svar på kommentar

:D om ha ha ha bella & jag , "jag vet inte":

Hejj Sara & Matilda. Jag tycker att eran musik smak är så bra, perfekta låtar som passar mig också (A).
Jag undrar om ni kan lägga upp en lista, på era favolåtar? Det skulle va jättekul?

hoppas på svar! LINA ♥


svar:
Hej Lina :)

LITE sent svarat och jag måste oxå tilllägga att det suger att man inte kan svara på kommentarer på ett snabbt sätt på bloggar , det verkligen SUGER !!!
Men jovisst kan vi lägga upp en lista , inte ikväll dock hihi men kan se till att få upp en favorit lista imorn ,
kramar sara och matilda!


matilda och sara en bild från spaninen



now atleast i know i know him well


en bild från fikat idag , tagen från jessicas blogg .

nu till dagens som inte visats på jäkligt länge från mig, jag menar outfit ofcourse




JAG HAR FÖRESTEN FÅTT HEM EN LÅNE DATA , ME SO HAPPY / MATILDA

we are yeah I say we are, you can call me ceasar




hade shorts idag och det var sol. whii. glad tjej. mitt hår är grått? hmm.. /  S A R A

I think it's great.


frukost i skolan!


jessica, stoffe och jag!


söt jessica :)


stoffe och jag är coola.


igen


stoffe provar snigg tröja!


fika på waynes, bella och jessica!


jag och matilda


simon och jacke. de + fabbe kom och satte sig och fika med oss ett tag. saknade killar!


jessica :)


matilda och jag haha!


vi igen haha

skolan idag va 08:30-09:00 !! delades ut lappar och lite prat sedan fick vi alla rast medans vi väntade in våra mentor samtal. vilket innebar över 2 h men då blev det frukost i caféterian . mentor samtalet pågick i 20 min...
vi gick ner till stan efteråt och kika runt på kläder sedan en fika som ni ser. men det bästa utav allt, VI ÄR LEDIGA IMORGON! hur skönt?

/  S A R A


New in / MATILDA


-Från Monki , bara älskar den ulliga halsduken , senaps färgen tar över mer och mer oxå , de gillas ja


-Från lindex , super pris på nylon strumpbyxor där (som vanligt)



-från bikbok


senapsfärgat , vanilj vitt och ljusblått .


- boots från skopunkten

but everybody's changing and I don't feel the same


kajsa, stoffe och jag!


marcus, kajsa och fanny haha!



måns och jag!


jessica, jag och bella. där hade jag blondering i håret så de vart krit vitt! haha


jag och jessica här hemma på altanen och såhär ser mitt hår ut nu efter bruna slingor också. fast det ser ändå inte ut som på bilden i verkligheten!

bilder från bellas blogg! idag monday. / S A R A




dagens / sara



stickad tröja - pappas gamla (garaget)
sjal - gammal / åhlens
jeansleggins- gamla från gina?
skor - skopunkten
mössa - älsklings
klocka - greencha (?)
amrband - spanien

HÖSTIGT VA? vaknade hos min crille imorse och i skolan hade vi någon slags nollningsdag i skolan idag med slemmiga lekar och god tacos mat sedan. vi slutade kl.13:00 och då drog jag, bella, jessica, stoffe, måns och marcus ner på stan. införhandlade en till hårfärg. bella och jessica hängde med hem och de höll på i 5 timmar att färga med ljusa och bruna slingor och en kaffe paus på altanen. ni får se bild på det senare och bilder från idag när jag kopierat från bella och jessica HAHA! bella drog sig hem lite tidigare än jessica. jessica åkte hem för en timma sedan. vi satt på altanen och svulla osv.

if today was your last day and tomorrow was too late


jag första veckan i spanien!


crille och jag första veckan!


jag, crille och lotta första veckan!


jag första veckan!


jag och crille första veckan!


crilles föräldrar bär upp mig haha. gillar inte bilden tycker den är rolig bara :D första veckan!

crille har en massa bilder också från spanien som de här, det är så kul! ni kommer få mer bilder oavsett ni vill eller inte för vi har så många! nu ska jag svulla chips och dricka coola och se något bra på teve med min crille. vi hörs snart igen!

/ S A R A

svar på kommentar / sara

kommentar: Jenny  ([email protected]) om just let it be, come on and bring your body next to me:
om du vill få bort det gröna så skulle du kunna använda ketchup! kanske låter sjukt men det funkar! en vän till mig fick använda det efter hon varit i kreta och badat i klor ;p

svar: jag har redan använt ketchup, gjorde det i fredags haha! fick bort lite av det gröna men lite satt även kvar så färgade det idag.. men blev orange!!! vi ska färga imorgon igen med bruna och ljusa slingor. hann inte göra bruna idag bara ljusa!


kommentar: nnellie om dagens outfit / sara:
Hej !
jag läser eran blogg dagligen, men har börjat tröttna nu .
I början var det jätte kul att läsa den , men nu bråkar ni, lägger bara ut bilder på de saker ni vill ha och om eran vardag .
& vart tog Matilda vägen ? :o

Evelinas inlägg är jämt samma sak .. :
hej, idag har jag gjort blablablabla, sen snart ska jag fixa mej och åka och träffa blablabla på stan för en fika . puss evelina .

de börjar bli tjatigt , och ni börjar uppdatera dåligt nu oxå .

men sara & matildas outfitar är grymt snygga, !

byeeeeh
svar: förstår att den har börjat bli tråkigt framför allt med att vi uppdaterar som skit. jag och matilda kom hem från spanien för en vecka sedan exakt idag och skolan har börjat och så lite att stå i. Matildas data har gått sönder och min är lite halvrisig den med.. men matildas och min data ska in till verkstan? så ska vi få nya i garantin eller vad det heter. jag får även en data vecka.36 av min skola (jb) tack för att du tycker att matildas och mina outfitar är snygga! det var kul att höra :D puss tjejen!

kommentar: linnea om svar på kommentar / sara:
eran blogg är superfin och så men jag vet inte om ni är medvetna om att eran stil på texten är typ lite konstig? man ser inte riktigt vad det står för det är konstiga bokstäver och sådär. tror nog att många skulle uppskatta om ni fixa det så man ser precis vad det står annars så får man gissa sig till vilket inte är så kul. härlig blogg annars! kraam..

svar: det visste jag faktist inte om! jag har aldrig sett det. är det fler som gör det alltså?





just let it be, come on and bring your body next to me



resultat av mitt hår ahah gud.. vi ska fortsätta färga det imorgon. lovar!

nu åker jag hem och söndagsmyser till min crille. sover över där inatt och börjar skolan 09:30 imorgon great! vi hörs bloggäään.

/ S A R A


håller på att färga håret..


mina frisörer bella och jessica hemma hos mig nu ;)


mitt hår för tillfället HAHA. har lagt i en massa ljusa slingot och sånt och ser just nu ut såhär, väntar på att tiden ska gå ut så vi kan skölja ut snart!

ni får se sen hur det blev, ska ha bruna slingor i också! idag (söndag) har matilda, jeppson, mamma och jag tömt garaget och åkt till tippen. bra va? aja vi hörs snart.

/ S A R A

lördagssssbio! / sara


bella, jossan och matilda!



bella, jag, jossan och matilda


vi igään

efter att jag sagt hejdå till crille mötte jag upp de här girlsen. vi såg filmen eception, den var grym! slutet fatta jag naada av dock.. kom hem efter 12 snåret inatt och nu kom crille, jesppson och challe hit efter festen de va påoch de sover över här inatt. imorgon ska jag färga håret och lite mer . vi hörs imorgon! godnatt hoppas ni haft en bra lördag!

käk och fika / sara


min snyggcrille


jag och min goda grekiska sallad


crille på espresso house


jag på espresso house


crille på coffeehouse


jag på coffeehouse


maaah crilläää


bella sov här inatt efter festen och på eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte upp crille. vi käkade först på guu va gott. sen gick vi och fika på espresso hous sedan vidare till coffeehous. mötte upp girlfriends vid 8 för bio och han åkte på fest i linköping då med lite boyfriends.

gårdagens party bilder!















här har ni en hel drös med bilder från igår. festen höll till hemma hos en i eneby! vi dansade och sjöng och det var länge sen här i sverige jag gjorde iallafall! det var kul :) är hes idag men är pga min halsont och förskylning också. Matilda och becca åkte dit med tjejer från deras klass så kom jag och bella lite senare, NAJS!

/ S A R A

käk i stan nu / sara

Igår va vi på fest. ni får bilder sen. ska in och käka med min crille nu.PUSS

dagens outfit / sara





hade lite mer soft outfit idag!  efter skolan gick jag jessica, bella, måns, stoffe och marcus ner till stan ( killar från klassen). kika runt och jag införhandlade hårfärg. så ni behöver inte klaga på mitt hår jag vet att det är grönt och risigt. jag har nyss haft ketchup i håret haha.

bilder från school / sara






jag, jessica, bella, måns och marcus var i en grupp idag och hade en guidtur i stan då jag inte orkar förklara. ta kort på en massa saker i norrköping och guida för en barnfamilj. vi hade skit kul och vi vann över alla haha! vi vann gratis frukost i en vecka i caféterian ;) började tidigt och hade många timmar på oss i stan och blev lite donken käk, för mig en paj ( käkade donken igår )

en torsdag avklarad!







bild 1 och två är från skolan när vi hade en sugrörslek haha.
bild 3-5 är från i eftermiddags/kväll när jesper, crille, challe och jag åkte till eneby och hämta challes bil. på bild 5 visar vi lite av hur vi är hahah visst är vi söta?. bild 6 är här hemma när crille och jag käka donken. Kika in i bellas blogg hon hade lite bilder från skolan också :)

gick skolan till 2 idag. åkte hem till emelie med matilda så chilla vi i hennes lägenhet och girltalk osåå. sen gick jag ner till filmstaden och mötte upp crille, jesper och challe. så åkte vi till eneby efter godis-köp sen så skjusa challe hem mig och crille hit. vi har sett film och bara tar det lugnt. SKÖNT! nu blir det dusch. byee

/ S A R A

höstconverse

Klockan är ställd på 5:54. På något sätt tycker jag om när fyran är där, vet inte varför.. men varje gång jag ställer alarmet får 4:an vara där oftast! Morgondagen kommer förövrigt bli ganska stressig i stan då jag ska trycka in massor i schemat under skoltimmarna. Ut och äta lunch med en kille som jag faktiskt har saknat men inte träffat på sisodär 5 år? puhhhh vad tiden går snabbt, helt sjukt!  Han ska faktiskt skjuta upp flera möten för min skull. :)

Denna kvällen skulle gå åt till plugg mestadels, men nejjj jag hade helt glömt bort att jag beställde smörgostårta som skulle hämtas idag vid 5 för att min låtsaspappa fyller år idag och imorgon fyller både min syster och hennes barn! Men det ordnades och vi hade en trevlig ''fika/mat kväll'' med massa bild titt och pratande.

Nu lyssnar jag på Justin Bieber och bara tar det lungt. Måste sova, kommer aldrig komma upp imorgon, idag snooza jag i 1 timme och en kvart!! haha.


behös nya converse till hösten. Funderar på ett par svarta i skinn, riktigt snyggt tycker jag.
Kostar runt 1000 :- lappen


Detta är lite mer än ett år sedan. HAHA
ser ut som en likblek idiot!
Kläderna va det enda som satt rätt ;)

/EVELINA


Modekungen.se







Ge mig! Allt ligger mellan 350- 800 kr.

/Evelina


reng.kallt och grått

skolan va uppgifter på stan . så vi lunka omkring. slutade vid 2. åkte hem och här var jesper med, så såg vi Eva och Adam haha! bästaaa. äckliga väder. blev ju inte bättre med att en röd vecka börja idag.. urk. saknar min kille. har mysiskläder på mig och vill bara burra mig under täcket och mysa med crille. men så blir det inte.. blir att se eclipse på film nu med matilda och jesper! skola imorgon igen och jag är jätte trött så lägger mig på dirren sen (y)



crille och jag i spanien för bara 4 dagar sen!!! jag vill bara tillbaka så äre

/ S A R A

onsdags look / sara





linne - h&m
shorts - bershka (paris)
bälte - zara
skor - skopunkten
armband/örhänge/ring från spanien, den ljusgröna ringen är från tyskland-bremen
hatt - spanien
skinnjacka - vero moda ( gammal )

rosa shorts och fet svartis





Skönt att komma hem ifrån skolan tidigare än förra året! Mitt schema ser much better ut.  Nu är det the Girls of the playboy mansion marathon på kanal E & köttfärsås & spagetti MUMS! 

Känner mig pigg & galen med feting huvudverk. därför bilderna är så himla fula! haha 
Funderar på att klicka hem lite skor från Have2Have, Kolla in den sidan- Lätt min favoritsida för skor!


brillz




ett par nya brillor med nitar



CHECKA IN PÅ GINA!  25 :- för nästan alla solglasögon. Jag tar nästan alltid på mig brillor på morgonen, sen även bra att ha om det finns några soliga dagar kvar i år!



Och ennu ett par glansleggins från Gina Tricot. 199:- SUPERBRA! för de är lite tjockare och ska endast handtvättas. Oftast är vanliga glansleggins inte glansiga längre efter ett par tvättar. Så dom här kan jag rekommendera.

/Evelina


back in the days.

milla, matilda och jag åkte till stallet och hade de mysigt och red lite och hade med oss våran hund teddy. det var verkligen gamla feelings som kom upp från när vi red tillsammans och hade häst alla tre och var i samma stall. jag galopperade igen, det var som att flyga tror jag ååh älskar hästar!! vi tre åkte hem hit efteråt och gjorde toast och kaffe med bullar. såg bra på tv och sex and the city movie 1. hon åkte hem aldeless nyss. blev en mysig eftermiddag/kväll :) jesper kom hit förut med lite chips och läsk också, satt inte helt fel ni. nu blir det bedtime! skola imorgon igen. ni får bilder från stallet imorgon! PUSS.


jag i skolan idag, ser glad ut eller.. inte, från bellas blogg!

/ S A R A


Sängen väntar

Nu är jag verkligen jättetrött, så detta blir ett snabbskrivet inlägg. Det känns skönt att vända om dygnet rätt igen så man orkar sig upp på morgnarna! Inatt blir det ingen favvofarm runt om mig utan jag ska sova heelt själv med mina täcken, kuddar & små gossisar. Imorgon ska jag upp tidigt!! Har även köpt lite nya grejer. Jag e sämst på att lägga ut grejer jag köper. PUH


Tre från sommaren..

Lite Göteborg



Lite Söderköping



Lite Jönköping


Godnattt/ Evelina

en liten kvälls outf.



/Evelina
Nu är det: Ja vi elsker Hollyood! hahaha.


svar på kommentar / sara

Anonym om svar på kommentar / sara:
underbart halsband! vart ifrån? :)
svar: jag har tyvärr köpt det på ett stånd i spanien! köpte rätt mycket smycken för det finns huuuuuur mycket sooooooooom helst där! de är skitsnygga!


2a dagen på jb



söt-bella i skolan idag ;)

vi har endast provat och fått våra kockkläder och kört lekar, haha?  så slappt vi slutar så tidigt och haft 3 timmar rast.efter gick jag, jessica och bella på stan och köpte oss en varsin mumsig glass! imorgon ska vi gå omkring istan med klassen och mer vet jag nog inte..
NU:  min mat-paj är klar i mikron ( mozzarellapaj ) och snart kommer milla och matilda hem hit. vi får se vad vi hittar på :D hejsvej så länge.

/ S A R A


dagens outfit / sara



beigea chinos från zara
linne från monki
kavaj från monki
bälte från zara
smycken samt ringarna och örhängerna är från spanien ( santa pola- alicante )

1:a riktiga skoldagen!





Puuuuhh, jag ser helt förstörd ut. Jag är så  himla trött! Men nu ska jag åka med min syster till skolan. Just waiting for the car.  Hoppas ni får en fin dag. Vädret ser ganska positivt ut iallafall!

/ Evelina


today was such a lovly day



jag jessica och bellie♥


haha!

Första dagen på gymasiet idag, AVKLARAD!! Fick träffa bästa efter vi slutat sen med, bra dag känns bra.
Lite pirrigt imorn med hihi ..  Men hamnade på helt rätt linje känns det som, som oxå känns jävligt skönt.
Imorn blir det uppstigning kl 06.00 , ska ta halv åtta buss till skolan med homies, får satsa på att gå ut tidigt imorn eftersom jag missa bussen idag HAHA. fuck me

nu är mitt gull här , vi ska se film bara mysa, vi klarar oss inte från varandra en dag? neeee
GODNATT /MATILDA
btw hoppas alla ni andra fick en bra skolstart :)


min fina kisse




Som heter Oliwerz Algot 2.  Vilket piffigt namn va?  Bästa kompisen liksom!

Nu tänkte jag ta och sova. Jag är väldigt trött och inatt blir det att dela säng med en brud för första gången på länge. Skönt med dubbelsäng hemma, men visst är det mysigt att sova nära tätt intill varandra också 

Imorgon är det skola igen, kalendern i högsta hugg och försöka få in så mycket som möjligt! Skönt endå med denna vecka, korta dagar och mycket tid för annat!

Godnatt / Evelina


PINK.



nytagen bild på mig och min crille. vi såg nyss en film. MYS. ska se resultatet från silverschampo't ny. HOPPAS!! tidig uppgång imorgon jaa det ska bli så kul klockan 06:15 för att komma till skolan. haha .. ;)

 

/ SARA.


NEW IN .


skorna är från skopunkten 349:- stor stjärna för de är så snygga!


linne från h&m 129:-
snyggt att stoppa in till ett par höga shorts eller jeans.

/ S A R A

7 outfits från spanien / matilda

















NY VECKA!







jag i vintras/ våras i skolan!
/Evelina

svar på kommentar / sara

Anonym om hemma från Spanien! / sara:
vilken skola? :D

svar:  John bauer gymnasiet! gick första dagen idag och det verkar bra också!



bild på mig från spanien. har hur många som helst så ni får leva med det. snällt va?
nu kommer min crillebooi. bloggar snart igen så ska ni få bilder från det jag köpt på stan idag och lite bilder från dagen! PUSS

GRÖNT HÅR.




angående mitt gröna hår så ska det inte se ut så!! som jag skrev nedan så är det från poolen och jag ska ha i en mängd silvershampo ikväll. vi gick till en frisör i spanien och fråga och hon sa att vi skulle köpa mineralvatten-bubbelvatten och blanda med asperin. wtf?!?!?! jag har köpt asperin men vet inte om jag orkar testa äns? men vaddå det är väl snyggt med grönt ;) ..

/ S A R A


outfits från spain / sara















som ni ser är mitt hår grönt och därför har jag haft hatten mycket. det jäkla cloor'et i poolen på första hotellet gjorde det grönt.. detta är 13 outfits som är i ordning från dagarna. en kväll blev det balkongchill så inget fix då liksom.

gårdagen <3 / matilda



























wonderful days in spain

vi har nästan 1000 bilder därifrån så orkar verkligen inte lägga in mer ikväll/natt .
 känns sjukt att man hunnit solat , badat , åkt , bil , shoppat lite , åkt flygplan, träffat älsklings hunden & hästen och sen nu ikväll sitter jag här i soffan (igen) allt detta på en dag ..
För ett dygn sen satt vi och drack drinkar på ett jätte mysigt ställe, fy saknart redan!



på alicantes flygplats idag , haha vi ville verkligen inte åka hem

jag ringde becca förut så 08.43 ska jag va färdigfixad på tågstationen .
Första dagen på gymnasiet för oss imorn, jag ska gå frisörlinjen på kungsgård för er som glömt

HUR KAN ETT SOMMARLOV GÅ SÅ FORT!!!?
snälla vi hade skolavslutning nyss :(
skulle inte konstigt nog säga nej till att gå till mossan (gamla skolan) imorn, men kanske dags att gå vidare haha
min pojkvän och hund och däckat i soffan, tar med dom in till sängen nu GODNATT!

Imorgon kommer massvis med bilder från spanien oxå som innehåller mycket outfits därifrån med.


hemma från Spanien! / sara

kom hem för drygt 3 timmar sen. det har varit två helt underbara veckor i spanien. jag har haft det dyng bra! förlåt för ingen bloggning men har dess värre inte haft tillgång till data där. liter synd.. aja :)




f i n n s  h u r  m y c k e t  b i l d e r  s o m  h e l s t ! ! k o m m e r  m e r  s n a r t  o c h  e n  m a s s a  o u t f i t s. börjar skolan imorgon, ny skola ny upplevelse. pirri

saknar hosten lite

 

De har outfiterna saknar jag med hosten!  Imorgon blir en av mina sista shortsdagar tror jag, tycker att det borjar bli riktigt kyligt fram mot kvallen. Skolan borjar imorgon ocksa!!  puhhhhh. min linje tar kal pa mig, men inte ens ett ar kvar nu sa jag ska kempa in i de sista. Ska enda bli skont att planera och strukturera upp dagarna ordentligt igen!  ser aven fram till hastarna som ska hem till mig! yihu. Livet rullar och jag njuter valdigt mycket for tillfallet!

Augustifesten igar ocksa.  KLOCKRENT ROLIGTT!!! haha, akte faktiskt dit mest for att kopa branda mandlar men det blev sa mycket roligare an vantat. Nu kom precis pizzabilen. Ska ner och keka med nagra! imorgon aker jag hem foresten.

kram  Evelina


riktigt javla segt bloggande

jo ni, jag vet!  Jattebra med alla kommentarer jag har fatt. Dock har jag skaffat pojkvan nu sa jag sitter har och haeckar riktigt mycket, han har inte de tre sista bokstaverna i alfabetet heller pa datorn sa det gor det aennu mer segare att blogga faktiskt! Sara o Matilda ar i Mallorca tror jag?  sa dom bloggar inte heller for tillfallet. Jag borjar skolan pa mondag och kommer borja anvanda min laptop igen, sa bloggandet kommer bli som vanligt. Redan forberett mig lite kring era blogg onskningar. Smink ar nasta pa g och det kommer nog redan upp ikvall!

kramissss Evelina



dear penis



den har laten har jag tyckt varit skon i typ 10 ar nu? hahahaha
Eve

YOUR CHOISE



helloo.

Har fått tillbaka min laptop med alla bilder och grejer i så nu kommer det bli roligare & lättare att blogga!

Vad vill ni ha för inlägg och bilder? NI BESTÄMMER!
Skriv & kommentera inlägget så ska ni få vad ni vill ha om man kan skriva så?

För det är jättesvårt att blogga när jag inte vet vad ni vill se allra mest. 

Vill ni ha..
Klädestips?

Outfits?

Sminktips?
 
Hår/ frisyr- tips?

Kändisnyheter?

Partybilder?

Eller bara allmänt?


Detta skulle man kunna göra mycket mera. har massa grejer som inte skivits ut på bloggen!
Så ge er själva tid för att slänga in en kommentar, kan vara anonym. Kollar igenom allt endå!

Checka gärna kategorierna också och kommentera vilka vi borde satsa på!!

Pusssssss/ EVELINA

godmorgon

godmorgon kära bloggläsare.
Bloggningen är skit förtillfället men jag har haft massssor att göra. Jag ska strax in till banken för att fixa med lite pengar. Sedan ska jag beställa tid på hår spa? Aya, jag ställer upp när ingen annan kan. haha.

Jag hatar Norrköping btw, folk snackar skit lika mycket som klamydia sprids & staden är riktigt vidrig. Känns bra att man inte varit hemma på hela sommarlovet & endå får man höra grejer jag ''har'' sagt & gjort. Jag tycker bara det är kul so i don't give a shit. Payback's a bitch on me? Don't think so!



pusss/ Evelina

pizza&festival



Denna pizza åt jag upp nyss.. HAHA. Skulle aldrig orka! Men den va god iallafall, & fet va? haha.  Nu kommer snart min Mamma Rolle & Basse bästis. Vi ska bila upp till Linköping och gå på festivalen (som jag skrev om inlägget nedan). Det kommer bli nice! Har ju lärt känna folk där nu eftersom att jag mer eller mindre har bott där i en månad haha. 

Nu har jag riktigt brottom! Har en resväska jag ska packa, slänga på lite smink och platta håret. Pusss
/Evelina

KEEP IT LOUD.


Keep it Loud är en gratisfestival i Linköping som börjar idag klockan 17:00. Jag tror att det håller på till ca 24.  Jag vet inte om jag ska gå än men det strävar ditåt. Jag skulle ha gått på en kompis 18-års fest & sedan utgång medmera men känner mig inte redo för party. Mår inte helt bra så räcker med att hänga lite där och Chilla.





/Evelina

im on my way ...


random låt .


petter , jag , becca , kalle & simon haha .






bella & petter :)

idag har jog jobbat som ett fan , slutade halv åtta ikväll sen drog jag och mamsen på kräftskiva hos massa grannar , bellas bror & bellahämta upp mig och vi drog stan med jessica , becca  , kalle , petter , simon & fabbe . Vi softa , hihi skrattat som aldrig förrrrrrrrrrrrr

nu har jag jessica , bellie och petter hos mig . Vi sitter ute och chillar på min altan med lite dricka och snacks och massa prat och fin musik . Klockan är visst mycket men fredag ju =D


HÖRS IMÖRA MED MASSA SKIT!
/MATILDA


Forsta delen av TOPPBLOGGARNA.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/toppbloggarna/article7582365.ab

Kolla in!!
Evelina

beachbunnyswimwear.com





De har tva bikinasarna skulle jag latt klicka hem om jag hade rad for tillfallet da jag sasmaningom ska till Thailand! Dock kostar varje del ca 100 euro st. som e strax under tusenlappen i svkr per del!  Ga in pa sidan och checka runt lite. Det finns det mesta som man behover for att bli strandsnygg!  Allt fran speciella inlaggspaddar till alla olika bikinidelar sa boobsen sitter perfekt till de sotaste handukarna jag nagonsin har sett! 

~  Evelina

laugh it out .

 TRE TVÅ ETT ...

jag , katten , och ballen.



våra hoppbilder blev skitbra, fyfan sånt skratt man får med er mina rara HAHA, vi bjussar på denna♥ Vi var här i vasaparken ungefär en timma , pratade på , random fantiserade om mammor och såg busiga ungar som levde wierd life :)

katten och jag , vart en fika på espresso house, samt en donken-cola senare på kvällen!


ballen and moi


här satt vi tre nere vid lousie degéer och såg teater som sjöng många goa låtar, upptäckte norrköping på ett annat sätt och fick en promenad genom staden!
bilderna är tagna från tjejernas bloggar
Jag är förjävligt hungrig och deprimerad för jag e ensam, ensam som vargen i skogen..
Jag saknar sara nu :( När jag kom hem för två timmar sedan såg jag ett sex and the city avsnitt (ME LOVE!!) önskade att jag hade min lille twin här då för vi brukar se det tillsammans, har inte pratat med henne sen i söndags nu, lite läskigttt.
Baby kunde ju varit här också , Nae jag måste lägga mig nu, ska upp och jobba om 3 ½ timma. FYFAN!
Är inte tagg på slagg at all, Godnight!
/MATILDA


www.modekungen.se


/MATILDA


kings and queens

 sorry for daligt uppdatering fran min del. Men jag e knappt hemma, e hos en pojke som heter Benjamin i Linkoping och har varit har ett tag. Far se nar jag aker hem, i helgen ska jag nog till stockholm med! hant lite grejer hemma sa jag haller mig lite borta darifran. Vadret kanns battre sa njut av det!

 



har e en riktigt fin song!
kramis EVElina


bussen till jobbet

Godmorgon sunshines!
Åker till jobbet nu , slutar vid 4! Hoppas jag får tag på tjejerna när jag kmr hem, om det blir som planerat ska vi ha en super eftermidag istan♥ Bästa vädret idag guys så utnyttja vädret säger jag bara, vissa kan ju inte de ...

/MATILDA


bilder från ikväll /matilda

 


min drink , bartendern försökte göra ett hjärta haha




när vi hade druckit halva shotarna , fyheliske va dom brann i halsen , i was on fire!


min pluttibabe♥

fotoyp:jespers braiga mobil mohaah


hade mina kängor ikväll oxå ,im kind of like'em , bild tagen med min sugcam.

Anonym om 16 Månader idag!:
vart jobbar du? :)

svar: haha, brinks gurkor jobbar jag på , skiter ärligt va ni tycker , jobb som jobb =)


16 Månader idag!

 




kvällens
jag och baby ska äta pannkakor som mami gjort till oss nu sen drar vi vidare in to city  till Bishop Arms!
Har jobbat idag med och ska upp kl6 imorgon på morgonen och jobba tomorrow igen ...

Hörs inatt maby♥ /MATILDA


Tippar&Tipsar!



Det här är två varor som Martina har designat själv! Sjukt fina ellerhur?
Gå in och se mer på hennes blogg här!


Har ni märkt?



Jag har fixat länkar till katergorierna så det är bara att klicka här uppe nu, Hoppas snart vi får hela bloggen rätt för en gångs skull , den är upp&ner , ner&upp .. / tilda

Härligt här i Spanien :)


all work work


Bild på bellie , jag och lina när våran klass var i Romme tidigt i vår .

nu är sommarn borta här i sverige känner jag , fifasen va tiden gick fort, vad gjorde man? och sen när ska lixom vi 94:or börja gymnasiumet ?... Tiden går för fort det jag vill säga!
idag har jag jobbat , jag va skit duktig som var klar när johan kom och hämta mig med traktorn(HAHAHAHAH!!!!) shiet , imorogn blir det att gå upp kl6 på morgonen igen, oh i love this shit ...
/MATILDA


save tonight

inte ofta jag e ledsen faktiskt.
men idag har jag gr[tigt.
need my friens. they who are the real ones and do care.



save tonight

E

nu åker vi till spanien! / sara

vi har slappat hela dagen jag och crille och käka nyss pannkakor. om en halvtimma åker vi till flygplatsen, flyger från norrköping och det är så jäkla skönt! ska vara borta i två veckor medans ni är i regniga sverige ;) hörs i spain!




/ SARA.

ha ha ha bella & jag , "jag vet inte"

hej läsare, (bella skratta nu) vi har haft en super kväll , jesper och challe joinade oss ett tag här hemma hos mig .
jag hade ju huset själv vilket dock inte utnyttjades ett skit.
Nae fan men sen kröp det i våra ben då godis-suget tog över kropparna så vi hamnade i stan pömsiga och söta!
Träffa på fabbe oxå heh !
Med en godispåse i handen gick vi längst gatorna i stan , kolla in läget på vissa klubbar , huhu ja fyfän va roligt vi hade , WE ROOOOOOOOCK .

sen lite ha-ha-ha-ha-hha :)  bella har åkt hem nu och jesper, chaalle och mamma kom nyss hem hit , goodbless!





hahah ett herrans tag sen dessa bilder togs , skrattar till och med själv när jag ser den första och den sista, värt ett litet flin, sista bilden står jag och lutar mig mot eves 3 meter höga snöhög haha! jisses vilket onödigt random inlägg de blev , gud .. hejdå

/MATILDA


när.du vill. precis när du vill.


tycker de är så klockrena! mohaha tvkväll med crille ikväll. / SARA.


är hos crille / sara




åkte in till stan med sara idag som sagt! va kul att träffa henne igen, verkligen :) blev pizz-käk på guu va gott, och lite inhandlat på stan som jag visa er nyss. packade sönder när jag kom hem .. ni vet när man får paniiiik och inte vet vad man ska packa ner? mhhh.. men nu är jag hemma hos crille iallafall min käre far skjusa hit mig. imorgon åker crille och till spanien! har kamera och kameraladdare som ni märker att jag lagt in lite inlägg nu. så inlägg från spanien kommer ni självklart ockjså få! PUSS.

new in. / sara


snabbsmink från h&m


fram

bak. linne från monki 150 kr, jätte soft urringning, perfekt till spanien som jag ska till imorgon! ;)

/ SARA.

här får ni lite sena bilder / sara

sov hos crille i förrgår med jossan och fille som sagt. här får ni lite bilder därifrån!


fille och crille!


jossan!


moi


jag och crille :)


fille haha!


jossan. hon, jag och crille drog och bada i ensjön på dagen igår.


jag, haha!

/matilda


bild från april haha! saknar mina brillor , they are gone =(

hemma med baby, vi segar bara vid tvn .. Men nu ska vi till stallet!
Skulle till stan med saraF och saraN men skulle aldrig hunnit eftersom jag måste till stallet nu .
Så eve kunde tyvärr inte möta på mig :)
hejrå hörs sen!


ta pendeln till stan


nu blir det in till stan & köpa lite grejer samt sushi!
Får se om jag springer på Sara & Matilda. Skulle vara kul eftersom att Matilda sagt upp vänskapen med mig haha. Sara och jag är iallafall vänner.

Ikväll blir det Linköping & poolparty.
HERE WE GO!

/EVELINA


in till stan nu / sara

var üt eoch åt resturang i stegeborg som matilda skrivit igår. crille följde med hem så sov vi här. nu har vi vaknat för några timmar sen. crille har åkt hem och jag ska nu in till stan med sara.f och matilda. käk och stan-runda blir det! :D


vi tre för 2 år sen! :)

svar på kommentar /m

    

Anonym om New! /m:

fråga: men kära lilla matilda, det där är ju ett hårband, inget halsband :P

 svar: haha tro mig jag vet att det är ett hårband , men kan man ha en scarf runt huvet kan man nog ha ett hårband runt halsen! :)

  


Godmorgon/ Eve


Ny tröja- Gina Tricot! ca 150 :-
Nya shorts- Gina Tricot ca 300 :-


Godmorgon!

Jag har sovit uruselt verkligen. Somnade kanske vid halv 5- halv 6 inatt. Mitt rum är så himla varmt & ao jag sover bara inte bra. Hoppas ni har fått en bra sömn iallafall! Nu blir det ganska ''jäktigt'' för mig. Ska hinna göra en hel del hemma innan jag ska in till stan med Caroline. I stan ska jag ta en sväng på systemet & köpa lite andra grejer. Och ikväll blir det poolparty!

Vi hörs lite senare. Puss
/Evelina

New! /m


love them both , 600:- för båda, från Din sko!



50:- för båda, monki är galet !


Dagens gjort

  • var i stan med mina brudar , vi luncha , prataaaaa , shoppa , fika och det vart en helt del skratt ,
     gillas starkt♥


    bellisen och jag

    jag och katten
  • var ute och åt ända bort i stegeborg , (resturang med uteservering vid svenska havet) nu hela kvällen med min baby , mami , hennes friend (även min tränare hah) , sara och hennes crille var oxå med. Mysigt men helt fel mat för mig , gös åt dom EUW!

    jag , crille och anette

    mami , sara och jesper.

    jesper , jag och crille

    mami , sara och jesper .

    jag och crillso .

    skulle träffat tjejerna igen efter vi hade vart ute och ätit fast tiden bara rusa iväg ...
    Nu sitter jag , sara , crille och jesper hemma hos sara&mig, dom tre ser film och svullar medans jag sitter här brevid höhö , kmr mer snart! /MATILDA

restaurang och minigolf


såhär god var min middag i solnedgången idag! Svull svull. Mina nergågna 3 kg måste väl få firas med fett?  Jag köpte även med godis på hemvägen, Jag ska på poolparty imorgon & då är det supergott med godis blandat med sprit!

Jag börjar bli blek nu också. Men nästa vecka ska det bli riktig värmebölja igen. Så då blir det tja migrän & riktigt mycket solning! Ikväll blir det lungt, de flesta är ute så jag får tagga morgondagen genom att sova..Har ju godis så det är väl bara att sätta på någon film så pömsar jag till ganska snabbt.

Puss sålänge/ Evelina

en liten blå

hejsan hoppsan igen!

Nu ska jag till Kapten Billes (stavning?) och äta. Det är en restaurang som ligger precis vid Göta Kanal. Jag tror nog att det blir minigolf också!  Så vi hörs senare.


utan & med smink     =)

/ EVELINA

gårdagens billiga shopping


H&M shorts m. peacemärke- ca 80 kr




Superduper rea på Monki- Grått oversize linne med skönt häng- 40 kr.



Rosa-gråskiftning magtröja- Vero Moda. ca 40:-



Rosa oversize  -Gina Tricot ca 200 kr.

/EVELINA


la la la .. that's all i here you saying




bild från i höst-09, sådär solariebrun ska jag bli i höst med , w-e-i (fjortis face)

Godmorgon kära läsare ! Stor sol på himlen idag och jag är uppe med tuppen , min storasysters kille väckte mig för lite mer än en timma sedan med kaffe och omelett , han sa även att klockan var tolv när han väckte mig var nog det som fick mig gå upp .. haha! Klockan var bara kvart i nio då gissa om jag vart glad efter att gått och lagt mig kl4?
NU ska jag duscha, brudsen kommer om drygt två timmar.
Friday idag , dags att rocka /MATILDA


www.have2have.se

MÅSTE HA MÅSTE HA! paren kostar 598 kr , ett klick sen hem till mig .

älskar det vänstra, så malligt! båda kostar 125 kr.

stiliga, 149 kr .

Skulle dock aldrig betala 149 kr för EN när jag som många fler av mina vänner vet att det finns en liten butik i sörrping som skulle sälja en sån ring för 49 kr. Stor skillnad fast det är kanske tal om kvalitë då också!

Den här hemsidan har hur mycket som helst, jag hittar hur mycket som helst mena jag , CHECK!
/MATILDA


he can't get the knockout get the knockout


valde random - pelle jag och robbin - some month ago

can't sleeeeeeeeeep, så ensam jag e känner jag, hatar att va själv :(
nattens låt knockout-lil wayne ft nicki minaj
Imorgon ska jag luncha med mina brudar, hoppas det inte blir dom som får väcka mig,
har ju en tendens att försova mig ..  (A)
/MATILDA


åker till evalund nu ..

sitter hemma hos jossan som i sin tid nu äter! jag ska springa över till pappsen som bor nära henne här och få en slant. vi åker hem till crille på jossan moppe, haha! fille är där också så blir altan.häng och bara chilla och sånt där. vi alla sover över där med, blir nog toppään! hörs.


fille, jossan, jag och crille för några månader sen när vi körde bowling.

/ SARA.

dagens outfit / sara





dagens bilder / sara


jossan! :)


moi!


jossan på mat-stället. CHICKEN/KEBAB :D


moi!


söta_tjejer_97

åkte in till stan med jossan på dagen, vi tog en glass på mc sen stan-runda, käk på chicken. och nu är vi hemma hos mig. snart hem till jossan och sedan iväg kanske till... ni får veta sen!

kaffe latte!


sitter i soffan , dricker latte och ser gamla avsnitt från top model , tyra är så jäkla snygg , hennes gamla röda hår inspierar mig grymt, kanske blir en rödfärg i håret till nästa vecka , we will see ;)

vart inget träffa emelie idag, skulle blivit träffa jossan istället men det vart det inte heller något av, jag missade bussen och har ju ingen jävla mobil så tog mig till stationen då tåget inte skulle komma förns 40 minuter ,
det var bara att gå hem igen ... so here i am!
Emelie bästabästa ringde hem till mig nyss , hahaha så jävla kul att hon hade försovit sig med , sämst är vi.
NU ska jag hoppa i ridkläderna , träning med ponnyn står på listan, sen blir det nog att träffa jossan och sara 
kiss och bajs /matilda


3 saknade bästisar

 
Alle


 
Chante



 
Flashi

Godmorgon/ God lunch också!  Jag ska snart fixa mig lite för att bege mig till stan. Blir en fika med Caroline, är lite småsur för tillfället så jag behövs på bättre tankar!

Det är iallafall fint väder idag. Åt nyss lunch ute. Mömsans

/Evelina

morning thursday!


bild på mig från när jag fikade med tjejerna i måndags . bjussar på den haha. tagen från bella

sara och jag skulle verkligen behöva en telefon alltså, vi skulle träffat emelie kl 11 istan och
vart är vi nu ,? hemma .. got to fix this bye / MATILDA

dagens outfit / sara





detta var min onsdags-look idag!

bilder från idag / sara


eve!


jag!


eve och jag!


carro och eve haha!

eve och jag gick och delade på en pizza och det blev en hel del prat, va skönt att träffa henne igen! fick även träffa carro lite med :)

Threepics







Hittade tre bilder ifrån i vintras. Jag är typ mega glad över att jag har en dator så jag hittar lite gammalt när jag kollar igenom den.  Idag blev det en pizza med sara. Det var väldigt värt och vi snackade på i ett par timmar. Nu sitter jag och kekar vindruvor och tänkte sätta på ett par filmer. 
Jag kan rekomendera Blood and bone & Man on fire väldigt mycket!

Det ska bli tråkigt att sova själv inatt, gjort det en gång detta lov. Och nu kommer den andra gången, Blir ofta sad music and beautiful films. Men så är det ibland, man behöver lite ensamtid ,) haha.  

Sara lägger nog in lite bilder ifrån idag senare. Glömde min kamera men klart sararara har det.

/Evelinaaaa


det är en vanlig dag och jag har det bra idag :)

 


en bild på oss två från öland-10   love you ♥

han är hos mig nu , vi har köpt hem pizza och nu bilr det film och mys, har vart hoos min lilla ponny ikväll oxå, en av dom bästa känslorna de oxå att galopera på gräsfälten
 PUSS HÖRS! / MATILDA


åker och träffar ..

evelina! som eve skrivit det va väldigt länge sedan. hörs sen! / SARA

träffa sara



1-2 år gammal bild?   haha. cuute.

Nu ska jag träffa sara för första gången på riktigt länge, ni vet säkert de flesta att jag sara och matilda har varit liite kalla mot varandra. Så nu ska jag träffa sara och snacka ut med henne, matilda och jag är inte vänner längre kan man säga. Så därför jag knappt bloggat. Inte känt för det direkt.


nu ska jag in till ''blacka city''
puss/ Evelina


gårdagens. / sara





åkte in till stan med milla igår som sagt, stan-runda och lite så. det var kul att träffa henne för det blir ju inte så ofta heller direkt :) när milla åkte mötte jag upp de andra så gick vi på ute bio, vad är en sommar utan utebio? bella följde med sen hit inatt så drog vi en sleep-over som matilda skrivit!

i throw my hands up in the air sometimes


s&m

filmen och vädret var super igår kväll på utebion, verkligen.

bilder tagna från jessica ♥


we can rock you


Såhär ser mitt rum ut nuförtiden hihi , jag bella och jessica bäddade såhär i söndags natt , mywsigt heh!

Vi var på utebio istan ikväll där joinade mina tjejor jessica bellie och sara mig + två killkompisar till oss som vi inte umgåtts med på ett tag, jacke och jerre dom var dock tvugna att dra ganska fort hah

Inatt blir det bella och sara som sover i mitt rum med mig , jessica har tandläkartid att passa tomorröw, you go girl. NU BLIR DET SKRÄCKIS!!!!


random bild från ikväll på utebion
foto:isabelle gustafsson
vi som syns , sara jag och jacke hahaha
/MATILDA


min lunch idag / sara

crille åkte till jobbet runt 11 tiden. jag har tagit det lugnt sen dess vid datan och umgåtts med min kära mor. hon köpte hem räkmackor så tog vi en varsin kaffe på det, mysigt! jag älskar min mamma vi kan prata om allt, vi känner likadant för allt skulle jag nästan kunna säga trots att vi ryker ihop ibland haha ♥




sitter och väntar på att min saknade vän milla ska jobba klart så ska vi in till stan, sedan väntas det utebio ikväll med lite vänner :) vi hörs snart igen nu ska jag ta mig en dusch!

en sådan fin vän som hon är det nog inte många som har

jag behöver knappt skriva något för hon förstår ändå, det har hon alltid gjort. vi har alltid sett hur varandra mår bara genom att titta på varandra, tänka likadant från den stunden vi lärde känna varandra. vad skulle vi gjort utan varandra då? vi gled isär men vi vet att vi ändå har varandra, det är en riktig vän! tack bästa. blev helt berörd av ett inlägg hon gjort på sin blogg och vill  bara att ni andra ska veta också att den här tjejen är sjukt bra!





/ SARA OCH MATILDA.

bög och helt sjuk.


jävla sjuk kille asså, man kan bara skratta åt det. det gjorde nyss jag och crille ;)

för övrigt såg vi nyss en skräckfilm!

/ SARA.

I can kiss a puppy-baby, can you?


mjukiskläder och en liten lambi hund. en pojkvän på ingång snart. kan det bli mysigare? bilden är precis nytagen och jag och min hund Teddy ligger i soffan och bara sååftar. bäbis ♥

/ SARA.

dagens outfit / sara



alla plagg är från zara, köpte det i paris och ringen är från tyskland på en marknad. inget löshår idag, det skippade jag(!!) ser ut som jag har kameltååå på bilden...

efter uppstigning med crille osv när jag kom hem var jessica och bella här hemma hos mig med matilda idag. vi fixade oss och åkte in till stan för en fika som matilda skrivit här nedan och som ni sett bilder ifrån.

bilder från igår / sara


crille sötis :)



jag.. ser konstig ut? :O


jag och älskling!



den ända bilden som går att visa från när vi kom hem till han ( h a h a )


vi käka gott på en grekisk resturang. sedan åkte vi hem till honom och flumma sönder? kittla, skratta, jag hängde upp och ner, film, svull osv. tog några glas vin* titt så kul vi kan ha, haha! :D du är underbar baby, jag älskar dig. 8 fina månader hade vi igår som sagt!

DYNAMITE


melikee

EVELINA

s o l o

gammal och go ..






bild på mig från paris , står vid floden seine (stavning?)


fika på favvo stället


jag och jessicatten

sara och bellie

kom hem därifrån stan för ett tag sen , så nu väntar stallet sen vidare till killen :)
Hoppas ni mår fint bloggläsare , vet att vi uppdaterar sämsssssst ..

kvällen/halvanatten spenderades på min altan med mina tjejer och några kill kompisar till oss.
 Möjsigt vi skulle sett skräckis men dock tog tröttheten över våra kroppar, heh .
Bilder kommer nog upp här vart efter
/MATILDA


8 månader idag med älskling.


såhär ser jag ut nu.

åker in till stan och möter min crille nu, vi ska ut och äta sen åker vi hem och sover hos honom. vi hörs där!

blommig korsett/linne från zara.
bälte från zara.
shorts från bershka.


/ SARA.

im talking about eyA


bild från paris.

Nu drar jag upp till hästen min och matilda har inte en susning av vad hon gör ikväll :(
Bye bye see u here soon /matilda

Bishop Arms norrköping


kvällens outfit . CAMEN SUGER

jag och baby var ute och åt och drack drinkar på Bishop arms i norrköping ikväll .
Jätte mysigt och jag blir lika glad och förvånad när dom inte tar leg (A) Hihi lucky mig .
Aya så jag och jesper kom hem nyktra* för ett tag sen, tedde lillskiten e buwsig men vill sova även jesper så jag får ställa in mig i ledet . .. Sara tog med sig kameran till tjejerna så vart inga bilder från ikväll,
jag saknar b&j :( Hoppas på att få träffa dom imorn?
Men fina bloggläsare vi hörs imöra , PÖSS! / MATILDA

shopping från paris / matilda


basic toppar - bershka/paris

accesoarer - h&m/paris


söt jeansväst - zara/paris

högmidjade short m bälte - bershka/paris


byxdress i jeanstyg - bershka/paris


kjol - zara/paris
blommig topp med byglar i kommer fasen inte på vad det heter nu haha - zara/paris


RSS 2.0