Nu åker vi till peace and love!

Bella, Matilad och Lina. bild från veckan.

Nu skjusar crille oss fyra till festivalbussen och då bär det iväg mot Borlänge till peace and love! :) har skit bråttom, men ska försöka blogga bra där! HOPPAS PÅEN GRYM VECKA DÄR och hoppas ni kommer ha det bra, ses vi där eller? ;)

Världens finaste flicka. / C R I L L E

img_0925 (MMS)

Världens finaste flicka. / C R I L L E


Nu är jag påväg hem från Öland med överlev...

resize_p260611_1 (MMS)

Nu är jag påväg hem från Öland med överlevnads loka och twix :) åker med mamma och hennes vänner! Vi ska nu stanna till hos mormor i Oskarshamn och hälsa på! Beräknar vara hemma rätt sent ändå.. Gud jag är så trött. Och imorgon ska jag till p&l haha. Kram från Sara.


Sunday's sunshine




Benjamin & Jag

Godmorgon/ God Lunch! Bakis efter igår? Inte jag!  Igår blev en riktigt lugn kväll för min & Benjamins del med 4 små kattungar i sängen & 2-3 filmer. Idag känner jag mig utvilad så jag kan få mycket gjort. Väckte Benjamin med frukost på sängen & hollywood- fruar! 

Vädret är ganska fint idag så fram med tidningar, massvis med vatten & solbrillor & gå & sola :)

Evelina

25 JUNI - PÅ ÖLAND.


Jag igår på midsommar. Klänning - Cubus, Skor - Jeffrey Campbell, Halsband - Glitter.

Vi har det jätte bra här på Öland. har massvis med bilder men orkar inte det nu. idag är vi alla bakis haha. Imorgon åker vi hemmåt och ikväll drar vi åter igen till köpingsvik till festcampingen och släpper loss. Hoppas ni haft en bra midsommar! : )

(P.S i förra inlägget var det en bild på mig och lulle som skulle kommit upp .. )


Glad midsommar från Öland :) jag och lulle...

Glad midsommar från Öland :) jag och lulle för tillfället! vi hörs! Kram Sara


De tre vännerna & Jerry











Dessa fyra sötnosar ligger i sängen med mig och snosar. Snart ska jag & Benjamin åka & hämta upp Caroline vid tågstationen och åka vidare till Linghem & fira midsommar med grillmat och drinkar.
Ha en fin midsommarkväll, det är ganska varmt ute nu trotsallt.

/Evelina

twist and shout

hola amigas jag har idag avnjutigt en fantastisk frukost på sängen med nybakat bröd, té och flingor. Idag är det midsommar! För ett år sen var jag på öland denna dag och drack som ett äzz på stranden med hur mycket folk som helst och hade så jäkla kul. Som ni vet är jag nu arbetslös och har inte så mycket pengar att slänga omkring då jag ska flytta till Norge så fort som möjligt. Tänkte ta & laga en midsommar- lunch gjort på sill & potatis, simpelt och förbaskat gott.  Hoppas ni får en super fin midsommarafton, hittade kameraladdaren igen också så blir pictures later, thumbs up.



Valentina & jag dagen då jag tog studenten! (har ingen mössa p g a att mina classmates skrev texter i den)



/Evelina

MOT ÖLAND NU!

Detta blir nog min midsommaroutfit!

Nu är vi ett härligt gäng som åker till Öland tor-sön för att fira midsommar, kommer bli bäst! vi hörs snart :)

BILDBOMBIS

  
Bilder från ikväll när vi grilla osv hos oss!

Vi gick nyss in från altanen. De andra ska se film nu och jag ska gå in till jesper (som ska upp och jobba imorn) och sova.
Taggar iför imorn nuuu då! Har även haft en mysig och trevlig kväll med härliga vänner. Godnatt.
MATILDA

grillkväll!

3 bilder från idag!

Blev inte riktigt som vi tänkt oss igårkväll, sluta med att jag och milla sov hos jessica! och idag åkte vi tre in till stan tidigt så solade vi först, sedan gick på stan och avslutade med en chicken-kebab hehe :) Nu åkte jessica precis hem och här blir det grillkväll på våran altan med saknade vänner ikväll! ha de fint!

NEW IN.


Klänning - Cubus, Brillor - H&M, Läppstift - Klippet

Inhandlade mig klänningen igår, älskar färgen! och brillorna och läppstiftet idag! :)

110621.

Bilder från eftermiddagen/kvällen. Var ju istan med de här tösarna som sagt ute i ingelsta och nu sticker vi hem till mattes lägenhet med lite kompisar för o chilla! sen sover jag, bella och matilda hos jessica inatt! PUSS

The hole world's scared so i swallow the fear


Ph: Me by me in Stockholm.

Hemma från stan nu där jag varit med Jessica, Sara, Bella och Lina! Kollade runt lite tills imorn då de ska shoppas. Tog Mcdriven påvägen hem oxå, uppblåst som en padda. Har Bellie, Milla och jessica här och vi tar bussen till kära Skärblacka snart. Ska träffa lite vänner sen blir det slagg hos katten (Jessica).
MATILDA

ett år sen!

Bilder från förra året när jag fira in sommarlovet hemma hos lucas med mina 3 bästa tjejer :')

Nu är Bella och Lina här hemma så ska vi in till stan snart med Jessica och Matilda med och kolla lite till p&l igen :) Vi får se vad vi gör ikväll, men vi hörs. pussen.

21 JUNI.

Två bilder från igårkväll. liten chipspåse va? haha.

Igår var jag på stan med bella, lina och tilda sötisarna som sagt. vi satte oss på espresso house och fika och senare ut till ö&b och handla tält, våtservetter, engångsgrillar, tvål, tandkräm och hur mycket mer som helst inför p&l :) efter det åkte vi hem till lina så åt vi mat, planera, såg film, lyssna musik, svulla och myste. vi blev kvar över natten och åt en redig frukost idag (haha), nu är jag precis hemkommer! Blir en dusch och sen hörs vi igen! puss

The pieces don't fit anymore

Nu är jag tillbaka med ett litet blogginlägg. Har blivit lite knepigt att blogga då jag tappat bort min tredje kamerasladd..  Jag har tagit studenten så jag har mååååånga bilder som jag kan lägga upp nu iallafall!
Hur mår ni då? Vädret suger snopp vart är seeuuooleen?


Pappi & jag efter mitt utspring



Kenny jag och sharon. Middag på Dehli!

Evelina

en tredje hand.


Fick den här handen och ett jätte gulligt kort av min mamma som sommarlovspresent. Då tänker ni, jaha en hand var ju roligt? men ja faktist, man ska hänga smycken på den och det är precis vad jag behövde! Super glad :) Den finns att köpa på miq.

Tidigt imorse var jag och matilda på personalmöte på burger king. crille hämta oss så käka vi där sen somnade vi när vi kom hem. är nu vid liv och åker in till stan snarast, möter upp bella och lina då för tält osv shopping!

i'm just a teenage dirtbag baby



Två bilden från i Torsdags- Fest i Smedby. From bellis blogg.

Hade altan häng med millis inatt sen sov hon här hos mig.
Är hemma från mötet nu annars. Jag, Sara och Crille käkade även där efter mötet.
Ska ta mig en dusch nu sen bär det av mot city med Sara, Lina och Bellie. Vi ska planera p&l lite.
MATILDA

110619.

Två bilder från i torsdags på festen i smedby, tagna från bellapluttens blogg :) sista bilden körde vi tripp, trapp, trull haha.

Nu är jag hemma i lugn och ro med Crille, Milla och Matilda bredvid mig i soffan. Sen i torsdags har det varit 3 festkvällar då jag igår inte drack mer än ett vin glas hos Fredrika haha. Kvällen hos Fredrik i vånga blev galet i fredags, för min del iallafall. vafan hände igår sa vi när vi vakna HAHA. igår var det jätte trevligt med mat och efterrätt med massa söta tjejer som Matilda skrivit där nere hemma hos fredrika. Åkte hem skapligt. Nu blir det en film och svull med de bästa :) myycketttt texxxt.

Bildbomb!

En fet bildbomb från när vi massa tjejor var hos Fredrika igår och firade hennes 18 år.

Ni ser att en present hon fick var mycket populär hos vissa va? Haha vilken jäkla snopp!
Vi käkade gott och hade det trevligt osv. Sara och jag var dock sjuuukt bakis sen gårdagen så drog oss redan runt 11tiden... Hade kul så länge det vara iallafall!
Nu är det den berömda söndagen igen, berömd för sitt dåliga väder och berömd som den längsta dagen på veckan.. En sak gillas, INGEN SKOLA TOMORROW! Vi ska dock på morgon mötet på jobbet imorgon haha.. FY! Tack för igår allihopa särskilt Fredrika :)
MATILDA

söndag.

snygging milla och jag i Stockholm förra helgen :)

Förlåt för dålig uppdatering. har inte haft tid. vi hörs sen med massa bilder, för nu ska jag till pappa på en fika i det här härliga regniga vädret! Hoppas de är bra med er gott folk!

I used to save them troubles for another day.

En till bild på Crille och mig från igår!

Nu har jag gjort dagens sysslor - skolavslutning, varit hos pappa och fikat med farmor, sanna osv, sen stan för presentköp med mamma! Nu har vi smällt i oss pizza här hemma och snart åker jag, bella, jessica och tilda hem till fredrik där det ska bastas och drickas med vänner! :) Ha en skön fredag godingar!

110617

Crille och jag på hans utspring igår.

Igår såg jag min storasyster och min kille springa ut. blev firande här hemma sedan och spontant drog jag på fest i smedby igårkväll med massa tjejvänner :) Nu ska jag hem till pappsen där farmor mm är. sen stan med mamma! vi hörs med bilder sen. Jag och bella var på skolavslutningen imorse btw, och nu har vi SOMMARLOV!!

SOMMARLOV!!




Phs: Jag och mina vänner ikväll/natt.

Nu är jag hemkommen med Sara, Ida och Bellie hos mig och Sara från en fest i Smedby.
Vi var där med massa mer söta tjejor.
Har haft en super lång dag med avslutning, studentfirande och party så är ganska sleten.
Vi ska sätta på filmen "Förortsungar" nu sen kör vi sleepover här.
Har verkligen haft ett bra infirande av sommarlovet.
ÄR SÅ JÄVLA NÖJD ATT INTE BEHÖVA STRESSA EN ENDA MORGON TILL TILL SKOLAN! GADH NI ANAR INTE!!
MATILDA

det är okej att spåra ur.

Jag och eve på Öland förra midsommar :)

Sitter hemma hos Crille och vi har precis ätit en hejdundrande god middag med hans päron. Nu blir det film och sedan sova. Han springer ut imorgon och även min storasyster. också många vänner bl.a eve gör det! så kul för dem! :) vi hörs. bye

fucka up är mitt andra namn


Ph: Min fina vän Milla by me.

Hemma från jobbet och har en trött mök här brevid mig i soffan(Milla). Vi ska glo på en film nu i sängen sen sova antagligen eftersom tjejen är så körd moahah. Imorgon ringer klockan kvart i 6. Då kommer min stora syster hit så ska vi styla henna till hennes utspring. Därefter drar vi vidare till stan runt nio på våran egna skolavslutning.
Vii hörs nog innan de. Godnight!
MATILDA

Sitter i bilen påväg hem från jobbet med c...

resize_p150611_2 (MMS)

Sitter i bilen påväg hem från jobbet med crille och Matilda. Crille hämta oss. Är rätt seg. Blir nog hem till Crille sen och äta grillat osv. Vi hörs! Kram från Sara .


sweeping across.

Två bilder från i fredags då mitt rosie vin verkade bra ha ha! Jag i den vita stora ponchon. från kattens blogg!

Sitter uppe och nattsurrar. sängen blir snart min vän och imorgon blir det åter en sovmorgon, är ledig fram till fredag. jag klagar inte.


GRATTIS KAJSA!

Bilder från ikväll!

Börjar med att mitt mobil-blogg-inlägg blev lite knöligt där nere. men igår blev det en tripp till sörping med ett par tjejer. sen följde jessica och becca med hem hit så blev de film osv så sov de över här. åkte in till stan tidigt med millisen idag, blev en solning, käk och lite presentköp och blomma. därefter till mjölby för jobb. åkte sen till sötis kajsa som fyllde år idag, han inte vara där så länge men hade det trevligt med trevligt folk iallfall den stunden jag var där :) och grattis till tjejen igen!!

I frihet är jag fången


Ph:Min saknade vän Isabelle och Jag, ca 2 veckor sedan!

Vi hade ledigt från skolan idag oxå så hade två söta vänner här inatt vars namn Jessica och Becca.
Vaknade runt 12 tiden idag, åkte senare till Mjölby för åter en jobbdag på BurgerKing!
Är nu hemma med min älskling här. Käkar chips,dricker cola och ska se en film nu, Mys!
Imorgon ringer klockan(Becca haha) halv9,vi ska då avklara sista skoldagen, bara fika och chilla!
Fred ut
MATILDA

Nu har jag Matilda precis jobbat klart för...

Nu har jag Matilda precis jobbat klart för dagen och sitter i bilen med mamma och tilda påväg mot Norrköping nu. Gav mamma en fin röd ros förut för att hon har så mycket på jobbet hihi :) jag åker direkt hem till Kajsa i stan nu med Jessica , sötisen fyller år idag. :) HÖRS SEN!


Find out what we're made of











Tisdag den 24/5
Bilder från när vi var i Spanien. Den här dagen fyllde Jespers låtsaspappa 50 år.
Bilderna säger hur vi firade honom.
MATILDA

INSPIRATION FÖR KILLAR.


Andreas Wijk.
T-shirt . Acne
Halsband . 5 preview
Shorts . Levi's
Skor . Dr.Martens

Så jäkla schysst stil!

inte ett moln så långt ögat kan nå.

Jag på grönan igår i min nya tunika/klänning från h&m :)

Kolla vilket underbart väder vi hade igår på grönan. ni ska få en massa bilder men just nu jobbar jag lite på brännan som jag gjort ett tag och bara njuter i en solstol med cocacola och cigg. Min stora syster och massor av hennes kompisar är här och krökar på bra här på sin studentvecka, haha skööna. så dunkmusik i högtalarna vill jag lova. försov mig så hann inte på brännbollen med skolan idag (haha) var helt död. Vi hörs soon!

I samma låga skor och leendet du log




Ph: Jag igår i Stockholm/Grönan.

Hade en grym helg i stockholm. Kändes rent förjävligt att åka hem så fort igen..  Nått bra är att vi var lediga från skolan idag och även imorn! Får se vad vi hittar på idag, just nu fortfarande död. eller vill dö. mår inge bra alls. Tycker ni om mina shorts föresten? Klippt dom själv utav ett par jeans från monki-förra årets.
MATILDA

Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Jag igårkväll. Slick-knut kan man lugnt säga. Halsband - Spanien, Linne - Monki, Shorts - H&M, sen hade jag svarta kilklackar och en svart kavaj till! Ni missar inte utsikten Elin har över hela staden från sin balkong på Lidingö va? TO DIE FOR.

Igår när vi kom fram till Stockholm fixade vi oss lite fort och tog tåget från Lidingö (där Elin bor) över till stan. Vi tralla omkring på stureplan och uppåt så köpte vi Sushi och satte oss på en trappa mitt på stan och åt haha (klockan var 23 så fanns inte uteservering för mat där längre). Men vi roa oss och det var mysigt! :) Sedan på natten drog vi hem till Elin och så sov vi alla där. Kommer massa bilder snart! Kram kram.

Stockholm nästa!

Becca, jag och Jessica igårkväll! :)
Nu åker jag och Matilda hem till Milla där vi sedan åker vidare upp till Stockholm. Vi åker med Malin och Elin upp. så sover vi över där inatt och imorgon väntast det gröna lund all day! :D Får se vad som hinns idag stan har ju typ stängt när vi är framme må tro! Ha de bra gott folk för de ska vi ha! så jääääävla najs.

en miljon nollor.

3 bilder från igår.
Igår var jag med Jessica från morgonen till eftermiddagen. Vi fika och såg den brutalaste filmen (haha) jag  ever sett här hemma, söte hon! Åkte på en roadtrip med Milla och Bella.h ut till ingelstad lite senare där vi käka god mat och blev ett litet inköp. Sköna brudarna! Senare på kvällen åkte vi lite tjejor hem till Hanna och Kim där de höll födelsedagsparty för kära Jessica! Hade de jätte kul och Jessica och jag kom hem till henne runt 6 på morgonen HAHA. nu är jag skapligt död men hemma, packa lite neu! :)

Sprakle crystals around my fingers



Det här är tre utav de ringar jag köpte i Spanien för två veckor sedan.
Somsagt älskar deras marknader!!
MATILDA


GRATTIS JESSICA!!!!!!!!!!

IDAG FYLLER MIN BÄSTIS JESSICA 17 BAST! HURRA HURRA OCH GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA DU!
tack för att du är du och vill också säga att jag älskar dig min otroliga fina vän. har tusen bilder på oss men det vet du och jag att det skulle inte få plats. men bilderna och med våra 10000000 minnen vi har i huvuderna från våra år tror jag vi överlever! BÄST ÄR DU OCH GRATTIS IGEN <3 / S A R A

Du får passa dig som satan



En outfit från i lördags när jag drog på fest med lite tjejer i Lindö!
Fick en fråga vart min den här bustiern/toppen är ifrån, jag köpte den i Paris förra sommarn på Zara.

Jag ligger här i soffan och stor DIGGAR Veronicas nya album. Klockrent! Ikväll har jag även jobbat somsagt och slingat min storasyrras hår (inatt) igen! Höll på förra natten med haha..
Ställer klockan på halv9 för att då ta en dusch, dra mig mot skolan och få reda på lite betyg!
Next-Fridaaaay, så jävla skönt! Och även våran älskade vän JESSICA HILTUNEN FYLLER NU ÅR!
GRATTTTIS BÄSTAA DU♥ Btw, Header förjäklig! Men nu ska jag sova. Sleep Tight!
MATILDA

hats everywhere.

Bilder från idag.

Crille  i sin fina studentmössa som ni ser på överstabilderna samt mig där bredvid. Avslutar en bild på min fina stora syster som även också tar studenten iår. :) Jag skulle inte ha något emot att ha en sådan mössa på mitt huvud i en vecka heller.  Men kul för dem och alla andra studenter! Jag slår på en film nu istället och tidig uppgång till skolan för städning imorgon!  KUL

det är kö från gatan upp till hallen.

Dagens. Stickad tröja och långklänning - Monki, Brillor - Åhlens, Halsband - Ur & penn, Plånbok - Spanien, Väska - Lindex.

Var på stan med Matilda förut idag som sagt och kom hem från Mjölby för ett tag sedan. Har jobbat idag igen och stått i kassan. Börjar komma in i det där hur man gör nu på skärmen haha. ikväll blir det lugnt och softa bara! göttans mos!

Nu har vi varit på stan jag och Matilda oc...

resize_p090611_1 (MMS)

Nu har vi varit på stan jag och Matilda och sitter på tåget mot Mjölby nu för åter en jobbdag ! :) kram på er från oss.


i guess you can hang with me?


Ph: Me right now.

Har skit bråttom in till skolan nu, åker med pojkvännen min dit. Därefter blir det jobb på BurgerKing med Sara igen.
CIAAO MATILDA

jag har lurat mig själv för många gånger nu.

Jesper och jag i nuläget. haha
Jobbet gick bra idag med, stod i kassan idag också och det var kul! :) nu är jag hemma och sitter och tar de lugnt. ledig imorgon! wööhö. blir film med matilda cch jesper sen!

PhotoScape - spegla bilden

Eftersom det kommer frågor om hur man gör så blir det svar på det nu! Photoscape heter programmet. Sök på google efter det så hittar du och det är gratis att ladda ned. Jag har lagt upp varje bild steg efter steg och hoppas att det är lätt att förstå. Det är väldigt enkelt att göra! Detta är hur man speglar bilden mot den andra! Kram kram.

8 JUNI.

Jag hos Jessica i söndags, chilllll.

Nu är jag vaken och har ätit frukost. Drar mig snart in till skolan för att göra livräddning i idrott som jag missat. Därefter hämtar mamma mig så skjusar hon Matilda och mig till Mjölby till Burger King för åter en jobbdag! :)

galet najs.

Dagen i all ära.

har haft en sjukt skön dag hos våran mentor som ni ser! bästa. i eftermiddags åkte Matilda och jag till mjölby för jobb på Burger King som sagt, gick skit bra och var jätte kul! jag fick stå i kassan :) Slutade vid 8 ikväll då mamma hämta oss så köpte vi med pizza hem. GÖTTTTTTT. Crille är här, han kom förut. bra dag nu blire slaggert snart.

5 different


Phs: 5 olika outfits på mig från Spanien!

Tog ut lite outfits från när jag nyligen var i Spanien! Mer detaljerade bilder kommer!
MATILDA

7 JUNI.

bild från förra sommaren. saknar gänget, saknar oss. men de här lovet ska bli bra med!
Nu är vi påväg in till stan, ska hem till våran mentor på en grilldag med klassen som sagt. hoppas på bra väder idag! vet inte när jag slutar men blir provjobb i mjölby i eftermiddag på Burger King med Matilda.

crushed into the heart.

-
Sitter här nyduschad och ska krypa ner i sängen snart. Imorgonbitti far vi in till stan tidigt, ca 09:00 för en grilldag hemma hos våran mentor med klassen! Ska bli kul att träffa mina saknade tjejor :) Godnatt.

I want everything to be as usual
but you cut me into peices.


hela livet blev en helg.

En massa bilder från i Lördags då vi var i Lindö.

Blev en slapp och skön kväll hos Jessica igår, ville att Martin skulle vinna bb men simon är skön han med! Idag var vi uppe skapligt och har legat vid hennes pool hela dagen och solat, badat, softat, stekt, ätit mat och hallon glass, druckit kaffe! Ja som sagt, softat sönder. brännt mig i fejjat - check!

myskväll på G!

Jag för cirkus två månader sedan!
Nu sticker jag, Bella och Matilda hem till Jessica. där väntas chillin, mys och big brother finalen! Ska bli skönt att bara tagga ner efter 3 onyktra kvällar med de bästa. Vi blir kvar över natten och imorgon ska vi upp och sola. vädret bestämmer dock. Ha en bra kväll gott folk! :)

Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet.

Jag idag i min nya bikini och nymålade naglar i härig corall-röd.

Igår blev det ös i lindö hemma hos martin med bella, julia, eve och tilda och alla killarna. vi blev kvar över natten, haha kul hade vi! ( kommer upp bilder snart ) vi fem tog frukost på stan med risifrutti, munk och cola idag. satt rätt bra. vartefter kom jag hem och har solat med Bella, sen drog hon och då kom Vp, matilda klippte han sen satt vi tre och chilla någon timma på altanen och sola!

den man förlorar, vinner en annan.


Jag igår.

Linne - Monki, Shorts - H&M, Kängor - Skopunkten.
Har sprättat bort ett svart kors på linnet så det blev en djup urringning, det funkar men kanske ser lite trash ut. Håret satte jag upp med lite hårnålar där bak och platta framtill. Under linnet har jag en freebra, om ni undrar.

för vi dansar och du har så mjuka läppar.

Bilder från igår!

Igår åkte vi till Linköping som sagt, var kul och vi dansade loss haha! kom hem till Crille vid halv 5 på morgonen. kan lova att jag var en trött tjej. Crille skjusa in mig tidigt till stan idag så mötte jag upp Julia så fixade vi lite på stan oså inför ikväll. Annars då så har jag legat ute i solen i flera timmar och stekt. Blir dricka vin med tjejerna ikväll sedan efter vet vi inte vart vi tar vägen! sånt som märks.

jag tror mitt hjärta blöder




Ph: Jag just nu i min grymt bra cam (haha)

Ligger ute och solar på terassen och dunkar musik, skulle egentligen gjort det hos jessica idag , men antar dom sover än ?;)
Ny bikini på mig, bättre bild på den senare!
MATILDA

I bet California wishing on these stars for me



Phs: Jag för tre veckor sedan!

Godmorning Sunshines!
Idag är jag uppe med tuppen, sov hos min Jesper inatt så när han tidigt imorse skulle iväg och jobba skjusa han mig hem innan! Igår var vi ett gäng hos Evelina och Benjamin i Linköping som böjd på lite fest där. Trevligt trevligt! Hann dock bara vara där i cirkus 1 ½ h pga att jesper skulle jobba idag! Nu imorse har jag gått en sväng med Teddy lillskiten och ska nu ta fram frukost som ska ätas på altanen. UNDERBART VÄDER MINA VÄNNER!
MATILDA


You tried to teach me right from wrong.

Jag igår.

Lil wayne tisha - Berlin, Svart skjorta - Mammas, Shorts - H&M, Halsband - Ur & Penn, Brillor - H&M, Skor - Skopunkten.

Om ni inte ser så kan jag berätta att jag har en ny hårfärg, något ljusbrunt med lite gröna inslag. Inte meningen att det ska se ut såhär. men det gröna verkar försvinna lite med tiden i solen! Snart blir det gott grillat här hemma på verandan med familjen sen åker jag, jessica, bella, matilda, crille, jesper och challe till Linköping, hem till Benjamin (eves kille) på lite party! :)

when all the birds are singing in the sky.

Bilder från igår på himpafältet!

Igår blev det, chilldricka, brännboll, kubb och trevligheter med mycket bra människor på himpafältet som sagt! :) Nu kom jag precis hem från Milla, vi prata och jag såg på när hon fixa sig (haha). blev åka cab hem hit. kul haha. sötaste millan.


SOL!

Det blev en härlig kväll på himpafältet med en massa bra människor igår (ni får bilder senare), avslutades på donken sen följde jessica, bella, clara och becca med hem till mig och matilda då det blev skräckfilm och övernattning. Idag var vi uppe tidigt så har vi solat hela dagen och även satt upp den här poolen här hemma! najs. nu är jag ny duschad och åker hem till millis en stund. hörs snart!

2 JUNI.

Gårdagens.

Svart kavaj - Monki, Linne - Monki, Shorts - H&M, Skor - Jeffrey Campbell, Väska - Lindex.

Nu har jag fixat mig lite och nu i eftermiddag/kväll vankas det fyllebrännboll med ett stort gäng som jag har fattar det hela! Kommer bli askul tror jag :D

Butlers och Bishop.

Bilder från igår!

Igår åt vi förrätt och varmrätt på Butlers uteservering, var jätte mysigt. Vi åkte sedan ner till Bishop senare för en dessert och en öl på deras härliga uteservering. Efter allt åkte vi hem till mig och slog på en film och så bara! Nu har vi ätit frukost och Matilda håller på att klippa Crilles hår. Ni får upp gårdagens outfit snart!

Gotta figure out how you stole my heart


Ph:Me in Spain last week.

Hello!

Idag var jag och mina tjejor på det årliga gymnasieslaget hela dagen tills eftermiddag. Vi 4 kommun gymnasierskolor tävlar varje år mot varandra i dodgeball (stavning?) och chearleading. Haha vi på Kungsgård.. Säger bara en sak-Man kan ju inte leva upp till Kungar varje dag..
Rolig dag iaf, ni får bilder från det imorogn! Senare idag har jag färgat min tvillings hår igen och trimmat min lilla ponny i ett sjukt varmt ridhus. Nu har jag min älskade pluttis här. han sover här inatt! Vi ska se en skräckis nu och bara mysa♥ LEDIGA TILL PÅ TISDAG NUUU!
Godnatt /MATILDA

på restaurang.

Jag och Matilda på stureplan i vintras!

Matilda har nu färgat håret på mig, det är nog bara gud som vet om hur mycket vi skrattar när vi färgar håret på varandra. det blir alltid fail HAHA. ja mitt hår ser ut som hej kom och hjäp mig. Trots det åker jag in till stan med Crille snart för att äta på restaurang. Vi har nämligen 1 och halvt år idag tillsammans..


1 JUNI.

Köpte detta i måndags på stan.

Bikinin är från Stadium, 149 kr/per del. Shortsen är från H&M - 249 kr (såg att någon undrade var de var ifrån). Har tänkt att sätta nitar på ena bakfickan på shortsen, vad tror ni om det?

Ledig idag igen, jag klagar inte. tänk att det redan är juni, whaat. Har sovit ut för länge idag men vem bryr sig, skönt var det iallafall. Väntar på att Matilda ska komma hem med en hårfärg. mitt är helt missfärgat!!! jag dör. hej

RSS 2.0