GRATTIS BELLABUS!

IDAG FYLLER MIN BÄSTIS BELLA ÅÅÅR! STORT TJOCKT GRATTIS TILL DIG BABE!
I LOVE YOU ♥
Blir att fira bella ikväll med festligheter! jobbar tidigt imorgon så ska nog hålla måttet HEHE!

A sky full of light up

 
Ph: Me by me.

Igår flyttade jag hem till mig igen efter att ha varit hos Jessica sen i Måndags hehe :) Min älskling kom hit och vi hade en jätte mysig eftermiddag/kväll/natt med varandra. Började istan, en regnig åktur, en 20minuters solning var i Svärtinge, en dusch och klippning i Kimstad och även film och gottigheter här i Kimstad. Sällan jag visar er min kärlek till Jesper vilket är en enorm kärlek så därför vill jag bara skriva att jag älskar honom så himla mycket. hihi
Nu ska jag fixa mig lite, ikväll vankas festligheter som ni får veta mer om sen :)
MATILDA

ni vill ha våra rester.

Bild från idag på millas jobb
Sov hos milla som sagt inatt, sötaste hon hade varit och köpt frulle som vi redan åt vid 10 imorse. hon skulle till jobbet och jag hängde på. hängde där i 2 h med henne och satt och prata, drack te och körde massage på varandra. så mysigt mhihi. bästa hon.

Söderköping.

Bilder från igår
Igår åkte vi till Söderköping och strosa runt sen satte vi oss på en Kinarestaurang och åt vid ett torg där det spelades härlig musik. Det är så himla mysigt där. Blev att kika runt lite till efteråt, sen stanna vi där de hade tänt en massa ljus, måste varit för Norge tror vi. så fint. Följde med hem till millisen så sov där inatt. bra rulle med lite gott sen somna vi.. sent. Bra kväll!

roadtrip

Jag igår

Nu har jag städat lite på rummet och lagat mig mat, det blev ris, wook och veggibitar med soya och thaisås! helt ok. Nu sticker jag till norsha och möter milla och bella. vi ska dra en roadtrip med bellas bil sa dem. låter lovande. men naajs och spontant.

sommarkväll/natt.

En hel drös med bilder från igår/inatt hemma hos jessica! Blev dricka rose vin, kortspel, scharader, bada och basta med härliga vänner! En härlig sommarkväll/natt. Somna runt 3-4 inatt och idag chillade jag med jessica och matilda en stund på altanen innan jag åkte hem. Nu ska jag städa rummet!

dagens outfit

Linne - Crilles, Shorts - Matildas (egenklippta), Tygpåse - Peace & Love
Detta hade jag på mig istan idag! Nu sticker jag hem till Jessica för en bra kväll med vänner! PUSS

chicken kebab.

Bilder på mig och crille idag!

Har haft en super mysig dag i staden med crillekillen idag. Har kollat på kläder och så tog vi käk på bästa chicken kebab. var ett tag sen kände vi båda två. hehh. Vi tog en lång promenad med Teddy för ett tag sen och nu ska jag snart bege mig bort till Jessica :)

110727

Jag för ca två veckor sedan!

Hade en skömn kväll/natt hos jessica med bästa. igår åkte jag in och sola sen hämta crille mig så åkte vi hit till honom. käka grillat med hans föräldrar sen hade han fixat med vin, ljus, chips och dipp på altanen. bästa han. det var så mysigt :) nu har vi ätit frulle på altanen och ska in till stan och kika nu!

110725


Vi fyra hos jessica för två veckor sedan ungefär!


Nu är jag hemkommen från jobbet. jobbat 8 h idag. sticker hem till jessica nu för mys och sleepover där. var ett tag sen kan man ju säga. saknat oss fyra! så ikväll blir det vi fyra! är ledig imorgon :)


I en gul Corvett


PH: Me in a damn hot car.

Den här fräcka bilen åkte min storasyster i när hon tog studenten för lite mer än en månad sen. Glömt visa er bilder från den här dagen men här har ni två hehe! Och JÄKLAR vilket drag det var i bilen!!! Efter en lång jobbdag idag med och en spontan biokväll ska jag nu gå in till mina bröder (sara&milla) och göra det min vardag säger. Alltså glo på en töntig film med dom två tills vi slocknar. Jag tacka nej till jobb imorn, är allt för sliten. Fårse vad morgondagen bjuder på. GODNATT!
MATILDA

uppis.

Milla och Teddy för exakt en vecka sedan. mina homies!

Ligger i sängen med Milla bredvid mig. som alla andra nätter ungefär. för vana, kan hända att vi nästan sover över varje natt. Vi har varit på bio ikväll jag milla och matilda. Bad teacher(?). helt spontant efter jobbet. soooft. jobbade 12:00-20:00 idag. nu blir det tagga jobb imorgon med. helll yeah. 12:00-20:00 igen! det är det som händer i mitt liv ungefär. känns inte som sommarlov. missar ju inte soliga dagar iallafall.

written in the stars million miles away


Ph: Me. Oldie

Helt slut som människa.. :( Jobbat 29 tim sen i ons och ska jobba imorn med! Brännmärken efter fritöser och verk i hela kroppen.
Ikväll vill jag ha en rolig kväll!! Jag hoppas ni har en bra helg, semester eller sommarlov och jag lägger en tanke till de drabbade i tragedin i Norge. Så himla brutalt hemskt!
MATILDA

110723

3 bilder från när jag var i Berlin Maj 2011

Jobbade 12:00-16:00 idag, var hur stressigt som helst ( som det alltid är ) men det är helt okej kul i kassan! :) Trodde klockan var mindre än nu när jag ser vad den är .. men ska försöka ta tag i kvällen. sen blir det åter jobb imorgon med!
Ger Norge en massa kärlek och tankar på det som har hänt också, så hemskt ♥

Resa bokad!


KRETA RETHYMNON (GREKLAND) 7/8-14/8
Kommer bli en underbar vecka tror jag på den grekiska ön Kreta, längtar verkligen!! Ska bli himla kul att besöka ett nytt land för mig, aldrig varit i Grekland faktist!

Bilderna är från Google på Kreta.
MATILDA

Veronica Maggio!

En massa bilder från igår. Först käk på gu'va gott i stan med lite tjejer sen träffa ännu mera tjejvänner. ja ni ser bilderna! Och vidare till flygeln för att se maggio! hon är för bäst, hennes låtar är grymma. ja ni förstår. en grym kväll alltså! Milla följde med hem sen och det blev godis och cola och slockna i min säng. Idag har jag jobbat 9 h och ska bara ha fredagsmys med Crille här hemma nu ikväll! Jobb imorgon med!

jobb time!

Veronica maggio igår!
Hade en magisk kväll igår. berättar sen. nu blir det jobb 12:00-21:00!

vouge italia



 Mary Kate Olsen och Michaela Kocinaova får stå för nattens bilder.  Adore this pictures.

Jag har jobbat tio timmar idag, med bil färd var jag iväg i 12 timmar. Helt slut. även ARG eftersom jag då missa Veronica Maggio idag i Norrköping :( Men kollat runt lite på nätet har jag.
Särskilt på en plats vi boka resa till idag. Kommer bli awesome!
Sara och Milla kom hem för litet bra tag sen med. Ska se film med dom nu.
Jobba imorn, bara på't igen!
MATILDA

Get back.

Nu ska jag ut och gå med Teddy (hunden) som är lite sjuk, lillebror. Men seriöst vad är det här för sommarväder? sug.

No Strings Attached


Igår jobbade jag 12:30-17:00, lite extra jobb på jobbet sådär. gött. Kom hem och lagade tacos med familjen så åt crille och jesper här med. Sen såg vi filmer bl.a den här! Verkligen sevärd, så klockren och fin film. bra som satan tycker jag! :) ( google bilder ) Idag är jag ledig och har ätit frukost och sånt så nu softar jag bara.

all day, all night. what the fuck?


Lite bilder som knäpptes under kvällen, natten och morgonen. Galet, roligt och drama!
Vi var somsagt hemma hos mig och Sara och kröka igår till idag. Lite mycket av både det ena och andra. Men hade jävligt kul ett tag och jävligt drama ett tag. Tack för kvällen iaf allihopa!
Bästa Milla har hjälpt oss städa hela eftermiddagen till lite mer än 8 ikväll.
Mami kom hem med en grekisk rulle var till oss och nu ska nog vi tre sätta på en film.
Åh jobba imorn...
MATILDA

110719.

Erica, Steffe, Matilda och Becca!

En bild från igår då Matilda och jag hade lite party här hemma! Mer bilder sen osv. Nu har vi varit ett gäng på pizzerian och käkat gott. Milla och Jesper är här och vi ska börja städa snart. Först en fika med Sanna och Timmy som också är här!

Said the hearts all over the world tonight

Lite mer bilder från i lördags, tagna från bellas blogg :)


Som sagt i lördags åkte vi på fest hemma hos timmie. blev ganska sent och vi tjejer sov hos clara och käka fyllekäk hehe. gick upp tidigt igår och var ju trött på jobbet till en början och spyfärdig som jag sa (haha). Milla sov kvar här inatt och vi hade det mysigt igår med massa gott och film. Nu: städa med musik i högtalarna. HEHH.

110717.

Bild 1: jag och arash. Bild 2: Johan, random och jag. tagna från kattens blogg!

Två bilder från igår hemma hos Timmie i Smedby. berättar mer om kvällen och med mer bilder senare. för idag har jag jobbat 12:00-18:00 så är helt slut som människa. var spyfädrig till en början med det gick över ha ha. Nu kom Milla hit iallafall. Och vi tre ska bara mysa och ta det lugnt nu! HÖRS!

you see that road isn`t meant for me.

Jag igår, haha ser ut som jag har underbett såg jag nu!

Kom hem från jobbet för ett tag sen. ska duscha men orkar inte det just nu . .hihi. Nu är det lördag iallafall och jag vet inte vad jag gör ikväll ännu. rätt skönt om ni frågar mig.

110716

Gårdagens!

Igår såg vi harry potter på bio som sagt. sjukligt bra enligt mig och slutet kunde inte bli bättre! Nu sticker jag och jobbar 12-16 idag igen med matilda! hörs latero.

what're words if u really don't mean'em when u say'em?


PHs: Me this evning.

Har kommit hem från bion-Harry Potter som jag såg med min Jesper, Sara och Crille!
SÅ HIMLA HIMLA BRA! Godnatt hjärtan.
MATILDA

Jag åkte utomlands, jag bytte efternamn..

..Och jag blev en av dom som aldrig kommit hem!

Ph: Sara and Me by Bellie.

Som Sara skrivit är vi nu hemma från jobbet. Bara att börja fixa sig då, för ikväll smäller vi Harry Potter!!
MATILDA

Du får leva med det resten av ditt liv.

Lite mer bilder från p&l.

Åhhh. jag längtar tillbaka som fan till p&l nu. fifan vad kul det var. lätt en av den bästa veckan in my life. Och fyyy så kul vi hade när Timbaktu sjöng den här låten. bäst. som sagt. bästa veckan, bästa artisterna. allt var bäst.
På tal om annat kom jag hem från jobbet för ett tag sen, jobbade 12-16 som matilda också gjorde idag! :) FREDAG!

Länge leve sommaren, den som kom och gick igen


Phs: Me two days ago. City!

Uppdatering: Cleanat mitt rum nu innan worket istället, alltså blir de iväg till ponnyn efter work.
Nu vart jag även glad för solen skiner tamejfan!! Have a good day!
MATILDA

morning friday!


Jag just nu nyvaken!

Godmorgon! Drar iväg till stallet nu och rider min ponny sen åker jag och jobbar. 12-16 Burger King!
MATILDA

110714

3 bilder från ikväll.

Igårkväll gjorde crille och jag god mat och såg bra film. har hängt med jessica och matilda framför tvn hela dagen och på kvällen åkte vi bort till pizzan för lite käk (hehe). Sofie kom förbi med sin lilla bebis Ville som ni ser på bilderna (plus en rutten människa-jag). sötaste. Jessica följde med hem och milla kom med. milla är kvar och vi ska sova nu snart. jobb imorgon!

resa bokad.


Spanien 10

Förra året åkte jag med Crilles familj till Spanien i en vecka, sen stannade han och jag kvar och väntade på min familj så var vi där i en vecka till! det var galet kul och härligt. I år åker jag med hans familj igen, men den här gången till Grekland - Rhodos. 27 aug-3sep. :) Ska med min familj åka om ca 3 veckor utomlands med! yeeah.

sommarlovsdagar.

Denna sköna låten sitter i huvudet hela tiden haha. Bilder från dagar jag varit med milla under veckan och de sista är från idag på stan.

blommig bikini.


Fick en fråga vart min blommiga bikini är ifrån. - Stadium.


110713.

Todays.

Milla kom hit igårkväll så såg vi på film och svulla hehee. hon sov kvar och idag åkte vi tre in till staden skapligt tidigt och så handlade vi lite. jag fick med mig ett par brillor, hårnålar och en rouge. vi tog lunch på Paus salladsbar. trevligttt. :)

Anywhere you are, i am near.


Phs: Me by Sara.

Hey guys! Sara har väl uppdaterat vad vi har haft för oss dessa dagar. Ikväll chillkväll med bästa sara och milla.
I morgon ska äckliga utväxten bort, leeeeeeeer!
MATILDA

poolhäng.

3 bilder från idag.

Tog lång sovmorgon idag sen åkte crille, jesper, matilda och jag hem till jesper i svärtinge för poolhäng. hade med oss våran teddy (hunden) som vi sedan fick leta efter i området (haha). vi hade det braa chill där. jesper drog till jobbet vartefter så stanna vi tre kvar och prata med hans mamma på altanen i någon timma eller mer. najs day :)

110712

Två bilder från igårkväll.

Igår kom Sara.f och Carro hit på kvällen och efter ett tag kom även jesper och crille med. Carro drog sig hemmåt tidigt medans vi 5 satt kvar på altanen med bra musik, dricka, kortspel osv fram till natten. Var så kul att träffa sara igen, allt för länge sen ju!
Nu sticker vi hem till jesper för poolhäng.

But chains and whips excite me.


Vi fyra i lördags hemma hos Jessica. där vi hade det så mysigt och mingla vin med jordgubbar i innan vi senare drog in till staden för fest, bästa ni ♥

PINK.

Gårdagens outfit. rosa tröja - old, från gina tror jag, shorts - h&m (har satt dit nitarna själv och har dess värre tappat en..)

Kom hem från pizzan från ett tag sen. milla och jag käka och cissi, ebba och bella joinade oss och där satt vi ett par timmar och chilla! millisen följde med mig hem och nu blir det film för våran del och lite sånt soft! hörs latero.

facelook.

Jag igår. jag har inte blå utväxt. själva kameran och dagsljuset ville inte samarbeta helt enkelt!

Nu är jag hemkommen från jobbet, skapligt mör i benen. drar till pizzan med bästa millis när som för att lägga på mer fett på mitt flärre! HEJ.

back to work!

me right now.

Igår blev det inte som vi tänkt oss. hur som helst, följde crille med mig hem inatt. Nu har jag fixat mig fortare än någonsin för att åka till jobbet och jobba 12:00-16:00 med matilda! hörs sen med gårdagens bilder.

nice to nice to know ya lets do it again.

Festbilder från alles fest i lindö igår!

har solat lite mer än en timma idag i värmen och nu blir det grillat med familjen här hemma. drar hem till jessica för lite förkrök efter det. vi kanske ser Sahara Hotnights på munken om vi orkar sen annars drar vi in senare för ikväll blir det lite fest igen. livet leker

JAG ÄR EN VAMPYR JAG SUGER OCH SPYR


Bilder från när vi var och såg Krunegård igår och när vi var och förfesta hos Vp!
Var även och tog oss en cider på bishop innan Krunegård, skit mysigt! Resten av kvällen i Lindö får ni av Sara!

MATILDA

Länge leve längesen som jag minns det var det lätt


Ph: Me by Sara.
//shorts-oldmonki/linne-bikbok/cardigan-gina/kängor-dinsko/ringar-spain//
Gårdagens outfit!
MATILDA

hela världen är så underbar.

Gårdagens outfit.

Igår blev det en super kväll. först en cider på bishop sen vidare till munken in the park för att kolla på krunegård, därefter vidare till donken och sen upp till vp och chilldrickte med massa vänner. slutade med att vi tjejer åkte till lindö och festade in till natten sen till max på fyllekäk. bra kväll/natt :) kommer bilder!

everything is never as it seems.

lejon, crille, jag, bella, stoffe och jessica. festbild från i december 10 hemma hos challe.

Hallå där. I'm awake. har förkylning som vill ta över min kropp men jag kämpar emot genom att ligga i soffan och kolla MTV. jag ska till munken in the park sen med mina tjejer. bra fredag dudes!

workiii.

En hel drös med bilder från midsommar på öland iår.

Ölandresan var bäst, grym, underbar med världens bästa människor! det rockade verkligen!
På tal om annat då. igår blev det en kanoners bra kväll hos milla med matilda. vi paddla kanot på göta kanal, grilla och åt, altanhäng satt uppe till bra film. Dessvärre blev det en stressig morgon. hem från milla, byta om, till tåget, till linköping för att käka med mamma på uteservering (sjukt mysigt), sen fort iväg till mjölby för 7 timmars jobb på BK. är helt mör. döör. hej sängen och bra film.

365days.

Lina, Milla, Mira, Matilda, Thilda och jag. Bild från p&l

En utav kvällen på p&l festade vi med Mira och Thilda från bloggen http://kanal5.se/365days. De var as roliga och sköna brudar! Riktigt kul hade vi till bästa låtarna ( två stycken som spelades kanske 10 gånger var?) haha. Men det tyckte vi var väldigt roligt iallafall! :)

Hur man änlägger ihop det får man bara 1miljon idioter



Phs: Världens bästa Peace and Love by Bellie

Hade en underbar uppskattad kväll/natt igår tills idag med Milla och Sara. Vi paddla kanot i kanalen, grillade och åt gott.Samt mycket prat och mys länge in på natten på hennes altan. Där efter movietime The last song. Blev kvar under natten och drog oss hem tidigt imorse då Millu skulle jobba. Solat och Chillat här hemma. Senare varit och trimmat min tjocka ponny på banan. Johnny köpte hem pizza och väntar nu på att Bellie ska bli klar sen drar vi och tar oss ett kvällsdopp! lång textttt
CIAO MATILDA

mer peace and love bilder.

Mer bilder från p&l, det kommer mer!

Igår sov jessica kvar och crille kom även senare och sov här. sov lääänge idag. jessica, matilda och jag tog oss ut direkt och sola. där jag legat kvar nu på eftermiddagen. Om ett tag åker jag till norsha till millas jobb där hon ska bjuda på glass mhihi. sen går vi hem till henne för en chilloutkväll. blir kvar där över natten! :) bääst

Jag hoppas att olika olyckor händer

Ph: Me from Peace and Love!
Hey Sweeties! Uppdaterade har ni ju blivit av Sara de senaste 2 veckorna men ville bara slänga in ett hej och att jag älskar mitt liv just nu för tillfället g r y m t ! Ligger ute på terassen med jessica och sara nu annars förvrigt. Kanske drar smultronstället senare :)
MATILDA

be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde.

3 bilder från peace and love på mig och mina vänner :)

Nu har jag, bella, jessica och matilda dragit oss in från altanen! vi har lagat mat och chillat och ätit på altanen och haft det helt allmänt mysigt! sen fick vi syn på spindlarna och drog oss in väldigt fort haha. skräckkkk. nu blir det ut på hundpromenad sen slår vi på en film! PUSS.

jag hooka’ dig en plats att bo när det var svårt.

En bild på mig från Öland.

Har sovit ut med crille idag, rejält länge. vi har grisat i soffan framför tvn hela dagen. Nu sitter jag ute på altanen och fikar med crille, bella och matilda. senare blir det att träffa vår saknade jessica! länge sen vi fyra tjejor sågs. bäst!

slappar lagom

Crille och jag på Öland. söta va?

Nu har jag, crille, jesper och matilda käkat gott och handlat chips och dipp till en skräckfilm som vi ska se nu. colan har vi också dragit fram. nu slappar vi lagom skönt ni. detta uppskattas efter sjuka dagar från öland och p&l :) Sen kommer det mer bilder från både öland och p&l! tjarrååh sålänge. livet leker

PEACE AND LOVE.

Här har ni en massa bilder från de två första dagarna! :) Ni kommer få mer från de andra dagarna ofclarre! Förövrigt har jag sovit ända til 15 idag, kan lova att det var skönt att vakna i sin egna underbara säng istället för ett varmt tält! haha. nu ska jag dö lite med crille igen som precis kom från sitt jobb!

hemma!!

Släpper en bild från p&l när vi ser Veronica maggio. Jag sitter på tildas axlar (haha) ..

Nu är jag hemma med min kille. mamma har köpt hem pizza och jag är nyduschad. ÄNTLIGEN TYP haha .. fifan vilket grym vecka vi har haft i Borlänge på peace & love! ni ska få hundra bilder! promise :) nu ska vi krypa ner i sängen och se en film och helt enkelt bara chilla. I need that. vi hörs! sliten tjej hej.

RSS 2.0