paint me a perfect picture make shore u cross the line


Me in Crete!
//linne-monki/shorts-monki/skor-grekland/brills-grekland/väska,amrband-fått från syster min//
Fjärde kvällen. Ge mig den underbara vecka vi tillbringade i Grekland! För bra tider
MATILDA

Rhodos inlagg.


bild from kreta.

Tenkte saga hej bara. Har det jette bra her po Rhodos och vedret e kanoners! ha de fint so kommer de bilder ner jag e hemma! PUSS FRAN SARA!

FEATHERSHOE


Köpte dessa Fjädersandaler med mig hem från Kreta! Osköna men like a lot!
PÅ praktiken men tar en lunch med girlsen nu, värdigt.
Fred ut
MATILDA

Watching the world in your eyes


Jag Kreta.
//Klänning-Kreta/Neckless-Spanien/Skor-Spanien/Väska-Spanien/Armband från Jessica//

Jäktiga veckor. Innehållit shopping, massa lunchor istan, sleepovers med millo, kortspel och ikväll en spontan bio med millosan.Mysigt! Dör så trött jag är och praktik imorn, Salong Skvallertorget! Kom in på lite skvaller tack! Föresten har jag klippt av mig håret, weho.
MATILDA

visar du min väg från en parallell värld?


PICTURES AT MY PLACE FROM FRIDAYNIGHT! BY BELLAANDERSSON
Mycket trevlig kväll med ett glatt gäng goa vänner! Jag saknar min kära tvilling som är och glassar i Rhodos
/MATILDA

new in.

levis 501 - tshirt store 449 kr


monki - 300 kr


bikini - 80 kr monki


åhlens - 35 kr


Bikbok - 249 kr

Inhanlade mig det här på stan idag. Gick på stan med milla och tilda sen luncha vi med jacke och pelle på chili wook. ikväll blir det att hänga här med vänner sen hem till crille. Så drar han och jag till Rhodos imorgonbitti med hans päron i en vecka. GÖTTTTTT!


25 augusti

2 från när vi tjejer var på stan iförrgår tagna från katten.

Sov hos milla inatt med matilda efter att vi ätit på spicy hot igårkväll. idag blev det ett samtal i skolan i eftermiddags sen ha rjag hängt med bella här hemma, sett på film och myst och svullat lite hehe. nu åker vi två och jessica hem till bella och sover där inatt. blir nog ingen skola imorgon (eller lekdag) bara onödigt ju.

take me around the planet take me through space'n time



Me in Crete.
Det här lätta bar jag andra kvällen!
MATILDA

Spicy Hot!

3 bilder från igår. By Bellie.
Vi var ett litet gäng som drog hos till Jacke vid glan igår och hade det riktigt mys! Klippte även Petter som ni ser på bild 2 haha. Bastade, chillade, kasta macka och körde kubb (Som Sara nog skrivit)! Jag sov senare hos Millis efter en lång kväll..
Idag var både jag och Milla lediga. Oj vad vi har tagit det lugnt!!
Drog med oss Sara till stan ikväll och satte oss på Spicy Hot. Kom hem till Milla gjorde vi alla 3 runt 11. Nu blir det film och det blir sleepover.
nightnight
MATILDA

det finns inte fler av ett ögonblick.

Bild 1: tilda, jag och jacke på trädgårn i lör. Bild 2: Jessica och jag här hemma i lör.
Bilderna tagna från jessicas blogg. Slappar galet här hemma fortfarande, samma plats i samma kläder. Har en hårboll bredvid mig vars namn är teddy. hihi. Tror det blir kina-food istan med mina två stollar ikväller!? låter fint. har ett samtal med min mentor imorgon på dagen, i endast 15 min. bra school work!

brown love

En kärlek fick jag i Grekland och den förföljde mig hem. denna ryggsäck förstår ni. Det var kärlek vid första ögonkastet och min mamma orkade nog inte med mig mer (haha) så hon gick in och köpte den i slutet av veckan. Äkta läder och jag stromtrivs med den! Tack ännu en gång mami. you rock

This melody was meant for you.

Jag på Kreta.

Köpte de här shortsen + bältet i någon random affär på kreta för bara 10 euro. Igårkväll var vi hemma hos Jacke ett gäng vid hans badplats och basta mm och hade en sjukt härlig kväll. bella sov hos mig sen inatt och idag har klassen varit på studiebesök på Servera fram till halv 12. nu är jag hemma och chillar. äter kakor till lunch. hah

Summer days driftin' away.

kreta bild.

Har varit i skolan idag, en halvtimmas samling i matsalen var det enda vi hade. osöft. vi tjejor draggade ner på stan och kika sen satte oss på chicken och tog lunch. därefter köpte med oss läsk och satte oss i wasaparken i solen :) Bella följde med mig hem och drog nyss hemmåt. milla är också här med mig och matilda och blir lite chilläventyr till kvällen ser det ut som.

back to real life.

3 bilder från när vi var i mårn förra veckan milla, tilda, jag och teddy. :)

Milla kom hit förut, så har vi precis ätit lite kvällsmackor. nu ska vi sätta på en film med jesper och matilda. och som sagt imorgon återgår jag till det verkliga livet - skolan. men ska bli kul att träffa tjejorna!

I wonder how we can survive this romance.

2 från idag.

ÅKte hem till crille igår så såg vi film och svulla gottigheter. han skulle iväg idag så jag hoppa av i stan och mötte upp milla, johanna och matilda. vi tog en solning på stan sen köpte med oss sushi och åkte hem till millsan. vi satt där i några timmar på altanen och prata och chilla. Imorgon börjar jag skolan, åångest.

varför kan vi inte ha det som i filmer?


Jag och en bästa vän i mårn. bild från i måndags.

jag smällde totalt igår i norrköping. mått skit idag vilket jag förtjänade. varit hos pappsen idag med och min fina vän milla kom senare till mig. vi har pratat och pratat och nu tog vi en break från en as bra film. tjejen vill jag ska komma tebaax nu moahha.
MATILDA

110821

Jag idag. Nya skor som jag köpte i Grekland.

Gick ut och sola en timma med crille idag sen åkte matilda och jag hem till pappa där vi varit hela eftermiddagen till nu. ätit mat och fikat. mysigt. nu är milla här och snart kommer crille. blir hem till honom eller vara här.

Sista sommarkvällen.

Bilder från igår.

Igår började vi kvällen här hemma ett gäng med rosë vin. vi drog oss in till stan vartefter och hamnade på trädgår'n. träffade en massa vänner och kvällen var lyckad fram till slutet. Jag börjar skolan på tisdag men det blev ett helt ok avslut på lovet igår. By the way .. kameran funkar som ni ser! (y)

110820

me in kreta.

Igår blev det fredagsmys hemma hos jessica med bella och tilda. kom hem skapligt idag och mensvärk är inget att hänga i granen. milla är här nu, blir nog in på marknad i stan snart om jag orkar. men det ser ut som det blir så iallafall. kvällen ser ljus ut. där med att alkohol ska nog förtäras.

I fell in love but I did not know what love was.

Kreta bilder.

Åhh vad jag vill tillbaka nu när jag bläddrar bland alla hundratals bilder. Tänk att det bara var 5 dagar sedan jag låg och solade där. sorgligt men åker om en vecka igen (hihi). Igår blev det karusellåkning som sagt sen upp i en studentlägenhet med lite grabbs och tjejvänner. slutet sög. kom hem till slutet och somnade bredvid crille. Upp tidigt så har jag jobbat idag i 4 h bara. VÄDRET KAN TA SIG NÅGONSTANS!

bad manners.

Kreta bild. me

Igår var jag med bästa jessi och belli och tilda. vi åkte in till stan spontant hem till ola. sluta med random taxi och donken osv på natten hem så sov de här. Nu ska vi 4a in till stan och åka karuseller, har flera blad med gratiskaruseller :) det är ju augustifestivalen här i norrköping. men den suger ju förövrigt.

donken i vårt hjärta.

Lite bilder från i måndagskväll på donken i klinga.

åkte och handla med milla och tilda i blackert i måndags, slutade med donken med jerre och jacke och vi alla blev som barn igen. vi lekte som aldrig förr. hihi. Kommer snart pics från igår!

uppdatering.

3 bilder från kreta.

Kom hem från Kreta i söndagskväll. har haft en underbar vecka där. bästa. vart med milla de här dagarna hemma och lite killkompisar. haft det sjukt najs osv. ni får bilder snart. igår åkte vi kanot och vi ramla i, mobil och kamera paj. hehhh. ikväll får jag träffa saknade katten och mer hoppas jag! :)

Grekland next!

Mer bilder från igår som jag tog.

Som ni ser, vi hade verkligen kul igår. haha bästa. Har tillbringat mina sista timmar i sverige på en vecka med Crille nu. han åkte nyss hem plutten. vi åker om ca en timma till arlanda, (kolla klockan nu, jag är dödstrött haha). Flyget går tidigt och vi är framme i Grekland på förmiddagen! Så härligt. kommer sakna mina nära och kära. PUSS ha de fint!

I’ll be fighting for my love story.

4 från igår hos robbin.

Tog de här bilderna från kattens blogg. är hemkommen och har jobbat och vi har varit och lämnat teddy hos mammas kompis som han ska bo hos i en vecka. nu ska jag börja packa. :)

lördag

bella och jag hos jessica i onsdags
Funkar inte att lägga in bilder för tillfället från minneskortet i kameran. så får bli den här. igår var vi på fest hos robbin och det blev en himla bra kväll med vännerna! Lyckat :D milla följde med mig hem inatt så blev de tacoskäk. nu ska jag iväg och jobba 4 h. skönt. sen blir de mot arlanda inatt! Grekland!

110805

Jag i onsdags

Har haft få om tid till datorn den senaste veckan, har gjort saker och levt livet. legat i mårn och solat och badat mån-ons med massa vänner. i onsdags blev de chillfest hos jessica på kvällen med härliga vänner. Jobbet ringde så jag fick hoppa in på 8 ½ timmas pass igår. och sen blev de film med crille igårkväll. jobbat idag med och ska imorgon, men ikväll blir de fest ändå! först tacos med familia. FRIDAY!

Hela året har jag väntat på, Juni, Juli, Augusti


PH: Me by Säni two days ago in Mårängen.

Äntligen har vi fått sommarväder hörni. Perfekt dag i Måndags och jobbade igår. Nu drar jag till mårn (badplats) där en härlig dag med vänner väntar. Ha en bra dag ni med!
MATILDA


jag minns ett leende och undrar vem, som finns där bakom solglasögonen.

Bilder från i måndags i mårn på mig

Har suttit på altanen med milla, bella, jessica och tilda hela kvällen och spelat kort och myst. imorgon drar vi oss upp tidigt för att dra och bada i mårn. nu ska vi alla sova framför en film!

I wanna run with the wild horses

Bilder från idag

Idag åkte jag tidigt till mårn med milla, bella och jessica för sol och bad! Mötte på en massa killkompisar som vi var med hela dagen och körde vattenvolleyboll (haha) och hoppa från berget och allt sånt där soft. Blev käk på pizzan med tjejerna efteråt. nu blir det dusch sen en chillkväll med friends! Nu känns det som sommarlov. äntligen

uppdatering.


Jag i lördags

Har festat fredag, jobbat lördag sen festat lördag kväll/natt, jobbat söndag, chillat med milla söndag kväll, mårn med systrarna och milla idag , sol och bad plus glass i norsha. soft kvällhär. Ni får bilder. drar mårn imorgon med. nu ska vi sova!

RSS 2.0