we found love.


Ni två kan aldrig börja om igen.

Lite av mig i lördags.

I lördags var jag på Disas halloween/födelsedags fest! Hade skit kul med alla bästa. Tack för kvällen! Jag var utklädd i någon form av en krigare. igår klev jag upp skapligt för att jobba. men det gick bra. bella kom sen igårkväll, såg film efter film. allmänt chill. vi två ligger här i soffan just nu faktist, men varsin data haha ..

Halloween 2011



3 bilder by Bellie från igår på Disas maskerad/födelsedagsfest! Jag är städerskan...

I sista minuten som vanligt som jag skrev igår angående maskeradoutfiten blev det förra årets dräkt, en fransk städerska, ja tråkig!  Men som min mamma säger det blir inte mer än vad man går in för, vilket man ser! Hade en skit kul kväll iallafall med massa sjukt härliga vänner omkring mig! best♥ Lägger upp mina bilder framöver.
Vaknade med en jesper i sängen, avundades honom NÅGOT när jag begav mig av till jobbet på förmiddan. Fan så seg! Ikväll vankas det mys med Sara och Bellie. Lov wihi
MATILDA

The silent every moment makes me want to comeback home


Ph: Me by Ida Magnusson. Några veckor sedan.

Vart bio igår (dog långsamt) och tjejsnack ända in på morgonen idag som sara skrivit! Nu ska jag till stallet i det fina vädret och jag har ingen outfit tills ikväll än då vi ska på maskerad :(. Have to work this out
MATILDA

Jag tror du söker efter mer än du ser.

bild från förra veckan.

Igår blev det donken sen såg vi på bion, höll varandra hårt i händerna vill jag lova. fyfan!! lite efter 1 inatt var vi hemma här så sov dem över. satt och prata fram till 4 inatt tror jag? bästa ni ♥  Något mer roande är att mamma kollar på resor till Januari och att det är HÖSTLOV. woopwoop! så glad.

utsätter mig för att dö.

New in.
Hängde en stund på stan med Bella efter skolan i jakt efter något att ha på mig på maskerad imorgon. Blev istället det här. Nu drar jag in på bio, paranormal activity 3 med jessi, bella och tilda <3

hold your head up high.

me right now.
Faktist varit kul att servera ikväll, med alla homies. Sett mitt bästa satc och ska krypa till kojjs nu. tidig uppstigning imorgon för att servera igen! Peace.

111027.

jag i förrgår.

Godmorgon! Nu har jag precis ätit frulle och sticker till skolan snart. vi ska "jobba" fram till ca 22 ikväll. Jag ska servera i restaurangen. Men nu måste jag gå med vovven. HEJ.

BELIVE


Två bilder från i lördags!
GODNIGHT DIAMONDS
MATILDA

lilllördag


Räkmackor och ljus till bästa grey's med sara och mamma.

Har tagit mig en dusch nu och sitter i soffan med systrarna framför oxå underbara SATC!
MATILDA

so many memories.

Pluggat, sett bästa grey's med mamma och tilda, så åt vi räkmackor och drack kaffe o mös. Börjar inte skolan fören 14 imorgon. precis vad jag behöver. en sovmorgon.

What would love be without drama.


Såg att någon undra varför vi lägger in gamla bilder?! här är jag idag.

serverat i restaurangen i skolan hele dan. Bella hängde med mig hem efter så drack vi kaffe och pratade om allt och inget. sötaste hon!!

why do all good things come to an end?


Saying Godnight with thoose words and a picture of Me in Spain!
MATILDA


Sometimes I create my own problems.

S A R A

kissa ute, åka svart-taxi och leva rövare.

Något kul känner jag för just nu. allt är så dystert. mina troll <3
Har gått en rask promenix med vovven, duschat och ska nu äta macka med te och ladda inför bästa desperate housewives med mina systrar. and do some english homework .. Brilliant!

higher.

fake.
Haft en chill skoldag. servering hela veckan nu. dagens uppgift var att gå och äta på restaurang. haha? Anna, Kajsa och jag gick till Charlies. väldigt mysigt. mådde dock inte bra efter det så åkte hem .. ska kanske ut och gå nu på en promenad.

love will be hard and hearts will be faken


Ph: Me by Ida Magnusson.

TJA! Hade en grym lördag här hemma med massa andra goa människor! Söndagen dog vi nästintill som Sara skrivit och för min del idag vart jag hemma liggandes i sängen idag med. Drog mig till körskolan med Sara på en kurs nu ikväll bara och nu ser vi bästa Sex and the city! Skolan imorgon, yeey!
MATILDA

minns när jag låg i din famn och hörde ditt hjärta slå för mig.

jag och min fina nyklippta Teddy.
S A R A

black and white.

-
Haft en sjukt lång dag. 3 timmar engelska b, 3 timmar matte b, 3 timmar "börja övningsköra" kurs på Helens. Kom hem för mindre än en timma sen. hej död tjej. Har slängt på mig myskläder och befinner mig i soffan. Ensam mamma söker gluttar jag på. :)

3

släpper tre från igår, där min dubbelhaka joinar också. titt så fint!

Legat i soffan nu i några timmar. mamma kom hem med pizza till oss 3 förut, bakismaten jepp. Bella åkte hem runt 7 och har sett film med tilda. gråtit till den jepp. Sängen lockar när filmen på 3an är slut.

111023.

3 från igår haha söta tjejer och fina en-parskor. Kommer mer bilder sen!

Igår kom tjejerna hit så började vi dricka drinkar mm så kom resten av folket sen, så blev det ferre här hemma! Hade en fett kul kväll :) Tack alla!  Somnade 8 imorse haha .. ligger helt död i soffan med bella och tilda. Nu har vi städat klart! Så blir en bra rulle och massa svull! OHHH SOFT.

LIVE


Bild från mer än 1 månad sen. Till våran fotokurs!
Ph: Me by Ida Magnusson. 
Ed: Me.

Har haft en mysig härlig kväll hos pappsen m fler. Middag, spel osv :) jag, saris, millus och mysan åkte en sväng som sara skrivit! Nu är det sovdags, tidig uppgång imorgon, hela dagen planerad faktist!
MATILDA

fredagkväll.

Me today. Polotröja - Gina, Virkade shorts - H&M, Skinnjacka - Vila, Skor - Skopunkten, Brillor - Kreta.

Nya tröjan, tycker den är höstig och fin. Kom nyss hem. mätt och belåten vill jag lova. Hade det trevligt och mysigt hos pappa. helt spontant när klockan passerat över 23 så kom milla och hämta mig, tidla och my så åkte vi hem till jerre och chilla en stund med lite fölk. Nu somnar jag snart  här i soffan. GOODNIGHT!

111021.

en del av mig idag. milla som tagit.

Slutade tidigt i skolan, gick sen och köpte biljett till kapten röd med bella. mötte sen upp mamma, tilda och sanna så åt vi lunch på coffee house. Gick på stan med sanna sen så följde millis med hem hit. :) Ska åka hem till pappa på middag nu ikväll där vi är några stycken. SKÖNT MED HELG!

Im everything i am because u loved me


Bild April. På mig.

Vi slutade vid 12 idag för dagen i skolan. Ärende med Sara och Bella och senare mötte jag upp 3 andra sötistjejor. Bev torsdagsfika på Skafferiet, Mys. Tränade min lille ponie ikväll med och gullmilla hämta upp mig där istallet efter, så vi har chillat base här hemma tills satc börja osv.! Nu är det sleeptime, ligger (redan) i sängen. SÅ HIMLA SKÖNT
MATILDA

take me to the sun.

Där vill jag vara nu. fina Rhodos.

Åkte till hagebycenter förut och kollade på modevisning med mamma, sen gick vi och kolla i affärer och fick med mig en polotröja och ett bar nylon. mysigt :) Milla kom hit sen så chillade vi litöö och hon åkte hem för ett tag sen. Har precis sett bästa satc (som vanligt). Jag må vara en fjant som följer det varje kväll, samma tid. but I love it mjehe! Gonatt!

even in the best of days.

Slutade skolan 11 idag igen, gick då och luncha på paus med Bella, Anna och Kajsa :) sötis tjejorna. stressigheter blev det sen men kom hem för två timmar sen. hade så ont i magen men nu har det gått över. (tack du där uppe i himlen) kelar med min lille teddy och ska fika med mamsen nu.

POSE IT

jag just nu.
har varit på vårdcentralen idag där mina kära far joina mig. pencilin i 10 dagar nudå... annars är jag hemkommen från min praktik för lite mindre än 1 timma sen. Nu ska jag laga god mat med min mami och förmodligen storesyrran med. Lilllördag! CIAO
MATILDA

men jag vet allt om dig, för du har varit min.

kreta.

Har skickat in en inlämningsuppgift som jag suttit med i 2 h. sköönt. Men nu är milla här och vi sticker till Linköping nu. Ska vara barnvakt till hennes lilla kusin. hihi. så vi ska softa där ikväll!
S A R A

frulle.

min frulle.

Har precis ätit frukost, så himla skönt att bara vara hemma och inte ha bråttom. Klockan är rätt mycket men vad gör det om hundra år. Nu drar jag fram plugget. Tjing.

du kollar fast du inte ser.

-

Sett DH, massor gossip och satc. jag är nööjd. Kan vara bland det bästa som finns. mysis tisdag med mina två mökar uppskattas! Imorgon blir jag hemma och tar en djup sömn. de gör jag fan rätt i.

111018

today.

tråkiga lektioner i skolan. lagade mat när jag kom hem och bjöd befälet. Millis kom hit och hjälpte mig plugga sen åkte vi och handla åt mami. Nu har jag duschat precis och milla, tilda och jag har laddat upp med chirre, dipp och cola till bästa DH :) myspys. vi leeever. bästa!

klingan.

fresh.

Har städat rummet och bäddat rent i sängen. förvånade mig själv faktist. Sett lite tv nu och taggar till mitt bästa satc. Tänkte nu hinna klämma in lite välbehövt plugg innan klockan når 23.

måndagsbarn.

R h o d o s

Tung dag i skolan som alla mina måndagar. har druckit kaffe och ätit med matilda här hemma. Nu ska jag ta tummen ur röven och börja städa mitt groteska rum. har låtit det gå några veckor nu .. bad sara.

LAUGH


weheartit

über seg måndag. Blev en solning med clara och bebban efter skolan! Har ätit och druckit kaffe med Sara hemma sen dess. Men nu ska jag hoppa i ridbyxorna och bege mig till min ponny, träning ikväll!
MATILDA


111017.


Egypten i vintras.

Som sagt vill åka till varmare viddar. Sitter i skolan och lunchrasten är snart slut. Nu har jag matte B hela eftermiddagen med bella och fanny. PEPP.'
S A R A

The sun is just yellow energi


Bild på mig från Arkivet, Summer Eleven!

HEJ! Ska bara säga vilken förjäkla SKÖN helg jag haft! Två väldigt värda mys-tjejkvällar! Idag har jag även vart duktig och jobbat, på BK! Även en myskväll till vart det denna kväll, med saris och millus! Film och lite gott. Ska in på Saras room och sova nu. Nightnight people
MATILDA

cause I'm so used to living underneath the surface.

Bild från i vintras.

Har sett göta kanal 2 och försökt plugga med millson och tilda ikväll. Tog en promenad med vovven och tilda nyss. Fyfarao vad det redan är kallt ute. fan vad jag tappar humöret. Nu ska jag knyta mig och försöka bli varm! natti.

how low can you go.

bästa kreta 11 <3

Åhh jag vill utomlands igen och bara leva livet igen. Kom hem från jobbet för en timma sen. ska slänga mig i duschen nu sen träffa milla tror jag :) Pumpa upp energi för åter en skolvecka till. lockar inte.

lördagsmys.

milla och jag innan mackes fest för några helger sen.

Har en myslördag med milla och tilda. Skulle åkt till krokek på tjejkväll med blev problem osv. Vi har haft stoffe fille och robin här på besök och nu har vi dragit fram chips, dipp och cola och myst ner oss i soffan. Myshelg <3 Imorgon ska jag jobba igen, 12:00 - 17:00. burger king in my heart haha.

15 oktober.

svullbilden från igår haha!

Blev en mysig och trevlig kväll hos Lina igår med söta tjejer :) Skönt med en lugn fredag. Sov kvar där och har varit med mamma och teddy ute här på kimstad-dagen och kollat :) Nu är milla och tilda här hemma och grisar med mig.

just a long fairytale


En månad gammal bild på mig om inte mer.

Jättemysig tjejkväll hos Lina igår. Jag, Sara och bella vart kvar hos henne över natten. När de andra fortfarande sov runt 10 imorse tog jag en promenad till mitt stall som ligger nåra kilometer bort. Red och annat mysigt! Kom hem för ett tag sen och nu blir det lunch med min sötaste vän camilla ! GREAT WEATHER
MATILDA

111014.

Today.

Äntligen helg, bevare mig väl! En skolvecka i köket gör mig död. Sticker istället hem till min fina vän Lina nu snart för en tjejkväll med brudar och massa gott att äta! :) Ha en skön fredag!

Since when did WE got so lost?


Slänger upp en seriös bild från April på Mig. Snygga bilder vi släpper känner jag

Allt är upp och ner.. Soft dag förövrigt, chill skoldag som varje fredag sen vart de lunch med tjejerna på Paus,  en Sallad blev de! Hemma är jag sen två timmar tillbaka. Nu ska jag fixa miiiig!

its not the matter of counting the years, its about making the years count.
MATILDA

PEACE

Två månader gammal bild på mig kanske.
"jag skulle göra vad som helst för att slippa den smärtan, jag skulle byta mitt liv för att känna fred"
En mening som berör mig enormt just nu!
Igår kväll hade jag tacomys med saris och mami sen drog jag på tjejkväll i smedby med tjejerna i klassen♥ sov hos Clara sen! Vi vaknade skapligt och begedde oss mot stan, solning och en fika med Ida blev det. Åkte till min älskade far ett tag, blev kaffe, gitarr och lite goa låtar! Senare ikväll i mitt händelserika liv har jag tränat min ponny och umgåtts med milla, sara, jacke och jerre ett tag. Nu ska jag sova. GOD NATT!
MATILDA

clean.

clean

Blev kafferep här hemma med kladdkaka efter skolan med bella, jessica och milla kom en sväng. Sen for jag hem till pappsen och chillade base i två h! Nu är jag med milla och tilda såhär på kvällsqvisten. Blir en sväng förbi jerre och jacke nu. spontant.

I'm so sick of love songs, so tired of tears.

Har sett satc som vanligt, kan knappt somna utan att sett det snart? Har haft en underbar dag med mamma. uppskattas till tusen. any way, gonatt! Nu ska jag somna med min lilla hund som ligger här i sängen.

S A R A

get away.

Tylösand 09

Var mysigt att vara i stallet igen. Vi åkte sen och handla mamma och jag och lagade tacos med matilda. Så satt vi där med tända ljus och mös o åt. Nu har mamma och jag smällt i oss kladdkaka också (haha) och precis sett bästa grey's anatomy! :)

111012.

Bild från Steffes fest i fredags <3

Är hemkommen från skolan nu. trött tjej. ska följa med mamma upp till stallet nu sen ska vi ha tacokväll här hemma :) MYYS!

The snow comes back to rain.

-
Gammal musik från sina år är fint ibland.

NÖFFFFFF


3 bilder från i lördags/Maskerad Fest i Vånga. Phs by Bellie.

Om det inte synns var jag en Indian. Total oengagerad i min utstyrsel= bestämde mig nära på 5 min innan vi åkte va jag skulle vara.. Men hade en nice kväll iallafall, likaså på fredagen!!
På torsdagen förra veckan drog jag, Ida och Clara vårat kafferep hos Claris somsagt då vi fixa lite med mitt hår med. Kanske synns lite? Tog bort utväxt och la en kall toning i hela håret.
Idag som alla andra tisdagar slutade vi halv 5 sen drog jag en fika med bästa Ida och Clara på Skafferiet. Vi satt där i två timmar nästintill. Mysigt och mycket prat. Nu är jag hemma och har en gris (vars namn heter Camilla) brevid mig i sängen osm trycker upp sitt tryne i mitt face precis exakt nuuuuuuuuuuuu... Och nu knorra hon iväg och välte min chipspåse på golvet ...
 VI FÖRBEREDER OSS FÖR EN DESPERATE HOUSEWIVES KVÄLL BTW!
MATILDA

111011.

Jag förra året.

Haft restaurangkök i skolan idag, vilket jag ska ha resten av veckan. Jessica och Bella följde med hem sen så har vi haft kafferep och pratat en massa as usual :) De båda har farit hemmåt och snart inkommer Milla. Blir att ha en myskväll tror jag med dh osv. Gött! PUSS!

Mitt liv var ett enkelt spår.

Känner mig lite low. allt känns bara så tråkigt just nu.

111010

Jag idag.

Något posetivt med denna långa ruskiga måndag var att jag blev godkänd på matte B provet. Det gjorde min dag! Har hängt med Tilda och Jesper här hemma och nu tuggar jag på lite geisha och har burrat ner mig i soffan. my place to be.

We are in theese Walls


Jag och min fina vän Milla på senaste Ridsportgalan i Januari!

Ett tuff dygn. En seg dag. En svartvit söndag. Nu ska jag sova vilket fall. Duschade för ett tag sen bara och fråga mig inte varför det kom för sig på ett sådant klockslag. Skolfoto imorgon, jo men jag vill va med?
GODNATT / MATILDA

I was free but there was nothing exquisite about it

S A R A

9 oktober.

3 från igår.

Mår verkligen som jag förtjänar idag. degat i soffan hela dagen, sett gossip mm. fikat med mami har jag lyckats med iallafall. träningsvärk och blåmärken - check! Nu blir det mat!! sen plugg. gud vad kul.

lady gaga.

Jag igår haha!

Klädde ut mig till lady gaga igår. Lyckades inte så bra kanske men något i den stilen höll jag mig till? haha. Peruken åkte av i slutet. Blev en rolig kväll ute i vånga igår på lisas och jennys fest. Ligger helt död-bakis i soffan nu efter två festkvällar!

...


JAG PÅ PEACE AND LOVE.

Hemkommen från en rätt så lyckad maskeradfest i Vånga med goda vänner. Ska sova som faáaaaan och vill inte vakna imorgon,,,
MATILDA

maskerad fest på G!

Vi förra året!
Förra året var jag en indian. Ikväll blir det maskerad fest ute i vånga haha! Får se hur kvällen blir, hoppas på en god!
S A R A

bilder från igår

Bilder från igår. De ända jag tog med mobilen..
Blev förfesthos Disa igår sen drog vi vidare till Steffe i Skärkind. Fullt hus ute i skogen typ. bästa människorna.

EN GULING.

Införskaffade mig den här stickade idag!

Hade skola till 11, svenska B. redovisade med Stoffe. gick väl som det gick haha. Blev sen ner till stan med katten så köpte jag lösögonfransar med. sen lite ärenden som till grand, sen vårdcentralen. har fikat med mami här hemma, varit ute med teddy och möter snart upp vännerna. Blir att dricka bärs ute i skärkind ikväll! :)

Set fire to the rain


Två bilder från i Våras på Mig!
Har haft en riktigt skön dag idag. Vi slutade skolan lite innan halv 12 sen vart det en solning med Clara och Ida! Vi tre drog senare till Claras place i Smedby. Kafferep och färgat mitt hår! Måttligt nöjd faktist! Tränat min ponny annars ikv och nu chillar jag base hemma!
MATILDA

But in the end everyone ends up alone.

Rhodos. (solblåsor på sista bilden!!)

Var ungefär en månad sen vi kom hem. Vi fick ett bra avslut och det här har varit de bästa åren i mitt liv. 22 fina månader hade vi tillsammans. Blir nog bäst såhär för oss båda två.

Thoose three words


Bild på mig från tidigt i våras. Test Make till modevisning.

Varit hemma och sjuk från skolan idag med. Milla hang med mig till tandläkarn sen och senare in till staden för en pigg och go paussallad var. Joinade varann i varsina stall senare och jag fick rida båda sötarna. Chillhäng hemma ikv med båda sar och mill. Bästa Grey's har ju börjat nu med :D Ska in till Sara nu, min granne i hallen! Blir sleepa där sen kör vi skolan imorn! Godnatt.
MATIILDA

you taste to remember.

Puder rosa skjorta och grått linne - Weekday, Leggings - random gamla, Skor - Skopunkten (tildas).

Hade kort skoldag idag, blev sen stan med Jessica ett tag då jag sedan drog en solning sen mötte upp store syrran. Vi kika på stan och sen tog mat på paussalladsbar. Gotttt. Vart efter åkte vi hem till pappsen på fika och sedan hem till hennes lägenhet och möblera lite osv. mysdag. Nu taggar jag grey's anatomy!!

4 oktober.

Jag idag.

Har kaft skola till 3. sen hängt med milla och tilda, slutade med en fika på bageriet i blacka med milla sen mötte vi jerre och drog hem till jacke och lira fotboll. vart efter drog vi oss hem med naturgodis och vindruvor mm för att se DH. Älskar att det börjat igen! Skön dag, sköna vänner. Gonatt, döds trött. as usual

Out and looking for you


Two photos from last thursday when I took a realy nice coffe with two of my best girls!

Varit hemma från skolan idag, är inte riktigt kry nånstans i kroppen! Hängt med Milla på dagen senare drog jag till min pappa som varit på Medelhavs kryssning en vecka. En fika där och mycket prat. Världens bästa pappa! En walk hem med Teddsan sen vart det Desperate Housewives häng med Sara och Milla här hemma. SÅ FÖRBANNAT GLAD ATT VÄRLDENS BÄSTA SERIE BÖRJAT FÖRÖVRIGT!
Fårse hur jag känner mig imorn, vill krya mig till helgeeeen. Iförsig inget sug till nått där
MATILDA

allt var så underbart så länge jag var hemifrån


Photo: Sara / Editing: Me.  Outfit last week.

MATILDA

BIKE WEEK.

jag idag. tröjan är från Urban Outfitters.

Såg precis på Hollywood fruar, ska dra fram min burkcola och kanske lite chirre! Myser i min säng med min stora rosa mjukisdress på. Se något på tv tills satc börjar. låter väl helt okej.

3 oktober.

Somras i mårn.

Släpper en sommarbild för sommar är det ända jag vill ha! Har tvingat mig på engelska b och matte b i skolan idag. gjorde ett matte b prov som jag fick tårar på haha! Belönade mig med att gå och käka paussallad med bella, tilda och clara till halv 6 ikväll. Fick skratta av mig där, haha störda vänner!

BILDBOMB KRETA -11


Lite bilder vid Hamnen. Lite fettobilder. Lite av det fina och lite av allt.

Känns förlänge jäkla sen jag åkte iväg någonstans och jag vill vekrligen inget hellre än att komma iväg härifrån nu.. Är trött på allting, på mig själv främst av allt, och våran allt förtråkiga stad! Efterallt, kan jag verkligen gråta till att man aldrig upplever exakt samma sak två gånger, hur gärna man än vill och försöker. 1 minut. 1 sekund. Just då.
MATILDA

while across the room, he stares.

-
Igårkväll åkte jag, milla och tilda hem till lina där maja befann sig också. vi 5 gjorde mat och hade laddat upp med en herrans massa svull, som t.o.m blev över när klockan var halv 3 inatt (haha)! Inte illa, var så kul att vi sågs igen. gamla stalltjejorna (saknades några dock) <3 Sov kvar där inatt och åkte till jobbet skapligt idag med tilda. För 5 timmars slit på BK. Har en sug kväll med matte B just nu..

2 oktober.

Fredags,

Släpper lite roliga (flumma) bilder från i fredags. Blev grillat här hemma först med familia, sen förade vi hemma hos Amanda i stan. sen blev det inte som vi ville. slutade med att vi hamnade i vånga jag och mina 3. blev sugna på donken på dirren där, tur att filip ställde upp tycker jag och bella. han gav oss ett gott skratt också. haha!

1 oktober.

Två från igår.

Nu ska jag ta en promenad på ca 2 km hem till pappa som har kommit hem från semester. Så himla härligt väder ute och mysdressen är på. Är seeeg idag från gårdagen haha!
S A R A

RSS 2.0