Äntligen!!



En drös bilder som jag tagit på min väg hem från skolan.
En av alla tusen saker jag inte sagt till er är att jag börjat en 100p kurs Fotografisk BildA. Första helgen jag lånar hem en utav kamerorna vilket är Super kul! Ser verkligen fram emot att lära mig kameran! :)
MATILDA

GO NATT!


Jag är nyduschad och vi sitter här nu i min säng. Sex and The City säsong 1 slår vi på nu sen godnatt!
OCH IMORN ÄRE FREDAG IGEN
MATILDA

wish it, dream it, do it!

Kvällens.

Körde på mina Jeffrey Campbell skor, pappas stickade tröja, ryggsäck från Kreta, en fet Monki halsduk och ett par helsvarta leggins ikväll. Är hemkommen från en bra bio nu, vi såg: crazy stupied love! Rolig haha! Imöra är det fredag. pepp på helg kan jag lova!
S A R A

29 september.

Me today.

ÅKte in till stan med systrarna och blev ingen skola för min del. Utan följde med min stora syster när hon skulle köpa mattor, lampor osv till sin lägenhet. Hon bjöd mig sen på lunch på tacobar. Vi åkte hem hit sen och har precis fikat med timmy. Bästa Sanna <3 Nu skjusar hon mig till tåget för ska på bio med Crille.

Mot stan!

Vi båda har försovit oss haha! Men sticker in till stan nu förbi skolan osv.
/ sara och matilda.

Jag har alltid varit jag, Inget mer inget annat


Bild från i Somras på Mig.

Hade praktik idag somsagt, blev lunch med becca, milla och bebban! Har tränat med min ponny senare ikväll och total chillat här vid datorn. Dags att somna igen.. 
Låter dagarna bara passera i väntan med hopp på något bra..
MATILDA

We walk through the world where nobody has been before.

Bild från i våras.

Kom hem för ett tag sen, har varit hos Jerre med Milla och Jacke på idolkväll. Blev lite film efteråt och massa chill. good friends. Är nyduschad och har krypt ner i sängen. puss och nighti på er bröder!
S A R A

28 september.

Me by my Milla. vintras.

Helt körd i kroppen idag igen. köket tar kål på mig, haha. Har druckit kaffe med mora precis, och helt alone hemma nu. så tyst men skönt. Ni vet?!?!?! "YEEES NU KÖR JAG MUSIK I HELA HUSET" haha kanske inte riktigt så. Lite lön rullade in idag, inte så dumt om ni frågar mig.

Bilder från lördags!





Pics by me. Från när vi gick och strosa runt i Norrköping. Kultur natten på dagen! Dock kan storleken inte bli söttre på bilderna pga min super braiga mobilia.

Inlägg tisdinställt så På praktiken är jag just nu i hooope!
MATILDA

wake me up when september ends


Pictures by me/editing by me.
Bilder jag tog på Sara och Millus i igår! GOODLOOKERS

Nu ska jag sova!
MATILDA

Forgive the urgency but hurry up and wait.

Me.
Blev att se modelljakten hemma hos milla, sen for vi hem hit till tilda. såg idol och käka mat med familia. räzer till ica 9 min innan det stängde. och vi hann. haha! Ögonen ger vika nu och jag säger godnatt gott folk!

Find the place I love the most


Me. En bild för ett par veckor sedan.

Hade skola 10-16 idag! ÅKte hem och klippte min granne Henke sen har jag chillat base med Sara och Milla tills nu. Imorgon kör vi praktik igen, gu va fort veckorna går!? Vi skulle först festat idag men ändrade oss senare till bio. Kunde dock inte hänga med pga klippningen..
Menmen lilllördag imorn :)

Anonym om I said a little pray'n hope my dreams'll take me there:
FML "fuck my life" passa inte ens in där du skrev de, skrev du se bara för att skrivat eller??.....
sv: FML var ett sammanfattande ord av vad våran kväll bestod av, och ett ord vi sa hela kvällen. ok?

MATILDA

27 september.

-
Har haft storkök i skolan hela dagen, helt mör i benen! så nu sticker jag hem till millis för häng. HEJ! :)

I know your favorite songs and you tell me 'bout your dreams.


Me today.

Såg att någon undra vart denna stickade tröja är ifrån! Det är min pappas, mysigaste! Kolla med era pappor vettja (haha)! ;) Blev att se på idol på pizzan med bästa millut förut, bästaste du!! Nattinatt.

26 september.

today.

Skola sen hängt med Milla, Bella och Tilda hela eftermiddagen. donken och softis here at home. tror vi drar en roadtrip nu.

weheartit


Under-bara!
Bakat chokladbollar med Sara har jag gjort ikväll och tagit det väldigt lugnt hemma. Nu står Sova högst upp på listan för imorgon vankas en ny måndag, ny vecka, nya tag!
MATILDA

25 september.

Bilder från igår från våran pickning inne istan vid strömmen på mina fina.

Jessica sov kvar här inatt, sen kom Milla med en massa svullvaror så körde vi våran älskade söndag som vanligt! med Hannah montana movie med. hihi söte hon <3 har gjort klart engelskan till imorgon plus en till engelska uppgift. Bra! Gonatt

+++


Outfit Fredag!
Så simpel den kunde. Transparant linne/Millas.Svarta höga jeans/Monki.Armband/Rhodos från Sara.

MATILDA

videoklipp från i fredags.


S A R A

När du har vunnit, kom ihåg mig då.

Har haft en tjejig helg. Behövs ibland. bästa tjejerna! Nu är det slappar söndag. plugg står högst upp på listan. Nämligen engelska redovisning imorgon.. får nog hjälp av en fin vän ser det ut som.

I said a little pray'n hope my dreams'll take me there


Jag igår med Outfit för intill stan med PausSallad och Bästa vännerna vid Strömmen. Mysigaste!
Kvällen spenderades med Sara, Milla, Jessica, Bella, Ida och Clara i olika turer på hemmaplan. FML! Söten Jessica blev kvar över natten.

Nu ska jag på Klinik i Vikbolandet med Mami och lyssna på Maria Gretzer osv, Ha en bra dag!
MATILDA

SMOKE WEED EVERYDAY



4 bilder från igår!
Vi förfesta litegranna hos Ida innan vi drog vidare på fest hos en polare till Ida! Började bra och slutade som den gjorde.. Somnade i Millas säng och vi gick upp tidigt idag för frukost i solen.
MATILDA

Så många frågor inga svar.

Haha bilder från igårkväll! (mobil bilder)

Igår efter skolan följde vi tjejer med hem till Anna ute i krokek för en härlig tjejkväll. Blev först pizzakäk sen hem till Anna för spel, gott att dricka, musik och en massa prat! Hade en jätte lyckad kväll. Härligaste tjejorna <3 Nu blir det picknick med bästavännerna!

vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?


2 från Fredagen! En aning roliga. by bellie

Ligger i min säng och väntar in ett sex and the city (satc) avsnitt på kanal3, som jag ser varje kväll 23! RIM! Imörn är de fredag igen vilket vi taggar till tjejor! GAAAAH va fort veckan gått.
Fick en kommentar angående tiden på ett inlägg med, räcker de att säga "jag är tidsoptimist" ? :)
MATILDA

Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

Me.

Skola till lunch, hem till katten på kafferep sen vidare hem till pappa där kafferep fortsatte i sin goda tid! Drog mig sen på satc marathon.
S A R A

If I could turn back time


Outfit Lördag, mot Robbins krökplace.
Tråkiga Kläder Tråkiga Bilder! Lite av oldpicstyle? urk haha

Kort skoldag idag! Blev en solning med Ida och lunch på Sing Thai med Storasyster och Mami! Därefter bar jag mig av till Pappsen där det blev fika med han, Sara och My, god kladdkaka hade Mysan gjort :) Nu ska jag iväg och träna med min ponny igen. HEJ OCH HÅ
MATILDA

när du får spring i dina ben & jordens dragningskraft är klen


Jag en dag tidigt på detta år.
Sov hos min Jesper förra natt som va och drog på praktik idag. Har tränat min pony ikväll och umgåtts med Sara, Sanna och Millus. Nu har de alla somnat och även jag ska dra mig till sömns. Skola imorn

När du är i luften. Kom ihåg mig då
Godnatt /MATILDA

Jag gråter bara i regnet.


S A R A

21 september.

Jag igår.

Sov hos millsan inatt som sagt, bästa hon. Blev en lektion imorse sen sluta vi skolan, bella och jessica följde med hem. så laga vi mat och har myst och sett film i detta risiga väder idag. bästa tjejerna! Milla kom förut med och vi chillar här hemma :) Blir en dusch snart, sen gör jag min säng sällskap!

200911

HAHAHHA! hitta lite bilder på mig och milla genom åren här på hennes data. helt sjukt hur länge vi har varit kompisar, lika mycket då som nu! ♥

Har varit och käkat kvällsmat i stan på Paus och sen for vi hem hit till milla, nu ska vi se en filmis sen sova. pöss

Happy people.


En hel drös med bilder från denna helg hemma hos Robbin!

Summerbreeze.


S A R A

190911

Some say love it is a razor
that leaves your soul to bleed.

Hemma från skolan nu, helt slut haha! Haft matte och engelska B hela dagen. Bella och jag belönade oss med donken påvägen hem! Det var vi värda haha! Du är sjuk!

180911


Watching the world in your eyes.

Jag igårkväll.

Blev en lång kväll igår, men kul eller GALET. Haffade inte alls många sovtimmar men klev upp tidigt för jobb idag ändå! Är hemma i min onepiece nu och denna helg har varit sjuk. men hunnit med en massa saker.  som hängt med bästa människorna. helt galet. jag mår som jag förtjänar.


Pics.


Bilder från igårkväll som jag tagit.

Igår hade robbin fest. jäkligt bra kväll. sov hos katten. idag har jag inte mått så bra efter bravaderna men har lyckats plocka svamp med pappa och tilda, sen firat timmy hemma hos han och sanna! Nu har jag käkat med familia och ska till robbins place igen.

160911

Dagens. Svarta höga jeans - Bikbok, Skjorta - mammas, Skinnjacka - Vila, Skor - Skopunkten, Tygpåse - Peace & Love.

Hemma från skolan nu, haft servering hela dagen nere i restaurangen och serverat gäster. Nu ska jag hoppa i andra kläder och pudra näsan, för ikväll ska vi festa med härliga vänner!

Varför landa när jag flyger fritt.

Har haft lite servering i skolan idag igen, sen ddd hela eftermiddagen nere i en park i stan. Jessica och Bella hängde med hem hit efteråt , så var Tilda här hemma med så fika vi 4a och åt blåbärspaj hihi. Träffade fredrik och fille förut en stund med, och smällde i mig lite pizza med familjen nyss.

Oldies.

Eve och jag på Öland förra sommaren ♥

Nattsurr as usual. dör av trött nu. har serveringsvecka i skolan så det är ju rätt chill ändå. där med att vi hade riktiga gäster i restaurangen idag. Hela 18 stycken! Fredag kör vi med. imorgon är det ddd igen.

Forever Young


Bild på mig från min bal våren-10. haha oglad

Har haft praktik hela dagen och varit istallet hela kvällen! Såg sex and the city med sara förut som förövrigt är den bästa serien som skådats! Ska sova nu för har skola imorn , slutar lyckligt nog tidigt!!
MATILDAAA

Leter efter nått att säga som kan ändra allt.

Rhodos!

Yesterday part2.

Bilder från igårkväll hemma hos milla. där vi 3 hade en myskväll och sov kvar där inatt. Bäst är du min gullsoppa <3 Trodde det skulle va idol nu, men inte äns det kunde det va idag ..

yesterday part1.

Bilder från igår.

Två bilder på mig i skolan igår när vi tränade servera. Sen en på Elivra och Bella i skolan, haha söta! Avslutar med en bild på Bella och Jessica hemma på Bellas gård. Vi följde med hem till henne efter skolan igår och myste med kaffe och film :)

Put scars in the heart.

p&l.

Saknar p&l, saknar alla mina resor jag gjort det här året. fan vad jag vill ha ledighet igen! sommar och färgglada drinkar, bad och häng med alla underbara. Såg bästa satc som vanligt förut och är nyduschad. Nu ska jag knyta mig! Natti

vi blåste bort med vinden.

En bild från i somras.

Har haft engelska B hela förmiddagen och matte B hela eftermiddagen i skolan. KUL! milla, jag och tilda åkte hem hit efter skolan, sett film och bara chillat. milla e kvar och vi är så sinnes sjukt trötta. de va nog allt just nu. HEJ!

Hoping for the best but expecting the worst


Jag i Spanien för lite mer än ett år sen.

Önskar livet var genomskinligt ibland. Se de saker vi aldrig kommer förstå.
MATILDA

nattplugg.

Rhodos

Kan ni förstå att det bara var 8 dagar sedan jag kom hem från Grekland?! Jag vill bara tillbaka. mm. Sitter istället här mitt i natten och precis gjort klart en engelska B uppgift som jag kom på att jag glömt till imorgon.dödstrött och surrar i hela huvudet. Bra Sara! ae go'natt.

Do you come here much? I swear I've seen your face before.

Bilder från förra helgen på mackes fest. Som jag tagit!

Har pluggat en massa matte B och räknat i boken idag. Milla kom förut och hon, tilda och jag var nyss och käka på pizzan. söndagsmys på högsta nivå nu för våran del!

11 september

Sanna och jag.

En bild från igår då vi håller på att skratta ihjäl oss haha. Storesyrran <3 Godmorgon på er, söndag idag! Jag ligger fortfarande kvar i min säng. den är fortfarande så morgonvarm. Blir frukost snart, sen tänkte jag en joggingtur och plugga än så länge.

kräftskiva.

Bilder från ikväll!

Har haft kräftskiva här ikväll med grannarna som sagt. Sanna och jag gick in förut (blev lite kallt på altanen) och har trögat oss med bilder ( som tyvärr inte kan visas haha). Nu ligger vi framför tvn på mitt rum och chillar. Mysig lördag.

svamp-plockning.

Två från idag. Bästa pappa!

peace.

Jag igårkväll. Stickad tröja - Cubus, Klänning + Mobilhållare - Monki (gamla), Skor - Skopunkten.

Åkte hem till Jessica igår och chilldrickte med lite folk. Sov hemma sen inatt med Milla och Tilda och idag klev jag upp skapligt och har plockat svamp med pappa och min hund. Vi var ute i flera timmar och hade med oss picknick. Var jätte mysigt och vi hittade massor! Här hemma hos mamma förbereds kräftskiva som vi ska ha med våra grannar ikväll!

Belive me when I say it's hard.

Todays.

Försov mig helt okej länge idag. blev frukost på donken påväg in till stan imorse med milla och tilda. lite svenska lektion och sen sluta vi vid 11.  Gick hem till bästa Emelie sen. Hon gjorde pannkakor så käka vi och pratade om allt och inget i hennes underbara lägenhet, sen kom tilda med!bästa.  Men kära vänner, äntligen fredag!

I lose myself in all these fights, I lose my sense of wrong and right.

Rhodos

Hade det jätte trevligt med pappa, vi var ute och gick i skogen i en timma sen avslutade med te och äggmackor hemma hos honom. bästa pappa. Har hängt med tilda och milla sedan här hemma, ätit tacos och sett bästa satc. Nu har jag krypit ner i sängen, dags att hälsa på John Blund.

New in


En senaps gul. Lindex:199 kr. Fick med mig denna fina hem från staden idag.

Sjukt chillig skoldag, slutade lite innan 12. Åkt runt med Milla i hela stan nästintill och en lunch på stan.
Nu ska jag snart iväg och träna med min ponny.
MATILDA

I don't know if I'm home.

Jag och min lillebror idag.
Nu sticker jag hem till min älskade pappa för en fika, så ska han få en fin ljusstake som jag köpte med mig hem från Rhodos! Ha det bra, puss!

I am here to stay


Jag i Grekland.

Kan ni förstå hur länge vi ska vänta på nästa sommar? 2012 känns himla långt bort
MATILDA


I wanna be the one to walk in the sun.

Me today, stickad tröja - cubus, Shorts - levis 501, skor - skopunkten, brillor - kreta

Hade en tretimmars lektion idag fram till 11 i skolan, sen följde jag med Bella ner på stan och hjälpte henne med lite ärenden. nu chillar jag base här hemma men ska börja städa mitt rum lite! Idag har det varit en fin höstsol hela dagen, vilket känns underbart.

i love this place but it's haunted without you



Jag på Kreta!
varit på praktiken hela dagen tills kväll. Varit med min underbara ponny på en mysig tur på kvällkvisten med.

Happy to lay here, Just happy to be here, Happy to know you.
Goodnight / MATILDA

new.

Cubus - 199 kr

Höga svarta Jeans - Bikbok 499 kr

Såg precis på bästa satc. livet är uppochned. Godnatt!


Sushi!




Bilder från igår på Sara mig och Milla! Ja bilderna får tala för sig själva.. Världens bästa personer
MATILDA

it's time to face the true.

Bild 1: Jessica och Kajsa, Bild 2: Bella, jag och Anna.
Två bilder från idag. slutade vid elva snåret i skolan, gick då och luncha med mina fina på Paus salladsbar. sen gick jag på stan med Bella och Milla fram till kvällen. vi åkte även runt hagebycenter och kollade. Fick med mig två nya plagg hem. som kommer upp snart! Bella och Milla hängde med mig hem så spela vi lite kort på altanen och nu har de farit hemmåt.

7 september

Jag just nu. drar till skolan nu. örhänget har jag fått av min vän milla som hon har gjort själv :) försovit mig lagom. bye!

nya skor.

Skopunkten - 299 kr

Efter skolan blev det äta sushi på stan med milla och tilda. inhandlade mig de här skorna också idag. sen hem hit och här har vi hängt ikväll och även med stora syrran. nu har vi tre krypt till kojjs här på mitt rum. imorgon har jag skola till 11. alla andra skolor är lediga, men inte vi. fubb!

LIFE'S A GAME BUT IT'S NOT FAIR


Me today, in city!
MATILDA

6 september


två från mackes fest i lördags tagna från bellas blogg.

Sitter i skolan och vi har lunchrast. ska ha naturvetenskap nu hela eftermiddagen. KUL! jag hatar verkligen det så jag nästan tuppar av haha. har redan plugg i bäde engelska och matte b som måste göras. opepp. känner för att gå på stan efter skolan. aja. depp inlägg, nu börja rlektionen. vi hörs latero.

i wanna start a fire i wanna burn tonight


Me today. En ny vit stickad och ett par bruna boots jag inhandlade mig för ett tag sen.

Haft en soft skoldag idag, slutade vid 12. Lunchade på Paus med girlsen då och därefter altanhäng hemma m Sara och Milla. Ska flyga till sängen nu, jäkligt trött efter att även tränat min ponny ikväll!
MATILDA

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting.

milla och jag idag (haha)

Efter kortspel och mys på altanen tog vi på oss kläder efter väder jag och milla och gick en lång powerwalk. faktist mysigt i regnet. Senare åkte vi och handla på ica och svängde förbi hemma hos jerre och softa där i lite mer än en timma med han och thato. Satt i ett partytält på tomten i regnet och körde lekar. haha. Jaa vi är normala.

låt det va som i en film.

Rhodos

Matte B kan vara det sjukaste jag varit med om i skolan. fattade naada ju. fuck off. sitter hemma med milla och tilda nu på altanen. regnet öser ner och vi ska lyssna på massa veronica maggio, spela kort och äta massa gott! mysigaste.

5 september


Bella och Kajsa nyss ute på rasten

Är i skolan, har haft engelska nyss. Nu blir det matte B med bella och fanny. Nu hålle rde på att döda mig. Hörs sen börjar nu!
SARA

För vi lever alla med känslan att falla



Bilder på mig från Grekland!
Tidsinställt och jag är i skolan.
MATILDA

SHAKE IT UP SHAKE IT LOW


Bilder från igår! Började kvällen hos Jonna och därefter vidare till Macke som bjöd på storfest!
Tack allt hjärligt folk för en skit go kväll! Fick ta baksmällan på jobbet dock..
MATILDA

Living in your precious memories.

två från Rhodos. Shorts - levis 501, topp - bikbok

Ni ska få fler bilder, självklart. Bara det att jag har jobbat idag och varit sliten sen gårdagen. Bra ursäkt va? nej, men sant. Kan va så att jag har myst runt i min one piece hemma ikväll och bara lyssnat på gamla fina låtar. mm skön söndagkväll. Känns konstigt att vara hemma. school tomorrow..

Hemma.

jag i somras

Kom hem från Rhodos igår, haft det så himla underbart verkligen, det kommer bilder. det blev hem till jonna på förkrök med tjejerna igår sen vidare hem till mackes stora fest! där vi började med att bli bjudna på matbuffé.  var hur många som helst som man känner, ja som sagt. det var jätte lyckat! Nu är jag vaken tidigt. Ska jobba 12:00-17:00 idag på jobbet. känns lockande

Flyger iväg som ett pappersflygplan



Nya Frillan!
MATILDA

RSS 2.0