nu ligger vi i soffan återigen och ser film med gott. jag och älskling längtar att få lägga oss nuduschade i min nya säng som är nybäddad,härligaste känslan nästan!

P.S rolla ner lite för ett inlägg har hamnat fel i arkivet "bilder från i fredags" är inläggets rubrik.
är typ 3 inlägg neråt.
/MATILDA

helgens look / Sara



Fredag! åkte på fest då med milla och tildxa. haha säger bara sjuk kväll/natt.


Lördag! igår inför trerätters och kvällen med älskling på hotellet.

Vi såg filmen Cornelis på bio. Den var helt okej, sorglig historia om honom. innan köpte mamma hem thaimat som sagt och min crille följde med hem hit igen. vi ska snart gå och sova först ut med vovven. Bra söndag. BRA HELG!

Bilder från spaweekend / Sara









förrätt

varmrätt

efterrätt









Massa bilder från spaweekend igår/idag. Vi hade det bäst med god mat, härliga varma pooler, bastu och behandlingar. Det var jätte fint där också men tog inte så många kort på stället. de tog inte legg så vi satte oss i baren på kvällen fick även cider till maten. drack en drink som hette Smurf därför blå tunga haha! vi hade det sjukt mysigt jag och min älskling. BÄSTA!

har haft en otroligt mysig spaweekend! / Sara


Jag och crille igår på hotellrummet :)

Vi har haft det sjukt najs, berättar sen och med mer bilder. Nu är vi hemma käkat thaimat nyss. nu åker jag crille, jesper, matilda, mamma, pappa, sanna och timmy in på bio! vi hörs hemma sen! livet är stressigt ;)

bailando- thailando!

Sup! Jag har varit riktigt dålig på bloggandet. dels för att jag bor hos min pojkvän=  min kamera går inte att koppla in i hans dator. MEN imorgon åker jag till Asien, Thailand faktiskt. Blir lite data till handbagage, även kameror, så nu kommer jag kunna blogga på riktigt i 3-4 veckor där nere. wonderful right.

Ska bli skönt att komma ifrån Sverige och snöstormarna. 13.40 lyfter planet ifrån Arlanda & jag och älskling ska bara njuta och ha det helt underbart.




pic 1: jag för tre år sen i Spanien
pic 2: Kusin vitamin Hugo och Syster Isa posar. ni måste medge ett snyggt kort förövrigt?

/Evelina


bilder från i fredags!


milla , sara och jag .


millu och sara.


jag ...


jag och millisen , haha fyfan vad våran walk till fabbe var skojjjj haha


haha jag och sara .


milla jag och sara , sjukt glada efter att ha gått , från blacka till nästan vånga och från nästan vånga till kimstad,
haha vi var hemma runt 5 på morgonen, jipppi!!! En stackars vän kalle ringde och hade ingen sovplats så han fick en sleepover här . Döds döda när vi vakna ,haha guuud!!


våra andra två vänner var oxå sjukt glada efter powerwalken. hiih inte riktigt värt att garva åt än då.

Hos fabbe hade vi kul, ja typ :) Igår somsagt var vi döda, men jag och millis åkte med mami till löfstad på julmarknad ändå, mysigt och vi köpte nog på oss alla karmaller och allt annat ätbart hem.
På kvällen sen var vi istallet och sen hemma slappade vi sönder, helt slut var vi, vart god mat och lite vin annars somnade min vän bara en timma, såg då en jättebra film SJÄLV ahha, sen fick jag liv i henne och då dök jesper upp i huset, millisen åkte hem vid 1 typ tyvärr för hon inte mådde bra buhu!

/MATILDA

they got a smile on their faces


clara , bebban och jag!


bebban och jag !


bebban , jag och Ida haha!


bebban, jag och ida! HAHA vi gillar dubbelhakor yep.


jag och Ida!

Bilder från skolan idag! Kan inte sluta garva åt bild4 på ida , hahahahahaha!
/MATILDA

over my head




Dagens!
Inte kännt mig bra i dessa kläder alls idag men tog mig igenom skoldagen med bästa tjejerna i klassen efter de gick vi och sola en 22minutare! Hemåt tog jag mig och till stallet med, plockade upp bästa milla påväg hem och vi har nu ätit pizza som sara skrivit nedan. NU ser vi idol, kanske iväg sen who knows.
MATILDA

Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyys



Dagens outfit och nya hårfärgen med en förjäkla dålig mobilkamera..

Hade engelska till 11 käka god tacos i skolan då sen åkte bella, jessica och jag hem till jessica. vi drack kaffe och plugga och hade de mys.  Kom hem vid halv 7 typ. är med milla och matidla nu, vi käka nyss pizza som mami köpte hem. ikväll ska vi tre bara chilla och ha de mys eller så drar vi på fest sen .. de är oklart. Puss / S A R A

like the colours you splashed over me



vilken mörk dag, har solat och vart med älskling iaf! var på coffehouse med gänget, hann inte äta det jag köpte som vanligt så tog med mig det hem iallafall, förbättring! Ridit min ponny och tagit hand om hunden, käkat med familia och färgat min tvillings hår, gud så irriterad hon ska va jämt när man håller på, haha!
Lyssnar fin musik med sara, mycket tillbaka blickar från förr, sorgligt litegrann, åh varför. därför.
säger bara the fray

Ha det så jättebra nu evelina, avis på dig som satan men det är en annan femma... när du kmr hem ska vi ta tag i saker tycker jag, från hjärtat vill jag säga att jag vet vilken sjukt underbar människa du är och hur stark du är med allt du gömmer inuti dig, du vet att vi ser! <3 puss på dig
/MATILDA

All I want is the wind in my hair, to face the fear but not feel scared





Dagens: Ljusgrå cardigan och orange tubtop - monki, Jeansshort med rippning och volanger - Bershka (Paris), Fakepälsmössa - cubus, stay ups - lindex

Nu ska Matilda färga mitt hår sen blir det mat som mamsen håller på med och sedan drar jag upp engelskan för plugg! Svar på kommentar: Anonym om sminket idag! / Sara:
Fråga: när kommer bilderna på pannbanden/hårbanden? :D
Svar: De kommer inom sin tid, håll utkik!
/ S A R A

All we know for sure, Is all that we are fighting for


Carro, Benjamin och Eve haha ;)


Basse haha och Jesper :)

Två bilder från fikan i eftermiddags. Blev en bild på mig och Matilda med men den blev inte förjäkla bra alltså! haha. Vi käkade på coffee house förresten, goda toast blev de för min del! Köpte med mig en hårfärg hem också så får hoppas på att min tvilling har lust ikväll! Var kul att träffa alla igen och Eve och Benjamin får ha en grymt bra resa i Thailand. 3 veckor !!!! avis som satan. PH börjar snart och efter de får ni en dagens outfit! / S A R A

en tjock jacka och en fet pälsmössa


älskling och jag i somras!

Igår på våran ettårsdag så hade vi en mysig fika och sedan åkte vi hem till honom. hans föräldrar gjorde jätte god mat och vi fick vitt vin till maten för de ville att vi skulle ha något  extra hihi så söta. sen var de ljus överallt. vi hade köpt med oss gottisvull också så vi hade en mys kväll. nu sitter jag i skolan och slutar snart. ska fika nere på stan med eve, crille, matilda, jesper och de andra med tror jag? De ska bli najs iallfall! Förövrigt är det ju väldigt varmt ute .. DÖR / S A R A

1 december, aldrig frusit så mycket!!


millu och jag påväg hem hit, snuuuuuuuus♥




Dagens!

Skolan seg as usual , drog med mig millisen hem till mig, köpte lite omgoet goda saker, massa gulligt prat och äckligt kaffe, hahha bäst är vi!

Ska vinka henne hem och dra mig själv till min jesper, hörs där i guess!
MATILDA

Ett år med min älskling idag!



Jag finner inte ord för hur mycket jag älskar dig. det går inte en dag en tanke utan att jag tänker på dig. när du håller om mig känner jag mig som tryggast. när du pussar mig känner jag mig som världens lyckligaste tjej. Jag är så glad att du är min och du har en väldigt stor plats i mitt hjärta! Ett år har gått väldigt fort, känns som jag kännt dig hur länge som helst. Du kan mig utantill, du förstår hur jag känner. Tack hjärtat för att du är min. Jag älskar dig obeskrivligt mycket Christopher Cidheden!

Åker in till stan och möter crille nu, vi ska fika på det stället vi fikade på för första gången när vi sågs! sen ska vi bara umgås och sover hos honom inatt. I helgen firar vi med spaweekend! / S A R A

sometimes I wish that I could freeze the picture






Några bilder från frebruari då jag stod modell när min stora syster fota!

Det är natt nu och jag ska gå och lägga mig, ni kanske undrar varför jag lägger upp så mycket inlägg haha? men imorgon blir det ingen skola för min del. Vi har ändå bara morgonfika och sen slutar, så sovmorgon HÄR! Imorgon är det en speciell dag dessutom <3 / S.

RSS 2.0