GOTT NYTT ÅR


Bilder från förra Nyårsafton.
Hoppas alla ni mina kära får en förbaskat bra nyårsafton och en ny bra start på 2012.
GOTT NYTT ÅR /MATILDA

That I'm better off on my own.

Me right now.

Nu drar jag och mina girls på äventyr! :) HEJ.

28 december.

Jossan och jag för några dagar sedan.

Igår fika jag med lina och tilda på stan så gick vi och shoppa lite på rean efter. sen åkte vi hem till henne och laga tacos och körde en mys kväll :) bästa linis. Blev kvar där över natten så åkte vi 3 in till stan idag igen, i jakt till något att ha på nyår. sket sig. mötte sen upp millis så luncha vi och det blev sushi <33 sen åkte vi till ingelsta. hitta lite. Nu är jag hemma med jessica och matilda, så kommer  bella snart. är lilllördag. :)

pieces.

Jossan och jag igår.

Bion var bra och hade en mysig kväll. Nu blir det sängen, känns tidigt att sova nu. Har gjort dåliga vanor till en vana. Men imorgon kör jag mellandagsrean med Lina och Tilda! great :)

hela världen är så underbar


Jag och Clara igårkväll innan vi gick bort mot Kimma.
Sara har ju föresten berättat hela kvällen därefter,
jag somnade lyckligtvis mycket tidigare än henne haha!
Ikväll blev det bio med Sara och systrarna Tholf somsagt. Micket bra film och sällskap :)
Ska väl uppdatera mig i datavärlden annars bara sova uuut för en gångs skull. Haft 2 galna dygn.
Hoppas ni alla hade en bra jul, I had! Har börjat leva för nätterna
MATILDA

BIO.

förra vintern.

Herregud mår skit! Igår var vi först i Kims lägenhet och festa sen drog Clara, Tilda och jag vidare hem till Jerre. Där vi var ett gäng som sjöng till gitarr, förtärade lite mer alkohol, vattenkrig lyckades jag och min dumma vän Jerre ha med. haha. gick och la mig vid 12 idag när vi kom hem. upp vid 17-18 och åt pizza???. Nu ska jag in till stan och se bio med milla, malin och tilda. syskondejt. :) Ska bli kul o se stockholms b-rudarna!

ju mera dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma.

Två bilder från inatt, julaftonsnatt-firande. Bild 1: johan, jag och robbin. Bild 2: bella, jag, knet och robbin. Tagna från bellis blogg.

Haha natten var ung till 7 imorse som sagt. Nu drar vi tjejer på alkoholen igen, det är ju trots allt juldagen :D herrå

111225.

bild från i somras 11.

Julen blev bra, åt, åt och åter åt. som man alltid gör. Vi äter dessutom tacos istället för julmat på julafton. Det är så mycket godare! Fick mycket bra julklappar också som massor pengar, högtalare, perfymer, löshår, presentkort och annat kul, hel nöjd då jag inte önskade mig något! :) Sen åkte bella, tilda och jag till lite kompisar och festa till 7 imorse. Det toppade min julafton haha! Somnade 8 imorse som ett litet barn i min säng. Just nu sitter jag i morgonrocken då jag sov till 16. Snart kommer lite tjejvänner hit så får vi se vad vi gör :)

GOD JUL.

Jag igår. Kjol och stickad tröja - Monki
God jul önskar jag er alla! Igår satt vi uppe sent och spela yatzi och skitgubben och åt gott. hade det väldigt trevligt. nu blir det halva dagen hos pappsen och halva hos mamsen. Hörs sen! Ha en bra dag! :)

fredag.

jag, jesper och matilda för exakt ett år sedan i Egypten.

Sjukt att det är ett år sedan vi var i Egypten och fira jul! Skulle göra allt för att vara där nu .. Nog om det. Åkte in till stan och julhandla med tilda, bella och lovisa förut. syskondejt. Vi röjjde runt som hönor till kl 20 när det stängde. haha. nu ska jag spela spel med matilda, jesper, mamma och jonny. dagen innan julafton såhär.

white christmas.

Min mamma ville köra en ny variant då hon kom hem med en vit gran häromdagen. Hade inte så mycket att säga till om men den är ju fin iallafall. Bryr mig inte om julen på något särskilt sätt, tycker den är tråkig (haha), men samtidigt mysig i några former. Ska in till stan snart och köpa alla mina julklappar. Typiskt mig och matilda dagen innan ..

new shoes.

Din sko - 399 kr (tror jag?, orkar inte kolla nu haha)

Fick med mig detta par hem från stan igår. Gillar fodringen, nya krafter till snön. Idag fyllde min pappa år (nu blir det igår) Så har varit där och firat han hela dagen/kvällen. bästa han. Jossan följde med hem på promenad hit sen. så såg vi satc och åt chips. mys. Imorgon vankas det julklappshandel till högsta grad!

jullov.

Lite bilder från gårdagen, tagna från bella blogg :)

Igår fick vi jullov. Blev att gå på stan och julhandla efteråt och käka lunch med Jossan, Jessica och Bella. Sedan åkte vi hem hit på go-fika hehh. Vi tog möjligheten att åka spark(därav kläderna som är på) sedan med tilda, johan, andy och marcus. Helt spontant efter några timmar hamna vi alla på en fest med gamla vänner. Slutade med en tripp till löfstad slott för spökrunda. då ingen vågade lämna bilen. haha .. jossan och jag somnade sedan runt halv 6 imorse. älskar random och spontant med goa vänner haha!

-
Idag när jag var i Småland tänkte jag på dig extra mycket mormor, gick på vägar jag gått med dig, åkte förbi din infart som vi alltid åkte in på för att hälsa på dig. Tänkte att jag ville åka till dig men insåg lika snabbt, att du lever inte längre. du finns inte längre här nere hos oss. ser ditt leende framför mig när du börjar skratta och kollar mig rakt i ögonen. det är svårt att fina du inte finns längre. men jag vet att du har det bra där uppe, vi tänker på dig och saknar dig enormt!♥
/ SARA.

111220.

höstas 11.


Kom hem från Småland för ett tag sen. Har ätit farmors mat, hembakade bullar och sockerkaka, nu mår man♥ Åkte även förbi våran faster där kusinen jocke var också, va kul o träffa han igen. vi var runt oknö och kolla också. Bra dag i Småland helt enkelt. Är trött och imorgon får vi jullov. whii

julklapps-spel och tacos.

Bild från ikväll! som katten tagit!

Åkte in i eftermiddags till skolan och gjorde ett matteprov. Sedan hoppa jag på bussen med tjejerna till Skärkind, Bella. Där vi gick på ko-vandring (haha), lagade tacos, myste och körde julklappsspel :) bästa tjejerna. mysigaste hade vi. Imorgon är vi lediga och jag ska följde med far min till Småland, hälsa på farmor osv :)

man tjäna status o man våga skippa läxan.

Bella, Jessica och jag i fredags.


I fredags firade vi ett gäng tjejer Julie ute i svärtinge, laga tacos, spela spel och bada jacuzzi. mycket trevligt. Mot natten åkte jag med Jossan, Bella och Jessica till Peppes nys cribb i vånga. festa till 7 på morgon.. sen blev det på alkoholen igen på lördagen ute i Skärkind med ett glatt gäng, med fri bar och klassisk musik. Haha allt har gått i ett! Men kul har jag haft :)

Chairs to sit and sidewalks to walk on


Ett snygging par jag fick med mig hem från staden i Fredags.
Från Vagabond - 30% rabatt så fick de för 910kr. Awesome
MATILDA

everything is never as it seems


I fredags kväll tog jag en stan runda och en fika på Kupolen med Ida och Clara dit även Sara kom och joina ett tag . Skit mysigt! Vi 3 åkte därefter hem till mig och sen vidare på festligheter! Våran "dit" resa är mer än värd att garva åt haha. Vart en bra kväll/natt och wierd morgon! Vakna sen av att Bellie och Sara stog vid sängen och glodde på mig , och dom var något mindre bakis än mig . Herrejösses! Vi har då ett makalöst liv
MATILDA

jag hörde ord från mina läppar som aldrig vilat i min mun.

Haha gud vilken gammal bild. Igår var det trevligt på julbordet, var fri bar, charader, lekar osånt. Tog mig bara en cider då jag skulle till skolan idag. Men valde att vara hemma, mådde inte så bra och MÅSTE plugga nu. Ikväll blir det mot svärtinge trakaterna!

161211


Me Now.

Julbordet igår var trevligt, var hem runt 23. Har försovit mig idag men tar snart buss-tåg-buss till skolan. Idag ska vi efterlikna en kändis och bli fotade. Fotot ska bli identiskt med ett foto som kändisen är med på. KUL! Därav bråttom om jag ska hinna fixa mig....
MATILDA

Som om vi alltid älskat sen min dagboks första blad.

Today.

Ser ni hur trött jag är?! haha.. är sjukt trött. Var hovmästare i restaurangen idag i skolan, vi har julbord den här veckan då jag ätit massor dessert och druckit mängder av glögg. Så på tal om julbord så åker jag och Matilda till Linköping nu snart där vi ska på julbord med jobbet (burger king). Ska bli trevligt, dessvärre ska de resterande arbetskamraterna ut på krogen sen.. och det är ju kult att man har åldern inne osv. suck.

känner du lyckan genom sorgen?


jag just nu .

Sov hos min storasyster inatt somsagt med min tvilling och lillebror. Jäääätte mys! Slutade praktiken halv 6 ikväll och åkte direkt på Öppet hus hos familjen Spetz för uppvaktning av födelsedag. Varit hemma sen 21 ikväll och suttit fast vid tvn, ser på "På Smällen". Snart satc! Vi tog föresten bort min utväxt igår iskolan och en fjärdedel av min hårbotten är sönderfrät......
MATILDA

jag har ingen ödestro den tanken ger ingen ro.

angelica blick.

Var mysigt hoa sanna igår, vi drack glögg och åt massor nötter med nötknäppare :) Mina vardagar handlar mest om skola och plugg just nu. men snart, snart så är det jullov. bara det sista kvar! så drar fram engboken nu..

det här är slutet på vår film.

Hade servering hela dagen vilket jag har resten av veckan nu, helt okej. kom även in ett luciatåg i matsalen idag och sjöng. fått in lite julkänsla nu hihi. blev sen 1 timma plugg på bibban, alone i väntan på tilda. då vi sen gick och sola. Åkte hem och läste i engboken och är hos min stora syster sanna med matilda. ser twilight och köpte upp pizza förut. syskonkväll hih. satc snart och här blir vi kvar över natten♥

Svalkar vinden, värmer solen





Har haft världens skönaste morgon . steg upp vid 7 och har haft luciafika m familjen och tagit mig en morgon dusch . Nu drar jag till skolan!
MATILDA

we're dancin' on the edge of the hollywood sign



Haha. Jag må fortfarande gilla den här låten. Så skön

Nattsurr somvanligt. Luciadagen imorgon- Luciatåg vilket är bland den mysigaste känslan att se!
Nu ska jag in till tvillingen och sova. Godnatt
MATILDA

wanna get awaaaay.


Spanien augusti 10.

Har läst i engboken, somnat i soffan 1 timma, gjort klart en uppgift och precis sett världens bästa satc. nu ger jag upp för dagen/kvällen. tråkiga liv. godnatt.

12 december.


Bella, jag och Anna på fräcka förra veckan. från jessicas blogg!

Sug måndag. östgötatrafiken har bytt tider totalt. ligger efter med engelska boken (på tredje kapitlet, skulle varit klar idag), fick ig på np i matte b. Har skrattat med min tvilling på stan iallafall efteråt och det är 12 dagar till julafton. nu ska jag läsa engelska boken med en kopp kaffe. hörs latero

Winter's cold, its to much to handle



Bilder från igår som Bella knäppt och jag redigerat om lite.
Jag med blondt kort hår.
Jag jobbade med idag och är med helt slut nu som Sara skrivit. Jätte bra helg förövrigt!!
Bara hålla andan nu den sista hela veckan i skolan.
MATILDA

3 advent.


Hej! Har haft en super bra helg! Fredagen blev super mys och sen sov milla här :) Hon va kvar hela dagen och vi var så sjukt trötta, kom inte längre än till blackert, till jerre igår. Där vi började med spel och förtära alkohol med killarna hon och jag. Sen kom det mer folk! Alltid kul med gänget här ute hehe! Hon sov här inatt igen och idag stod jobb på schemat! Blev 5 timmarspasset vid kassan (därav bakislunch haha). Död i soffan med tilda nu framför tvn, ska duscha snart när jag orkar ..

idolkväll!

Fina Lina och jag i somras.

Provet gick åt skogen! Blev ändrade planer, så blev inget med Emelie. Köpte med mig en paussallad hem. Åker nu in till stan och möter Lina, blir nog en fika. Sen drar vi oss hem till Maja där vi är gamla goa stallgänget ikväll. Laga mat och se idolfinalen! Super mys och kul :)

när vet man vad man vill.

Ibland önskar man att någon kunde säga vad man vill, när man inte vet själv ..
Ska nu göra nationellt prov i matte i 4 h. fml. Sen blir det lunch med Emelie och Tilda! Ska bli kul att träffa Emelie, för vi är så dåliga på att ses haha! Men tiden spelar ingen roll, vi vet alltid vart vi har varandra :)

espresso house.

två från idag.

Åkte som sagt till Linköping idag. Blev en ute fika på espresso house med tilda, eve och julia! Eve hade med sig sina två hundar och tilda och jag hade med oss våran Teddy :) Så hundfika haha! vi satt där med varma drycker och filtar i 1 minus grad. ( okej i slutet kändes det som 25 minus grader ). Var super mysigt och var så kul att se eve igen och hennes pojkvän Benjamin. Nu blir det matte igen, fasar för np imorgon.

me today.

Hade det super mys i Linköping. kommer bilder. Är precis nyduschad  och slänger mig ner med matten nu. np i matte B imorgon kl. 08:15. känns kult! Tänk på mig då! PÖSS.

111208.

gammal bild på mig och eve.
Åker nu till Linköping med tilda för att träffa eve, gå lite på stan och så! ska bli så kul att träffa henne igen nu när hon är hemma från Norge :)

Vouge inspo photos for SS12



Hade pratik idag som varje onsdagar. Klippte Bella och Kajsas hår, dom vart grymsnygga! Vart ett donken mål med Sara, Bellia och Jessica däärefter. Kom hem 19 från praktiken och har bara softat vi tvn. Win a date with Tad Hamilton och Sex and the City. Nu ska jag sova.
Börjar skolan 10.15 imorn!
MATILDA

111207


Me.

Slutade skolan halv 11. värt. gick då till fräcka och fika med tjejerna i klassen. följt av 3 timmar fikande därav blev plugg checkat med. Efter gick jessica, bella, tilda och jag ner till donken och käka lunch ahha. Sen hämta crille mig så åkte vi till Lager 157 och kolla sen blev det lite köp inne på ingelstad. Han följde med mig hem så har vi druckit tee och han är godhjärtat som hjälpte mig plugga. själv nu och ska sätta igång med matten..

Godmorgon.

Har försovit mig .. men drar mig nu in till skolan! Sen blir det luncha med jessi, bella och tilda och plugg. PUSS.

You're a karma killer.

Today.

Igårkväll kom crille hit så såg vi satc osv. han skjutsade mig till skolan idag och dagen har gått fort. slutade runt halv 3. Nu ska jag hem till pappsen med tilda, lite fika o mys. HEJ.

no motivation.

Har bara kollat på tv hela kvällen med familjen. har undvikit plugget. så mycket att jag inte vet vart jag ska börja känns det som. ångesten flödar. men kanske borde nu ..

5 december.

Egypten december 10

Åkte in till matten lite snabbt i eftermiddags, sen sola jag med tilda och clara så gick vi sen och åt på stan! :) Vi såg även första snön falla utanför fönstret när vi satt där, mysigt! :)

here comes a feeling u thought u'd forgotten


Bild från Bob Marleys minneskonsert i Maj. AWESOME

Hej, behöver nog inte uppdatera helgen mer än vad Sara gjort här nedanför. Men vart en händelserik helg på sitt sätt :) Idag fullständigt degat sönder i soffan. Sitter här fortfarande med Sara framför en skit film. Nattsurr och skola imorgon igen. Hur orkar vi ungdomar?
MATILDA

2 advent.

Bild från i somras.

Igår spenderades kvällen hos Elvira i lindö trakterna.  vi var ett glatt gäng och drog en chillkrökkväll. Micket trevligt! :) schyssta johan och jonny ställde upp på taxi så drog vi förbi max för käk. Slutade med att tilda och jag hade matkrig? haha det var den maten.. Bella sov här och har farit hemmåt. Jag har sett bästa grey's och jag dog. typ. Svulla står på schemat nu mjehe! Chips, dipp och cola och snart gossip <3

Every minute of the future is a memory of the past.

Jag i torsdags.

Bild från när jag och Crille va ute och åt i torsdags, vi åt på Världens bar och hade det jätte trevligt! Igår var vi ett härligt gäng här hemma och såg på idol och förtärade alkohol. Sen blev det en tur mot blackert på natten sen skjutsade en snäll robbin hem oss alla så sov vi här. Sovit som satan idag. sköönt.

When you're happy like a fool, let it take you over.

Jag igår, ni ska få outfit bild.

Finally friday! Var i restaurangköket hela dagen idag med till 15, sen gick jag till mattestugan med fannygirl och väl hemma var jag vid lite efter 17. Är så himla trött och kvällens planer svek. Får se hur kvällen blir. Är hyfsat tacksam för helg iallafall! Ska lyxa till det och ha lååånga sovmorgonar har jag bestämt! hihi. herrrrå

1 december.

Bild från 1-2 veckor sedan.

Restaurangkök idag också vilket jag har imorgon med. Gick och sola när jag sluta och kom hem nyligen. Crille kommer och hämtar mig snart så ska vi ut och äta på restaurang. Vi skulle haft 2 år idag .. 2 år! Overkligt.

RSS 2.0