trinket.



Två bilder från Ridsportgalan i lördags på mig. Nytt halsband - Glitter 149 kr, Nya örhängen (synns typ inte) - Citylife 39 kr!

Har pluggat nu i några timmar, med lite top model pauser och mamma kom hem med pizza med. hihi. har fått en inlämningsuppgift inskickad iallafall och en halvklar! BRA SARA! ska bläddra lite i matteboken innan jag somnar sen med. Imorgon är det kort dag, hotell till kl.11. sedan en mysig dag med älskling.

födelsedagsfirande för mamma igår!


Förrätt!




världens bästa mamma!


Varmrätt!




Senare kvällsfika hemma!

Vi var ute och åt på st.Georges igårkväll, åkte senare hem och då blev det tårta med mer, Mysigt! :')
MATILDA

These words.



Två precis nytagna med min kassa mobil . .



Ridsportgalan 2011.


 







Massa bilder från igår. kameran dog när vi var på underground och smådrack lite ett par stycken haha! så kunde ju inte ta några partybilder. men fifan ni anar inte. i atmosfären som själva partyt heter man går till senare är det ett jäkla bra drag med bar och stora dansgolv! Där vi shakea loss från gamla till nya låtar. Crilles mamma Lotta var nominerad som årets bästa dressyrryttare, tyvärr vann hon inte men jätte kul att hon var nominerad! Så heja vi på där med :) Runt 600 pers hade köpt biljetter och var där! Sjukt lyckad kväll och hela helgen har varit grym!!!


delightful neckless


Inhandla mig det här fina halsbandet igår!  139 kr/Glitter
Kan passa på och säga att jag har haft en klockren helg!
fre-
partade loss hos syrran. 
lör- var på ridsportgalan, trerätters och efterfest osvosv. 
sön- fördelsedagsfirande för mamma,  vart presenter och resturang osv.. GRATTIS UNDERBARA MAMI♥
MATILDA

fridaynight, shake some ass!


Ihop klippta bilder från i fredags då vi var hos min stora syster och hennes pojkvän i en lägenhet lite folk och körde loss! blev lite galet, lite mycket av det goda. men jätte roligt! haha. milla och jag tog väggen några gånger. de kommer upp bilder från igår snart med! nu har vi varit ute och ätit mat, ätit tårta och mamma har fått fina presenter! ligger i min säng helt död i mitt nystädade rum. SKÖNT!
 

söndag.


Bella, Matilda, Milla, jag, Hanna och Crille. Bild från igår då vi var på Ridsportgalan! SJUUUKT KUL!

Har inte hunnit blogga något sen i fredags. Hade de najs då (ni får bilder ikväll). Igår var det bara stan, fixa sig mm sen iväg till Linköping på Ridsportgalan, var sjukt kul som vanligt. ni får bilder sen. Idag fyller mamma år. nu ska vi syskon pojkvänner, mamma och tony ut och äta istan! hörs hemma sen. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!♥

snurrig från botten, kan nästan höra skotten!


Ph: Från stockholm på millo och mig!

Hiihihhihihih åh flummig kväll. hemkommen nu efter en kväll hos storesyrran med  folk! vi skojja till de allt för mycket trorja för härligt har jag haft de iaf!  NU ska ja sova så snurrig i vippen som jag är hehe!
Längtar tils imorn . men nu film med älsklingen osv osv ..
MATILDA

vi blir aldrig som dem i stan.




Dagens outfit.

to die for - Weekdaay SS11


Vår inspiration från weekday collection SS11!



MATILDA

Bambi på hal is.



Bild 1: Jag och Kajsa idag i skolan. Bild två: Jag, Kajsa, Jessica och Anna på idrotten. haha kul med skridskor!

Slutade 1 idag, engelska hela förmiddagen och idrott i en timma på himmelstalundshallen. Kom hem skapligt och har ätit lite. TÄNK ATT DET ÄR FREDAG NU IGEN, GÖTTTT! Blir nog najs ikväll, ska till syrran på lite fiest med lite friends. Ni får dagens outfit snart.

bibban.


Matilda, Milla och jag i fredags. Tagen från Cissis blogg, heehe hoppas de va lugnt  : )

Sitter i min ensamhet på bibban i stan och pluggar lite matte med godis och lite datakik. Slutade två då vi såg på filmen "tusen gånger starkare" på bio i konstmuséet på våran svenska lektion. soft. Mötte upp Milla och Matilda då så följde jag med när de käka lunch! de lämnade mig för ett tag sen för hemgång så jag satte mig här och väntar på min kille. Vi ska hem till honom och det mys oså ikväll. Vi hörs där. nu ska jag bläddra lite i matteboken igen ..
GRATTIS TILL SÖT JUSSÄÄÄN SOM FYLLER ÅR IDAG MED! PUSS PÅ DIG! ♥


your eyes make the stars look like they not shining


Ph: Från gårdagen på mig!


Ph: Petter last week med sitt nypermanentade hår.

Petter var min hårmodell idag med (kund)! Hans hår vart grimt, så kul att han vågar! Efter lunchade jag och tjejerna på en pizzeria, tog oss sedan igenom resten av skoldagen till 16.00! Kollade lite på stan efter de, köpte födelsedags present till mamma med sara som hon skrivit nedan!
Tog bussen hem med sara och millis till vårat place som sara också även skrivit! NU blir det ut och gå kvällsprommisen med lillen. Milla blir kvar här inatt så vi ska se på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" snart och poppa lite popcornisar, även trycka i oss våran såkallade kladdkaka HAHA! Börjar 10.00 imorn, YES!
MATILDA

Svar på kommentar.

Anonym om 3 par nya skor.:

hur mycket kostade de svarta bootsen? :)

Svar: Du menar de svarta kilklackarna till vänster? De kostar 399 kr på skopunkten, de beiga med och fick kängorna på köpet men tror de kostar detsamma?!

Vi hittade en fin present till mamma som fyller år på Söndag. Sedan kom Milla så följde hon med mig och Matilda hem. vi har chillat, gjort en misslyckad kladdkaka?!?!? haha.. sen så har vi ätit mat med familen nu. Milla stannar för natten. yeah


extra bright, I want y'all to see this .



Dagens. Nya kängorna är på idag med!

Diggar att jag hade en timmaslektion imorse mellan 08:00-09:00, mentorspass där våra praktikplatser delades ut! Gick på stan lite med tjejerna efter och har varit hemma i två h nu. Mamma håller på att göra mat. rackarns vad gutt! drar mig in mot stan vid 4 och möter Matilda och Crille då. Leta efter present till mami. See u later, aligater.
Ni får en låt med - Kanye West – All Of The Lights ( s p o t i f y  k l i c k )

casual






Dagens Outfit!
väst- blondinbellas bloppis.  skinnjacka förra årets- cubus.  tisha-gina tricot.  höga chinos+skärp- zara.  kilklckar- skopunkten.  klocka gammal- ur&penn.   tygpåse- beyond retro.

Inte bloggat på närmare än en vecka .. sorry för det haft mycke för mig! Men sara har ju skrivit lite vad jag även gjort.
Har ingen mobil och de kan man ju garva ärlset av sig om.  tappar den, får tebax den två dagar efter på ett knasigt sätt, har den i en dag och tappar den igen , yeeey!
Kollar film med sara och crille nu annars förövrigt, ska nog unna mig lite glass av bästa kvalite.
på återseende!
MATILDA

Du sa så mycket vackert, mycket mer än jag förstod.



Dagens outfit: Kofta - Monki, Shorts - Bershka (paris), Handskar - Åhlens, "Mobilhållare" - Monki, Orange toffs - H&m, Skor - Skopunkten. Hade såklart skinnjacka över också!

Nu har vi gjort mat blev, stekt lax, klyftpotatis och beanaissås(?). myys hihi. matilda joina mig och min pojke med. Nu blir det en film - 127 hours heter den. Igår förresten hos Milla blev det en chillkväll, med bastu och gottigheter! hon gjorde gullig frukost åt mig och Matilda imorse med hihi, hon är för söt.

3 par nya skor.



Bild 1: Crille från när vi luncha idag. Bild 2 och 3: skor som jag köpte idag!

Slutade halv 12 idag, mötte upp min Crille då direkt så gick vi och luncha på chiliwook. Sedan var vi på skopunkten så letade jag skor så fick med mig 3 par, för 800 kr! skopunkten is the shit baby! Blev jätte nöjd, Jag gillar de beiga mest! Crille fick vänta ett jäkla bra tag där och hatar när jag bloggar segt (HAHA han dunkar i bordet nu) )Sedan har vi kollat i butiker hela eftermiddagen. vi har varit hos mig ett bra tag nu med och ska göra krubb nu! ni får dagens outfit efter det!


gårdagens.




jacket - Weekday vintage , skinnbyxor - Zara , skor - vet inte (Matildas), blixtlåsörhängen - Ur och Penn, Ring - modekungen.se (fått av älskling), halsduk - monki.

NEW IN.

 
Bild 1: Köpte denna snygga tröja idag, köpte den som lång och ska ha den på Ridsportgalan. för endast 60 kr!!! Bild 2: Linne från Weekday, köpte den i Stockholm förra helgen. mums på den!

Hej gott folk. Milla ligger i min säng och flummar och är störd, tar fula kort med sin mobil och gör mig tjock. Var på stan med Jessica förut som sagt, fick övre tröjan med mig hem! blev lite svull också heeehe. Milla kom till mig sen så har vi träffat strandberg en kortis sen så har vi gjort tacos. nu ska jag packa väskan och dra mig hem till Milla, ska nog basta och chilla så sover jag över där inatt med! naajs. Hörs!

datakunskap.


Jessica, jag och Erica i fredags. tagen från Ericas blogg hihi!

Sitter på datakunskap som vi haft sen 08:00 imorse! slutar runt halv två må tro, då kilar jag och Jessica ner på stan för att kolla lite kläder muha! Linnet jag har på mig på bilden är nytt (köpt i Stockholm förra helgen). Ni kan få en bättre bild på den hemma sedan!

a title without meaning.





Bilder från igår (lördag), när vi hade lite folk här hemma för en chillkväll!

Milla åkte hem för 2 h sen, jag har städat lite på mitt rum och ser på I.robot på tv nu. den är snart slut och då ska jag sova! Tidig skoluppgång imorgon as usual för en heldag datakunskap. Ska även boka av mitt afrodanspass som är imorgon, för stackars bellaplutt är sjuk och jag vill inte vara ensam ehehe. nightii

 


PUDERPINK - SKJORTA.




Lite random bilder från i fredags på mig. Ny skjorta och nya skinnbyxor som jag fick med mig hem från Stockholm! Skjorta - Weekday, Skinnbyxor - Zara

Zorry vänner för dålig uppis! Igår (lördag) tog Matilda och jag hem lite folk för chillkrök. Ni får bilder snart. Jessica, Crille och Jesper sov kvar inatt. Milla kom förut på dagen och vi har varit och pantat HAHA, alla öl brukar osv från festerna här. äckligt var det ja. Köpte med oss massa gott hem hit så har vi sett filmen -piranha med jesper. läskig men bra film, slutet kunde dra dock HAHAHAH. Mamma gjorde mat förut med och blev efterrätt. Nu vankas det SOLSIDAN!


Igår blev de rajjrajj.













Massa Bilder från igår med våran kamera, från förfesten hos Clara och sen festen hos Ville. Kommer nog upp fler bilder när jag är busig och kopierar hehe! Jag är tjejen med grått linne, rött hår mm. ni vet.

Hade jätteroligt igår och det blev en lyckad kväll! blev mycket dans, skratt osv med massa tjejer haha bizz. Tack för kvällen ni som var med! En mysig pojkvän kröp ner i min säng imorse hihi, han hade varit på fest och sovit borta och kom hit på morgonen. Han, jag , tilda och jesper åkte bort till pizzerian och mötte upp pappa, sanna och timmy så åt vi alla pizza förut. sedan hängde vi med upp till sannas och timmys lägnehet förutom pappa då. blev en kaffe och chill. är  hemma nu och har inte bestämt mig för vad ja ska göra än ikväll. två val.

friday biaatch.


Jessica, Matilda, jag och Crille i höstas.

Nu möter jag upp jessica och matilda så ska vi hem till clara där anra tjejor är med så blir det lite förfest sen drar vi vidare till en fest! hoppas de blir en bra kväll, va en tag sen jag rajrajja.

Fika på espresso.



Petter på bild från idag.

Fikade med petter, jacke, simon och tilda efter skolan. vi blev några till än bestämt men det var kul att träffa dem igen! Brushorna från högstadiet haha! Vi tog en runda på stan också sedan gick petter, tilda och jag upp och sola! Sedan blev de att möta Crille så åkte vi hem hit. Nu har vi ätit taco och ska krypa ner i sängen och se tv eller film. mysigt! skola imorgon med men härligt med FRIDAY!

Like a rose waiting for a bumblebee.



Bild 1: Min outfit idag. Jacket - Weekday vintage (ny från stockholm), tisha - mq, Skinnshorts - Lindex, Skärp - mammas gamla, Ring - modekungen (fått av min älskling).Bild 2: Ringen som jag fick av min älskling igår, från modekungen.se. en försenad julklapp sa han hihi. ååh bästa han! Gillar den skarpt samt han!

Har varit och fikat ni får bilder snart. Min crille följde med mig hem efter stan nu, vi chillar i soffan och ska hjälpa mamma med tacosen! mina systrar och deras pojkvänner kommer snart också! taco-kväll!

Torsdag.


Petter och jag förra månaden på jullovet.

Sitter nu på svenska lektion. Har haft matte hela förmiddagen och har svenska nu hela eftermiddagen fram till 3. Ska möta upp Petter och Matilda då vid 3, ta en fika och kanske sola. Hörs hemma sedan med bilder.


Fika på fräcka.



Bilder från idag. Klippte ihop bilden på Crille och mig.

Mötte upp min Crille förut på stan som sagt så gick vi och kolla i butiker sedan tog vi en fika på fräcka frökens. Åkte hem hit till han skapligt så har vi myst, ätit mat och sett en bra film. Har fått en jättefin ring av han också ååh så glad jag blev :')! Vi var nyss ute och gick i fullmånen en stund. romantiskt hihi. Nu ska vi sova. Blir en lång skoldag imorgon och jag har tidig uppgång! Vi hörs imorgon gott folk! Gonatt.
I love you.


Smells like Candy to me.


Sarah Jessica Parker.   Paris Hilton.    Britney Spears.    Naomi Campbell.    Escada.    Flower Bomb.

Alla de namnens parfymer är mina favoriter dock finns inte alla med på bilden men har en favorit ur varje kollektion!
Smells like candy to me,
MATILDA

katten och jag.


Jessica (katten) och jag i fredags.

Nu är vi vakna Jessica och jag. Vi har ätit frukost och piggnat till. Bella åkte till skolan vid lunchtid och Matilda imorse. Ska snart fixa mig lite och ta mig in till stan och möta min älskling. Följer med hem till han sen och sover där inatt. Vi hörs där!

Baby you're a firework, come on slet your colours burst




Petter var min kund idag, permanenta hans hår! Vart fasen bra! Han fyllde även år idag. Grattis igen brusch! :)
På bild: Petter och Jag idag i salongen.


Gick och fika på Coffe House med Eve, Carro och Basse efter skolan sen!
På bild: Jag och Eve!

Var hemma runt sex, då jag åkte och tog hand om min ponny lite fort.. Väl hemma var sara och millis här hos oss. Chillade på och senare rullade jessica och bellie in här. Efter lite om och men åkte milla hem och nu sitter jag här i soffan med sara , jessica och bellie. "VI LANAR" hahaha, sitter med en varsin data och är sociala mot varann på fb. fina konversationer, micket fina! Tjejerna slaggar även här inatt.
Läggdags för mig snart , jag ska upp till skolan tidigt imorn medans de andra är lediga! Buhu..
MATILDA

 


accessoarer


Bild från i fredags. Fjäderring - gina, Dödskallering - glitter (fått av min älskling), Lilla gröna ringen och den stora dödskelleringen - Spanien, Stora gröna ringen - Tyskland. Ljusbrun "mobilhållare" - Monki (fått av matilda i julklapp).

Har varit hemma hela dagen, Milla kom på eftermiddagen så har vi druckit kaffe och chillat. Vi har bl.a gjort en video och spelat in svar på frågor ni ställt (haha) . Kommer in snart. Jessica och Bella kom efter ett tag så har det blivit prat mm. Milla åkte hem för någon timma eller två sedan. Jag har tagit mig en dusch och sitter just nu i soffan med bella, jessica och matilda. Alla sitter med en varsin data, popcorn och läsk! Vi fyra tar en sleepover inatt som vi uppskattar. myyys hiihi. Matilda har dock skola imorgon men inte vi. LEDIGAA!


Don't bring flowers after I'm dead.





3 fräna bilder från i lördags i Stockholm på mig. Allt övre är från Monki, Skinnshorts - Lindex, Skor - Vagabond.

Vaknade vid luchtiden och försov mig rejält, så skolan hade redan slutat då.. haha illa! Imorgon är vi lediga så jag fortsätter softa på! vi hörs snart igen. 

17 januari.






Mer bilder från Egypten. För precis en månad sen var det vi åkte. fan fan fan vad fort tiden går! Vill tillbaka, please lord take me to the paradise nowww! Ligger fortfarande i sängen, trivs rätt bra här har jag kommit på hähä! Men har tagit en fika i köket med familia med. Blir att knyta sig snart dock har jag bara en 3 timmars lektion imorgon - hotell. Slutar vid 11. tycker jag är skönt iallafall!


Bilder från i lördags!














En massa bilder från i lördags då vi var i stockholm som ni kanske fattat att vi varit i hela helgen he he. shopping, taco bar. mer stan, hem fixa oss, ut och äta sushi, gå i stan ner mot stureplan på natten mm, in på en gayklubb i gamla stan haha. Vilken härlig lördag vi hade och vilken helg. OOOH SÅ BRA DEN VAR. Förövrigt har jag och bella varit och tränat som jag skrev i mitt mobilinlägg här nedan att vi skulle. ligger nu i min säng och ser top model på tv. är dödstrött. vi hörs snart igen! en måndag avklarad!


New in from Stockholm


ullig väst- blondinbellasbloppis.   tygpåse-beyond retro


tischa- zara.  miltärgröna byxor+skärp- zara


trycket på tischan.


långklänning med trachiga details- weekday


fabric jacket oversize- weekday vintage.  fullkomligt älskar den!

Fick med mig det här hem från Stockholm. Går ju inte jämföra Norrköping ens. Hade helst tagit med mig allt som finns där men jaaaa så stor ekonomi har man inte :(!!! Nöjd iallafall, långklänningen ska jag använda på en gala vi ska på i slutet av den här månaden, hoppas jag inte hinner tröttna på den bara. he he! Vart föresten besviken igår när vi skulle in på Urbans Outfitters, dom hade stängt för dagen . .

MATILDA

Har kökslektion just nu. Vi håller på hela...

resize_p170111_1 (MMS)

Har kökslektion just nu. Vi håller på hela dagen. Skit äckligt , vi har styckat kyckling :( slutar 3 ungefär. Ska upp till friskis med Bella då och köra ett medelpass! Anna och fanny nyss på bilden när vi äter blåbärsPaj som det bjöds på. Vi hörs sen. Kram Sara.


Blondinbellas bloppis idag!






Bild 1: Jag, Milla, Bella och Matilda. Bild 2: Matilda och Bella. Bild 3: Malin och Bellas vän Emma. Bild 4: Jag, Milla och Matilda på stan. Bild 5: Jag, Malin och Milla går vid Filippa K osv butiker!

Bilder från idag (söndag). Förlåt för så dålig uppis men har inte haft tiden. igår så gick vi hela dagen på stan med shopping, sedan åkte vi hem och fixade oss där malin och elin var med. blev två glas rött sedan ner på stan och åt på sushi restaurang alla fem. var gott, jätte trevligt och roligt! sedan drog vi oss ner till gamla stan och hamna på en gayklubb. HAHAH. årets bästa dessutom! blev en cider och gaytalk. sjukt kul! in på natten slockna vi i lägenheten dödströtta. Idag tog vi oss in till stan vid lunchtid sedan åkte vi till Blondinbellas bloppis. Köpte en pälsväst av henne faktist. Var kul att se henne och ta kort och prata litelite. hon är verkligen som i tv och jättesnäll! Blev sjukt mycket text nu. berättar mer imorgon och med bilder. Ligger i sängen nu och kom hem för någon timma sedan. Har haft en jätterolig och lyckad helg i Stockholm. Imorgon är det tidig uppgång till skolan..suck! men taack tjejer. bästaa  <3

I lägenheten här i Stockholm!






Bilder från våran fredagseftermiddag/kväll från när vi åkte med tåget och kom hit. Vi tre är här själva nu i lägenheten och har myst hela kvällen med pizza, let's dance, cola, film och massa prat! Nu ska vi sova snart sedan upp tidigt och ta oss ner på stan. Vi var och köpte frukost förut med till helgen! fan så kul de här är. Kommer bli en toppenhelg här i Stockholm! puss på milla och tilda. bästa!

I Stockholm!



Milla och hennes stora syster Malin på bild1.
VI är framme i Stockholm nu, wii. Resan hit gick fort och jag skitglad när vi var framme i Tcentralen att äntligen få besöka Stockholm City. haha! Har bara vart i globen+globen gallerian några gånger och på Arlanda två gånger!
Ser fram emot morgondagen då vi har en lååång shopping dag framför oss, can't wait for it!

Vi är hos Malin i hennes lägenhet och chillar med lite gott och checkar let's dance, Ska ner och och köpa pizza snart i guess!
See u here laterrr!
MATILDA

Spela nyss bowling på hugo!







Här har ni en massa bilder från igår i skolan, det är såhär man gör på svenskalektionerna! Jag i stickad grå/vit tröja.

Kom  hem från Hugo för ett tag sen. va nyss ute med Teddy i skogen och så skriver min älskling att han varit ute med han precis innan han åkte.. haha han är för söt. Vi hade en timma friluftsdag där på Hugo med alla H-R klasser från kl:12-13. soft. vi brudar körde på och hade kul! Nu är jag hemma igen. Ska packa väskan och sedan möta upp Milla och Tilda så tar vi tåget till Stockholm. Hur najs?

my shadow is the only one who walks beside me


Saknar denna underbara känsla! Men idag drar vi iväg på ett annat litet äventyr.
Jag och Sara drar iväg med vår käre vän milla till Stockholm snart! Vi tar tåget dit sen ska vi bo i en lägenhet där tills på söndag. Vi ska BARA ha det allmänt mysigt i helgen, med shopping och resturanger osv osv .. :)

Vi hörs nog där ikväll annars hoppas jag ni får en trevlig fredagkväll! KRAM MATILDA

Godmorgon fredag!


Såhär ser jag ut nu i min cam. MÅSTE springa till bussen! Skola sen drar vi mot Stockholm! HÖRS SENARE
MATILDA

Lita Fabric Jeffrey Campbell


Från Henrykole.se
Slutsålda just i min storlek!!!!!!!!!!!!! MEN GAAAH VAD SNYGGA!!!
MATILDA

pants over waist




Ida och jag idag! Börjar bli lite läskigt att vi lyckats komma likadana till skolan nu ett antal gånger... haha!





De två första bilderna är från idag.
De andra tre från igår!
Ida och Dullie tonade btw mitt hår igår iskolan, fick de i uppgift så ställde upp för laget. NI ser på Bilderna!

Sov hos min Jesper inatt och jag skojjar inte om att vi vakna halv 10 och jag var i skolan 10 över 10. Började vid 10 så det gjorde jag bra, snygg tjej var jag oxå.. Har nu varit hemma sen 4. Lekt med våran teddy och gått prommis i skogen. Datan har även vart min vän ikväll. Ser nu på film med sara och crille.Efter det börja packa för helgen. wiiie!!!
MATILDA
MATILDA

Like a leaf turned into stone

 
Nytt Örhänge- Metall löv med kedjor/Ur&Penn

MATILDA

Can you stop the time for me and my lover, so we are together forever in love.





Dagens sköna outfit.

Tordag idag, varit i skolan sen så gick vi och sola! Sedan drog jag och Bella upp till friskis och träna ett grymt afropass. Det var så jäkla kul idag! Med discokulan och en kille som tränare idag. fett. Har nog aldrig blivit så svettig som jag blev idag. galet fresh. Nu kom min kille precis hit. Vi ska ha en förjäkla go myskväll med film osv. Båda har sovmorgon imorgon med och tågbiljetterna är bokade till Stockholm också! LOVE IT!


two nights last week




 En myspysnatt med tjejerna hos våran katt förra veckan! På bild: Nygårda och jag!


En rolig kväll/natt hos Petter med gänget förra veckan! På bild: Petter och jag.

VILL FORTFARANDE HA LOV, JAG ÄR INTE REDO FÖR DESSA TIDIGA MORNAR OCH STRESSIGA DAGAR!
MATILDA

I must always have something to look forward to.


Släpper en gammal bild på mig.

Milla har dragit sig hemmåt. vi har planerat för hela helgen! Vi drar till Stockholm på fredag-söndag. Kommer bli as najs, vill bara bort till en annan stad också och jag älskar att resa! kommer bli fett. Nu ska jag slå på en film och försöka sova. Imorgon vankas det långskoldag och sedan köra ett afrodanspass med Bella!


Matilda Svarar...

julia om A trinket in form of crosses and chains:
vart är den köpt och vad kostade den? :D

12 Januari, 19:29  
 
Hej Julia! Såg även att det var mer som frågat om detta! jag köpte mitt fina örhänge på Citylife i Norrköping för bara 79 spänn! Vill verkligen tipsa er om deras smycken. :)
   
 
   
       
Anonym om vi har blivit kastade som tärningar mellan er, år efter år.:
men herregud, oj vad ni är coola för att ni röker. snarare jävligt löjliga som inte är tillräckligt starka människor att säga emot och måste va som alla andra

Hihi rolig människa :) ännu roligare och BRA är att vi faktist är nästan dom ända som röker av våra tjejkompisar och jag tycker dom är duktiga som står emot det! vem skulle inte va?



11 Januari, 11:35  
Jennifer Capdevila ([email protected]) om i januari börjar året:
Vad använder ni för typsnitt i bloggen? alltså typ tahoma, arial eller så? :)
Hej Jennifer! Antar att du menar typsnittet i inläggen? Ärligt så vet jag inte, har försökt byta till "courier new" men det vill sig bara inte funka...Det står att vi har det men det har vi sannerligen inte! Skulle kunna tänka mig att vi har "verdana" eller tahoma.  :)



10 Januari, 23:27  
Anonym om Torsdag kväll!:
vafan har ni gjort med era ögonbryn?

Ja vad har vi inte gjort?



10 Januari, 13:16  
Anonym om the mode king:
Kan inte ni skriva vilka bloggar ni följer,
Och en topplista på de bästa filmer ni vet?:)
Gillar eran blogg:)

Haleu! Finns många bloggar att rabbla om jag ska ta upp bekanta, så skriver de jag diggar absolutli mest istället: www.angelicablick.se och www.lisaplace.devote.se och www.stylebykling.tv4.se! Tycker ju även mycket om att läsa vad som händer runt i våra trakter so keep it up girlsl
Filmer jadu.. The notebook, A walk to remember, Dear John, The last song och Step up filmerna funkar alltid! ( Bröderna Karlsson, Twilight-filmerna, Charlie st Cloud är med jäkligt bra! / Sara ) Även greveholm he he.. Sen är jag även ett stort fan av Sex and the City. Åh tack, Lika glada varje gång vi hör det! :)




09 Januari, 20:53  
emma om and you can tell everybody, this is your song.:
var har du köpt din fina klocka? den vita stora ?:)
Hej emma! Letade i inlägget du kommentera men hittade ingen klocka på bild där :o


07 Januari, 12:39  
   
 
lina :) om Ut och äta grekiskt nu!:
hej :)
tycker er blogg är jätterolig att läsa, kul att läsa om fester & se alla snygga outfit-bilder!
men ja saknar alla gamla roliga inlägg som ni hade i början när ja börja läsa er blogg, t.ex. videobloggar, hiss & diss, & speciellt mode-inlägg! skulle va jättekul om ni kunde göra lite fler mode-inlägg me kläder som ni kanske hissar o dissar o visar kläder från olika sidor som man kan skicka efter på, för man får så sjukt mycke inspiration av det o det är jättekul att läsa om såntå. visst finns det massa modebloggar man kan kolla på, men ja tycker er stil är så härlig o de är så roligt att kolla efter mode på många olika bloggar o plocka ihop o få inspiration från massa olika ställen till sin egen stil liksom om ni fattar va ja menar? =)
bara ett litet tips/önskemål :) annars så tycker ja ni verkar va jättehärliga tjejer! kram :D

Hej Lina och Tack så himlahimlahimla mycket för dina fina ord!!
Tyvärr kan jag inte glädja dig med kanske när jag säger att när vi starta den hära bloggen var vi i en väldig fjortistid och med tiden nu har vi släppt det mesta av det där hoppas jag! Men kan nog glädja dig med att i år ska vi satsa ännu mer på mode inriktning så mycket kommer göras om! De senaste månaderna har vi inte ägnat mycket tid alls åt att skriva och utmärka oss här men har fått en liten sparkle tillbaks, har dock jämt dåligt med tid ... men ska bli bättring!
Tack för tipsen, tycker det är jätte kul att höra sånt här! KRAM :)




ONSDAG.




Gammal bild på lilla bebis Teddy (matildas och min hund) och mig.

Var ute med Teddybollen i skogen och gick, eller sprang haha. han är så söt lilla bääh. Snart hoppas Milla av bussen här och inkommer, Ska sätta på lite kaffe nu sen blir det att umgås! Hörs sen babes, gotta go.


Cause see you can’t see the castle through the walls till it falls.





3 bilder från igår, fikan/lunchen. Jag med svarta hatten. Hade mentorspass(klassstundlektion) mellan 8:00-9:00 imorse. åkte hem direkt efter och min pojke låg fortfarande kvar i min säng och sov haha söt. han åkte till skolan för en timma sedan ungefär och jag ligger i sängen och ser tv och bara njuter av denna sköna dag! NU: mat!
Ni får en låt också - T.I. – Castle Walls - feat. Christina Aguilera ( spotify klick )!


3 från idag!







bild1: crille, bella och jessica på ströget.  bild2: sara och jag på ströget.  bild3: Dagens Outfit.


Tog mig igenom första skoldagen idag, gick lättare än väntat! Slutade runt tolvtiden. Vi fick idag bara i uppgift att shamponera och styla varandras hår, Ida fixa mitt! Träffade sedan tjejerna på stan som sara skrivit! Har gjort varma mackor med sara och crille nu ikväll och vi såg nyss klart en oerhört psykad film .. ae!

Ska ta fram clothes tills imorgon nu sen blir det läggdags. skola 08.20-15.55. yippi! Imorgon svarar vi på frågor här btw!
godnatt fina ni /MATILDA


A trinket in form of crosses and chains


Örhänge, kedja och kors med två stavar! Nyinköpt idag! fyfan vad jag älskar det!

MATILDA

I did not think there existed kind-hearted people anymore.


Lite av dagens outfit. Visst är min vägg ganska cool?

I skolan idag hade vi en lektion, vi påbörjade hotell A kursen idag. fick sluta strax efter 9 imorse, vi har det rätt skönt. Gick och fika med Anna, Bella och Jessica då. Anna drog sig sen så satt vi tre kvar i några timmar? sen mötte vi upp Matilda så luncha vi på ströget - chicken-kebab. De hängde med oss hem sen så drack vi lite kaffe och prata! Crille kom förut med. Han har hjälpt mig sätta upp mina nya säng som kom idag. sjukt skönt!!! Jessica och Bella drog sig hemmåt för ett tag sen. nu ska jag och min Crille ha en mysig kväll. vi hörs med bilder från dagen snart!

VET NI?! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!! Någon hade hittat våran kamera, han går på Crilles skola och kände igen honom på fotona i kameran så han hörde av sig till Crille och min Crille fick den idag tillbaka så nu har vi den. BACK ON TRACK! Trodde inte att det fanns godhjärtade människor längre.. helt sjukt. sånnt här händer ju inte. tack gud <3
S A R A

she broke your throne and she cut your hair.



En gammal bild på mig. fast kanske bara ett år om jag ska vara ärlig. snacka om att jag ville va färgglad. ha. Ligger i min säng och glor tv och har min bärbara i knät. ska knyta mig snart! en lektion imorgon bara. sen får jag en ny sak på mitt rum imorn. kan ge en ledtråd att det är sista natten jag ligger i den här förbannade sängen.. Ni får en skön låt förresten. Klicka HÄR.
S A R A

21 månader!


Jag och min älskling i januari 2010!

Så fint att man på 21 månader kan skapa så sjukt många/mycket livsminnen, platser, skratt, upplevelser, kärlek och framförallt ett band med varandra! I love you so much. my love. my soulmate. my everything ♥

MATILDA


That what you're looking for has been here the whole time.







Bilder tagna från bellas blogg hihi. från när vi var hos vp i torsdags. Belv lite fort inlägg här nedan förut. på donken på stan kom även jerre, jacke och fabbe lite random så fick säga hejdå till jerre som åker till spanien imorgon med steffe som vi sedan mötte på efter helt random så hann säga hejdå där med haha! så jävla kul för dem! nu är jag hemkommen från storasystern blev mys med mat och fika. Skönt att komma igång med träningen igen också! Köpte även ett nytt solkort idag 259 kr. Dess värre är det att skolan kommit igång, vårterminen. gick som sagt första dagen idag. hemskt trött nu. bästa jessica och bella måste jag med säga! <3
S A R A

i januari börjar året

Tja peops.
Gillade ni Idas snygga gästinlägg igår haha? Va hos henne igår med söta tjejer som hon skrev, sov sedan kvar hos henne med Clara. Dom skärmde skiten ur miiig och gud vet att dom ska få igen haha. Vi babbla annars om allt natten lång, och clara och jag somna nog inte förns halv 6 imorse! Trötta var jag och ida imorse när clara försökte få liv oss när hon skulle iväg, ohja! Ida och jag kom iväg till stan runt två sedan och mötte clara där, shopping och fika! En bra avslutning på jullovet :) Sitter dock här med ångest för att skolan börjar imorgon, back to the reality som jag brukar säga...

                                                                             Jag på espresso today!

                                                                               Söta Ida och Clara!

Efter att ida drog satt Clara och jag kvar där en halvtimma och garvade konstant tills vi sedan gick skilda vägar.
hahahhaha fyfan säger jag bara!!!

Bild på inköp laterrr.
MATILDA


afrodansat.



Jag i min säng förut. varit i skolan nästan hela dagen haft kök. sedan sola jag jessica och bella och sen blev de donken käk. lite senare pallra jag och bella oss upp till friskis och körde ett afropass som vi bokade in i lördags, på torsdag har vi ett med! Nu ska jag med mamma, matilda, jesper hem till min stora syster och hennes pojkvän. blir lite mat och fika tror jag. hörs hemma sen.
S A R A



nutrilette&modernfamily


januari 2010 (ett år sedan)

hänt en hel del sen dess..

jag har lyckats gå ner runt 10 kg och skaffat mig en hejdundrands bra pojkvän!
nu har jag även bara några månader kvar i skolan, sedan är den tiden över för mig. Dock har jag bara längtat. Ser inget roligt med att gå i skolan och worka sitt as off utan att få något tillbaka. studieförberedande linjer är inte direkt min grej faktiskt.

keka nyss lite tacopaj!  jag har helt och hållet slutat äta potatis, pasta och bröd & det visar sig nu efter ett tag på kroppen och vågen. det snackas så mycket om beach -09, -10 så iår ska jag försöka vara fit till beach 2011, så mycket som jag kommer göra efter skolan!

jag vill rekomenedera nutrilette/ måltidsersättningar, tog en till lunch igår och vart inte sugen på något fören 8 på kvällen?  man håller sig riktigt länge på dem. dock e dom ganska dyra men billigare än en lunch på stan & mycket nyttigare. caffé latté smaken var god faktiskt. testa!

Nu blir det Modern Family! Jag har inte varit tjejen som följer serier direkt men benjamin fick mig att kolla galet på denna serie, jag rekomenderar den starkt!



/EVELINA

gästblogg

hej på er alla glada människor, det är ida som talar. matildas käre vän. så jäkla sjukt egentligen när man tänker tillbaka. inte trodde man att jag clara och matilda skulle sitta här i min säng och gagga om allt. vi har iallafall haft en myspyskväll @myplace. riktigt mysigt. känner övertröttheten börjar sprida sig, om ni tycker matilda är yr i vanliga fall skulle ni se henne nu haha.

lägger in lite bilder, kul va? eftersom en viss sara har tappat bort sin kamera..... ;) ha en bra natt. och en FETINGLÄNK till mig själv Ida och Clara


söta tilda och clara


brudar brudar brudar


jag och tilda!


äre fest?

SÖNDAG.


M i l l a  o c h  j a g  f ö r   e n  m å n a d  s e n  u n g e f ä r .

Åkte in till stan med Milla förut så tog vi en mysig fika på espresso house! hihi min söta milla. nu är vi hemma hos mig, nördar lite data. men vi tänkte faktist lyfta våra ass nu och ta lite käk! a de låter bra. hej
S A R A

like a hurricane that took all my happiness with them.







Bilder från i fredags då vi var hos petter jag, tilda och jessica. sen sov jessica här och en full pojkvän kom lite senare. igår som var lördag åkte matilda och jag in till stan och fika med bästa Emelie som ska till thailand i 2 ½ månad på tisdag! sedan åkte matilda, crille och jag till mammas kille och mötte upp min stora syster och hennes kille och mamma. så bjöd han på trerätters och en trevlig kväll. sedan mötte vi upp Bella och Jesper på donken och åkte hem med allihop sen kom jessica med så kolla vi film inatt och alla sov kvar. idag är det söndag, blir att träffa milla snart. den tösen som varit sjuk allt för länge.

skolan börjar imorgon.. fuck
S A R A


the mode king


549 SEK




549 SEK  LOVE IT!!!


899.00 SEK 499.00 SEK

t-shirt MICHIGAN 399 SEK






349 SEK


/Evelina

john tucker must die

en skön high school film ikväll på 4:an & den kanalen har väl alla? ;)

(tryck på länken ''john tucker must die'' så kommer lite info)
ett filmtips för er som ska sitta hemma och sköna er utan krogen och alla tillställningar!
/Evelicious

vi har blivit kastade som tärningar mellan er, år efter år.




Två bilder från lovet. Jag med pälsmössan och Matilda är den andra tjejen. Det är fredagkväll och jag och matilda har sett lets danse med mamma med kex, ost, ananas, meloner, vindruvor och annat gott! Ska träffa jessica nu och snart åker vi hem till petter där de andra killarna är med! Blir nog sent ikväll. men jessica följer med hem och sover här inatt också :)
S A R A

the last day in egypt


Sara och Mami julaftons morgon!


Vi solade hela förmiddan på julafton.










Sista skymten av havet innan vi gick upp till recensionen för att lämna hotellet, eypten. Fyfan vad tråkigt de kändes kan jag lova er!




Jesper och Sara på egyptens flygplats.


Sista stegen i egypten innan vi gick på planet.


Så gick vi på planet för att återvända till den kalla, mörka julaftonskvällen i Sverige! 

Vart överdrivet mycket "sista" haha men åååååh vad jag vill dit nu!!! Kan absolut säga att det var inte första och sista gången jag åkte dit, underbara semesterområden verkligen! Kanske inte blir att besöka huvudstaden Cairo igen men känns häftigt att varit där.

MATILDA 

Torsdag kväll!













Bilder från ikväll när vi var hos vp, spela fifa, drack (jag körde nyktert), svulla chips, soft musik och hade det trevligt! Bella och jag ska slå på en skräckfilm NU haha! Diggar sista bilden förresten på mig och henne, även våran fifa match då jag vann för hon gjorde självmål HAHAH! Gonatt gott folk!
S A R A

something so beautiful, like a sky without clouds.




Två bilder från idag (tors). Stickad tröja - monki, Lädershorts med fodring - Modekungen.se, Peacehalsband - Ur och Penn, Korsörhängen - Spanien, Halsduk - monki.

Idag åkte jag in till stan vid lunchtid med Jossan. Vi åkte ut till Hagebycenter och kollade och fick med mig ringen hem som jag visade i förra inlägget. Min mor, Tony och stora syster var där med så vi fikade med dom också sedan åkte vi hem till mig med dom. Käkade och fixade oss lite sen kom Bella med så åkte vi hem till Vp. Där var det 6 grabbs. Blev döchill spelade fifa ogrejer! Bella följde med mig hem nu och vi ligger med en varsin data här i soffan. Skulle bli en film men vi får se hur det går med det! Har några nerladdade haha!
S A R A

DeathHead


Köpte den här grymma ringen plus ett par fjäderörhängen i metall igår. Från Ur och Penn.
Gå in här och fynda på deras sida! Bra för er som inte har butiken i eran stad. Sjukt billiga priser oxå!
Bild är från deras hemsida eftersom sara somsagt lyckats tappa våran kamera! Förövrigt har jag vart hos vp med vänner ikväll , trevligttrevligt! Nu är jag hos min jesper och han har äntligen spelat klart. åh godnatt!

MATILDA

en ny fjäderring.



Köpte denna idag. Från Gina tricot 129 kr.

Nu åker jossan, bella, tilda och jag hem till vp där basse och jesper är med. fifa, chillkrök och svull. hlrs sen!
S A R A

NEW IN.


B i l d 1 : Min nyfixade hörna i mitt rum. Tavlan är nyinköpt idag och tvn fick jag i julklapp! Synns att jag gillar stenar va? Hela min fondvägg är med stora stenar hihi! B i l d 2 : Peacehalsband - Ur och Penn 50 % rea så fick det för ynka 49 kr. Blixtlåsörhängen - Ur och Penn 50 % rea så fick det för en liten summa 24 kr! n i c e !

Sov hos min Crille inatt som sagt och åkte in till stan skapligt och mötte upp bästa Emelie och Matilda så tog vi en fika på Waynes. Sedan kilade vi med Emelie till hennes jobb restaurengen Munken, och pratade lite skit! matilda och jag tog sedan en sväng på stan sedan hämta våran mor upp oss så köpte vi med thaimat hem och massa mat plus tavlor. Har bara tagit det lugnt ikväll mot min vilja. inte kul. två gamla kompisar kommer på besök snart.
S A R A


Dag 5 och 6 i Egypten!























De här bilderna är från pappas födelsedag, på en resurang i ett område i Hurghada som heter Marina. Sjukt trevlig personal på den här resturangen särskilt Ahmed som är med på en del av bilderna!


Jag när jag och jesper kommit tillbaka till vårat place.








Morgonen efter gick jag och jesper efter frukosten längs den 200 meter långa poolen ner till stranden.


Drog sedan iväg på en snorkeltur med Sanna , Sara och Jesper till typ halv 5 på eftermiddan.














Vi var inte rädda för hajar, NEJNEJ!.. Förvånade att det var så varmt mitt ute i Röda Havet faktist, lika varmt som i luften nästan! Sjukt häftig känsla oå att se en lång horisont åt vilket håll man än kolla åt.












Sista bilden från båten!















Sista kvällen i Egypten är de sista bilderna ifrån. Sista bilden är min och Jespers Outfit den kvällen! Sagt det tidigare , älskar min fransjacka!

Har nog aldrig någonsin lagt upp såhär mycket bilder och mer kommer fortfarande nån dag framöver ...

Tog mig fan mer än en timma så enyoj for goodsake.

MATILDA


MITT JANUARI 2010!

 

Har har ni lite utplockade bilder från mitt Januari 2010. Gick på mosstorpskolan då, va med vänner, skaffade pojkvän, festade, fikade, det roligaste var Ridsportsgalan om jag minns rätt! Gick med min pojkvän, systrarna, deras pojkvänner, mamma och hennes vänner. Sen så var självklart milla och bella där och många andra! Dansade som vanligt asset av oss i finkläderna och klackarna. Åt gott och min storasyster var nominerad! Ska dit nu iår igen i slutet av januari! YEAH. Varje månad ska jag lägga upp ett sånt här inlägg om hur just den månaden var förra året, Det blir något nytt lixom!
S A R A


tappat kamera jävlen....

det här inlägget skulle kommit upp för några timmar sen..

Vi har varit på den grekiska restaurangen Athena och ätit gott och haft det mysigt. När vi sedan skulle gå och hyra en film och lite gott och gick längs kungsgatan så tog vi en bild. där är sista synen av kameran för sedan hitta jag den inte i väskan. fucking cp äcklig hlevete! är så besviken på mig själv. Aja nu har vi gjort dipp och ska sätta på filmen, Bröderna karlsson. äta chips och dricka cola. vi har det rätt bra ändå. fast kameran kan ta sig i röven.
S A R A


myskväll med älskling!






 Bilder från Egypten! you'n me♥ Mer bilder från sista dagarna kommer imorgon troligtvis.

Vill till den jäkla värmen igen, finns inget i sverige som gör mig glad! Vart så himla glad idag när jag kom hem då mami berätta att hon börjat planera resa till mallorca i två veckor! glad tjej kan jag lova här.
Efter en resa till Mallorca förra sommaren har vi kommit fram till att det är vårat favvoställe. en sådan paradis ö.

Sov med tjejerna hos katten inatt som sara skrivit, chillade och gottade livet ur oss som vi brukar hihi! Idag efter sen uppgång stressa vi till stan för att möta upp kajsa och resten av deras mates. Tog en fika på coffe sen mötte jag upp min älskling! Gick och kolla en massa på stan men fick inte med mig något hem.. Jesper är inte den lättaste att dras med på stan direkt dådå men köpte han en sotar-mösse iallafall! Vi drog hem runt 6 och har lagat mat och käkat till tända ljus osv, mysigt!
Men nu har vi laddat med chips och dipp och ska dra på en rulle. Ciao!

kul att kameran inte finns längre sara!
/MATILDA


två nya oldies!


Boots från Skopunkten.com
 Boots från Skopunkten.com

Åkte på att köpa skosingarna på bilden förra veckan då jag suktat mig på paret från vagabond en lång tid! De här liknar dom men är från skopunkten-399 kr.  Rubriken förklarar att jag köpte något som funnits ute länge, haha wastee. hej!

ville som fan bara säga att min tvillingsyster är den jag hatar mest i hela vida jäkla världen just nu!!!!! Ringer och säger till jesper att hon tappat våran kamera. Sara kom aldrig hem säger jag bara, aldrig! usch. 

Ut och äta grekiskt nu!





Jag och min älskling när vi fira ett halvår på restaurangen Bishop Arms förra året. Visst ser vi eller jag annorlundare ut? helt sjukt. Har sovit hos jessica inatt som sagt och vi fyra drog in till stan idag på dagen och mötte upp våra söta tjejer från klassen så tog vi en fika! Nu ska jag snart in till stan och möta min Crille så ska vi ut och äta grekiskt på en restaurang så sjukt mysigt! följer med hem till han sen så bloggar därifrån sen! kiss and hugs
S A R A

I'm looking at an angel, and believe me when I say..




Bild 1: Jag i somras här hemma hos Jessica em chillkväll. Bild 2: Jessica, Bella, Tilda och jag för några veckor sen och tönta oss hemma hos mig.

Sitter hemma hos Jessica med bella och tilda. har ätit massa chokladpudding med grädde och hallon nyss. kan lova att det var gott höhöh ;) vi har sett på victoria secret show också och ska se en film snart. vi alla sover över här hos jessica våran katt inatt.
S A R A

teenage dream tonight


Benjamin & Jag

(den ligger lite längre ner på bloggen med, jag vet!)

Halu bloggisen. Jag har hunnit med en hel del idag faktiskt. Dygnsomvändningen sen Thailand = skitsämst så Benjamin vaknade halv 8 imorse och självfallet väckte mig då..  Vi har staplat sjukt mycket ved, fixat i stallet och kekat massvis med mat och grejer.  Jag har även färgat Benjamins hår! wuhuhuhu.  cutie.

Jag ville bara skriva hur mycket jag älskar min fina pojkvän. Vi håller på att planera ihop våran fina framtid tillsammans. Vi slutar trots allt skolan till sommaren och då börjar väl det verkliga livet, eller hur!

6 månader har vi iallafall hållt ihop, jag och Benjamin!
För tillfället sitter vi och kollar på Sverige- Ryssland på 1:an.  Benjamin har nog inga naglar kvar när matchen är slut ;) hahaha.







En gammal bild från i oktober. Saknar mitt riktigt blonda hår lite!


En fin outfitbild från i höstas!

Imorgon ska jag nog investera en ny kameraladdare så jag kan börja blogga ordentligt.
/Evelina


and you can tell everybody, this is your song.






Lite mer bilder från nyårsafton, snodda från bellas blogg HEHE! Ni ser vem som är jag va? Svartvitt linne med en beage/grå kavaj. Hann inte fixa mig alls mycket i fredags. Hos Jessica där vi fixa oss blev det god mat dessutom och lite förkrök så mycket vi hann vill säga haha! På natten blev det taxi hem för mig, tilda, crille och jesper hit! Ny vecka och ny måndag idag. Jag käka nyss frukost och vaknade precis innan den. Hej jag är normal, klockan har slagit över 15:00! Milla mådde inte bra så hon stackaren åkte hem jätte tidigt imorse. pluttan. Idag blir det att träffa Bella och Jessica :D
S A R A

Två gamla klassiker!





Milla, Tilda och jag har filmkväll. tog en break och såg de här för de allt för länge sen! HAHAHA BÄSTA! snart blir det step up 3.
S A R A

Mer nyårs bilder!
















it's a cold and it's a broken hallelujah




Två bilder från i Egypten. Jag i den ljusblå bikinin och på den andra bilden är jag i svartvitt linne med Ahmed till höger. En jätte schysst och rolig kille som jobbade på restaurangen där vi firade pappas födelsedag. Vi hade käkat där två dagar tidigare och eftersom han var så rolig och maten var så god så bestämde vi att fira hans födelsedag där då de hade gjort tårta och laddat upp med  champagne och goda drinkar också. SUPERKUL! Idag är det söndag och har bara slappat med min pojkvän sen nyårsafton.  ätit pizza och sett filmer och myst. Vill tillbaka till egypten!! för 9 dagar sen kom vi hem buhu ..! Hörs snart igen.
S A R A

Nyårsafton-firandet!

Hos pappa:



Linghem:
















De två första bilderna är hemma hos pappa där vi fika och så! De andra är från nyårsfirandet igårkväll/inatt i Linghem! Vi var hos eves killes kompis. det blev skit bra och lyckat wii :D Fick fira med nära och kära.
S A R A


RSS 2.0