111130.

Jag och kajsa förra hösten.

Kom hem från skolan för en timma sedan HAHA. Gick 14-22 idag, kvällsundervisning. Var i restaurangköket. vi tjejer köttade på som vanligt. är nu nyduschad och sett bästa satc precis. GODNATT!

ingen kan göra allt men alla kan göra något


jag och the grabs på våran bal i nian.

Praktik idag. Lunchade på Brödernas med brudarna och sen kom min storasyster till praktiken. Jag tog bort hennes utväxt, blekte slingor,tonade håret och klippte det. Därefter köpte vi med oss pizza hem. Jag, sanna och mami har haft en riktig chillarkväll. Sitter just nu isoffan och pratar ocH har det mys. Såg nyss bästa grey's och inväntar sex and the city!
MATILDA

Vad ska det bli av dig?


Rå diggar Laleh här i soffan med naturvetenskaps boken i knät!
Nu blir det Desperata Hemmafruar på 5an med tvillingen min.

MATILDA

111129

Bild från februari 11. Den får mig verkligen att le!

Hade restaurangkök hela dagen till 15. blev sen att gå till mattestugan med bella och fanny till 17. bara för att känna oss lite bra. kan va så att jag har omprov imorgon så har åter en kväll med matteboken. matilda och jag ligger här i soffan och pluggar. snart börjar DHW och imorgon har jag sovmorgon. Göttans!

I don't know what it is, but I know I missing it.

-
Dagen har gått fort i all ära. haft hel dag med eng och matte i skolan. mötte sen upp min tvilling så blev det spontant käk på chicken kebab med pelle och hans polare. Sen drog vi igång solsäsongen hon och jag. köpte nytt kort och sola. sköönt. Nu ska jag ägna mig åt matte b ..

BILDBOMB



Ida, Clara, Bellie och Jossan ramlade in i vårat hus runt halv8 igårkväll. Vi drog oss senare på förfest hos Emil i Norsholm där det förtärades en del alkohol. Vi tog 23 tåget till staden och mötte upp jessica och därefter tog vi bussen till Lindö mot Elviras place! Vart en lång och rolig kväll/natt. En kille med gitarr, många vinglas, många roliga vänner osv.. Tror vi somna hos Clara runt halv 6 på morgonen haha! Tog 9 bussen från Lindö själv imorse och sen 10 tåget hem och sen vid 11 gick bilen till Mjölby- Work at Burger King. Tror ni jag mådde bra? But you only live once

Nu blir det Adventsfika med la familia
MATILDA

What doesn't kill you makes you stronger.

gammalbild fick det bli.

Hade en kanon kväll med vänner igår! Kom hem från jobbet för ett tag sen, luktar burger king så det skriker om mig. så ska slänge mig i duschen nu haha, sen kommer crille. Sjukt att det är första advent redan idag, har dock inte hunnit sett ljuset än men tänkte de sen. typ.

Trouble is her only friend and he's back again.

-
Dagarna har bara svept förbi och jag lämnade huset idag för första gången sen i onsdags, då jag fikade hos min storasyster med en del av familjen. Kvällen är rätt oklar, men det kommer hem Spicy hot snart som såklart blir gott. Imorgon vankas det jobb.

Love will tear us Apart


Bild på mig från Arkivet, Aug, Sep?...

Hade en stall och hemmakväll med familjen igår, bara så mysigt! Sara och jag sov nog till nära halv2 idag. Gick bort till systers lägenhet där även pappa, timmy och mankan höll hus. Fika och checka fotboll. Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch. Därefter inväntar vi lite tjejor :)

I can see you in the sky ♥


Bild på mig från sommarlovet.

Vi har suttit samlade både igår och idag med ljus tända för dig älskade mormor. Hoppas du sover gott nu och i Frid, ord räcker inte till... Jag älskar dig♥
MATILDA

Vila i frid ♥

Igår eftermiddags lämnade våran fina mormor oss. Det känns så overkligt och allt är bara dystert och mörkt just nu. Att världens finaste du inte finns längre, det är svårt att inse. Godnatt mormor, hoppas du har det bra där uppe i himlen. Vi glömmer dig aldrig! Vila i frid ♥
/ S & M

allting var så enkelt då.


The heart has been paid


Bild från Maj på mig när jag och Jesper var i Spanien. En ogilla look.

Nattuggla.. Sara har skrivit lite vad jag oxå har haft för mig med. Men great dag på praktiken. Klippte Saras hår, Schamponera Bellas hår och lunchade sedan med dom två på Paus. Därefter klippte jag Crilles hår. Blev upphämtad av Millus och Sara på stationen lite efter 7 ikväll och vi har bara chillat osådär. Deg i Saras säng- Grey's och SATC. Har en kort skoldag imorgon och fårse vad som händer därefter. Jag ligger i min säng och försöker sova nu iallafall.

If we learn from our mistakes, why do we make them again? And how can we move on if we never can forgive ourselves for our own mistakes?
MATILDA

Sometimes there's bullshit that don't work now.

Today , nyklippt.

Vaknade hos Sanna idag, lite försent men åkte in till skolan iallafall och gjorde en svenska redovisning och fick VG.slutade runt 11 då gick jag och Bella till Tildas praktik där hon klippte mig och schamponerade Bellas hår. Sedan gick vi tre och luncha på Paussalladsbar. Åkte hem och är med Milla neuw. gör lite massage osånt.

gillar bara musik där jag kan texten.

År hos min stora syster med matilda. vi firade pappas tjej fÖrut dÄr det blev mycket god mat osh trevkigt folkv. sen Åkte vi hem hit till sanna, har myst och haft syskonkvÄll. nu ska vi tre burra ner oss i hennes dubbelsÄng. godnatt Älskar hennes lÄgenhet hihi.
kram frÅn  sara

221111.

september bild.

Blev väckt för ett tag sen av mina fina klasstjejer som ringer och säger att jag fått MVG på mitt naturvetenskapsprov! GLAD TJEJA HÄR. Har som sagt försovit mig totalt idag. Sticker nu hem till Jossan för lite bak och mys sen blir det fira pappas tjej ikväll!

Jude law.



Har precis haft engelska lektion, såg bra film hela lektionen där fina Jude Law var med. kunde inte bli bättre. Nu inväntar vi matte b lektion som varar i 3 h ..


ITS DARK IN HERE


jag, teddy och jesper i torsdagskväll.

Jesper åkte iväg tidigt på fredag morgonen för att flytta till Norge på obestämd tid (för att jobba) så torsdags kvällen/natten blev det ett långt avsked.. Obeskrivligt jobbigt och jag har nog aldrig saknat nån så mycket på så kort tid! 1 minut känns dock som en timma osv.. Det är mörkt nu! Godnatt

MATILDA

The worst things in life come free to us.

Följde med och köpte en bil förut, som faktist var till mig och matilda. Bästa mamman har vi! Så nu har man bil utan körkort. duschat och ätit - check! Nu har jag somnat till några gånger under tiden jag skrev det här. GODNATT.

söndag.

jonna, bella, tilda, jessica och jag. bild från augustifestivalen 11.

Helgen i sig har gått fort som vanligt. fredagen såg jag bio - Breaking Dawn! Mycket bra, fin, grym (älskar twilight!!!). Gårdagen hade min skola öppethus då jag bakade kladdkaka&pepparkakor. väl efter 6 h var vi klara och då kom lite vänner hem hit för o tagga kvällen! Vi hamnade hos petter vart efter där aloholförtärades i mängder haha. Drack sent till imorse och idag gick jag, tilda, clara och petter till Domino pizzeria för bakiskäk. NU: död i sängen.

when everything is out, you gotta take it in

Har sett idol med matilda och nu åker jag in och ser nya twilight på bio med milla och tilda <3

Heaven doesn't seem far away anymore.

me today. Ny kjol och tröja som jag inte visat riktigt än.
tröja monki - 300 kr, kjol h&m rean 49 kr

Ingen rolig fredag. sorglig och bara för mycket.
lämna oss inte, jag vet att du kämpar♥



We forgive and forget.

Last week.
Haft storkök idag med. min uppgift var att göra potatisbullar. Riktigt goda blev dem HEHE. Kom hem så var milla och tilda här. så har vi bara chillat som från spelat kort, lyssnat på musik, sett film, pratat osånt mysigt. Är dödstrött men jag MÅSTE vänta tills bästa satc börjar hihi. och imorgon är det fredag igen. finally.

16 november.

SJP.

Varit i specialköket med Emelie idag. gick fort. sen gick jag till sallong skvallertorget där matilda har praktik. där hon färgade mitt hår, blev något chokladbrunt med några ljusa inslag av slingor. helt spontant och inget huvudtänk innan. hon och frisören fick nästintill hänga julgranen som de ville. Blev bra tycker jag efter 2 ½ h i stolen! var så less på mitt. sett bästa grey's och satc med milla och tilda ikväll! :) GODNATT.

Alla är som vanligt men ingen är som dom ska


3 på mig från Grekland sista kvällen.  Glömt visa er dessa men vill va brun igen osv..

Idag har jag varit iskolan 8.30-16.40, våran längsta dag på schemat! Skrev prov sista timman i FrisörTeori och far åt skogeeeen med det!! Varit hemma sen 6 och bara tagit det lugnt, ätit pizza osv som Sara skrivit. Nu blir det bästa DH med syrrorna! :)
MATILDA

I guess karma comes back around.

Ligger här i min säng och lyssnar på bra musik. Nu ska jag äta pizza med familjen. göttttt! sen är det desperata hemmafruar som jag ska kolla på med mina systrar! PUSS.

happy birthday once again


Två bilder jag tagit på Idis :)

Ida fyllde sina efterlängtade 17 år i fredags så skulle skriva in här tänkte jag att jag och Clara vart hembjudna på en jätte god middag hos Ida i lördags. Firade henne på så sätt och vi hade en jätte mysig och härlig kväll tycker jag, vi blev även kvar där över natten, myspys somsagt. GRATTIS IGEN GUMMAN!! :)
MATILDA


Watch the rain play on the ocean top

Oversize puderrosa tröja - Monki 500 kr
Pälsjacka märket Zoul - MQ halva priset så det blev 500 kr

Två nya som jag inte visat än som bl.a följde med mig hem från Linköping förra veckan! Thanks mami<3

hellre ledsen med dig än glad utan dig.

ny bild på mig och sara.f haha. 08 tror jag.

Äcklig dag i skolan, med engelska och matte. fick IG på matteprovet. kult. Har hängt med bästa sara och matilda här hemma med fika och sånt efteråt. det gjorde min dag verkligen. sara åkte nyss hem och nu börjar satc! Har storkök resten av veckan i skolan.. HEJ.

BE STRONG


2 på mig från Grekland -Aug.
Tänk att gå där nu påväg ner tillhavet för en heldag på stranden i heta solen. En Iskall coola, ett hav som knappt svalkar och sen hoppa i alla skuggor för att inte bränna fötterna i sanden.
I wanna get away :(

Haft en jätte mysig kväll med Sara och Sara ikväll annars, fikade och pratade och det är så kul med Sara F för när vi ses är det som att det inte gått en dag sen vi sågs sist. Självklart sjukt kuuuul ♥ Bumbi.
Jag har även varit i stallet i 3 timmar ikväll och tränat min ponny. Nu kommer Jesper hit och jag ska sätta igång plugget med. Bu alltid i sista sekund!
Men först ett sex and the city avsnitt som alla vardagar kl 23 :)
MATILDA

Alla vill till toppen och vill göra karriär


Bilder från när vi firade SötBellas 17 år förra fredagen! Synns det att våran kamera har gett upp?

Vi tjejer käkade då mat på Poseidon där hon fick paket osv med.. Jätte mysigt :)
Sen drog vi vidare på festligheter där lite killar höll till, lyckad kväll!
Lite sen uppdatering från det men kände jag behövde uppgradera mitt liv här lite..
MATILDA

stockholm part 2


Photos by me.
De bilderna jag är med på har Milla tagit och sista bilden la hon fokus på beyond retro i bakgrunden itsället trorja haha ;)
Hade 3 skit mysiga dagar där med mina bröder. Just love huvudstaden förövrigt

update
(HADE SKRIVIT FEL HAHA, urban outfitters menade jag förstås)
MATILDA

jag måste varit någon annan innan jag kände dig.

En glad sara förra hösten.
Söndagsångest med Melissa Horn. Behöver nog inte säga mer.

farsdag.

sitter i bilen pÅvÄg hem frÅn jobbet. haft en bra dag pÅ bk. ska nu direkt hem till pappsen och fika osÅ med han o mina systrar. mys. herrrÅ . kram frÅn sara.

you show me the real you.

Igår blev det fredagsmys med Milla, Tilda och härliga killar här hemma. Milla sov kvar och vii har ätit en rejäl frukost med ägg, te, macka :) Nu ska vi in till stan en snabbis! Sen vet jag inte vad kvällen bjur på!

111111.

vill ha långt hår igen.

Försov mig idag, slutade ändå 11 i skolan. så vad gör det om hundra år. har städat med matilda här hemma och myst runt. Vet inte vad jag gör ikväll än, men äta mat med familjen tror jag på iallafall.

I forgive u for what u done if u say that im the one


Ph: Sara and me by Millis. In Stockholm!

Satt uppe inatt och jobbade på min fotoblogg som skulle redovisas till min fotokurs idag! Somnade med datan över mig i sängen istället... Sara väckte mig runt halv 12 då vi båda försovit oss haha. Well done twinies!
Vi har käkat frulle och nu städar vi för fullt med musik i högtalarna. Äntligen fredag med, sugen på fredagsmys eftersom inte mycket annat verka hända i våran stad. Ganska skönt det med!
Mer bilder från Stockholm kommer.
MATILDA

What goes around comes back around.

Me today.

Städat iordning på mitt rum, sett bästa satc och är överlycklig för att det blir helg imorgon. Dock har jag haft söndagsångest idag. Då jag vet att helgen som alla andra kommer springa iväg. Jag är konstig. Men när fan ska man få sova ut på riktigt? jobb och farsdag på söndag. det ända som är planerat so far. Skönt faktist!

ikea tripp.

Bilder från idag.

Slutade skolan runt 11 idag. somnade lite på alkoholundervisningen osådär. sen åkte jag med milla till ikea! Där vi softa och milla fick med sig lite hem och sedan lite ikea-käk på det hihi! Åkte hem till henne sen och fixade med de nya grejjerna. Sen åkte vi hit och chilla oså. Kulig dag :)

ord börjar ändras i tidsformer.


Fick ett oväntat samtal idag. väckte massor av gammalt och fick en klump i magen. samtidigt kändes det bra nu efteråt. Ligger i sängen med milla och tilda här inne och gluttar på scrubs i hopp om att somna snart. ni är braa!

jag försöker men jag förlorar varje gång


Jag i fredags i bilen påväg till Linköping!

Sov hos jesper inatt och drog mig till praktiken idag där jag faktist hade en great dag! Lunchade med Milla på Paus och sen klippte vi och la en sunlight i mitt hår på praktiken, kom hem därifrån halv åtta ikväll! Serie kväll med Sara och Milla, vääärt! På återseende här, nångång?

Jag måste varit någon annan innan jag kände dig, Melissa Horn♥
MATILDA

rumsbesök.

Lite av mitt rum.

Bella och Jessica hängde med hem på fika efter skolan. Kladdkaka, cola och kaffe. så mysigt så :) Sen har jag fixat lite på rummet och städat. Nu är Milla här och tänkte hänga med till ikea men blev sent, så är det grey's ikväll! :)

bad pics.

Tisdagens. (förjävliga cambilder).
Ny tröja - Monki, Shorts - Levis 501, Ny pälsmössa - H&M, Skärp - Kreta.

111108.

Kapten röd, by me.

Efter skolan idag mötte jag upp Jossan så tog vi en fika på coffee house. Sedan spontant mötte vi upp Stoffe så följde vi med hem till Fredrik på filmkväll. GREAT DAY :) Hräliga vänner! Nu tittar jag på bästa satc och äter lite mat i min säng.

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.



att vara ensam är svårt. tur jag har min matilda. men nu ska jag dejta sängen och försöka haffa lite sömn efter en kväll med plugg och satc.


Regrets and mistakes , they're memories made.

snygga brudar.

Hahah jag och millan ikväll. har skrattat så jag gråtit och fått kramp i magen med den här vännen imorse/ikväll, spelat in sjuka videor tagit sjuka kort och bara varit töntiga. men sånna är vi. igår hade vi EMA - gala kväll här så sov hon över. finaste du. nu har hon farit hemmåt och jag ska göra det jag älskar. plugga.

big girls don't cry.

todays. tröja - zara, jeans - h&m

Hemma från skolan. så jävla trött inte alls pepp påt. men när jag väl är igång så kan jag passa på att säga att jag gjorde ett matte b prov idag, som kändes som ett skämt. så då drar jag fram plugget till ett naturvetenskaps-prov till imorgon nu! jävla skola aså, milla kommer nog hit och roar mig iaf. Bilder kommer från helgen!

Kapten röd!

Jag igår.

Igår åkte jag, mamma och mina systrar till Linköping och shoppade. (ni ska få bilder). Åkte sen direkt till Norrköping för att fira Bella. Vi käka på Poseidon några brudar först sen vidare till eneby och förtära alkohol och fira Bella. Mot natten drog jag, tilda, ida och clara oss hem hit till landet och träffa friends. sov hos jessica och ikväll ska vi här ute se Kapten röd! Så jävla kul ska det bli, kapten röd tillhör oss här ute liksom haha.

Stockholm inköpet.


Stockholm part 1.

<3

Bilder som togs med den vanliga kameran, sen har Tilda mer från systemkameran. Igår käka vi lunch med två killkompisar som flyttat till Stockholm, Victor och Johan. Slänger upp snart på shoppingen. Vi bodde hos millas stora syster Malin, världens snällaste malin! Åhh ni är så bra allihop. :) Nu ska jag fortsätta rensa kläder här hemma med Beyonce på hög volym!

If you don't get enough I'll make it double.

Jag igår. gul tröja - h&m.

Haft 3 super härliga dagar i Stockholm. stan, lite shopping, god mat, gott sällskap, bring it on kvällar med chips och dipp, lite stallbesök, åka tunnelbana och massor av skratt osv! Vill bara tillbaka, älskar att vara borta. kom hem för en timma sen.. ska rensa garderoben nu, shopping med mami och tilda imorgon!

i huvudstaden.

hejhej. befinner mig i stockholm helt spontant.   hihi. blev randomkvÄll med massa bra vÄnner igÅr, somnade hos jessica sex imorse i think haha sweet. hem fortast mÖjligt idag sen tÅget till stockholm med tilda wiiihu. mÖtte fina milla sÅ har vi hÄngt pÅ stan o kÄkat tacobar,  upp imorgon fÖr shopping och annatt fint. nu har vi precis sett bring it on hÄhÄ och somnar nÄr som. dÖÖÖÖdtjeja. pusshde fint.
mobilen laggar..

RSS 2.0