tisdag.

Italieeen-bild.
 
Igår blev det kvalitetstid på Black Lion med Jossan och Jessica, lite mat, cola och cider. Jessica följde med hem för sleep-over sen hihi, film och lite svull. Idag har jag sovit ut, hundvakt till min Teddy och till kvällen träffade jag Helena så gick vi och åt på Tastythai med god mat och cider, lite mys sådär. :) Nu har jag anlänt hem till huvudpositionen - soffan, med matilda. Ska se film, kan bli bästa gossip girl. Hehe!

höstlov :)

 
Jossan, Elias och jag i fredags.
 
I fredags blev det halloweenfest ute i vånga och i lördags blev det utgång, pulsa lite!!!! Halloween hela helgen som sagt, ALL IN. Igår kom jessica, felicia och anton på besök så tog vi det lugnt och såg på solsidan, avslutades med en nattfärd till donken, en väldigt god en. Idag har jag sovit, slappat och städat. Jossan är på ingång så ska vi nog till Matildas och de andra tjejernas Hair evenemang med mamma, sen ut och äta. Vi får se, har ju höstlov nu wiiie.

25 oktober

 
Bild från i skolan i tisdags. Igår när jag var ledig hälsade jag på pappa så laga vi mat oså, sen så körde bella, elvira, pebbles och jag en utgång till Hugo. Hade det riktigt roligt och träffade saknade killvännerna med, bjöds på shots och grejer. Lyckad kväll/natt!! :D Min vän Jerre fick en sovplats här inatt så sov vi bort hela dagen, haha blev ingen skola för mig .. inte varit på topp idag direkt. Sett massor Revenge ikväll och även lagat thaigryta och ris till familjen som blev godkänt (dock brände jag riset så fick göra om det..jag som går 3dje året på restaurangskola va?). Ska se grey's anatomy nu och har sovmorgon imorgon :)

Those days are gone, now the memories are on the wall

'
3 bilder I Italien från Jessicas blogg. Idag är jag ledig så har sovit ut vilket var väldgt skönt. Jerre och hans kompis kom förbi en sväng förut så chillade vi lite. Ligger just för tillfället i soffan och ser på tv och lyssnar på musik samtidigt som jag tittar ut genom fönsret och allt ser så kallt och grått ut. Vill aldrig hoppa ur myskläderna och lämna huset igen typ.. haha.

Bilder från sista helgen i italien

 
Bilder från när vi var ute i torsdags och i fredags i Italien från Bellas blogg. Bääästa vill bara tillbaka! Var bara slappt i skolan idag men hade heldag. Sedan käkade jag & tjejerna på Guu vad gott och satt där ett bra tag och mös. Åkte hem runt 6 sså somnade jag i 2 h .. helt död. Ser tv nu med tilda och ska ta fram min marabou-daim, är ledig imorgon :)

As I was dancing in the moonlight

 
Ta mig bara tillbaka till underbara Italien :( idag har jag varit med milla och matilda hela dagen hehe. Gjort sånt vi är bra på. Ikväll har jag packat upp och tvättat massor kläder. Känns faktiskt (tro det eller ej) lite skönt att gå till skolan imorgon få träffa tjejerna och göra någonting.. för har gjort något varje dag/sekund i en månad och aldrig varit själv så blev en omställning att vara ledig hemma i 2 dagar. Men det är väl bara första-dagen känsla. Ny duschad och klar för att se dubbelavsnitt - Sex and the city med matilda nu! Bääästa har saknat satc. hihi

Home

 
Igårnatt kom vi hem. Vilken omställning det är när man varit borta i över en månad och nästintill bara pratat engelska konstant, bott på hotell och fått nya vanor. Idag har jag hängt med millis, matilda och jesper hela dagen, faktum är att vi fortfarande är och ligger fortfarande i soffan och ser film haha. Bästa dom som jag har saknat! Men gud vad jag längtar tillbaka till Italien redan, saknar allt där. :( Så kallt här hemma med! 

20 oktober

 
Hade en grym sista utgång igår med tjejorna på Coconuts club. Helt sjuuk, bästa! Fick nyckeln till köket på natten så det blev fyllekäk till tusen haha. Idag gick vi upp vid lunch och käka pizza med personalen. Sen slängde vi oss ut i solen vid poolen. Idag åker vi hem :( Har njutit i solen på balkongen och packat klart nu. JAG VILL INTE HEM. Those days are gone and I will forever miss them. Saknar redan allt här fast jag fortfarande är kvar.. Flyget går vid 8! Ciao.

Saknar dig bäbis ♥


"imorgon åker vi hem"

Vi 4a igår ♥
 
Igår blev det öööös. Gick ut med lite tjejer från hotellet till klubben "ailoviu", shottar och drinkar, herremingud. Nu ligger vi i solstolarna och pratar om allt, packningen har smygstartat och vi inser att det kanske inte var så bra att shoppa när man hade ca 1-2 kg till övers.. HERREGUD!! panik. Panik också att vi åker hem imorgon.. VI ÅKER HEM IMORGON. Vi har gått och pratat om "tänk när vi säger: imorgon åker vi hem".. och idag är det den dagen :( Helt sinnes! Ofta vi har varit här i över en månad. Ska upp och börja packa och väga nu och ikväll blir det festa igen!

shop

 
Lita nytt som följer med mig hem (på något sätt), hade nämligen inte mycket vikt till övers... that's life. Nu ska vi äta kvällsmat med personalen as usual. har ju 3 mål om dagen (pasta, pasta, pasta..) ända dem äter här. Sen fix och utgååång :D

sista jobbdagen!

 
Tilda och jag i måndags här i italien. Jobbade frukost med jessica idag, slutade 12, sista jobbdagen!!! sjukt. nu är vi lediga till lördag då vi åker hem, så idag blir det att bli full för kärlekens skull här i italien hehe. Ligger just nu i solstolrna, de andra sover och jag chattar med en utav killarna från sicilien som var här. Fan vad kul :)!

Myspys

 
Bilder från igår och idag. Haft det jäkla tur med vädret nu mot slutet. Har bara jobbat frukost tis och ons så fått lediga dagar. Igår åkte vi in till rimini centro på eftermiddagen och shoppa oså. Sen var det sista kvällen innan mitt besök åkte hem idag, så åt på en restaurang sen tog en drink och myste :) Hemma på hotellet sen satt vi tjejer med lite italienska tjejer och prata och hade det kul med att förstå varandra in på natten haha. Jobbat frukost idag sen solat med mamma och hela härrskapet, sjukt varmt idag!! Sen sa jag hejdåå till mamma, tilda, clara och johan som flög hem idag :( Men bara tre dagar så är vi med hemma, SJUKT. Idag är det 1 månad sen vi kom hit. Men vill inte hem ÄN! Ska sova snart softat med ett gäng här ikväll och sett tjejfilm, imorgon är sista jobbdagen!!

Le Befane Shopping Center

 
I måndags blev det lite sol sen åkte vi allihopa till ett shopping center och shoppa och myste runt :) Sen gick vi ut och åt mamma och vi. :)

Söndagens bilder

 
Var en bakisdag i söndags, var konstigt väder men ändå så himla mysig. Avslutades med att vi gick ut och åt på en god restaurang jag och mitt fina besök :) Sen blev det solsidan med tjejligan och allmänt mys på hotellet.

Wish I could keep you much longer

 
Lite bilder från i lördags på tildas och claras hotellrum innan vi drog ut och festade då tilda och clara anlände hit på kvällen och även mammi och johan :) Var/är så happy att dem är här!!

fredags bilder

 
Elvria och jag jobbade frukost och lunch i fredags sen drog vi in till stan och shoppa och käka till på kvällen, här hemma sen blev det pingis, cider, sex on the beach drink och shot :)) Haha what a day! Ligger just nu vid poolen och solarrrr.

whiiii

 
Igår kom min mamma, matilda, clara och johan!!! :D De kom och överraskade mig inne på restaurangen hihi, så det blev förfest i tildas och claras rum för alla oss tjejor så drog vi ut i city till "iloviu" klubben. Spåra litee, ae sjuk natt. Idag blev det bakis-dag på stranden för hela slanten med sol-växligheter. Varit ute och ätit ikväll med mamma och dem, jätte mys :) Nu sitter vi tjejer här i lobbyn och segar. hehee trötta.

pics of today

 
Jobbade idag 07:00- 12-00 med jessica sen lapa vi vid poolen som är stängd för året. Elvira kom och joinade oss så somnade vi hehe.. Efter blev det en promenix och handla med Elvira. Gjorde oss ett mellanmål med en blandning av oster vi hittat i affärer som verkar gott HAHA. Sen var det dags för jobb kl 18 igen, vi kötta sönder, jessica elvira och jag fick va kvar till 23 för några gäster var försenade och fick kötta sönder med chefen. Som tack fick vi dricka och pasta . Brava! Nu sitter vi med öl och mys här ute bland alla ungdomar som afterwork innan det är läggdag. Det är nya ungdomar nu .. vill bara ha tillbaka våra grabbar :( Jobbar från kl 7-12 med Elvira imorgon sen är vi freeee.

Nothing last forever

 
Idag var det en tråkig och sorglig dag. Våra killvänner åkte hem till Sicilien imorse, så vi sa farväl innan dem åkte, dem kom upp på rummet .Blev lite gråtig :( Även när jag jobbade på frukostbuffén så kom tjejerna fram och sa hejdå, så sööööta.  sen såg vi världens bästa killar hoppa in i bussen. Det är SÅ tomt här nu. Deras humor och allt haha. Men vi får överleva det här.  Vi sa hejdå föralltid. Men vi får hoppas att planen är detsamma i sommar då vi lovat och komma och hälsa på. :) Fick ett gulligt armband av en utav killarna med som ett minne buhu. Har förövrigt jobbat asset av oss idag, kl 07:00-12:30 med elvria sen somnade hon och jag hela eftermiddagen tills vi började jobba kl 18-22 igen.. haha. Nu sitter vi i lobbyn och det är tystare än det aldrig varit. Blir väl o sova... 7 imorgon igen med jessica!

Inspiration

Sitter och lyssnar på Vampire Weekend och känner mig faktist riktigt glad förutom att jag saknar min Sara!
Nu slår jag på ett Gossip avsnitt och somnar i soffan!
/ MATILDA

HairUF Viviere

Jag och ett par vänner har öppnat ett UF företag där vi säljer en hårprodukt som heter Viviere Fibre.
Det är ett slags puder du applicerar på din utväxt. Lätt och smidigt bara 30 sekunder. 
Viviere gör också ditt hår tjockare. Finns i 10-12 olika nyanser, Brunt som rött och blondt i olika nyanser. Du kan också blanda de olika nyanserna om den inte finns klar. Smidigt om du har en stressig dag, kanske ut och festa på kvällen eller på en större tillställning och tiden räcker inte till för att färga. Med Viviere tar det bara 30 sekunder så är Utväxten borta.
Du kanske av skadliga skäl för håret inte vill färga din utväxt ofta heller?
Känner du dig kanske tunnhårig? Kanske vill gömma nån virvel? 
Gå in på våran Facebook sida och läs mer https://www.facebook.com/hairuf.vivierefibre?fref=ts
Gå även in och GILLA https://www.facebook.com/pages/HairUF-viviere/437103586325192 

Följ oss även på Instagram @Hairufviviere

Vi har ett bra erbjudande pågående ett tag i pris så skynda på och kika er in!
Ni kan även ställa frågor till mig här :)
BIG HUG /MATILDA

let's go to the beach beach.

 
Bilder från när vi var på stranden i lördags. Sol och bad hela dagen :) Idag är det tisdag och imorgon har vi varit här i Italien i 3 veckor. SJUKT hur fort tiden går. Jobbade kväll igår sen var vi lite vänner som chilla på vårat hotellrum. Började jobba 7 imorse.. sov bara 2 timmar inatt haha. Jobbade till halv 12 och har degat sönder, bla spelat kort uppe på tobbes och bellas rum med hennes syskon och nu ligger vi i en soffa och degar. Börjar jobba kl 6 igen och har kvällspasset. molnigt idag :(
 

Bilder från i fredags

 
I fredags efter vi hade jobbat blev det förkrök på killarnas rum sen utgång, därefter har vi varit lediga i helgen då det blev sol och bad på stranden på lördagen sen utgång. Var bakisdag igår, köpte upp pizza på rummet sen chilla med våra killvänner på vårat hotellrum hela dagen, flumma haha. Blev magsjuk igår så jobbar bara nu på kvällen. Jessica, elvira och jag ska se solsidan nu innan vi börjar. pussis hejdo

ailoviu

 
Bilder från en kväll vi var ute med lite vänner från hotellet på en club som heter iloviu.

besök hemma hos handledaren

Jag igår.
 
Ikväll har vi tjejer varit hemma hos Patricia med våra två handledare och hennes familj. Jätte gott och trevligt. Nu sitter vi med våra bröder och chillar fett. Börjar 7 imorgon ..

Poolhäng 4 dagar irad

 
Bilder från några dagar vid poolen. Igår var vi ute med lite vänner här från hotellet som bjöd med oss till en club "i love you". Galen kväll haha. Idag är vi lediga vilket led till häng vid poolen. sitter just nu här med Loris en killkompis på hotellet. Ska skrämma våra vänner som sover nu. Sen blir det äta maaaaaaat. ciao

En dag på stranden igår

 
Bilder från igår. Jag och jessica skulle jobba kväll så vi gick till stranden och sola och bada på dagen, sen blev det poolhäng med de andra tjejorna. Vi gick och tog en fika (en lättare lunch - piata som var jätte gott) innan vi började jobba på kvällen på en jätte fint/mysigt café. Efter blev det häng med alla killarna här på hotellet, flumma sönder ju. Idag började jag och bella 7 imorse sen blev det poolhäng hela dagen innan det var dags för kvällspasset också. så sitter här i min ensamhet just nu ute i mörkret med datan och ciggaretter (slutade mycket senare än de andra och även haft ett samtal med min älskade underbara saknade matilda). Ska snart gå upp till de girlsen och sova. Börjar 7 med Elvira imorgon. byebye

RSS 2.0