I SAID FOREVER, YOU SAID WHATEVER

 
Lite inspo. Wie idag är det fredag, går skolan kl 12-15 vilket är underbart.

121128

 
Matilda och moi i somras. Onsdagen har gått fort, skola (serverat), körlektion och sen ett dans/gympa pass på friskis med Matilda och Bella. Imorgon bär det av till Stockholm igen fast med klassen :) Men nu blir det chillout i soffan framför en bra film med Matilda! Bajbaj

Auld Lang Syne

 
 
Försov mig idag och tittade ut och bestämde mig snabbt för att somna om. REGN OCH RUSK! :( Älskar det här klippet och låten i sex and the city så det har jag väl kollat på 100 ggr idag. Åkte sen in på körlektion och blev sen ett träningspass på gymmet med tilda och clara, 20 min på bandet, 20 min på crosstrainer och styrketräningar, träningsvärk i magen haha.. Efter gick vi tre och åt kvällsmat på coffee house, riktigt mysigt :) Ska duscha och sen bädda ner mig med matilda för att se dubbelavsnitt av satc, bästa.

ATTITUDE


 
Bilder från i lördags på Attitude mässan, ååh det var så roligt och mysigt där med milla och få träffa dem här :)

Halloween 12

 
En held drös med bilder från Halloween på puls för några veckor sedan. Jaha då var det tisdag, på schemat idag står skolan lång dag - servera i restaurangen, körlektion och träna. 

Peace and Love 2012

 
Bilder från i somras då vi var på peace and love i en vecka, det var ju ändå underbart. Var ju andra gången jag var där, får väl se hur man känner i sommar? Vill ju se fina Håkan. Fuck give me summer. Blev att träna på gymmet med matilda idag, 20 min på crosstrainer och 20 min på bandet, sen styrkeövningar. Fyfan kött. Ikväll har vi lagat varmsmörgåstårta och sett på tv3! :) Men nu ska jag se slutet på TV3 dokumentär ..dem är ju inte normala..

Stockholm weekend

Bilder från helgen!
Fredagen när vi kom fram mötte vi upp Millisen i Tcentralen sen en kvällsrunda runt staden som är så fint pyntad och såg den fina skridskobanan som är mitt i stan. Mysigt. Satte oss på ett fik/bar tog lite dricka därefter sleepover hos Milla.
Lördagen steg jag upp hyfsat tidigt för att fixa mig och fick med mig Sara och Milla rill AttitudeMässan. Jag och mitt UF företag (Mina tjejor hih) hjälpte till och jobba där med dom som äger våran produkt. Upplevde såklart mässan också vilket var jäkligt nice! Därfter drog vi alla tjejer in till staden för käk och barhäng. Laddade upp oss för senare på kvällen då vi var med om den sjukaste konserten vi varit på. Swedish House Mafiaaaa levererade till över tusen!!! Var så jävla värt, FAN vad bra dom är!!
Mötte upp Sara och Millis därefter och vi kom hem till Millisen sent in på natten och sov bort halva söndagen..haha! Hann med mysfrukost sen var det dax för Sara och mig att ta det tråkiga tåget tillbaka till tråkiga Norrköping. Awesome Weekend.
/MATILDA

Monday I hate you

 
1 års gammal bild tror jag. Kom inte iväg till skolan idag, var helt död efter förra veckan så jag låg nog kvar med tanken på snoozen "5 minuter till" och vaknar klockan 1, bra jobbat! Nu ska jag bege mig in till stan för en körlektion och ett träningspass.

ATTITUDE - STHLM

 
Lite (dåliga) bilder som jag tog på attitude igår! Har varit i stockholm hela helgen, det har varit underbart. Har bott hemma hos milla och malin, haft sena nätter inne i stockholm staden, ätit gott, träffat massor kända bloggare och omgivits av andra kändisar på mässan, sett modevisningar, åkt tunnelbana mm och skrattat så sjukt mycket att vi börjat gråta! Milla, matilda och jag ihop är som vanligt helt sjukt haha ♥ Men nu är jag hemma och ser bästa solsidan. Kommer mer bilder.

Mot Stockholm

 
Har haft långa skoldagar sen jobbat två kvällar irad och kommit hem till midnatt.. men idag är det ÄNTLIGEN fredag och jag har haft en underbar dag so far, gick upp tidigt och åkte in till stan med matilda så köpte vi frulle och gick i morgonsolen i stan innan det var dags för att fixa mitt hår på hårsalongen hon har praktik på. Sen käkade vi sushi till lunch hihi. Gick sen på den enda lektionen vi har på fredagar och gjorde en uppgift, stan lite fort efteråt fick med mig en halsduk, frööös så mycket. Nu har matilda och jag bokat tågbiljetter till stockholm. Åker redan om en timma. HEJA! Ska till fina millisen <3

I break the rules so i don't care

Klippte av mig håret igår. Nu drar vi till Stockhooolm!
Ciao
Matilda

Maybe this is good or maybe I'll lose myself

 
Min dag har varit lång, men ändå bra. Skola hade servering som varje tisdag och onsdag lång dag, körlektion, mysfika med clara, ida och tilda på espresso med chailatte hihi, och var sen på jobbintervju, nervöös ska provjobba imorgon efter skolan. Får se hur det går då :) Kom hem för ca 1timma sen. Så nu ska jag och matilda jäsa framför en bra rulle..

måndag - en riktig nystart

 
Idag har dagen gått i full rulle! Skola, körlektion och ett träningspass med Bella. Vi tog tummen ur röven idag och köpte oss ett träningskort på friskis! Så idag blev det ett medelpass :D Nu ska jag sova är helt slut, sjukt om jag inte har träningsvärk imorgon, vilket jäkla köttpass!!

Last week

Två bilder från förra veckan.
1. Moi
2. Firade Ida
/MATILDA

Candels can light it up alot

Tre bilder från igår när vi firade Becca!
Taco, spel och mys hos henne innan vi drog vidare till Manesa för drinkar. Nice lördag må ja säga.
Idag blev jag upphämtad av Clara. Köpte med oss kaffe och drog ut i skogarna till Bebbans stall där vi pluggade en del. Söndagkväll. Igen. Gossip. Pluggkörkort. Solsidan. Ensam. Standard?..
/MATILDA

Sun-is-a-peaceful-day

 
Idag har jag bara tagit det lugnt och pluggat körkort, gått ut på hundpromenad, lagat mat och håller just på att se gossip girl nu, sen är det ju bästa solsidan :)

Saturday

 
Två bilder från lite festligheter. Min lördagkväll har varit så lugn den kan bli, ätit mat med mamma, sanna och timmy så har vi sett Sommaren med Göran, den blir aldrig dålig haha. Nu har alla precis kommit in på krogen eller är ute på festligheter, men känns rätt skönt att avstå. Spårade rätt totalt förra helgen, mobilskärm helt krossad, blåmärken, tavlor sönder hemma och sjukt mycket koncumering av alkohol därmed brände på tok för mycket pengar. Kanske blir Stockholm nästa helg, pratade i telefon med min saknade milla förut, så det blickar jag framåt mot hihi. Nu ska jag se gossip i min ensamhet!

Bio igår

 
Igår efter skolan såg bella, anna, fanny och jag Breaking dawn part 2, så jävla bäst vill bara se den igen!! Efter käkade vi lite sen följde bella och anna med mig hem för myskväll med matilda. En rikigt mysfredag. Idag har jag inga planer, har precis varit ute på en lång hundpromenad med matilda. Ska se lite gossip girl nu hade jag tänkt! :)

 
Jag vill åka bort igen, göra något kul, göra något utöver det vanliga. Italien i en månad räckte trotts allt inte, eller kanske blev det för mycket så man märkte hur tråkigt allt är här hemma? inte äns en månad sen vi kom hem.och jag vill bara tillbaka.. Annars då, inga planer för helgen vilket känns skönt men ändå lite mot det tråkiga hållet. på söndag kanske det blir provjobb men inget riktigt bestämt ännu. satc dubbelavsnitt nuuu wie

Torsdag

 
Idag blev vi hemma från skolan, ooooorkar inte. Vi sov till kl 15.. Annars har jag pluggat massor körkort och gick super bra faktiskt. Ser Revenge nu som jag gör varje torsdag, sååå bra. Sovmorgon imorgon haha men blir skönt ska bli spännande och se om man sover något inatt. 

I got something who makes me younger

 
Långskoldag sen körlektion, sett tv och bara tagit det lugnt, myst med min lilla teddy och nu äre bäst grey'sss ♥

Me of today

 
Hittade min jacka från Weekday vintage så den slank på idag.

Tell me what you know about dreamin'

 
Min soulmate och jag i helgen. Haft skola praktiskt idag (servering i restaurangen) var hovmästare idag ahaha what a joke (jag och bestämma över andra ingen bra kombination). Riktigt lång dag sen körlektion i mörkret.. kom hem runt 6. Har fikat med mamma, matilda och jesper, kladdkaka, glass och kaffe. Fettisfamiljen köööör igen, typ. Nu har jag varit på en hundpromenad och tar det lugnt framför tvn med m och j :)

Bilder från helgen.

 
Bilder från i helgen. Stannade hemma från skolan idag men åkte in på körlektion på eftermiddagen och bättrade på brännan lite i solariumet. Har även lagat mat åt mig och matilda i en hel timma, inte illa! Annars städat .. så kuul. Sett project runway sverige och massor anda program ikväll. Nu inväntas satc.

fars dag.

 
Haft en dö bra helg. Blev lite fest här hemma i fredags och igår fira vi Ida ett stort gäng, åt tacos, god efterrätt, bjöds på bål och trevligheter innan vi alla gick ut. Jädrar vad överkoncumering av alkhol .. fuck that me jävligt KUL. Vakna fett bakis idag, gick ut och fira fars dag med pappa och mina systrar på en thai-restaurang, jätte mysigt. Skrattat åt allt idag haha herregud bästa. Varit hemma hos pappa resterande av dagen och myst, annars varit bänkad framför tvn med matilda. Peace ut

new

 
Två nytt införskaffades idag, skyller på att det är fredag .. en tusenlapp fattigare haha. Hade sovmorgon så dagen började bra sen en slapp lektion då vi gjorde klart en uppgift, sen ner på stan med finisarna och käka lunch. Hemma nu och ikväll kommer det lite vänner hit :)
 

That come together in the middle of Manhattan

 
Var hemma från skolan idag, kände det var skönare att sova ut. Åkte in på eftermiddagen till stan och hade körlektion och sola. Sen här hemma har jag städat, bäddat rent, tvättat och lyssnat på härlig musik. Nu ska jag plugga körkortttt och sen se Revenge! Imorgon blir det helg och det ska bli himlans skönt. 
 
 
 

The wednesday

 
Idag hade vi servering igen, utan lärare. Så vi fyra serverings-elever skötte allt helt själva och gick bättre än vanligt ju. Efter skolan blev det stan med tilda och lite girls innan tilda och jag köpte med subway upp till emelies lägenhet för myskväll. Bästa hon. Mamma kom och hämta tilda och mig sen var hemma runt 22. Ser bästa satc nu hihi.

Min gosibjörn

 
Sett finaste twilight och beställt studentmössan, så sjuuukt. Nu blir det dubbelavsnitt - sex and the city ♥

Everything at once

 
Som vanligt sov jag knappt inget inatt...typ 2 timmar, så försov mig en timma till skolan. :))) Hade servering idag (har valt det istället för kök nu sista året) då vi har öppet i restaurangen. Gjorde bort mig lite KANSKE .. spillde över en gäst haha men fan gör det om hundra år. Bussfanet var försenad så kom hem runt 5.. Ska plugga körkort nu och försöka hålla mig vaken (nickar till hela tiden haha). Sjukt trött, kanske borde röra mig från soffan ..
 

Actually it felt nice to be alone

 
Har gjort lite ärenden idag, vårdcentralen, tagit ut min utbetalning, hämtat min lagade mobil, varit förbi körskolan och bokat lite körlektioner. Väl hemma då jag skulle plugga körkort somnade jag i soffan till ca kl 21.. helt sjukt! Sett dubbelavsnitt av bästa satc nu och ska försöka sova. Det där med att sova på nätterna funkar inte så bra. Vänt om dygnen totalt på lovet, sånt jag är bra på ju.

In a happy place - Italy

Bilder från matildas iphone från Italien :)
 
Helgen rullade på, firade disa i fredags ett stort gäng sen utgång. Lördagen blev det middag hemma hos pappa och sen avskedsfest för två killkompisar med tilda, clara och ida lite kortvarigt sen tog vi taxi hem till ida för sleepover och mys. Igårnjöt jag av min sista ledighet på lovet i soffan framför filmer, matlagning, ananaspaj med glass, gossip girl, solsidan, beck med familjen. Skolan började idag vid 8, har iv val - gastronomi. Vi tjejer softar som vanligt, har fått smaka 70 olika grejer och satt smaken och gissat vad det är. Har lite rast nu slutar väl runt kl 15 .

We can do whatever we want

Jag och bellis i onsdags när vi gick ut till Hugo ett härligt gäng.
 
Nyduschad och ska börja fixa mig, ikväll vankas det födelsedagsfirande för Disa ett stort gäng sen utgång! :D

can you make a mistake and miss your fate?

Italy pic.
 
Förfest hos Stoffe igår ett glatt gäng sen gick vi ut på Hugo. MÅNGA vänner var ute igår så det var micket roligt :) Har bara slappat framför filmer hela dagen vilat upp mig efter gårdagen/natten då jag mått skit idag!! Men imorgon (eller nu) är det frrrredag och då blir det back on track på alkoholen igen ;)

RSS 2.0