Mobilbilder

Bild 1: Lina på Tyras outlet i fredags. Bild 2-5: Våran mysiga grillkväll i fredags. Bild 6-8: Mors dag ♥

Torsdag

JÄVLAR vad kul vi hade det i tisdags kväll/natt, först trädgår'n sen wasa helt spontant en stund. Var en  bakisdag igår som ni ser på bilden iallafall, delvis massor plugg med millsan. Idag var det kött i skolan, sen varit förbi sjukhuset och hämtat kära mor med mina systar. Nu ska jag ut och övningsköra med pappaa :)
S A R A

Trädgår'n ikväll

Två från idag.

Försov mig idag men det var väl inget ovanligt.. Fick frågan att följa med och fika med Robbin och Jerre så vi åkte in till stan, även min hund fick följa med hihi. Satt på espresso i några timmar med chailatte och softa på uteserveringen med filtar. Sen gick vi lite på stan, fick dem här solbrillorna inköpta idag. Sen kom Matida och joinade oss så gick vi och åt på tastyThai på uteserveringen med cider. Så jävla chill! Nu ska vi 4a in till stan igen till Trädgår'n och dricka lite gott. PUSS

Teorikurs

slutade skolan tidigt sÅ passade pÅ att stÄda nÄstan hela huset. Även gÅtt lÅng hundpromenad. sen har milla varit pÅ besÖk hos mig. som jag har saknat henne. bÄstta. nu sitter jag pÅ bussen in till stan fÖr en ytterliggare teorikurs pÅ kÖrskolan me matilda. efter gÅr vi och dejtar solariumen. puss frÅn sara

Söndag


Har jobbat idag igen, så nu är ytterligare en jobb-helg utförd. Kom nyss ur duschen och snart ska vi fira vår lilla mamma på morsdag med mat och fika här hemma. Hon fick ett jätte fint blombud av oss förut och ska snart få lite trisslotter hehe! Love you mami♥ Har ett omprov imorgon så måste dock dyka ner i plugget ganska snart.. sen är det ju bb live som varje söndag. Sjukt hur fort helgerna går. Inte okej.

LOREEN

WÖÖÖHÖ SVERIGE VANN! Så sjukt grym är tjejen :) Har haft hemmakväll då jag somnade fint i 3 h och sen sett eurovision song contest med familjen då Sverige kamma hem vinsten!! Nu ska jag sova för imorgon vankas det jobb igen! good night.

Lördag

En bild från igår.

Igår satt vi såhär vid en sjö och myste vi tjejer i solnedgången. Vartefter gick vi hem till Macke där det var chillfest med grabbarna grus. Bästa, hade det väldigt roligt och trevligt med alla. Matilda och jag åkte hem skapligt inatt då vi var nyktra även för morgonmöte och jobb idag. Så kom hem precis från jobbet och är helt död då jag inte sovit någonting inatt typ ...

Grillkväll på g

Riskettan gick bra idag, efter den så käka Matilda och jag lunch med Basse och Lina vid strömmen i stan. Så mysigt och det var så sjukt varmt. Sedan tralla vi ner till Style By Tyra's outlet och kika, såg även Tyra hehe! Nu har jag duschat efter lite solning med sololja och svirat om det mys kläder. Ikväll blir det grillning med massa fina tjejer vid en sjö och bara softa. Imorgon är det morgonmöte på jobbet kl 9.. sen jobb. Så det blir lugnt för mig ikväll! Hoppas ni får en underbar kväll!

That sort of thing is a waste of time


Kvällen har sett ut liknande som tonfisksallad, umgåtts med jerre och robbin som kom på en visit, sett revenge och bb. Dagarna bara springer förbi och jag får saker ogjorda känna det som, nu när det är så lite kvar till sommarn och allt. Men det är väl så för alla den här tiden? Ångesten som kryper fram och man vill bara avnjuta allt det andra som lockar. Iallafall så ska Matilda och jag till körskolan på Riskettan tidigt imorgon! :) Nu ska vi se lite filmis. PUSS. IMORGON ÄR DET HELG.

Summerbreeze

Dagens.

Drog mig upp tidigt idag och slängde mig ut i solen. Efter någon timma satt jag på tåget till skolan för att fixa lite småkrafs. Sen hemgång direkt för ännu mera SOL! Kom nyss hem från Norsholm, har varit på slusscaféet med mina systrar och ätit glass längs göta kanal. Micket mysigt. VILKET VÄDER! Hett.

Me of today

Dagens slappa. Var barbent-debut idag (undvik mina bleka ben..). Fett skönt väder, lika fett som att det inte är skola imorgon heller. Jag klagar inte! Blev tillfrågad att grilla ikväll, varför jag sa nej ångrar jag skarpt nu. Hoppas det kan komma på fråga imorgon med. Älskar sommarkvällar.

Onsdag

Försov mig lite duktigt idag till skolan, då vi bara såg en film och sen sluta .. så vad gör det om hundra år? Hade körlektion idag som gick braaa. Sen har jag solat en hel del. Gjorde en jätte god sallad till även resterande i familjen med dressing och kruttonger(?), Jammi. Satt på altanen och plugga körkort för första gången med i några timmar, även ett test på datan som gick bra. Det går framåt :) Nu håller jag på att se bästa grey's anatomy sen blir det bb.

We don't waste our precious time



Bilder från i Lördags när vi strosa runt i Söderköping. Sara har skrivit om det längre ner.
Glass och Syster sol live.
MATILDA

Piercing


Glömt visa er min navelpiercing jag tog för ca 2 månader sedan. Och för fjärde gången.
MATILDA

Tisdag

Efter teorikursen och solning på stan igår så kom Bella och Jessica hem hit till Matilda och mig så hade vi det mys vi 4a. ♥ var way to long time ago. Jessica blev även kvar över natten och vi somnade efter film runt 5 snåret imorse haha .. Vi kom upp vid 1 iallafall.:) Har jobbat på brännan med min stora syster idag i härliga vädret och även hunnit med 2 h övningskörning med min far på vägarna. Det känns göör bra! Att vara ledig är inte fel det.

Måndag

Matilda och jag fick hem dessa lotter idag haha ...

Eftersom Matilda, jag och våran dumma vän Jerre blev blåsta på stan för ett tag sen av miljonlotteriet så har vi kontrakt på 3 månader. NAAJS .... Hade nästan glömt så kom dem idag. Matilda och jag vann 40 kr var . sug. Vi har skrapat lotter och solat idag, nu ska vi in på teorikurs på körskolan och ta en dejt på solariumet. hejhej

Söderköping

Lite bilder från idag. sjukt dåliga mobilbilder (jag vet).

Igår åkte vi ett tjejgäng hem till Ida i åby på tjejmyskväll. Drack the, åt popcorn och chips och hade det jätte mysigt. Sedan kom bästa killarna (jacke, jerre, dawe) och såg skräckfilm med matilda och mig på natten, slutade med att vi alla låg och kolla film/tv till 6 på morgonen? som vanligt när man är med dem puckona haha. Steffe ringde och väckte matilda och mig så åkte vi 3 och käka glass i Norsholm idag. Sedan plocka upp David så åkte vi till Söderköping för mer glass och mysa runt i fina vädret. Syster Sol uppträdde där med så vi åkte och kolla på det och hade det fett najs. Bästa.

Closer


fredag

Fabbe, Jonna, Lina och Robbin i onsdags.

I onsdags började vi 5 förfesta hemma hos Jonna, sen vidare till Hugo för dans och roligheter hela natten! Lyckad utgång :) Igår spenderades dagen endast för utvilning och film med min tvillingsyster. BEHÖVDES. Nu håller jag på att städa och lyssna på Rihanna. Har inga planer än idag så det får bli som det blir! Vill resa booort

One night out


Bilder från när jag, Clara och Ida utforskade nattlivet i Linköping ännu en natt. Ca 2-3 veckor sen.
Vi var ute på krogen Platens sen hängde vi med ett roligt gäng på efterfest som höll på till åtta på morgonen.
Askul! Älskar att åka till andra städer. Som tur är har jag turen och bor nästan lika nära två städer då det går jätte smidigt att pendla till båda. Jag är tjejen i neon aprikos-rosa body.
MATILDA

We are the champions, my friend


Jag och min underbara ponny idag på tävlingen.
Tog en seger i första klassen och debuterade FEI inledande programmet himla bra. Jätte nöjd med min finaste!!
Särskilt när det var tredje tävlingen vi starta på 1½ år.
MATILDA

LEDIGT

Last week
Slutade tidigt idag och fick ledigt fram till nästa onsdag. Är överlycklig och ska bli grymt skönt! :) Gick lite med Bella på stan sen så solade vi. Sen var det dags för körlektion nummer2 för mig. Gick bra! weei. Ikväll blir det utgång med tanke på ledighet :) Kom precis ur duschen men ska snart dra mig hemifrån. PUSSIS

Life's to short we got to live it long


Bild från i fredags på mig.
Har legat i feber och halsont sen i söndags men åkte iväg till vårdsentralen idag. Efter det bjöd jag min vän Jerre på glass sen satt vi och chilla i solen där även Fredrik kom förbi.
Nu drar jag iväg till Örebro med min mamma, syster och ponny. Vi sover där inatt sen blir det tävling imorn.
Ska bli super kul!!
MATILDA

Nytt smink

Från Kicks

Inhandlade mig en ny fondation och nytt solpuder idag. Testar ett nytt puder den här gången, jag tror det ska vara kanon bra och har också mineraler i sig, fick även en borste till den. 285 kr från Kicks och fondation testar jag lite annan variant med, 159 kr från Kicks. Fick även en kräm och en fondation i liten förpackning (1:a bilden) på köpet som tydligen ska vara jätte bra för ansiktet. Så ska testa det! :)

All that we need


Nothing could be better.
Skönt litet sound. Specialskriven låt till en reklam därför den är så kort.
Observera att det här är ingen reklam. Tryck på playknappen för att lyssna

Tisdag

Jag, Clara, Matilda och Fredrika i fredags på Puls.

Försov mig lite halvt idag, men kom iväg till school med millan till slut haha. gulle. Slutade sent idag men vi tjejer jobbade på flititgt som fan i eftermiddags. Kom hem och fikade med mami och har gjort en VG - uppgift som jag nyss skickat in. Har även varit ute och övningskört på vägarna med pappa i 1 h. Nu blir det två mackor med juice och se bästa DHW.

Helgen

Fredags.
I fredags var vi bjudna hem till Bella i stan för chillfest. Hade det riktigt trevligt, dock hängde vi med grabbvännerna ut fast det inte var planerat så, men kul hade vi som fan! Lördagen blev det upp tidigt för Minneskonsert, blev häng här hemma med Jerre, Petter, Milla och Matilda på dagen. Sen chilla ett gäng hos Macke i blackert sen se Kalle Baah på bobban. Därefter taggade Matilda och jag hem till Becca i krokek, fira 18åringen med lite tjejer, fett najs sen körde vi utgång på det! Hade en väldigt rolig kväll med alla tjejer då även Linis fyllt 18 med!! Som sagt jobbade jag 8 h igår och mådde INTE bra haha .. plus ont i fötter och ben efter dans och Jeffrey Campbell skor. Så jag var död imorse och kom inte iväg till skolan, men har haft pluggdag hemma hos milla idag så det var bra. nattinatt

slapp outfit

Från förra veckan.
Fredagen slutade jag school tidigt så mötte upp bästis milla så gick vi på stan och lite marknad osådär, fika på café plaza och lite annat. mys. Sen har helgen gått i full rulle, har haft fullt upp hela tiden med roligheter och har jobbat 8 h idag.. nu vet jag att jag lever ska jag säga er! Men tagga skola imorn då ... GODNATT!

Peace & Love

2012
Första körlektionen gick bra idag, jippi äntligen igång! sen blev det lång skoldag. Millis kom sen till mig så har vi pluggat och fått inlämningsuppgifter klara, GOOD. Dessutom bokade jag faktiskt P&L biljet idag, helt spontant!! Men är fett taggad vi är ett gäng som åker iår igen :D Är något fattigare men kändes bra att betala den själv faktiskt när man får lön osåå. Sett revenge och håller på att se bb nu med milla och matilda. Herrrå

Taco bar

Bild från idag :)

Slutade school tidigt efter np och mötte då upp millis på stan. Tog en lunch på taco bar och inhandlade oss lite nytt. Sen har vi pluggat och sett grey's och bb. Faktiskt skickat in uppgifter, det känns grymt! Imorgon har jag körlektion tidigt med matilda för första gången.. omfg! Men ska bli kul att komma igång! :) Nattinatt

We're not choosen. We choose


Bild på mig för några veckor sedan.
Låter vårkänslorna rusa in över mig och hoppas finna mina val till rätta.
Finns det något bättre än när vi vet vad vi vill?
Stop saying "I can't". You can, you just choose not to.
Godnatt
MATILDA

Converse


Köpte dessa sköningar i början av April. Från Scorett.
Glömt visa dom som mycket annat.
Längtar till bruna ben och slitet jeans till dom.
MATILDA

Bikini

H&M

Inhandlade mig denna idag + lite mer grejer. Har gjort NP och varit på stan hela dagen och nu blir det plugg för fulla lass! Hörs laterooo

Outfit


Outfit till utgång. Tre veckor sedan.
MATILDA

Brödernas

Två från idag.

Hade sovmorgon idag och kom till skolan efter lite om och med. Efter drog jag mig ner till stan så blev det lunch på Brödernas med dessa bästa. Matildas och min hund var med istan idag och han är så gullig hihi. Lillebror. Städat hela undervåningen här hemma ikväll, där med sett grey's och bb med milla och matilda. Vi kan inte se program utan varann hihi. Imorgon är det NP i engelska på morgonen .. ush! Sen blir det ner till town :) G'night

Just gonna stand there and watch me burn

Dagens.

Vill inte tro på det jag ser

Linnea Henriksson – Alice (spotify-klick)
Godnatt! :)

ny vecka och nya möjligheter

Hittade lite mer bilder från valborg haha what a night!

Idag var det engelska lektion fram till 11 sen slutade vi för dagen. Blev en fika på brödernas i solen sen skrivit in mig på en KÖRSKOLA med matilda nu äntligen! Faktiskt bokat körningar och kurser redan. Känns fett! Efter köpte vi med oss paussallad hem med milla så har vi umgåtts hela dagen med film och mys vi 3. Hon åkte nyss hem nu efter BB och imorgon är det sovmorgon. Underbart! :)

sunday

På Puls i fredags, matilda och jag.

Gårdagen blev det in till stan för en utgång med milla, efter lite omständigheter så var jag inne i 30 min på krogen, haha! Dagen i all ära har jag ägnat min tid till pizza och soffhäng hela dagen. Hade glömt hur slappa söndagar är, brukar ju jämt jobba.. men Hade faktiskt en jobbfri helg :) Så sett massa bra filmer osv, mys. Matilda och jag ska snart placera oss i soffan igen och se BB med chirre, dipp och cola. Det äger ju! PEACE OUT

helg

Igår blev det spontan utgång med milla, tilda och fredrika. Vi dansade loss på puls, en sväng till T3 och sen till puls igen. Träffa lite sköna killvänner, annars så var det inte mycket folk ute alls. men så är det på fredagar, kul hade vi ialladall:) Slutade med max och vi kom hem till milla runt 5 på morgonen då vi slockna direkt haha. Ikväll blir det nog en fest sen en utgång. Vi får se! Nått ut av det iallafall! Skål :)

Broken strings


Gjorde mig mat förut som ni ser här, fick dock inte i mig hela lasset haha! Satt på altanen med min stora syster och myste tills solen gick i moln. Lyssnar på fin musik och snart blir det Revenge, imorgon är det helg efter ett np i engelska b♥

Grillkväll igår

Bilder från igår

Igår hade jag en underbar dag, slutade skolan tidigt så ringde bästis millan så käkade vi lunch tillsammans och så var vi ute i solen till 6 på kvällen med sanna, spelade kubb, sola och lyssnade på musik i högtalarna. Mot kvällen blev det spontan grillning med fina vänner här hemma! Blev rätt sent men det var så mysigt så, grilla, åt, spelade musik och spelade kubb! Braaaa dag. Idag gick jag i skolan ca 12-15, så det var skönt med sovmorgon. :)

Valborg

Bilder från Valborgfirandet i måndags på förfesten!

Sov hos maja med tilda och lina sön-mån, myyys tjejor. sen blev det stan med lina och tilda på mån, med solning mm. stress sen hem hit och fixa oss för att sedan åka på förfest hos Disa. Riktigt kul sen vidare hem till Macke på fest ute i vånga med ca 60-70 pers. GALET. Blev way to much alkohååål. Men tror jag hade kul haha! Kom hem på morgonen och åkte och jobbade 16-21 igår. Jääävlar vad inte bra jag mådde .. men jag överlevde jöö! :)

RSS 2.0