I tried to be chill but you're so hot that I melted.



Jag i Frankrike/Paris i somras 10.

Är trött på Sverige, vill bort. bort till ett annat land. Älskar paris, stort och romantiskt! Om cirkus två månader flyger jag till Tyskland-Berlin med crille och ska på bröllop, strosa runt och sådant en hel helg. Längtar kan jag lova, kul med storstad. trött på mitt fula hår och kyla. Är sur för jag inte hittar mina brillor samt nördsnören som jag köpte i paris,  ( på bilderna ).

Allt jag ville säga nu! lateer.

från kylan in i värmen.


Bild på Crille när vi var på ben&jerry's igår. mitt hjärta : )

Är nyligen hemkommen från staden. Blev fika på coffee house med mina bästavänner! Nu håller jag på att se bb som jag missa igår, roast! Är mannen i huset för en stund ikväll så taggar some musicccc.


gamla bröder.


Två bilder på mig från igår.

Sov hos Crille inatt, vi plugga och såg bästa grey's, gjorde god mat och mös. Hade matte på förmiddagen idag i skolan sen slutade vi. Så har Jessica och Bella här hemma, vi har gjort pannkakor, varit ute med vovven och sitter i soffan med kaffe och dunkar Peace & Love 2011 listan! fyfan vad vi är taggade. Vi åker snart in till stan och möter Matilda så ska vi fyra fika. iih så bra ♥

You can take my breath away


Ph: Min älskling och jag. Egypten-10
Åh vill ha en tid för oss två. Resa bort och upptäcka nya saker! Sometimes we just have to get away. all of us!

Hejhej! Ska dra lite om min dag bara, skola 08.20-16.00.  Bebban och Dullie la slingor i mitt hår där och Ida toppade det. Vart ganska najs! Ni får antagligen bilder på de imorn (sara har kameran). Gick och sola idag igen därefter med Ida, Petter och Milla! Ikväll har jag ridit min lille ponny och sett bästa grey's och bigbrother.
Nu ska jag ut en sväng med lillskiten som måste ut och göra sitt.. Sen ska jag checka dr.90210.
Ciaoo / MATILDA




våren är här!

jag har precis varit ute och kört suck med carro benjamin martin och rickard. back in the days! idag har varit en riktigt skön dag, satte på mig ett rollingstones linne, usa jeansshortsen & en jeansjacka + stora ray-ban's.

 

 

 

 




























riktigt sugig iphoneskärpa när solen gått ner! jag ser inte heller för glad ut.. bättre än inget :)

EVELINA


You try to bee proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.


Dagens. Jacket - Weekday vintage, Stickad tröja - H&m (paris), Tights - gamla ( sisters tror jag ), Mössa - Crilles gamla, Handskar - Åhlens.

Blev inget med Emelie, hon fick hinder så vi får ta det en annan dag! så jag gick till hemköp och hämta ut mitt intyg från praktiken. de tyckte jag ska söka sommarjobb där i köket, var kul att höra! Har ätit nu och lyssnar på Ulrik Munther. Ska snart ut med vovven sen in till stan och möta Crille så ska vi ta en glass på b&j's. sedan åker vi hem till honom! härligt :)

shadow from the sun.




Hittade 3 bilder på mig från tidigt i höstas 10. Vill kunna gå sådär utan jacka i bara tröja nu nu nu! Godmorgon på er förresten, nu åker jag till brandstationen med klassen och har övningar och skit fram till lunch då vi slutar. Sedan drar jag mig hem till Emelie och kollar hennes nya lägenhet och pratar lite skit! najs. morsss.
Ha en bra dag!


nya jeansisshortsis

nu har jag precis målat mina naglar röda & tänkte ta på mig ett par egna gjorda rippade jeansshorts med nitar, en fin kavajliknande blus och en svart jeansjacka.  dålig som jag är har jag tappat bort mitt minneskort & laddare till kameran men imorgon ska jag gå & löpa nytt!  hatar att tappa bort grejer men att ha en perfekt ordning på allt funkar inte för mig ..

så nu vet ni läget varför inte jag bloggat.
nu ska jag ut med några killkompisar och dricka ööööl!

lånade Benjamins iphone och knäppte en snabb bild


jag blev faktiskt nöjd med brallorna jag fixade :)

EVELINA





+


Bild 1: Jossan idag när vi käka. Bild 2: jag idag.

Sitter i soffan sedan några timmar tillbaka. Strax börjar Desperate housewifes, BÄSTA! ska ta mig lite jordgubbar, te  och lite gott. hur härligttttt?!

Pop it like a hood.


Dagens. Bruna skinnshorts med fodring - Modekungen.se, Linne - Weekday, Skinnjacka - Vila, Jeansväst - Egenklippt, Skor - Skopunkten, Mössa - Crilles gamla.

Åkte hem till Jessica med Bella efter skolan och mellanlanda, mötte upp Jossan så åkte vi in till stan. Kika runt och tog käk på chicken-kebab, flumma runt lite hehe! Var kul att umgås med lilla Jussäään igen :) Nu har jag mjukisen på och softar gärnet! inget plugg heller. blir kaffe med Matilda nu!

Hey Soul Sister


Ph: Me by me today.

Chinos-Zara(paris). Rippad tisha-Monki. Jeansväst-Byme. Skinnjacka-Mammas. Bälte-Bikbok. Eardrops-Bikbok.

Tjabba! Hemma från en flummad dag iskolan Hehe! Idag testade vi makeup till modevisningen bara och sen körde vi engelskan med! Gick därefter och sola med Bebban och Clara. Väntar på mami så jag ska komma iväg till stallet snart! SVARAR PÅ FRÅGOR SEN!
MATILDA

These words are my own.


Mer bilder från i Lördags hos Fille! sjukaste i bilen påväg. 8 pers haha. ni ser ju.

Godmorgon, sovit gott? jag har nyss piggnat till och sitter i skolan sedan kl.08:30! Vi har hotell hela förmiddagen och slutar halv 12. helt okej. helt okej att jag är klar med alla uppgifter. Åkte med Jesper till skolan, höll på att köra på en ekorre. helt okej att den överlevde och hann undan. Idag ska jag träffa jossan! det var länge sen nu :)

update: kan va så att vi som är klara med våra uppgifter har slutat. ska ta bussen med bella hem snart! GREAT!

picknick.


3 bilder från idag!

Fick skjus av äskling till skolan idag ( som ni ser på ena bilden ). Hade kök hela dagen åkte därefter hem till saknade Milla. Vi satte oss på en brygga längs göta kanal i norsholm och milla fixa picknick med cola, jordgubbar och munkar hihi. pratade om allt mellan himmel och jord i timmar, skrattade åt molnen, såg mängder av en bra serie på tv, mös och hon bjöd på mat. hon är bäst! har haft en kanon dag med henne. bästa <3
NU: kollar bigbrother!


Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano


Ph: Me in Stockholm. Two months ago?

Hej finisar! Jag sitter hemma nu sen en timma tillbaka efter en skön skoldag. Bara tränat och planerat till våran modevisning i April! Kommer bli coolt i guess. Ska nu trycka i mig lite chips för är SÅ sugen! Ska snart till min lilla ponny med. Nice väder att rida i dag. Sara och Millisen kanske dyker upp snart med?

p.s Är medveten om att era frågor inte blivit besvarade på sistonde men kanske tar lite ikväll! :)MATILDA

JE T'AIME PARIS


Ph: Jag i Paris (Juli-10).  Andra gången vi var där. Världens finaste stad av vad mina ögon har åskådat!

(Hehe gick i franska i 3år och minns ändå inte hur man skriver "jag älskar" på franska.. Därför rubriken kan va heltfel!)
Som Sara skrivit hade vi en jäklans bra lördag i vånga igår! Idag chilla vi här hemma med tjejerna ett tag och sedan har jag fortsatt så! Mami kom hem med thaimat och sedan har jag checkat Stockholm-Båstad, ny serie!
Skärckis med Sara och Crille har det med hunnits med. Jag saknar min fina kille! Men nu ska jag istället gå och lägga mig ensam i min säng.. Börjar 10 imorgon vilket vi är glada för! :)
GODNATT /MATILDA

Håll i mig och släpp aldrig taget.


Jessica, Matilda, Filip, Jag och Stoffe!


grillbild och jag med rosa filten hehe. ni kommer få mera.

Två bilder från igår när vi var hos Filip på grillfest där det bjöds på grilling, gammal till ny musik, dans och med mera trevligheter! vi hade en härigt rolig kväll. Idag har jag slappat hemma och nu kom baby och  vi ska slå på en skräckis film nu. myyys. höres.


Du river murarna mot världen.


Jag igår. Stickad tröja - Monki, Mössa - Crilles gamla.

Igår åkte vi hem till Filip i vånga! Var grillfest med en massa vänner och vi hade det så himla kul! Var där nästan hela sommarlovet 08 och nu för tiden händer det nästan adrig, så det var skit kul! :) Crille hämta oss inatt och vi kom hem till mig och Matilda runt halv 5 imorse haha. Nu har Jessica och Bella åkt hem. Snart kommer mamma mm hem med thaimat. de passar bra denna söndag. Ska städa lite och snart får ni upp bilder från igår!


let him know that you know best, cause after all you do know best.


Jessica, jag, Bella, Anna, Kajsa och Fanny.


Jessica, jag, Julie, Anna, Kajsa och Fanny.

Två bilder från stan igår tagna från Bellas blogg. Hade Jessica och Bella här inatt som sagt och vi hade en mysig kväll med film, prat i mängder och gottigheter. Idag har vi haft altan häng i solen och Crille har varit här i några timmar nu och åkte precis. nu ska jag duscha och sedan åka till Fredrik med Bella, Jessica och Matilda på grillkväll med vänner! härligt!


NATTEN ÄR UNG OCH JAG LIGGER VAKEN


PH: Becca, Clara, Dullie, Bebban, Jag och Ida och Lilla Jennifer som tar kortet.
Från ikväll hos sötclara! (Idas pic)

Tjenna! Ja halv 4 är klockan och det är väl inte så tokigt för en fredag natt?.. Vi tjejer på bilden firade Clara ute hos henne i Lindö ikväll! Blev taco, jacuzzi, tårtätning och sjukt mycket tjejsnack :) SINNES SÅ MYSIGT VI HADE DE! Lång färd hem för mig och becca då vi fick dra en halvtimme i Åby hos Ida innan vi kunde dra oss hemåt. Väl hemma var Katten och Bellis här som Sara skrivit. Vart mycket snack här också och nu FINALLY, sovdags!!
Tack för ikväll tjejer, ni e best!
MATILDA

Or the moment of the truth in your lies.



Jag i början av sommarlovet 10. Fett pepp tjej och skulle på en fest med bästavänner som blev mer än grym! det saknar jag. Snart inkommer iallafall bästa Jessica och Bella hit! så himla bäst och mysigt! Nu blir det våfflor med mami.

then I guess you can hang with me.


Dagens. Körde på soft idag!

Det är fredag och jag bara njuter, kvällen bjuds på hemmakväll med svull osv med bästavänner!

P.S bloggen känns mer än tråkig .. har ni något förslag?!

schteek.



Me right now.

Hittar inte kameran men antar att Matilda har den .. suck! men tog de här nyss och kom precis hem från stan. muntliga np gick väll sådär haha hoppas iallafall. vi tjejer gick sedan till ben&jerry's, sagt och gjort. det var underbart sen har vi varit ute i solen på stanb och gått. köpte med mig cola hem och ska nu ut med vovven! ni får upp bilder från dagen snart osv osv!
FREDAAAAG ME LOVE!





my place to be.


Jag i Egypten December 2010.

För 3 månader sedan var det jag kom hem från Egypten, hur fort har det inte gått? ååh ta mig bara till varmare vidder. Nu tar jag tåget med Bella till skolan iallafall. Vi har muntligt nationellt prov i engelska. YEYY. fan ta nationella prov. Efter drar vi oss tjejer till ben & jerrys. fräckt.

Back where I belong, yeah I never felt so strong.


Gammal bild på mig.

Kom nyss hem från pappa, åkte dit med Sanna och Timmy förut och där bjöds det på lite mat och prat. helt okej mysigt. nu ska jag bara mysa hela kvällen, dra på mig mjukisen och somnar nog tidigt ikväll. det är fett att det är fredag imorgon! Då ska vi inviga Norrköpings nya glassbar, nämligen bästa Ben and Jerrys som öppnar imorgon. chilllll it

Det finns en gata där alla kan mitt namn.


Ph: Google Peace and Love.

EN BILD SOM SKRIKER PEACE AND LOVE! Fyfan vad jag är tagg på att åka nu. Lirar Håkan samtidigt som jag längtar mig bort till denna vecka i Borlänge i sommar! Inte sååå långt kvar nu trotsallt... Ska bli så jäkla kul!!
MATILDA

torsdag.



Två bilder på mig just nu haha. Skjorta - Weekday, Topp - h&m

Fail dag alltså. efter om och men kom jag till skolan, älskling fick skjusa mig .. stackarn! gjorde ett äckligt matteprov sen sluta vi vid 11. gick och sola med Jessica, Bella, Anna, Julie och Emelie då. sen var det äcklig bussfärd med Bella hem HHAHAHA. orkar  inte.  nu är jag hemma iallafall och ska göra en kladdkaka med Matilda . HEHE.

espresso house.




Två bilder från fikan idag. Kom nyligen hem från en lång fika istan med Jessica och Anna. Vi satt i flera timmar och prata om allt och inget och vi fick mycket plugg gjort faktist inför matteäckelprovet imorgon. Fifan vad mysigt vi hade det. Skön dag. Kvällen bjuds på pizza som mamma åkte och köpte åt mig nyss hehe och så kommer pojkvännen hit. vi ska tagga att se bästa grey's anatomy och ha en mysig kväll!

H&M SPRING 11




Godmorgon, skönt med sovmorgon kan ja lova. älskling kom helt random SÅÅÅ gullig. så vi har legat och myst ett bra tag. nu ska han skjusa mig till tandläkaren sen åker jag in med mina tjejor och fikar med plugg!

CARIN WESTER.

Min fina klänning som jag vann från Nelly.com på blickans tävling, har inte alls använt den än.. men vill ha sommar och bruna ben till den. Den är så FIN!

Jag ligger i sängen och bara softar och kollar runt på internet. Är ledig imorgon och det ska bli så skönt med sovmorgon! Det tackar jag gud för


från den ena till den andra.


Jessica och jag


Bella!


Milla och Matilda!


What a day!! Jag har haft en underbar tisdag med underbara vänner. slutade tidigt, halv 12 i skolan. Blev hem till Jessica med Bella då och satt i solen med godsaker och prata om allt och inget i några timmar och bara njöt i solen. sedan åkte vi vidare hem till min altan, då milla och matilda kom med. efter att solen gått ner gjorde vi hemmagjord pizza! vi chillade till med lite kortspel, tv tittande och massa prat också. Jessica åkte hem för en timma sen och vi har sett DH och BB. Vilken super dag va? Kolla bara bilderna vad vi softar haha. I love you gaaals!  BTW ÄR LEDIG IMORGON WÖHÖHÖH!


weightcontrol

hola fellas! jag har precis vaknat upp ur min dvala. åkte hem från skolan vid 12 igår så jag har sovit från 1 igår lunch tills nu ingefär- ett dygn! jag blir så otroligt stressad över småsaker & får allt oftare migränattacker.  känns tråkigt nu på sista sluttampen i 3:an att det ska bli värre.


som tur är har min sötnos varit min lilla assistent som har fått tisslat & tasslat omkring och hjälp mig, så nu mår jag mycket bättre!  jag fick en bra nyhet när jag vaknade iallafall, han har fixat ihop ett möte i helgen ang Thailands-''flytten''.  wihu jag är superglad!


nu väntar matlagning & plugg, fick också ett mail om att mina nitar är påväg nu!  superkul, då har jag lite att fixa med om jag är sjuk imorgon också, p g a alla piller jag äter så är jag nästan drogad dygnet runt..

fick en fråga också ja!






Min viktnedgång är inget att rekomendera då jag gick ner ca 10 kg på 2 veckor. Jag har alltid varit en hyperaktiv tjej som har idrottat extremt mycket, jag har kunnat äta massvis med godis varje dag utan att gå upp i vikt. jag har en jäkla bra ämnesomsättning så såfort jag minskar på något drastiskt så tappar jag vikt jättesnabbt.

när jag träffade min pojkvän så rökte jag väldigt mycket och levde nästan bara på vatten + enstaka måltider. detta gjorde så jag gick ner i vikt- ohälsosamt!!

men nu idag så har jag hållt vikten genom att äta väldigt lite pasta, potatis & sådana produkter som kroppen inte kan hantera riktigt. istället brukar jag koka mer grönsaker medmera. Jag äter inte bröd utan frukt & müsli istället + måltidsersättningar i drickform (smoothie). det är jäkligt dyrt då en förpackning på 10- 15 ''måltider'' kostar 150:- .

Så jag kör på att skippa:

  • bröd
  • pasta
  • potatis
  • chips mm
  • hög procentiell fett i grädde medmera (i och med matlagning)

Istället så ökar jag på med:
  • grönsaker (som jag älskar)
  • frukt
  • kött
  • mycket, mycket vatten!
  • & självklart lite godis lite då&då. jag äälskar godis så himla mycket... haha.
alla som känner mig vet att jag är en riktig godisråtta, kanske inte en jättebra egenskap men sån är jag. så jag är ganska säker på att om jag skulle skippa godiset skulle jag gå ner ett par kilon till.

jag är nöjd med min vikt men känner att jag har tappat så otroligt mycket muskelmassa. jag tycker inte tjejer ska vara vandrande skelett, utan vi ska vara kvinnliga genom att ha lite lår, rumpa, höfter & tuttar. jag har börjat springa för att få lite fastare & snyggare ben, så jag springer ca 3 km varje kväll runt 11 tiden då sover jag också bättre, det är perfekt för mig!





ph 1: benjamin, kusinen & jag på en marknad i thailand ph 2: jag



jag är loose in the sky, jag är högt över molnen


Ph: Me by Me today.

Drog på mig en skjorta och röda läppar idag. Steffe vart fin i håret (enligt mig) och jag var hemma till 18 därifrån. Kom hem från min ponny 21.30 som jag jobbat i ridhuset lite sent på kvällen. Kaffe, Plugga, Tv och tänka kvar bara då! HELVETE vad jag hatar veckodagar. Spyr på't.
MATILDA

måndag.


oldie, jag i Januari 11.

Ligger i Crilles säng just nu. ska egentligen plugga hehe. hade kök i skolan hela dagen. efter blev det stan med Bella och Julia en sväng innan jag och Bellert körde en timmas afrodans uppe på friskis! var kul att träffa jullan igen! baby hämta mig efter träningen. blev panta ölburkar från helgen ( haha ) , hem och packa om och åka hit. har precis duschat och ska nu plugga. sen blir det mys med killen  hela kvällen.


Om vi bara vore nått mer, mer än bara nästan lika snygga




Ph: Fame, jag, Petter och Lina i lördags!

Goddag finisar! Tidsinställt det här så jag antar att jag är jätte pigg iskolan just nu och väntar på Stefan som ska bli fin i håret idag runt 12, Haha! Slutar runt halv4 sen. Ingen aning om vart dagen tar mig. Vi höres gott folk!
MATILDA

Torsdagens!



I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like And right now there's a steel knife In my windpipe. I can't breathe But I still fight, While I can fight.
As long as the wrong feels right It's like I'm in flight, High of a love,  Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint And I love it the more that I suffer. I sufficate.

Bra helg, Dålig helg!
Umgåtts med trevligt folk vilket fall! Nackspärren håller i sig likaså bakisdelen! Känner mig varken död eller levande! Sista solsidan såg jag, oh SISTA! Vill säga till ett par tjejer och en kille att jag verkligen uppskattar dom. Löve you u're the best <3
MATILDA



fashiontoast

godkväll peoples.  jag har precis tagit en joggingrunda på några kilometer, det var jätteskönt. Nu ska jag plugga vidare på mina skoluppgifter för att sedan lägga mig och somna nöjd och belåten. klockan ringer klockan 05.00 och då ska jag fasiken gå upp och sätta på kaffe.  imorgon åker jag sju & kommer hem strax efter sex igen på kvällen.  tycker inte om så långa skoldagar, huvudet slutar fungera efter en sisodär halvpissig lunch värt en femma. 


hoppas ni haft en skön & trevlig helg, det behövs inför denna långa veckan igen!
kramis

Evelina










Bilder från igår (lör),





En massa bilder från igår. Hade lite vänner hemma här igår, lite fest. aadå, kul att träffa många jag inte träffat på länge! slutade med att jag + 6 pers ( sista bilden ) tog taxi hem till Challe i stan och sov över där. haha ohmagad. Denna söndag har jag bara softat har även sett bigbrother nu och håller på att kolla på the walking dead som jag sett alla avsnitt faktist. NI ÄR BÄST! NI VET VILKA NI ÄR! LOVEEE ♥
 


corall röd




Nagellack - Vero moda, dödskallering - Spanien, Fjäderring - Gina tricot, Linne med virkade detaljer - Bikbok, Shorts - Monki, Bälte - Zara (paris), Örhänge - By Milla, Peace halsband - Ur och Penn, Armband - Gammalt. Detta var min outfit på Fredagkvällen.

Gillar nagellacket starkt! Tycker att det kan lyfta en hel outfit. Nu blir det bästa SOLSIDAN!!! Efter kommer det upp bilder från igår!

en outfit


Tisha - Urban outfitters, Shorts - Monki, Bälte - Zara (paris).

Detta hade jag i skolan i fredags, så enkelt. Invigde min nya tisha som jag köpte i Stockholm för ett tag sen, tycker att den är rätt snigg! ( Hade nästan glömt bort den .. )

kärlekens tunga



Bilder från Jerres födelsedags fest i fredags! Bella har också bilder på sin blogg om ni vill se mer och hennes bilder!

levi strauss 517 02

Hej mina fina!  Jag kom precis hem ifrån Norrköping. Har ju varit hos mammsen med benjamin och bara myst och tagit det lungt. har sovit bajsdåligt inatt så jag är fortfarande jättetrött. jag har precis spikat upp lite spikar så jag kan hänga upp lite väskor medmera- en riktigt provisorisk lösning!!


Tog med mig 1krona jeansen hem till benjamin så jag kan börja pyssla lite med dem. de va ganska höga i midjan så jag tror att det kan bli jättesnyggt med hjälp av en sax/kniv & lite nitar. tänkte börja klippa på dem lite idag tror jag  :)




förövrigt ser jag ut som om jag inte vet vad, får kämpa med att hålla upp mina små ögon

Evelina

snödrops

idag var vädret jättefint så jag och benjamin bestämde oss för att åka hem till mamma.
Knäppte 3 bilder när vi var ute & gick en runda. blev lite snö-dropps-plock!


Det är nästan alltid ''julafton'' när jag åker hem till mamma. Det finns nästan alltid brev & paket som jag kan öppna. idag var det några navelsmycken + arm, vristlänk. Sedan ett par levis jeans med som jag ska klippa av till shorts.- snyggt!


imorgon ska vi gå upp tidigt för att åka in till stan & sen vidare till lkpg. Denna vecka som kommer, kommer vara fullspäckad med lite sömn så vi sover förfullt nu när vi får tid haha.
Nu ska vi se big brother i sängisen 
kramisar








Evelina


LÖRDAG!


Jerre, Sebbe, Dawe, jag och Jessica! Bild från igår tagen från Bellas blogg.

Herregud vilken kväll igår, men sjukt kul! Ni kommer få mer bilder. bella sov hos mig inatt efter festen och idag har jag bara segat. ikväll kör vi igen! nu är jessica och bella här hos mig och matilda.


i just haven't met you yet

vaknade till tråkigaste vädret idag, håller ni inte med. det har trotsallt försvunnit ganska mycket snö och man har nästan behövt köpa nya vår- brillor för att stå ut soldagarna, men icke.. idag bajsade gud ut sin vita gojja igen! 


haft migrän 2 dagar nu & de e nog pågrund av vädret, sjukt jobbigt. Jag som bokade biobiljetter till ''hur många lingon finns det i världen?'' den verkar vara jättemysig tycker jag.  har dåligt med bilder faktiskt speciellt när jag spenderat dagarna mest inne, dåligt väder- dåligt ljus- dåliga bilder!


Ser fram emot sommaren, speciellt när jag kollade arkiven - juni, juli, augusti. Fööckk vad snygga twinis e med sina cleana bilder & outfits.

Nu ska jag burra ner mig med Benjamin i sängen framför en film, ser fram emot morgondagen- veckans bästa dag enligt mig!

kramisar






inspiration from weheartit






Evelina


shake it


Jag, Jessica och Bella, halloween 2010!

Är hemma hos Jessica med Bella, vi har precis lagat god mat och ska nu börja fixa oss. sååå najs :) Sen drar vi oss mot festen! hoppas på en grim kväll med alla bästa! :D

do it like a dude.


En crazy bild på mig haha, från Fannys förfest för drygt en månad sen.

Har blivit lite dålig på att ta bilder, får det bli änding på. Men godmorgon på er! jag är så glad att det är fredag och hela helgen ser spikad ut. Ikväll är vi bjudna till en kär vän på födelsedags fest! Ska bli så kul! Nu börjar jag skolan. Engelska hela förmiddagen sedan idrott - dansa salsa. de ni

now you know, all for nothing.


Jag och Milla igår.

Bella och Jessica igår.

Bilder från lunchen inne istan igår med mina söttjejor, tagna från Bellas blogg. Nu har jag duschat och ska krypa ner i sängen och plugga. först ska jag fixa lite inför imorgon osv. Varit ledig i två dagar nu och imorgon är det skola sen HELG. skön t


GRATTIS ÄLSKLING!

Ph: Vi från nyårsafton.
Min finaste kille fyller 20 år idag! Sov hos honom inatt och sedan har vi tillbringat eftermiddan/kvällen med varandra. Nu ska vi på bio! Hörs senare eller imorgon.
I LOVE YOU JESPER ♥

pic,


Jag för ungefär 2 år sedan ..

Ska nog färga mitt hår ljusare till sommaren, ungefär mot det här hållet. ljusbrunt/sandbrunt. Grattis till bästa Jesper som fyller 20 idag. ska äta mat med han och tilda nu som mamma gjort! hehe.


for sure.


Bild från Spanien 10.

Sov hos Bella inatt som sagt med Jessica, vi hade det hur mysigt som helst och såg bästa på tv med massa chips osv. åhh. blev uppe till 4 inatt HEHE. Jessica åkte nyss hem från mig och nu ska jag ta fram plugg för en stund. Vi hörs efter.

torsdag.


Jessica, Bella och jag nyårsafton 2010!

Kom nyss hem från staden, har Jessica och bella här, blev äta lunch istället och Milla hängde på. Vi ska snart åka hem till Bella. mysa, svulla och sova över där. IMORGON ÄR VI OCKSÅ LEDIGA!

visa vid vindens ängar

Äntligen en lugn stund! Kom hem ifrån en fullspäckad dag, lagade jättegod mat faktiskt. Man blir bara bättre och bättre eftersom att jag & benjamin gör det varje dag. vuxenpoäng++

 

Idag har vädret varit ganska fint tycker jag, men endå ganska kyligt? så fort solen går ner så börjar man känna den kalla blåsten, ushush.

 

blev lite klädesköp idag med. kan visa allt när jag har på mig det, roligare och man ser bättre hur det sitter + hur man kan matcha det.  Nu är'e hockey & pluggiss. Imorgon är dagen superduper lång..

 

Försöker fundera ut vad jag ska blogga om, har lite småtips och sånt men vet ju inte riktigt vad ni vill ha. Vad vill ni se MER av mig Sara & Matilda?

Viktigt & riktigt bra att veta så att ni tycker bloggen är läsvärd.

 

Lite frän bild va? Tog den utanför på altanen. Ser lite myskallt ut & det är det ju faktiskt idag ;)


Shortsen är så simpelt&enkelt ifrån Carlings 299:- tror jag. Kan vara lite billigare till&med!
ser nästan ut som om jag har en liten pungkula som ska ut genom gylfen hmmmm....


Gud vad trött jag ser ut & så har jag sett ut hela dagen. Tråkigt att jag inte sminkar mig så mycket i veckorna, tycker sånt är kul & man känner sig extrafin & tjejig då.. men det tar ju sån tid, tid som jag hellre tillbringar i sängen!

 

Evelina


16 mars.


Jag i skolan igår, snodde den från Bellas blogg HEHE :)

Godmorgon solstrålar, vilken sovmorgon jag haft! Är ju ledig idag och älskling börja nyss skolan så vi har haft en rejäl sovmorgon tillsammans mihi. Var nyss ute med Teddy och ser ut som att det blir fika istan snart. GREAT.

160311


Ph: All from yesterday.

Detta inlägg är tidsinställt tills idag förmiddag för jag äntligen har kommit på hur usla vi är på att blogga på dagarna, bra va?
Jag är förmodligen iskolan nu och har kundpass, om jag inte dött påvägen till skolan eller något (hehe)!
Hoppas ni har en fin dag! Efter skolan ska jag iallafall rusa om kring på stan som en dåre!!
seeya here laterr
MATILDA

När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då.


Pilots-Gina/Randigt linne-H&M/Vitcardigan-Esprit/Fransig Mockajacka-Secondhand/Halsduk-Monki.

Gud så härlig dag vi haft. Solen börjar värma så njutit har vi gjort! Slutade runt halv 3 gick då och sola med Clara och Ida! Satte oss sedan med Dullie i Hörsalsparken och chilla ett tag. Har fikat med mamsen och syster och varit ute och ridit min ponny sen jag kom hem samt tv tittande! Nu ska jag ta mig en dusch! AH jag saknar min älskling med :( Kundpass imorogn men har inte fixat kund..
MATILDA


15 mars.

 
Crille, Fille och Jossan. sjukt länge sen, när vi var hemma hos Crille och laga mat och mös osv.

Denna tisdag har nog gått i ett, hade hotell till 11, träna med bella kl.12-13 ett medelpass, sedan sola vi och efter åkte jag bort till Millas skola och blev testsminkad inför deras modevisning. efter bjöd bästamilla på chicken kebab på stan HEHE. efter mycket om och men kom vi hem (haha), när jag kom hem så var älskling här. nu har vi bakat kladdkaka, sett DH och ska se filmen Remember me nu. mysigttt. Imorgon är vi lediga och även på torsdag WHIHI!


Happiness!




SÄSONGSTART IGEN ÄNTLIGEN!
DESPERATE HOUSEWIVES IKVÄLL 21.00-22.00 | GREY'S ANOTHOMY IMORGON 21.00-22.00
MATILDA

en liten sneakis

God kväll. Jag har pluggat något så förskräckligt, känns superduper bra! Jag är så dåligt på att ta tag i sånt jag tycker är tråkigt, annars är jag snabb som en flugvinge att fixa & dona, så jag är jättestolt över mig själv, såfort jag börjar kan jag knappt sluta.

Men nu ska jag ner och göra lite päpplepaj, kolla på halv 8 hos mig & äta godis. varvar måltidsersättningar & godis, känns ganska bra..  tog en springrunda iallafall- EGOBOOST!

här är ett par shorts jag köpt i veckan. Jag har lite rock-chick i mig, tro det eller ej.  Vi tjejer vill nog helst vara lite rockiga.. inombords iallafall, då sticker man ut lite extra!




US AND A

Evelina

rostips


När man fått så underbart fina rosor känns det tråkigt att behöva slänga dom efter ett par dagar eftersom att dom en gång varit så fina, men snabbt försvinner finheten och övergår till något ihopmunklat skroll.

Spraya på hårspray i stora mängder och låt stå och torka.  Prövade första gången ett par dagar efter alla hjärtans dag (14 feb)  och mina rosor har sett lika dana ut sen dess!  Sedan brukar jag ibland ta en parfympuff på också, inte nödvändigt egentligen. Känns mest som en kul grej.

Tänk på att blommorna blir lite mörkare än vad de är från grunden. Men det är ju bara sexigt.. eller hur?

Evelina

faceless fashion

Jag har precis ätit min supergoda frukost som består av två avokadisar ett äpple + grönt té! Blir både pigg och mätt på frukt, min mage säger ifrån åt något maffigare som tex mackor medmera på morgonen.. Jag är nöjd!

 

Vädret är fantastiskt fint så jag tänkte gå ut och springa ett par km när min man kommer hem. Idag försov jag mig dum som jag är. Synd att jag har 1,5 timmes restid till skolan, missar jag bussen, missar jag nästan hela skoldagen. Dock ganska skönt en fin dag som denna..

 

Igår blev det lite shopping, carlings har massa rea så köpte lite shorts, jeansjacka, tröjor medmera. Mina nitar från FashionbyyouUF kommer vilken dag som helst så då blir det att börja rippa & klistra jeansshorts+ jeansjacka/ jeanstyg utihuvudtaget.

 

Tips:  Gå in på tradera och sök på exempelvis Levis jeans. Finns massvis med jeans för endast en krona! (Köpte ett par levis förra veckan för 1 spänn) Klipp av dem till shorts och klipp/ rippa lite så som du vill ha dem. Köp jeansfärg eller nitar eller vad du tycker är snyggt! Sedan har du ett par jeansshorts du vill ha på dig varje dag. tro mig.'

 

Jag har inte varit så inspirering'' galen men på senaste veckorna så sitter jag och klipper ut bilder ur tidningar såsom modetidningar, heminredning, klistra och klippa medmera. Om man ger sig själv en chans att kolla igenom lite och börja, så finns det inget stopp! Underbart + att inspirationen till kläder, färger, mönster flödar!

 

 

 



Evelina

Röker fyra cigaretter irad, inget gör mig glad.


Ph: Me pick'ed up from the summer.

ÅH så här vill jag kunna gå nu! Längtar så förjodrat efter alla sjukt snygga outfits man kan töja om några månader..
"Oh jag åkte utomlands, jag bytte efternamn och jag blev en av dom som aldrig kommit hem"
text-veronica maggio.
(kan inte sluta digga texterna)
Ska sova nu, hade en sjukt najs kväll/natt/morgon med Ida och Clara föresten. Men nu behövs sömn.
MATILDA

Henrik Vibskov


Stilig Kille, GRYM designare!

MATILDA

14 mars.


angelica blick

God dagens! Har haft kök hela dagen i skolan sen imorse. Igårkväll kom Ida och Clara hem  till Matilda (och mig) som Matilda skrivit så var med dem och mös till big brother och en massa svull. gulliga tjejor hihi. Nu ska jag och Bella köra ett afrodans pass! WUHU. Ikväll blir det mys med min fina kille.


cause we may be bad but we're perfectly good


Ph1: Sara, jag, Ida och Clara!      Ph2: Clära, Idä, tildä

Hej på er!
Ville bara slänga in lite snabbt att jag har två söta tjejor här som blir över under natten! Vi har de dö chill och galet, Hehe! LEDIGA IMORGON! Snygg bild höger oxå va?
MATILDA

aprikos/persika


Jag i somras.

Vad jag tjatar om sommar va .. Men gillar min härliga aprikos/persika färgade väska och mitt hår som var helt okej långt och blondt. Färgklickar är ju hipp nu i vår/sommar men köper mig nog en ny framöver, en kuvert. Har för övrigt precis sett bästa SOLSIDAN!

smile.


Ytterligare en bild på mig från Spanien i somras.

Bella har åkt hem och jag har städat mitt rum och nedredelen av huset nu. Tänkte ta fram lite plugg och sedan se en film.


Godmorgon 13 mars.


Två bilder från i fredags hemms hos Fredrik.

God morgon! Jag ligger i sängen och vaknade precis ungefär, Bella har redan gått upp och tjatar som en mupp på att jag ska gå upp haha, milla åkte tidigt hem imorse och sov när hon åkte ( haha ). Igår var det FF här hemma så tog hem lite vänner på melodifestivalkväll, blev mycket kort spelande, smsande (haha), skratt, musik, svull, prat! Helt okej lördag! :) Nu ska jag upp och äta frulle med Bella. Hörs snart!


vi räknar dagar, räknar år


Ph: Me in Spain last summer.

Jag vill ligga på en strand, blunda och höra vågorna susa, fåglar som kvittrar och känna solens strålar bränna på huden. Dricka en iskall cola och ha en glödande cigg i handen. Fan ge mig sommar!!
Har varit istallet nu idag och ska till pizzerian nu med sara och jesper där pappa, syster osv oxå är. Mysigt!
Hörs sen /MATILDA

kom ihåg vem du är, var aldrig någon annan.


Bild på mig från Spanien i somras.

Snart beger jag mig bort till pizzerian med Matilda och Jesper där pappa och hans tjej osv ska bjuda på pizza! helt okej.

and in the back of her mind the words to a song begin to form.


Jag och mina tjejer i klassen på idrotten igår

Sovmorgon är bland det bästa jag vet, äntligen lördag! Igår efter vi ätit kom Fredrik och en massa killvänner så gled vi bil lite, med grym musik yapp. Sedan åkte vi hem till Fredrik i vånga, long time ago. blev film och chillout. Sedan skjusa Fredrik hem oss inatt till mig. bra fredag! Grattis till Fredrik som fick körkort iförrgår! Jessica och Bella är mer än braiga! Nu blir det kaffe med Jesper sen hög musik i högtalarna och städa lite!

fyra från ikväll








Ph1: Mina tjejor.   Ph2: Vi lyckades knäppa en allihopa haha.    Ph3: Jag coh Clara.    Ph4: Clara och jag.

Körde på bakåt toffs ikväll när jag var på bio med dessa tjejer. Min Låtsas Fru hette den och guu så rolig den var hehe!
Tog 00 tåget från stan sen med becca jesper och crille. Hemma nu med två fulla killar, är ju alltid kul. Ska sova nu för jesper har typ redan somnat i sängen.. Det vart iaf en jätte trevlig kväll!
GODNATT/ MATILDA 

they hate us and rate us because they ain't us

i sommar ryker bh:n

 







Evelina

weheartit

När jag vaknade imorse sken solen så fint & himlen var klarblå.  Tio minuter senare var himlen grå.  Övergången vinter- vår är i tråkigaste lagret. Trerätters hos Caroline & fettisdagen har iallafall hunnits med!
Nu väntas långhelg och innemys- LÄNGTAR TILL SOMMAREN!











Evelina

Guldring.



JAG DÖR! så snyggt, så rätt.

Sitter fortfarande i soffan med mupparna. Nu blir det mat!! chiiaoo

cheers to the fricken' weekend






Ph1,2: Jag imorse, chillig outfit.   Ph3: Tjejerna idag iskolan.

Fasen så härligt väder det blivit och idag är det freeedag!! så himla gött. Lediga tills på tisdag nu med :)
Efter skolan käkade jag med tjejerna på stan och nu är jag hemma! S, B & J är här men i en annan del av huset.
Jag ska duscha osv nu för ikväll blir det bio! MIN LÅTSASFRU.
CIAAO MATILDA

en skymt av sol, en doft av vår.


lisa olsson

Fina lisa, inspiration av läppstiftet. ett sådant ska jag köpa mig framöver. Äntligen fredag! det är fett, sitter hemma i soffan med jessica och bella. vi har tryckt i oss en hel kladdkaka med grädde nu! Skolan rullade på och vi fick sluta 1. Nu kom Matilda hem också. På återseénde!

the way I look at you baby.


Stoffe, jag, Kajsa och Jessica. Tagen från Bellas blogg :)

Bild från skolan idag, har ej knäppt några själv så den här bilden får rädda kvällen. Jag menar hur coola är vi inte haha? igga mitt face samt håret dock. Nu blir det sängen för min del med engelskaplugg, har ett test imorgon iskolan. hur kul liksom? ..


torsdag.


B i l d e r  f r å n  t e a t e r n  i g å r !

Var ju som sagt på teater igår och det var trevligt och jätte mysigt! Nu är jag hemkommen efter ett afropass. Fått lite plugg gjort och blivit svettig. HÄRLIGT. Nu blir det dusch, sen ska jag fan ge mig på att göra pannkakor. ( magen skriker!!)

10 mars.


Bella, jag och Kajsa. Bild från veckan, tagen från Jessicas blogg.

Sitter i skolan, nu har vi precis ätit lunch! Har haft matte hela förmiddagen och efermiddagen har vi svenska snart. Sedan blir det att ta våra ass till bibban för plugg. Klockan halv 6 kör jag och Bella ett afrodans pass uppe på friskis!

H&M conscious collection

vet att jag FÖRMODLIGEN är en av de sista som lägger upp det här haha men spanat på det här ett bra tag och tyckte jag skulle visa er som inte sett det (om nån nu inte har det)!
Lite utav collectionen. Kommer i butik i slutet av Mars/början av April.
ÅH så jag gillar det virkade och Collectionen har också himla fina färger, grädde, créme och sand. Skriker sommar på en gör brun kropp!
MATILDA

DU ÄR SÅ YEAH YEAH WOW WOW!

Ph: Från arkivet på clara, bebbis och mig.
Hade kundpass idag som alla andra onsdagar, tack mami och sara.f för ni ställde upp :) Annars pluggade jag hårt till halv två inatt. klockan två börjar ju faktist kännas tidigt att somna.. Ikväll är jag död-körd! Skolan går framåt,  samt livet, kärleken osv..
Härligt väder har vi även fått här i Norrköping, men nu ge mig våren!
Själv ikväll så tryckte i mig en halv semla idag med. Måste oxå berätta för er vilka sjukt härliga tjejer jag dras med i skolan varje dag.. hehe! Vi hörs tills vidare peace.
MATILDA

I'm like inception I play with your brain



Dagens outfit. Vit skjorta - Monki, Militärgrönt linne - Gina tricot, Skinnbyxor - Zara, Örhänge - Min vän Milla som gjort det själv. Hade skinnjackan på såklart!

Jag kan inte annat än älska örhänget som Milla gjort till mig, har tappat en fjäder men det gör ingenting alls tycker jag. Nu är min fina kille här. Min stora syster som fick körkort igår har erbjudit oss skjus till stan sen! Crille har nämligen fixat två biljetter till en teater inne istan ikväll, spännande och kul!


9 mars.


B i l d e r  f r å n  i d a g . Hade lektion mellan 08:00-09:00 imorse. Vi tjejer drog ner på stan då och blev donkenhäng sen gick jag och Anna och sola. Sedan lunka jag och Kajsa omkring ett tag till jag mötte upp Crille som bjöd mig på lunch på chicken, snäll boyfriend mihi. Promenerade hem från tåget förut. 2 km! yeah. Har kelat med teddy som ni ser och nu ska jag försöka göra ett cv. Ikväll blir det teater!



igår,


Gustav (crilles kusin) och Crille älskling som fyllde år.

 
Crilles presenter från mig. Två tavlor med oss som jag meckat, presentkort på Slitage och ett kort! (han som tog bilden igår haha)

Igår var det trevligt, kom en massa släkt till Crille, blev presenter, sjukt mycket fika med tårta, kladdkaka och allt man kunde tänka sig. Sedan åkte Crille och jag in till stan och köpte pizza till oss och hans föräldrar! Blev en film och mys sedan slockna vi! Hoppas du hade en bra dag iallafall älskling! hihi.


back to this

Nu kommer jag att börja blogga igen. Känns bra nu när våren kommer in & garderoben kommer börja användas mer flitigt. Wihuuuu! Nu kommer lite vårinspiration- nitar!

 

 

 

 

 

Jag beställer mina nitar från: http://fashionbyyouuf.wordpress.com snabbt & smidigt!


Evelina ω

jag undrar om du, har den kraft att ge dig av eller mod att stanna kvar.


Dagens. togs tidigt imorse Poncho, linne - Bikbok, Skjorta - Monki, Skinnbyxor - Zara, Sjal,väska - Lindex, Hanskar - Åhlens, Skor - skopunkten, Datafodral - Gina tricot, Skinnjacka - Vila, Örhänge - Min vän Milla som gjot det.

Nu skjusar Jesper hem mig till älskling som fyller år idag. Blir att fira honom med lite av hans släkt och sen stannar jag för natten! Hoppas ni har en fin dag!

SOOOOL!


Bilder från skolan idag. SOOOOOL!

Slutade skolan halv 12 idag, haft hotell hela förmiddagen. gått lite på stan med Bella och Jessica och vi kom hem till mig för en stund sen. har ätit glass och druckit chokladkaffe precis! mysigt. :)

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!



Idag har världens bästa kille sin födelsedag, nämligen Christopher Cidheden, nutte, baby, sötis, crille, älskling! Grattis darling.
JAG ÄLSKAR DIG OERHÖRT MYCKET! ♥

you belong to me.



Plugg plugg plugg. det tråkigaste jag vet. drack nyss chokladkaffe istället. nu är det kanal 3 och imorgon är det en speciell dag <3 !

your golden waves are walking upon this face


Ph: Me by me in january

Försov mig idag (vilket jag gör varje dag..) så vart försenad till praktiken! Fick reda på att det var sista gången där idag pga studiedag nästa vecka (vi har haft praktik varje måndag i 8 veckor), wuhu glad tjej kan jag lova! Min salong var ju inte den roligaste.. Fixade biljett till royal grejen med sara och jessica sedan tog vi tåget hem, och den där kärringen, snacka om mördarblick!!
Softar här hemma, ska ut och gå en promme med tedde, därefter stallet och till pojkvännen i guess.
MATILDA

green.


byxor - veromoda, skor - skopunkten.

 Hade på mig mina nya gröna byxor idag! Tycker att de passa rätt bra med kängorna? Kom nyss hem. Haft heldag i köket i skolan. fick sluta 2. varit på stan med Jessica, Anna och Bella. blev att kika stan, donken fixa biljett till royal white night. Matilda kom efter ett tag med. och jessica hon och jag hade en trevlig tågresa hem haha. mördarblicken aiight. nu har jag en kväll framför mig som består av mestadels plugg, fixatrixa, måla naglarna, top model, laga pannkakor, städa lite kanske. mm. hörs latero.

redhair.



Fått frågan hur jag fått mitt hår såhär. Köpte en hårfärg som liknar den här hårfärgen som jag har. Självklart håller det sig inte, rött försvinner så fort när man duschar. (spelar ingen roll om det är toning eller färg). Köpte den här "bollen" som ni ser ovan. en hårinpackning. Finns på hårvårdsbaren. Har den nästan jämnt när jag duchar. Det har även stärkt mitt hår så himla mycket och håller färgen i liv hela tiden också. Jätte kul med era kommentarer, fortsätt. ni är bäst! tack och hej

Samlade på ett


Ph: Collage by me.

Lite inspiration inför kommande månader. Har kikat runt lite på nätet och acne shoponlines sida fastna jag på längst. Åh så mycket fint!
Ska ut ta sista prommen med lille teddy nu, sedan sleeptime för att ta näst sista praktik dagen imorgon, WOHO!!
MATILDA


söndag.



Släpper en massa bilder från en sommarkväll hemma hos Julia, för den var så härlig för att mitt hår var så fint och blondt där och för att jag var brun. något som inte skulle skada nu.. Återigen är det söndag. jag gillar söndagar faktist. sov med min kille till över 2 idag haha? har varit ute på hundpromenad och fixat och trixat. Nu blir det göra mat med tilda sen SOLSIDAN. förtsätta plugga därefter.

ta mitt skimmer för jag brinner


PH:  I fredags på mig och besta pöjkarna!

Efter fredagskväll/natten har jag fortfarnade inte riktigt repat mig än .. Skulle hängt med på fest med söta tjejor igår men orkade helt enkelt inte! Var istället hos pappsen med jesper och sara och käka gött där. Senare vart det bara svull och film här hemma, som vanligt?! Har bara varit istallet idag och ridit min kära lilla ponny. good bless for him.
Sara och jag ska starta lite köksarbete snart för maten ska vara klar när mamma kommer hem.. hehe!
MATILDA


more pics.


En hel drös med bilder från igår, som jag har tagit utav sötis Bella. Kolla in där om ni vill se mer vetja.

Då är det lördag natt nu. Min fina vän Milla begav sig nyss hemmåt. Vi har sett grym film och ätit lördagsgodis. blev även massage och en massa prat. bästa hon! Blev även godmat hos pappa förut med matilda och jesper. Nu inväntar jag en förmodligen full pojkvän hehe. alltid trevligt samt mysigt. eller? :)

ner i klubben shotta jäger, för att visa vem som äger.


Bilder från gårdagens festande. Haffa inte många bilder men ska sno några av Bella senare HEHE!

Igår åkte vi till simon, vidablick. Det var vi gamla goa vänner och vi körde på där. Jag tyckte det var så roligt att umgås igen :) Älskling hämta mig så åkte hem till han inatt. Idag har vi soooooovit, varit ute och gått hundpromenad i solen och åt en rejäl frukost. Pappi hämta mig förut. Är hemma nu och ska snart bort till pappa med matilda på en fika. sen blir det en lugn kväll med en fin vän.

Here I am, once again.


Bella, Matilda, Jessica och Julia i somras.


Jag och Julia i somras.

Ge mig sommarkvällar om inte sommar!! Denna kväll åkte vi på en hemmafest där massor vänner var och hade det kul! åh åh. Slutar praktiken snart. Blir fika med de här söta tjejerna då nere på stan som planerat iallafall. vi ska planera kvällen. Hörs hemma sedan! FREEEEEEDAG!


Godmorgon 4 mars.


Jag igår.

Har frukost nu här nere i personalrummet på praktiken. som vanligt klockan 9 hähh. känns bra att detta är sista dagen här! Ska bjuda på kladdkaka vid lunchtiden till medarbetarna. då blir de glada!

Do you ever feel like a plastic bag?!


Dagens outfit. Svart kofta med "popcorn" axlar - Monki, Tisha - Bikbok, Shorts - gamla och egenavklippta, Bälte - Zara (paris), Kängor - Skopunkten.

Imorgon är det sista dagen på praktiken, jag har avklarat 3 veckor. wei. och imorgon är det FREEEDAG!

if you live it you gotta love it.




Bild 1&2: Galet på tåget in till stan igår med Crille och Jesper haha. Bild 3: Jag hemma hos Crille. Bild 4: Bella och Jessica idag på fikan. Bild 5: Julia och jag idag på fikan. Undvik mitt mormor utseénde. haha.

Ligger i min säng sen två timmar tillbaka. har det rätt skönt här. kanske skulle resa rumpan mot köket för lite kvällsmat?! yaappp. Har förresten betalat nu till Crilles bal som jag ska gå på, med han såklart hehe! piiiiiinsamt.

 


Take a bullet straight through my brain.




Gårdagens outfit. Stickad tröja - Monki , Kängor - Skopunkten. Hann ej lägga upp de här bilderna igår. Såg att någon undra vart tröjan är ifrån och den är från Monki som jag skrivit i något inlägg här nedan och även nu. Snart kommer det bilder från idag och dagens outfit. Kom hem från stan för ett tag sen. Fikade med Jessica, Julia och Bella. det var mysigt blev att kolla lite på stan med. :)


110302


Ph: Me yesterday. Ny Skjorta med sprängda färger.

Inga bilder från idag men haft en Långdag idag då jag även missade en fika med fina människor. Var iskolan från 08.20 till 20.20, ja fucking 12 timmar.... Hade kund pass och tack Jossan och Sara.f för ni ställde upp! :) Jag och Sara tog 9 tåget hem och nu sitter jag här med en colaburk. big brother, dr.90210 och cheaters underhåller mig. Imorgon börjar vi skolan 10 till 15. Fika, sola, träffa älskling och träna står sedan planerat! 
Now Time to sleep. And i do really miss some one
MATILDA


bio.


Älskling och jag i somras, sista natten tillsammans innan jag åkte till Frankrike kommer jag ihåg ÅH ge mig sommer då!?

Är nu hemma hos Crillebaby. bion var sjukt bra som förväntat, sinnnessjukt rolig. älskar den! hehhh. Tack Jessica och din mora <3 Nu blir det sänghäng framför tvn må tro. Imorgon är det praktik som vanligt sen fika med girlsss på stan! :D Höres gott folk!

2 mars.


Bild 1: Presentkort på bio som jag och Crille fått av Jessica och hennes kära mor. Så sjukt gulliga <3 Bild: 2 Jag precis nu, ny stockade tröjan.

Hejhej, är nu hemma från praktiken och min kille är med mig. Vi ska in till stan nu igen, gå på stan sen blir det bio HIHI! Min låtsas fru. men nu måste jag dragga. ha en bra dag allihop. vi hörs senare. pussen!


NEW IN.


Vit topp/linne med virkade detaljer - Bikbok 199 kr. Snygg tisha med lite rockinslag - Bikbok 149 kr.


Militärgröna byxor - Vero moda 179 kr. Svart stickad tröja med vita/gråa inslag - Monki 350 kr.


jag, matilda och mamma köpte ett varsit nagellack också. Gillar alla tre skarpt - Veromoda.

Detta fick jag av min kära mor i söndags. Gillar den vita toppen och den stickade tröjan mest! Igår blev det inte hem till Milla utan hem till Crille och sov hos honom. Vi hade en rejäl myskväll igår och idag har vi faktist 15 månader <3 hihi. Han kommer snart hit till mig. filmis osv. Mysigt :)


fate will twist the both of you


Ph: Jag från sista stockholms trippen påväg ut till lidingö.

"Hold on little girl, Show me what he's done to you. Stand up little girl, A broken heart can't be that bad. When it's through, it's through, Fate will twist the both of you. Build up your confidence So you can be on top for once"
En utklippt text från en gammal goding. To Be With You-Mr.Big

Ska sova nu, inte gjort allt för mycket idag utom bara degat & sett film med världens bästa! Skola imorgon vilket var jäklans länge sen.. Ska bli kul att träffa bästa HvFr1 igen iallafall♥
Godnight Sweeties! /MATILDA

RSS 2.0