we create a new indiana


Två små stuffs jag inhandlade igår. Älskar små detaljerat av indiskt Och verkligen stormälskar det där skärpet!

MARILDA

28 februari.


Frän bild på mig i Stockholm för några veckor sedan!

Är på praktiken, min lunch rast är nu slut. Blir att möta Bella sen så ska vi nog kika stan innan vi tar oss upp till friskis och svettis för ett afrodans pass! Blir nog hem till Milla vartefter. Hörs sen!

Ballyhar king







Min ponny som jag sålde för 3 år sedan. Några bilder från den tiden då det var han och jag. Jag saknar att rida och jag saknar mina hästar jag haft. Men ibland saknar jag det/dom mer än mest. som nu. Som att han vann igår, att han var med på tv. Jag har för öppna känslor med hästar men är glad för "Harry" som han alltid blivit kallad att han får göra det han är bäst på. Han var som en bästavän för mig, som mina två andra jag hade. Jag älskar dem fortfarande. Han är så fin och gullig, titta bara! ♥




deep inside i hope you feel it to






Dagens!
tisha/zara.  draperad långklänning/weekday.  pälsjacka/cityfashion.  halsduksluva/monki.  skor/skopunkten.  handbag/gammal.

Var istan med min tvilling och mami idag osv som sara skrivit nedan! Har sen nu ikväll varit hos min ponny och checkat solsidan. Vi beställde hem pizza med som även sara skrivit, så jaa en riktigt latig söndag!
Ni får en bild snart på ett litet inköp jag inhandlade idag! bästa mamma btw ♥
MATILDA

such a long time was too short.




Bild 1: Jag och älskling idag på stan. Bild 2&3: Dagens outfit. Chinos - Monki (gamla), Linne - Weekday, Skinnjacka - Vila, Kängor - skopunkten. Bälte - Zara (paris), Korsörhänge - Min vän Milla som gjort det <3 (skit dåliga bilder på mig I know haha) ..

Okej då är det den hedliga söndagskvällen igen. Börjar med att igårkväll åkte jag, älskling och Matilda hem till pappa där mer bekanta var så bjöds det på tacos. Det var trevligt. Blev sedan myskväll här hemma resten av kvällen med bra film och fin pojkvän. the tourist. HISS på den filmen verkligen, asbra! Idag åkte vi in till stan med mamma. Hon bjöd på shoppingdag whii. Fick lite med mig hem. Ni ska få se! Min mamma är verkligen världens bästa, finaste som finns. Love youu. Blev fika sen på coffee house med Matilda, mamma och Staffan. Väl hemma kom min bästaMilla hit, blev prat och lite så en stund. skönt att träffa henne igen! Nu har jag sett solsidan och ätit pizza. Imorgon vankas det praktik och afrodans. Det här lovet gick för fort :(

Hur jag sminkar mig.

FRÅGA: heej kan inte ni berätta lite hur ni sminkar er från grunden och vad ni använder för smink de vorre jättesnällt


SJUKT DÅLIGA BILDER MÅSTE JAG OBSERVERA OM! TOG DE NYSS OCH SMINKET SITTER UPPOCHNED!

SVAR: Steg 1: Fondation, använder Loreal True match.

Steg 2: Solpuder, från apoteket. Jag har inte dålig hy. Tycker det täcker bra osv.
Steg 3: Rouge, använder blusher h&m's egna. Tycker den är bra och jag har aprikos färgad.
Steg 4: Mascara, använder Maybelline lash stiletto. .
Steg 5: Ögonbrynpenna, använder brun från Lindex. Vet inte vad det är för märke..

Alla bilder är googlebilder. Jag är inget sminkfreak. Jag kan inget om smink, jag använder det jag tycker är bra för mig och nöjer mig med det! Brukar lägga svart kajal på ögonlocken som en eyeliner om jag vill fixa mig lite mer och lägga en lite guldig ögonskugga kanske också. Använder läppstift ofta, rosa och rött. me like. Men detta är det vardagliga och oftast blir det inte mer än fondation och puder. Sminkar mig så mycket jag hinner helt enkelt som till skolan osv. Hoppas du fick ett någorlunda bra svar. KRAM.


Man måste dö några gånger innan man kan leva



Ett LITET och då menar jag litet ihop plock med bilder från förra året som jag gjorde ett collage av. Dock beskärde mitt program automatiskt bilderna själv.. Men Minnen , ja minnen hörni! Antar att det inte bara är jag heller som har otroligt mycket minneslåtar, älskar att se och höra minnen samtidigt.. Det sorgliga är att man aldrig riktigt aldrig kan uppleva exakt samma sak två gånger!
MATILDA

she hit the flo next thing u kno


Sara och katten!


Jag och Sara!


Jag, Katten och sara!                                                                                     Jag och Lina!


Jag och Lina!


Lina och Lina heh!


Sara, Jag och Lina!

Dessa var de enda bilderna jag lyckades knäppa igår kväll då vi drog in till stan och till jonis där vi spenderade en del av kvällen med vänner. Hopefully har mina andra vänner lyckats bättre med bilder.. he he!
Till en början en gladkväll och till slutet en kväll i tårar.. Thanks anyway!
MATILDA

me want.

                    

                   

Vill ha någon utav de här två i sommar. kan inte bestämma mig. men någon utav dem ska jag klicka hem framöver.

Igår var det sämsta kvällen på länge. eller från en början var det kul men allt bara blev värre. kom hem till slut på natten och en pojkvän ligger däckad i min säng. aja. nu är det morgon och lördag. Ballyhar king min förra ponny hoppar i scandinavium(?) nu. Han är bäst. helt okej.
finns för er, always! ♥


you can't fight the moment of truth in your lies


Ph: jag från två veckor sedan!

Herregud, klockan är snart 6 på morgonen och har ännu ingen ro till sömn.. Så sjukt inåthelvete allt känns.. Vill drömma mig bort till min klippa med endast hav i horisont. Skrika ut nån förbannad gång och se sanningen speglas mot mina ögon. Maktlös, så oerhört maktlös!
MATILDA

HELP ME FRIENDS, WHAT TO DO?!

Nytt linne från Monki 150 kr. Har ju fått ett presentkort av älskling där så det kom till nytta, thanku darl! :)



Bilder från igår hos Fabbe!


Ph: Bellas bilder!
/MATILDA

we just wonder why.




Bild 1: Milla och Bella. Bild 2: Jessica och jag. Bild 3: Milla haha.

Bilder från stan igår. Sitter i soffan med de 3 bästa här hemma, nämligen Jessica, Bella och Matilda! Vi myser och ska nu göra dipp till chipsen och dra fram colan. Vi har även gjort en hejdundrandelyckad kladdkaka! Har en förhoppningsvis bra film på nedladdning! Blir sleepover här inatt! :) LOVE IT!

nothing left but shadow dreams


ph: me two weeks ago.

Rolig kväll igår hos Fabian med folk. Hade även Jessica och Bellie hos mig inatt. Today Stallet och fikat med storesyrran plus pojkvänner. Nu har Sara och jag tjejerna här igen. Dom har bakat kladdkaka. Nu Big Brother! Få se hur vi gör sen ..
MATILDA

torsdag.



Gårdagens outfit. Svart/vitt linne - H&M, Shorts - gamla (kommer inte ihåg). Skinnjacka - Vila, Lita skor - Jeffrey Campbell.

Kom hem från Crille för ett tag sen . Har legat i hans säng hela dagen och segat framför tv och ätit pannkakor hehe. Nu är Jessica här. Vad händer ikväll?!

onsdagkväll.



Bild 1: Älskling och jag i Spanien 10. Bild 2: Matilda och jag i Spanien 10.

Åhhhh jag vill bara till ett varmt land, saknar Spanienresan såinnåthelvete!! men men. Är hos älskling och vi har en myskväll. Nu ser vi sofias änglar.  Förut satt vi framför brasan och han åt toast och jag drack gott te. mysigt värre. Love my boy. På stan förut var jag med milla, bella och jessica. :) Vi kika runt, åt och jag fick med mig ett linne! Ni ska få se det imorgon! Vi hööörs. bye

fråga,

vart har du fått tag på den svarta toppen sara? :) den på bild nummer två ;)




SVAR: Vart ser du en svart topp vännen? Förstår inte vad du menar men detta var min outfit i lördags. Blommig Bustier - Zara (Paris), Grafittigrå skjorta - Weekday, Svarta tygshorts - H&m (gamla) Örhänge - min vän Milla son gjort det själv till mig.

Detta är ett tidsinställt inlägg. Är just nu på stan! Ska hem till min kille och sova hos honom inatt troligtvis, så vi hörs där!

The nights are getting darker and there’s no peace inside.



Bilder från iförrgår och igår. När vi var på bio, när milla sov över hos mig och igår då vi var här hemma hela dagen och var hundvakt åt Teddy som är så snygg i det där linnet för övrigt. aww. Kom hem för ett tag sen från Sanna. Blir nog in till stan snart idag med girlsen. På återseende!


goodmorning sunshines.


Nytagen cambild här i köket på min frukost.

Är hos min stora syster i hennes lägenhet. Igårkväll åkte Matilda, Milla och jag hit till Sanna så köpte vi upp pizza och godsaker och såg två bra filmer! :) Vi alla sov över och nu är det bara Matilda och jag kvar här. Ska snart dra oss hemmåt.


gårdagens outfit.



Gårdagens outfit. Skinnbyxor - Zara, Vit skjorta - Monki (gammal), Skinnjacka - Vila (nelly.com priset), Skor - Jeffrey Campbell (nelly.com priset också). Fjäderörhänge - madeby min vän Milla.

Igår var jag på bio med Jossan och Crille. Vi såg filmen Sanctum och den var faktist bra! Efter skjusade han hem Jossan, Bella mig och Milla. Milla följde med hem till mig så sov hon över här inatt. hehe blev film och lite så. Idag har vi segat och har precis bakat en kladdkaka. Guu så kladdig den är. Nu ska vi se avatar. hörs efter!



movies





två bra filmer jag såg igår.
den första såg vi hos jessica igår, sjuuukt sevärd.
den andra såg jag på bio igår med jesper, millis och bellie. (lite efter är vi jag vet hehe) men den var oxå sjukt bra!
Följde med min älskling hem igår sen efter bion, han har ju fått körkort nu så vi dunkade bra musik hela vägen hem hit igår. Vi har myst osv men nu snart ska han skjusa hem mig. Får se vad som händer ikväll?!
MATILDA

Linköping.





Bilderna är från i Lördagskväll/natt då vi åkte till Linköping och festade loss i en villa som var fullt av härligt! Hade det skitkul blev verkligen lyckat! Snodda från Bellas blogg hihi. Inatt sov jag hos Jessica med bästa tjejerna och vi hade hur mycket chips och dipp mm som helst. Idag blev det sänghäng inne på Jessicas rum hela dagen framför as bra film. blev en liten fika också med berömda kaffet hääh. Crille hämtade oss där och nu är jag hemma. ska äta lite och fixa mig, sen hämtar Crille mig och Jossan så ska vi in och se på bio. Vi skulle sett med Milla och ett litet gäng men den biofilmen har vi redan sett. Vi hörs sen. kanske blir en outfit. funderar på att inviga mina Jeffrey Campbell ikväll?!


söndag.








Bilder från bowlingen igår.

Igår åkte vi till Söderköping tidigt på kvällen för att spela bowling och äta! Det var vi gamla gänget, matilda, carro, eve, basse, crille, jesper, benjamin och jag. Vi körde tjejerna mot killarna tror vi vann .. inte. haha. Senare blev det att hämta upp challe, bella och jessica för min och crilles del så åkte vi till Linköping blev sent till en fest lite spontant. men hade skit kul, jätte rolig fest och hur mycket folk som helst med de bästa! Bi festade till halv 4 inatt så var hemma runt 5 haha. Crille och challe sov här inatt men ni får bilder snart. Milla är här hon kom hit för några timmar sen. Vi har varit ute i skogen med hunden och gått och pratat om hur våran helg sett ut mm. mysigt :) Senare ikväll blir det hem till Jessica med bella och matilda så ska vi ha en svullkväll och vara feta ;)


too little too late


Ph: jag från förra stockholms trippen.

Körde på hemmakväll igår med familia medans resten av mina vänner festade. kände inte fört och kändes även ovärt.
Idag har jag städat och tagit mig en dusch bara. Har stallet senare sedan vidare till sörrping för bowling.
MATILDA

Come on show 'em what you're worth.



3 bilder på mig från Stockholm förra helgen. Kan inte fatta att det gått en vecka redan? Såg att någon frågat om pälsen och den är lånad av Milla så vet inte vart den är ifrån. Någon undrade även vart hatten är ifrån och den är från Gina tricot (matildas).

Nu är det fredagkväll. Min pojke anlände hit för ett tag sen men drog lika fort,  han skjusar lite folk just nu men är strax tillbaka. Då blir det mat som mamsen håller på med! Inatt ska vi vara lite taxi åt vänner (om jag håller mig vaken he he).. men för min del börjar let's dance nu! Jag kan för övrigt inte komma underfund med min feta förkylning. PROSIT!

Matilda Svarar ...

Sanna i göteeeelaborg :) om Happy Valentine's day!:
Hej! Eran blogg är superbra! Har en ganska rolig fråga :) Eftersom ni är tvillingar och ganskaaaa lika, vem tycker ni personligen är snyggast? haha kanske är lite svårt att svara på men det skulle allt vara lite kul ;) KRAM
Sv: Hej Sanna! Tack så mycket !!! Hahah ja det var en ganska rolig fråga men lätt, klart jag tycker Sara är snyggare! Har alltid tyckt det. Enligt mig är vi inte lika alls. När vi fixar oss blir jag alltid lite avis på nått osv.. Till exempel kläder vill jag inte ibland att hon ska låna av mig ifall hon skulle matcha dom bättre. Haha rätt patetiskt om jag tänker efter nu :) KRAM MATILDA.

Sv: Sara här! Tack tack haha tycker detta är en rolig fråga och lätt också! Självklart tycker jag att Matilda är snyggare, känner som henne som med kläder eller fixa oss till något. Tycker alltid att allt sitter bättre på henne än på mig och vill då inte låna ut kläder ibland haha. Vi brukar sno från varandra istället! Jag kan försöka göra samma sak som henne men misslyckas då istället som med smink eller hår eller kläder osv.. haha Vi är störda! Men vi är ju faktist inte så lika i utseendet!
14 Februari, 21:40  
Anonym om Hemfärd på G!:
hej sara kan inte du lägga upp va du fick från nelly?
och om du köpte något i stockholm, samt matilda också, puss!<3

Sv: Tja! Sara har redan lagt upp nu, men jag fick tyvärr inte med mig något hem :( KRAM MATILDA!
14 Februari, 10:54  
Anonym om picture of you, picture of me:
Annars har jag ngt emot rött hår men måste göra ett undantag för satan vad snygg du är i rött hår matilda!!

Sv: ÅH TACK SÅ MYCKET!!!
14 Februari, 00:01  
L om picture of you, picture of me:
shit va fint hår matilda! använder du platt/lock tång för att få det så ? :)

Sv: HIHI! Tack så mycket! Jag lockade med en vanlig platttång :)
13 Februari, 18:11  
carro om Några frågor:
jag tycker att tatueringen är fin ! inte det smartaste stället kanske iochmed att om man går upp i vikt töjs tatueringen ut osv. men jag tycker somsagt den är fin och den kan ju vara betydelsefull på det sätt att du kan minnas ditt förflutna och din ungdom ? :)
kanonblogg föresten! kram

Sv: Hej Carro! Tacktack. Ja som jag skrivit tidigare så gillar ju inte jag den men känns skönt att nån annan gör det.. :) Hade gillat stället jag har den på om jag hade haft något fint där, ja betydelsefull är den ju på sitt sätt. Dock inte det sättet jag hade velat ..KRAM MATILDA
11 Februari, 21:53  
EVELINA om Några frågor:
skyller & skyller, jag har faktiskt ingen kameraladdare, skulle ju få låna eran! men ao vi träffas aldrig och så verkar det fortsätta så det kanske är roligare för er att ha en egen blogg? ;p

Sv: Tja Evet! Haha känns sjukt att svara såhär ju. Menade att de skulle underlätta för dig kanske att köpa en laddare eftersom vi aldrig ses och det vet du ju nu eftersom ja sa de sist :) Nae inte roligare alls, skulle va kul att ha en fin header HAHA! ses imorn<3



Ph: Valt random
två bilder från min och jespers spa weekend på våran 1årsdag /April -10

glida runt hänga runt låna pengar.


rebecca / fiona. grymma tjejer!

Nu är det städning på G för mig här hemma! See ya soon.

how wonderful life is now you're in the world.


Kolla vilken söt liten lillebror jag och Matilda har. Var nyss uppe i skogen med han och tog de här bilderna, han älskar att skutta och yra i skogen. Lilla Teddy :') Idag är jag hemma från praktiken sov lite för länge men vad gör det?! Ska ha fredagsmyskväll med älskling ikväll. Händer inte allt för ofta en fredag. Blir inget festa för mig ikväll som alla andra vänner ska göra! Men det duger för mig! Dessutom är det lov. jag dör lite, fyfan vad skönt! Här får ni en fin låt som jag älskar och tycker att Ellie sjunger den bra i den här versionen, fijn.  Ellie Goulding – Your Song ( spotify klick )

ny tisha.



Köpte denna tisha i Stockholm från Urban outfitters. Bilderna ger inte tröjan rättvisa! Gillar baksidan med vargen och att den är lite rockig. Riktigt snyggt på sommaren med ett par jeansshorts och feta kängor! mömms.

alone on a path that only gets longer and longer.



Bilder från fikan på stan nyss. Jag ser ut som zebraskit men de gör inget för dehär tjejerna är bäst och goast! Var mysigt att se dem igen dock va inte alla med och fika men vi sågs efter! Nu kom jesper och plinga på, ska ut på en cancerpinne med han, har precis ätit klart mina rostade mackor och tar med mig mitt jordgubbste ut som jag hoppas hjälper min feta förkylning på en liten väg! Snart får ni upp en ny tisha jag köpte i Stockholm i helgen.

 


Kalas gutt.


Dagens outfit. Tröja/jacket - Weekday vintage (Matildas), Skinnbyxor - Zara, Kilklackar - Skopunkten, Halsduk - Monki. Har inte orkar fixa håret idag blö.

Slutade praktiken halv 2 idag! Var och luncha med älskling på chicken-kebab idag på lunchen och vi tog en promenad ner till stan och upp också i det varma vädret. Har varit hemma ett tag och varit ute i skogen med Teddy. Möter snart upp Jessica så ska vi in till stan och fika med tjejerna! Kalas gutt. :)

Nelly.com



Klänningen - Carin Wester, den har soft urringning vid armarna och är jätte härlig. Såg den hänga inne på Urban outfitters i butik!  Skor - Jeffrey Campbell. Vad ska jag skriva? ÄLSKAR DEM! Skinnjackan - Biker jacket av Vila.

Tackar Angelica ännu en gång för att jag blev en utav vinnarna, vilket pris!!!


 


onsdag.


Bild 1: Min chokladboll eheh. Bild 2: Jag och Bella idag på fikan. Bild 3: lite Matilda och Sötijessica katten. Bild 4: Matilda, Eve och Carro idag/ikväll.

Älskling skjusa mig till praktiken imorse, inte dåligt att ha en pojkvän med bil känner jag hehe. Efter praktiken mötte jag upp Matilda, Jessica och Bella. Var jätte kul att vi fyra äntligen var tillsammans igen, för vi är to good liksom! Vi gick och tog en hedlig fika på Coffee house och hade det mysigt. Efter gick Matilda och jag till andra Coffee house och träffa Eve och Carro blev massa prat och vi tog tåget hem tillsammans. Var på tok för länge sedan vi umgicks! Nu ligger jag i sängen alone. Blir en ensam natt inatt. inte okej. Bara för att idag är jag inte lika trött som jag varit alla andra dagar efter praktiken ..

 


tisdag.

Fick detta av min älskling igår hihi, choklad och ett presentkort på monki! Gulligaste han och jag blir så glad av sådant här. Han är bäst :') Idag har jag varit på praktiken sen hämta älskling mig så solade vi, sedan mötte jag upp Milla så tog vi bussen hem till mig. Sötmongot hade köpt med sig massa gott och vi såg på filmen - Hip, hip hora! (HAHAHA). Har fikat med familjen samt milla och crille, Kladdkaka blev det! mumma. Baby och jag har skjusat hem Sanna och Milla nu precis och ligger i sängen för att se Solsidan nu. GREAT. Imorgon får ni bild på grejerna från Nelly.

 


when a girl loves a boy


älskling och jag i egypten-10

ge mig värme för sjuttsingen!!! hatar det här kalla, oerhört trött på't. Hade en mysig allahjärtansdag med min älskling igår kväll/natt. bästa han! Var iskolan idag för första gången på 1och½ vecka. kul att träffa tjejerna igen!
Sara och milla kom hem för ett tag sen. käkat gött. Nu ska jag till min ponny, seeya.
MATILDA

Happy Valentine's day!




Bild 1: Matilda idag på cupolen. Bild 2: Jag idag på cupolen. Bild 3: En skokartong som jag hämta ut i ett stort paket med två andra grejer från Nelly.com förut! GISSA VAD?

Var så förbaskat trött igår. Älskling hämtade oss från tåget så sov han hos mig inatt. Han skjusa mig till  praktiken imorse också hihi bästa han. Jag gick och luncha med min tvilling Matilda på lunchen, det blev tacos på cupolen sedan var det back to work och efter hämtade min Crille mig igen. Så åkte vi till Blacka och hämta ut mitt paket från Nelly.com och jag är jätte nöjd och sjukt glad! Ni får en tjuvkik på en grej här ovan och tror alla fattar?! haha :) Ni får se allt snart! Älskling och jag har varit här hemma hos mig och segat nu. Nu ska vi åka hem till honom och ha en mysigkväll, laddat ned solsidan och ska stanna och köpa massa gott. Det blev inte som vi hade tänkt oss med denna kväll men vi löser det! Hoppas alla ni får en kärleksfull Alla hjärtans dag! PUSS!

Hemfärd på G!




HAHAH visst är jag söt? ;)


Lite bilder från igårkväll. Bild 1: Matilda, Milla och jag på tåget över till lidingö. Bild 2: Milla, Elin, Matilda, Jag och Malin hemma hos elin och sänker rose vin. Bild 3: Jag haha, detta höll vi alla på med ett bra tag. har hur snygga bilder som helst som ni ska få se!! Bild 4: Jag och Milla i taxin hem haha.

Nu har vi städat och packat och ska strax dra in till stan med tunnelbanan as usual. Äta lite donken och ta tåget hem vid 18:40! Byee stockholmia. Har haft en sjukt härlig helg bästa.

gårdagens outfit.






4 bilder från min dagens outfit igår. Hade annat på mig på kvällen. Vad fort den här helgen har gått!!! Ni får mer bilder senare, nu ska vi äta frukost, duscha och kolla tåg hem!

picture of you, picture of me

 






Fika på Stureplan!




Köpte med oss Sushi hem senare!

Lite bilder från igår! Vi gick några timmar på stan igår, gick och kolla och sara och milla gjorde ett varis kap på urban. Sen på kvällen igår drog vi hem till elin i lidingö på krök. Hade jätte kul, bilder kommer senare!

Just nu har sara, jag och milla vaknat som döingar här i lägenheten... Dags för frukost :)
MATILDA


saturday.


Jag och Matilda.


Milla och jag.

Två bilder från idag nere på stan. Vi kika runt, fika och jag fick en tröja med mig. Köpte med oss sushi upp hit till lägenheten och nu har vi fixat oss! Åker till Elin, Malins kompis som ska hålla födelsedagsfest för Malin ikväll. Vi har en massa vin vi ska mingla! Najs :) Hoppas ni har en rolig lördag för vi har det underbart!

Härligt väder!


Nytagen bild på Milla här uppe i lägenheten :)

Vi var nyss och handla frukost och lite mat osv och fixa lite inför ikväll. Gått i den härliga solen och den klar blåa himlen här i sundbyberg! Nu ska vi äta frulle sen fixa oss och ner på stockholmcity hehe :) Kram på er! Vi hörs latero

In Stockholm baby.



Bilderna är från när vi var här i Stockholm för 1 månad sen ungefär. Har med mig kameran så det kommer nya.

Dåså nu är vi i Stockholm igen, jag bloggade på tåget vid lunchtid med det kom tydligen aldrig upp.. Samtidigt som jag var påväg hit får jag ett leverans meddelande från nelly.com att mina beställda varor som jag vann har kommit HAHA! får kolla dem på måndag! Idag har vi varit på stan varit inne på urban outfitters osv. sen var vi så trötta allihop  och stackars Matilda är ju sjuk, så vi drog hem rätt skapligt hit till Malins lägenhet och har svullat gottigheter, chillat, ätit och sett let's dance. Nu har vi alla gått och lagt oss och pratar :) Blir ner på stan tidigt imorgon, fixa inför kvällen också osvosv! YEHU. Nu ska jag ringa älskling som även fått KÖRKORT IDAAAG!! Grattis igen plutti :') . Vi höres. Hoppas ni har en fin fredag kväll!

Några frågor

nathalie om time doesn't matter, i will never be no other:
skulle du inte kunna visa närmare bild på din tatuering och berätta om den? :D
Hej Nathalie! Som jag skrivit tidigare är min tatuering inget jag är nöjd över. Om det är något jag ångrar mest så är det nog den TYVÄRR eftersom jag måste ha den hela livet nu ... Har försökt gilla den men det går helt enkelt inte! Jag gjorde den när jag var en fjortonårig fjortis, hade en äldre killkompis som ritade upp den själv haha! Ville så gärna ha en tatto så struntade i hur den såg ut.. Nu skulle jag därmot vilja ha nån liten betydelsefull tatto på ett minde diskret ställe, tycker att det är dö snyggt med det!
Har nyligen fått tillbaka min dator så har inga bilder, letade i arkivet och hittade den hära. Mallorca 09
KRAM MATILDA



tova om matkväll!:
hej! ville bara upplysa er om att jag ääääääälskar er blogg. den äger verkligen och eran klädstil ska man inte tala om. fortsätt såhär!

Hej Tova! Tack för dina grymma ord, de värmer :) Kram Matilda!



sara
om time doesn't matter, i will never be no other:

har du haft bullemi eller va de heter kan du berätta på bloggen hur du mådde då

Hej sara! Förr var det här ett känsligt ämne men nu känns det mer som ett bortglömt kapitel.  Jag vet inte om man kan kalla det bullemi eller nånslags ätstörning. I ca 2-3 år spydde jag rent ut sagt upp nästan allt jag åt. Det var inte att jag själv drog ner fingrarna utan min kropp stötte ifrån allt jag svalde. Gick ner i vikt men mådde inte dåligt. Mådde istället bättre utav det.. Man kan se på min mage att jag har haft det så, magen går utåt nertill osv .. Går att läsa mer på internet för er som vill veta mer hur man påverkas! Från 5an till 8an höll detta på när jag senare fick lära mig bl a att äta väldigt sakta så det inte kom upp igen  .. Glömmer det här ganska fort jämt vilket jag vill för skäms typ för att berätta för andra och ha det i baktanke. Somsagt ett bortglömt kapitel och det ska de förbli! /Matilda


Anonym om time doesn't matter, i will never be no other:
hur tusan kan du tycka att du är ful o tjock?

Tror alla känner så ibland? Men jag har faktist aldrig sett mig såhär stor och ful förr haha! /Matilda


Sara om 17 januari.:
Hej tjejer, ville bara säga att eran blogg är sjukt grym och jag gillar verkligen eran stil osv! :) tänkte om ni kunde lägga upp bilder på era favorit outfits? puss!

btw, om ni blir medlemmar här kan ni få gratis spotify premium! http://www.streaminvite.com/ref/10838
Hej Sara! Tack så jätte mycket!! Sitter somsagt lite illa till med bilder så kan lägga upp bilder på favorit outfits nåndag nu framöver istället. Fattar inte om du menar våra outiftters eller andras men kommer blanda lite! Kan jag säga sålänge att det jag diggar mest är ett par stentvättade slitna höga jeans med en sliten tisha till. Oversize popcorn/ponchos tröjer till något högmidjat, eller stilren kavaj med något detaljerat till. Päls, långkjolar osv .. Kram Matilda!

Louise om New in from Stockholm:
Vad fick du ge för västen du köpte av Blondinbella ? bara kul o veta vad hon tar för sina kläder =)
Hej Lousie! Sara och jag köpte den tillsammans för 200 kr. /Matilda

Anonym om I lägenheten här i Stockholm!:
håller med kommentaren ovan!
sen undrar jag vart bilderna ni tog med milla när hon sminkat er ute i snön är? skulle vilja se dom! :)


Milla har dom till ett skolprojekt och dom får ej visas förns dom har redovisats! :) /Matilda

Julia
om praktik.:
Varför bloggar aldrig Eve? Har hon en annan blogg?


Hej Julia! Nej Eve har inte en annan blogg tror bara inte hon har lust att blogga längre, hon skyller på att hon inte har någon kameraladdare men tror hon hade köpt en nu om det var det som var orsaken! Sara och jag kanske ska ha egen blogg snart, who know? Känns som vi faktist redan har det ändå så .. /Matilda

22 månader!


jag och min älskling firar 22 månader tillsammans idag! Hade planerat en bio men eftersom jag är sjuk tar sötisen hand om mig hemma.. Han kom hit med massa gott nyss så nu ska vi mysa till film!♥
JAG ÄLSKAR DIG!
/MATILDA

thursday


Jag och älskling i Spanien i somras. haha vi är för sköna!

Ligger i min säng med min pööjk och ser på tv. vi båda är sjukt trött och Solsidan säsong 1 håller vi på att ladda ned. så det är vad våran kväll kommer innehålla. plus chips och cola. mysigtt :)  mamma köpte hem pizza till oss förut som vi åt nyss hehe tjockisar. Jag gick och sola efter praktiken och vill bara utomlands!!! Juste ska packa väskan nu, Stockholm imorgon. Åker vid lunchtid med Milla och Matilda. det är mer än great.

praktik.



Är på praktiken har lunchrast. har ätit precis och snart är det back to work. slutar tre. Blir nog hemfärd på dirren sen komer älskling! Juste imorgon åker Milla, Matilda och jag till Stockholm för hela helgen. SKÖÖÖÖÖNT.

modekungen.se



softa, snygga och hur chilliga som helst att gå omkring en sommarkväll med shorts, converse och bruna ben. FRÄSIGT!



wish you just freak out


letade bland arkivet och hittade dessa gamlingar. Älskar det där vita öppna linnet, går även att matcha till allt på sommarn!

Är sjuk sp har legat hemma två dar. Min söta milla har gjort mig sälis hela dagen, hon sov även här inatt!
Har kollat på underbara greveholm och bara haft de gött (bortsett från feber och huvevärk dock) ..
Mitt hjärta är påväg, så film och massa mys kväll får det bli. Fårse om jag orkar mig till skolan imorogn ..
MATILDA

lycka.


bild från jullovet. älskar mina shorts som är från modekungen.se som jag fick av älsklin gi julklapp bl.a :)

Har varit på praktiken hela dagen och är helt slut. Milla och Matilda var här hemma när jag kom hem bara för de varit lediga hela dagen. Matilda har åkte till stallet nu för ett tag sen med och millut är kvar. Igår hade vi de mys med film och massa svull vi köpte på ica lite senare. Nu snart ska jag till pappa och fika lite där oså. Har precis klickat hem varorna jag vann på Nelly.com i värde för 5000 kr. och jag har inte betalat ett skrutt :) JAG DÖR AV LYCKA!
Grattis bästa fanny på din födelsedag idag, hoppas den blir bäst du fick ju en kram på stan iallafall förut HIHI!


bilder från kalmartrippen i helgen.


sara i bilen påväh till kalmar.


jag påväg till kalmar.











Vi hade det jättekul och mysigt med morbror, kusin och lite andra :) Kalmaar är en sån underbart mysigstad. Särskilt en riktig sommarstad!

MATILDA

vad skulle man ta sig till utan mat?!


Jessica på bild. Den är inte nytagen som ni ser. Men den är så jäkla soft! Den är från Augusti.

Lunchade med Jessica idag på chicken-kebab HEHE. Hon och några till söta vänner kom till min praktik idag och hälsade på sen så tog jag min lunch med sötjessica. bästa hon ♥

Bershka - paris

FRÅGA: Grymt snygga shorts på bild 1! Vart har du köpt dom? :) kramkram!



SVAR: De är från Bershka i Paris, köpte de i somras när jag var där! Jag gillar dem väldigt mycket, volangerna och rippningen är snyggt! Tack tjejen kram på dig med :) Bilden är på mig i Spanien i somras också!

Tisdag, tisdag, tisdag .. jag är sjukt trött! har haft praktik nu i två dagar. och 3 veckor till ska det bli. igår träna jag afrodans med bella och julie och sen solade jag. sov hos min älskling inatt också. jag har träningsvärk i vaderna kan jag lova, pain! men nu är Milla här hemma och blir chillidill och sleepover här inatt med matilda med. vi hörs latero.

JAG HAR VUNNIIIIIIIIIT!



KAN INTE BESKRIVA HUR GLAD JAG ÄR!!!!!!! TACK ANGELICA DU ÄR BÄST! JAG TROR INTE DETTA ÄR SANT <3 AKOFHLSKGHEGKH GLAD TJEJ HÄR! Dessutom är jag hos älskling flög på han IIIH! Men han får inte se sakerna än :) Min vän Kajsa ringde och sa det till mig Hahah sötaste du!! nu blir det mys, lite chips sen mat oså hörs vi senare. SO HAPPY!

faraway on the other side.



En kväll i augusti 10. Ny hemkommen från spanien och det här var första helgen då skolan hade börjat. mitt hår är inte okej där..

Ligger i sängen "igen". har plockat iordning mitt rum, packat och varit ute med hunden. har praktiken imorgon som sagt sedan afrodans med Bella, sedan möter jag upp pojkvännen för solning och sen hemfärd till honom. ska försöka blogga under dagen. matilda har inte lyckats få upp något än ser jag, ovanligt? men det kommer. Puss på er finisar och godnatt!


Keep your dream just give me the money.

 

Bild 1: Hemma hos morbror, och teddy (våran hund) kollar ut. Ser ni ölandsbron lite längre bak? Bild 2: Idag på dagen när jag var ute och gick med teddy, öland ligger mitt emot och det var ett jätte fint område han bor i. dock på framsidan håller de på att bygga om. Bild 3: HAHAH! mamma, sanna och matilda idag i orskarshamn när vi var ute med teddy. vi kallar oss själva ankfamiljen eller "andfamiljen". sweet.

Bilderna är tagna med min mobil som suger..! men matilda håller på att lägga upp bilder från kameran. har haft det jätte mysigt i kalmar. hälsade även på mormor i oskarshamn idag. har sett solsidan och ligger i sängen nu. blir en film nu också kanske och praktik kl:9:00 imorgon. jippi..




Kalmar.


Jag och Bella igår, tagen från hennes blogg!

Är i Kalmar hos våran morbror och har det mys med lite folk! har ätit gott osv. nu ska denna kväll fortsätta. vi hörs!



vänförfrågan



Dessie vill bli min vän på fejjan. det är väl en fejk men ändå kul ! haha var bara tvungen  :D

hallelujah.







Bilder från igår, alla bilder förutom sista bilden är från den grimma förfesten!

Hade de kul igår, jävla buss bara HAHAHAH! Va kul att träffa vänner jag inte sett på länge också! Följde med min Crille hem inatt och sov hos honom. min pappa hämta mig där halv 12 idag och nu har jag duschat osvosv. Om 10 min åker vi till Kalmar jag, mina systrar och mamma. Ska till min morbror och lite släkt för att fira hans 50 år. Vi sover over där inatt med och vi har redan planerat att vi ska äta donken på vägen HAHA. Så vi hörs i kalmar ;)


u'n me alone in a country where nobody know us.

Har fått frågan vart dessa blåa jeans är ifrån och halsbandet Crille fick av mig i julklapp!


SVAR:
Jeansen har jag haft väldigt länge och de är från Vila.


SVAR: Halsbandet valde jag ut en lång kedja i silver och en "platta" i silver och beställde att det skulle stå vårat datum graverat. Gjorde detta på guldkompaniet. tog ca en vecka innan det var klart!

Fredag nu igen! hur skönt? hade engelska hela förmiddagen till kl:11. är hemma sedan dess. fixar lite och sånt och drar mig inått stan om 2 timmar ungefär. Blir att gå och äta pizza med tjejerna sen hem till fanny i en lokal och förfesta och fixa sig med en massa tjejer. sedan drar vi oss mot söderköping med massa folk på en lokalfest som min vän vp håller i. kommer bli göööör najs!


Stella Beige


Bild tagen från have2have.se! De här skorna finns för bara 299 kr nu!
Är det inte kul tycker ni att kika runt till våren och sommarens garderob? Alla färgglada lätta kläder.
Jag verkligen LÄNGTAR till att få slippa drunkna i as varma kläder och få den dära uppstoppade känslan när man går i affärer osv osv men....Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.
MATILDA


Ear Jewelrys


DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA!



Bild 1: Två sjukt snygga örhängen som min kära vän Milla har gjort till mig. hon är så duktig och jag är så glad, precis sådana här jag vill ha :D Tack världens bästa du, du är grym bästa! Bild 2: Bilder på Milla och mig från Stockholm och Ridsportgalan runt de senaste helgerna!

På stan gjorde vi lite ärenden. Blev även en fika på coffee house för min, jessica, bella och matildas del. det var ett tag sen kan man säga så det behövdes VERKLIGEN tjejor :) Milla kom till mig direkt när jag kom hem, hon hade med sig gottigheter den busiga tösen. hon är för bra hon hihi. vi har gjort varma mackor och sett på stylisterna med. blir avsnitt 4 för mig nu då milla åkte hem för en timma sedan ungefär. taggar även inför imorgon. kommer bli griiimt. i hope? :) Kommer svar på lite frågor snart med. på återseénde!
P.S fint gästinlägg "....." du har gjort här nere. HAHAHA! sötis. ska inte säga vem du är. är nog bäst så baby. ELLER?

hej, jag är en gästbloggare! ELLER?

hello, my name is anonym. kommer inte ens tänka tanken att nämna "my real name", för autografer kommer jag inte skriva. sitter med mina vänner i klassrummet och sara berättade nyss världens darkest hemlighet för oss!! spännande va? ;)

mitt emot mig just nu sitter två tjejer och tror att de är snygga eller liknande? men icke, fulaste fejjjorna har de just nu! fula, fula och återigen fula!

efter skolan blir det hemligt uppdrag ner till hemköp, man kan undra vad vi (eller ska jag säga sara) har för uppdrag till den kontinenten? humm... jaja inget speciellt. jo, man kan ju faktiskt tycka det! HA HA HA lille gumman, feeling bad for u :'(

sara är en sådan tjej som kan slänga ur sig himla smarta kommentarer ibland, ville bara att alla ni läsare skuulle få veta det!

HEJDÅ!


torsdag.



Bild 1: Bild från spanien i somras på mig. Bild 2: Matilda, Jessica, Bella och jag i somras.

Ge mig sol, värme, sommarlov, sommarkvällar, glass, fina vänner, bruna ben och allt det där med sommar! Sitter istället på svenska lektion nu och slutar vid 3. blir ner på stan med bella då och möta upp matilda med. Inatt sov milla hos mig och matilda, vi hade en jättemyskväll. bästa hon. tänker på dig. Hon gjorde även ett jätte fint örhänge åt mig, så sjukt snyggt är det. ni får bild på det sen.

we got to pump it up


matkväll!




3 bilder från ikväll.

Milla, Matilda och jag har haft en mysig laga mat kväll. gjorde kycklingfilé med honung och fetaost, klyftpotatis med beanaissås, tzatzika, sallad mm. mamma fick ta del lite med av vårat mästervärk. nu ska vi fortsätta ha mys kväll för oss tre. Blir filmen eclipse nu med ostbågar och Teddy. Hur bra? Just nu ligger milla och teddy i min säng här brevid och myser. hon är som en i familjen haha! sweet.

TACK VÄRLDENS BÄSTA/M



tack världens bästa matilda för att du är en sån grym frisör.
färgade håret på mig idag. så söt<3
pusssar milla

LOVE.



Tre bilder på älskling som jag tog igår. min sötsak dedär. Det långa halsbandet med en bricka på fick han av mig i julklapp förresten! Det är inristat med vårat datum! Jätte fint blev det tycker jag!

Ligger i sängen med myskläder. tog min sovmorgon och älskling hade med det. han åkte för en timma sen ungefär. har fått i mig frukost och Milla kommer snart hit. Ska ut med lilla Teddy och möta henne nu tror jag! adå, vi hörs sen!


we flew to Spain and got drunk on the beach



Kvällens outfit. Linne - Weekday, Långklänning - mammas gamla, skinnjacka - veromoda (gammal, Skor - skopunkten, "mobilhållare" - monki.

Denna tisdag gick fort, men riktigt härlig dag! slutade vid 11 ungefär i skolan. gick upp och träna ett medelpass med bella vid lunch på friskis sen mötte upp crille. vi åkte hem till mig. dusch, donken osv. sedan åkte vi in på bio kl:19:00 och såg "Love and other drugs", den var riktigt bra. åh älskar bio! massa gott till såklart. tåget missa vi så fick vänta en timma på nästa hem. dissar verkligen östgötatrafiken!! hatar den! Nu ligger vi i min säng och värmer oss, ser lite tv och myser. kanske tar sovmorgon imorgon slutar ändå 09 på morgonen ..! btw mina vänner, Crille och jag har 14 månader idag. Jag älskar dig mitt hjärta! ♥

time doesn't matter, i will never be no other



På bilden ser ni mig för snart två år sedan. Gult-vittblondt hår med mängder av löshår, smak för kläder ser jag oxå ha ha! Det sjuka är att man var nöjd sådär ..

Åh varit så arg på sista tiden även självförtroendet bara sjunker och sjunker nu mer.. Känner mig fulare och tjockare för varje jäkla dag som går!! Fått nog av svullerier och sunkit hår. Ska sola, banta och ha slingblondt hår med långpage. Våga lite , inte bara sitta. Tycker även synd om folk omkring mig men särskilt min pojkvän som får stå ut med alltför onödiga aggresioner(stavning?) .. Imorn börjar jag, på ritkigt nu oxå! Och folk ska märka de läskigt mycket! Syftar inte på att dra ner mig utan att nå mitt mål . jag minus 7-10 kg? aa och sen stanna där. evigt

Sitter förövrigt och väntar på mitt hjärta, duschen och filmkväll med mys vanskas sen.
MATILDA


bruna ben, brillor och jeansshorts.


Angelica blick . Är med i hennes grymma tävling och tävlar! kan väll bara drömma mig bort men jag hoppas verkligen! Skulle bli SÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAD! Hon rockar verkligen och är så snygg. förövrigt ge mig sommar nu. tack


more SS11

spring summer eleven

Acne collection.


One from Patouf collections.


Topshop collections.


RSS 2.0