Modevisning at HagebyCentrum!



Ph: Me by Papi.

Tidigt imorse åkte jag upp till våran skola/frisörochmakeup lokalerna. Där blev jag och mina vänner stylade för att sedan vid halv 1 gå modevisning på HagebyCentrum. Gina Tricot och Cubus sponsrade oss modeller med våra kläder så vi fick själva välja vad vi ville i deras butiker. Förutom att våran "show" blev sjukt fail var det väl ganska kul. Vi hade inte ens fått 1 sekund att planera och träna så allt var en enda provision.

Käkade paus sallad med pappa och hans nye familj sedan skjusa de mig hem.
Så nu ska Sara och jag börja fixa oss sedan vidare till Jessica där vi ska grilla och föra med massa andra brudar med. Kvällen spenderas där efter hos zako! LÄR BLI EN JÄKLANS TREVLIG KVÄLL!
På återseënde här laterr.
/MATILDA

30 april.

Matilda och jag igår hos Benjamin.
Igår åkte Matilda, Crille Jesper och jag hem till Benjamin (Eves pojkvän) i Linköping där det var lite chillfest. Var kul att träffa Eve igen,händer ju inte allt för ofta liksom hehe. drack lite öl, lyssna på bra musik, umgicks och rökte cigaretter. trevligt! Åkte hem skapligt och har myst med Crille idag som sov här inatt! Nu blir det fix, idag är det valborg = fiesta! ; )

When did you last let your heart decide?


Dagens Outfit!
//Långdrapperad tröja-Monki (Alla♥sdag present från älskling)/Jeansväst-Klippt själv/Tunna kängor-Scorett/Brillor-Ur&Penn/Kors Örhänge-By Milla/ Pärlarmband-Spanien//

Hej på er!
Idag har jag haft en underbar dag. Till en början en väldigt slapp skoldag med tjejerna och sen slutade vi lite innan kl1. Vi gick därefter och köpte med oss Sushi och satte oss i en liten park vid strömmen. Ur härligt! Därefter drog vi oss mot borgon där det vankades karuseller. Vi körde på den som såg mest "farligast" ut hehe! Här i Norrköping är det alltid varje år ett litet tivoli där runt Valborg. Så nu känner vi att vi är ytterligare ett steg närmre sommarn, Awesome!
/MATILDA

see I've forgotten if they're green or they're blue.

Dagens. Stickad tröja - Monki, Shorts - Bershka (paris), Kängor - Skopunkten, Armband - Indiska, Örhänge - by Milla.


Blacka.

Bilder från idag! Bild 1: Milla, Bild 2: jag.

Kom nyss hem från Skärblacka, åkte dit med Milla efter skolan så tog vi en liten mysig utefika på bageriet. sedan bort mot badhuset för 30 minuter solarium. har bränt mig i fejjat heh. Kvällen kanske blir mot Linköping, vi får se!

Like a warm icecream.

Några bilder på mig från igår!

Godmorgon! Nu sticker jag till skolan, får skjus av jesper wei. börjar 08:00. Engelska hela förmiddagen och idrott/teori i eftermiddag. ÄNTLIGEN FREDAG! Ni ska få se mer bilder senare om ni vill.

Forever Yours


Bild på oss från våran 1års dag som vi firade på spahotell i Kolmården en weekend.


Och en bild på oss från våran 2 årsdag som vi firade på en jätte mysig restaurang.

Att två år kan gå så fort? Jag har haft så underbara stunder och mycket skratt och tårar med min älskling att tiden bara runnit iväg.. Allt vi har gått igenom och går igenom gör oss bara starkare tillsammans. Det kommer en tid när man förstår det, när man aldrig ger upp utan ser ljust på framtiden. Han är mitt hjärta, miin älskling och bästa vän.

Nu har jag förövrigt honom här. Vi har de mysigt, ska se filmis nu! Imorgon skjusar han mig till skolan så vi hörs där..
JAG ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA JESPER!
/ DIN MATILDA

Nytt i garderoben.

Monki - 250 kr

Köpte denna våriga långkänning idag, gillar färgen jätte mycket och ryggen var snygg med det svarta spännet också! Kanske ha denna på Valborg? kanske för slappt. det får återstå. Nu blir det en film och krypa ner i sängen.

I've been around.

Me today. Svart klänning - mammas gamla, skor - belleshoe, Skinnjacka - Vila, Örhänge - by Milla, Brillor - Åhlens.

Har haft en lång dag i skolan idag sedan stan med Milla, blev fika på fräcka där kom Matilda, Ida, Clara och Dullie med och joina oss på uteserveringen! Sedan kik på stan, fick en sak med mig hem från Monki som ni ska få se snart. Milla följde med mig hem efter och vi har varit ute och fotat lite som ni ska få se lite med. HEHE. :)


MIN HÅRHISTORIA

Tilde om Håll i mig och släpp aldrig taget.:
En fråga till Matilda ! 
Hur gick du ditt hår så ljust ifrån de röda du hade för tag sen? Kram
lisa om Röker fyra cigaretter irad, inget gör mig glad.:
Fråga till matilda :)
Jag kommer ihåg att du slingade blonda slingor i ditt bruna hår, någon gång förra året tror jag det va. Hur slingade du löshåret för att det skulle bli bra? vad använde du dig av för märke/färg?
jääätte tacksam för svar :D
Anonym om Röker fyra cigaretter irad, inget gör mig glad.:
vart hade ni köpt erat löshår? rebeckas salong / amandas salong ? och pris? ... puss
Anonym om fyra från ikväll:
har du färgat håret matilda?
jätte fint isf <3
Mathilda om söndag.:
Hej! Tilda hur har du fått så fin hårfärg :)? Kram
nathalie om söndag.:
hej tilda !! hur gjorde du med ditt hår för att få så fin hårfärg och vad använder du för smink pusshej
hej om Modevisning.:
hur gör man en sån där "knut" med sitt egna hår i sjävla toffsen, skit snyggt!? :)

Okej gott folk, tar allt från 1 år tillbaks!

Bilden till vänster är jag för 1 år sen i Mörkbrunt hår.   Bilden till höger är jag förra sommaren-10 med ljusa slingor.
I det mörkbruna la jag bara i ett slingpaket med tjocka slingor för att få resultatet på bilden till höger.
Det som är så bra med den här blekningen är att den drar tydligen åt sig extra mycket solljus i pigmenten så håret ljus upp dubbelt så mycket som det gör i vanliga fall i solen. Därav blev mitt hår så ljust från mörkbrunt.

Köpte blekningen på Cubus och Eve hjälpte mig slinga det hemma. Följ instruktionerna för bästa resultat.


Från mitt slingade hår färgade jag mitt hår mörkbrunt med inslag av castanj och guld i mitten av sommaren hos frisör.


Det blektes en aning de gånger jag var utomlands.


La tidigt på höstas i en Mörkröd/brun toning över det solblekta(Gjorde det hemma). Det släppte ganska fort så tonade det ca två gånger till så. Inga Toningar sliter på håret, dom är mer som en starkare inpackning med färgnyanser.


1. Senare på hösten hade jag bibehållit mitt mörka hår men tröttnade totallt och vart impad på kopparfärgen.

2. För att få mitt hår att ljusas upp var jag antingen tvungen att avfärga eller bleka håret. Valde att bleka slingor då. (En vanlig färg kan aldrig ljusa upp håret bara byta färgnyanser.) La en kopparfärgad intensivtoning över slingorna då jag fick olika kopparnyanser i håret pga slingorna. Gjorde detta i skolan (Går frisörprog..)

3. Toningen släppte återigen som ni ser på bild numrerad 3. Så på nyår var mitt hår både solblekt (var utomlands) och urtvättat.



Med produkterna här ovan fick jag resultat på bilderna på mig över denna.
Färgpaket till höger var en vanlig färg som jag la i mitt ljusare röda löshår för att få de mörkare och matchande till min hårfärg.
Färgkulan till höger är ingen färg utan liksom en intensivtoning med samma innehåll som för en inpackning. REKOMMENDERAR DESSA FÄRGKULOR STARKT!! De håller jätte länge och du använder det som balsam för håret när du duschar. Ska sitta i några minuter, desto mer väntetid ju mer färg tar håret.


Självklart tröttnade jag på kopparfärgen med.. När min färginpackning tog slut ville jag satsa på ännu rödare!
Lånadade Saras färgkula med nummer 500 (Hittar dom på Hårvårdsbaren här i Norrköping) två gånger i mitt hår. Och ta'ta så var man SJUKT röd! Fast jag ska inte ljuga, JAG ÄLSKAR DENNA FÄRG PÅ HÅR. Om man kan bära det rätt som jag brukar säga hehe. Blickar osv fick man ta antar jag, för nu när jag ser tillbaks var det inte den diskretaste färgen precis.


och ÅTERIGEN tröttnade jag på det röda haha!! Tvättade ur alla toningar jag hade lagt i sen hösten, blekte slingor 1 gång och det är resultaten ni ser på bilderna över. Minns ni slingorna jag la i när jag ville ha koppar? De kom fram under toningarna igen ;)


Blekte slingor återigen 1 gång och resultatet ser ni ovan. Och så ser jag ut än idag haha ;)  Minns inte fall jag slingade det 2 eller 3 gånger efter att jag tvättade ur alla toningar men det är vilket fall inte mycket för att från alla dessa färger jag haft kunnat få så ljust på så kort tid. MEN FORTFARANDE INTE NÖJD.

Ett fett tips är att INTE färga UTAN bara tona/intensivtona håret. Du får ingen utväxt och det sliter absolut inte på håret! Och om du skulle ångra dig (vilket jag gjort tusen gånger) är det bara att tvätta ur det :)

ÖVRIGA FRÅGOR
Mina löshår har jag köpt på Rebeckas Salong i Norrköping, En butik/salong nära kungsgatan. 1000:- 45 cm. Pris varierar beroende på längd på håret.
"En sån där knut" jag har när jag har uppsatt är inte mer simpelt än att ta en slinga från din uppsatta toffs och virra runt den fasta hårsnodden, fäst sedan slingans topp med en hårnål döljd under virrningen.

Nu ska jag sova, checka klockan!? ÅH.
Börjar skolan tio imorgon och får skjus av mamsen dit då. Ikväll har jag haft tacokväll med Sara och Crille framför bästa grey's anatomy på tvn. Klippte Crillert Sedan och nu är jag väldigt tagg på slagg
Vilket insaNe långt inlägg. BUT YOU ASKED FOR IT :)
/MATILDA

HATAR MENS

Det är verkligen det jobbigaste som finns! Rinner överallt asså...




 / Crille

tacokväll.

Vi sitter här framför bästa Grey's anatomy och äter taco som vi tre har lagat till. sen blir det film! :)

Här skulle det varit en rubrik.

Milla och jag för kanske 2 månader sen haha.
Vaknade vid 12 och då kom milla hit då jag låg i sängen fortfarande, vi har sett film - New york minute (klassiker) och svullat som grisar! Hon ska snart åkt hem, vet inte vad vi gjort hela dagen haha? Snart inkommer min älskling hit så blir det mys kväll! På återseénde!

ler med en tår i ögat.

Inte nog med att jag haft en kanon dag så kommer jag hem och så ligger detta på min säng, hur söt pojkvän får man ha?! bästa pojkvännen mihi. Han lyckas alltid göra sådana här saker när man minst anar det och till och med spikat in mina 3 absoluta bästa chokladsmaker! Tycker sånt här är så kul och jag blir så glad. :') Bättre avslut kunde jag inte få på denna dag, men jag fortsätter att skryta och tänkte tala om för er att jag är ledig imorgon wöhöhö! Därmed svaret till nattboggning (haha) ..

i love you <3


vitt + grönt

Hade mina de här nya shortsen under ett par jeansshorts idag så det broderade stickte fram ner till och det gröna linnet har också hängt med idag, liksom under en svart kavaj. Gillar att det är så soft urringning på linnet, samt gillar jag färgen!

tisdag.

Lite bilder från dagen! sammanfattning: härlig fika på fräcka med fina vänner på uteservering, tillbaka till skolan för att göra ett omprov som kändes skit, någon sushi hanns ej med så blev att äta Paus sallad för första gången i min historia med Milla och Matilda. vidare på bio med Milla och såg water for elephants(?) fin film, sjukt bra! Milla hängde med hem ett tag så hann vi se en snutt på DH och chilla! what a day!

Håll i Hatten!!



Dagens!
Och för första gången får ni se mig i min den hära hatten som jag förövrigt haft på hyllan i snart 2 månader.

Ska slå en pling till älskling sen lägga mig sängen och sappa kanaler för att hitta nått att glo och somna till!
Tar skolan imorn igen, Oho!
GONATT /MATILDA

you can see me even if I hide.


Matilda, Milla och jag för en vecka sedan ungefär.

Inatt skratta jag sönder med Milla  från allt mellan himmel och jord. hon är en riktig Agda aså, haha! dööör. Åkte till skolan i en röd cab idag, soft. Har hotell sedan halv 9. slutar halv 12. Då blire kötta pannkakor i matsalen HEHE! sedan fika på fräcka med Jessica och kanske de andra, mysigt. Drar mig sen till skolan för att göra ett omprov i matte. Sedan möter upp Milla för roligheter, som sushi och bio. NAJS DAY! <3

skämt å sido.

Visst är vi söta? Teddy kunde inte slita sig från tvn haha and we coudn't either. Milla och jag har chillat, puggat lite, sett lite mamma mia på tv  och nu har vi bäddat ner oss med lite gottigheter för ändå mer plugg. hon blir kvar över natten :) skola imorgon halv 9, blir nog åka cab in med jonny då HAHA! bästa milli. <3

måndag.

Såhär har min dag sett ut, solat, pluggat, myst med älsk, ätit glass och åt nyss thaimat. Nu kom Milla hit. hörs efter. byee :)

you think you're better, but you do all that we already have done.

Bilder på mig från förra året, gillar mitt hår där som jag sagt förr. färgen var bra. Blev kvar ganska länge hos pappa, var trevligt där. Är hemma och inväntar min mysis Crille nu. Blir film och lugn kväll med Matilda och Jesper också. Sista kvällen på lovet, ångest.

vindruvor.

Igårkväll blev det film med Matilda och lite mys, vi laddade ner filmen vi väntat på länge, "The roommate". Och såhär har min eftermiddag sett ut, har även solat lite med stora syster och sett film. Kom inte upp från sängen före 2. Kämpar med min feta förkylning och ska nu ta en dusch och sedan bege mig bort till far med mina systrar, där det bjuds på mat!

You can count on me like One, Two, Three..


Ph1: Clara, Jag, Jessica, Becca och Ida igår hos min stora syster!
Ph234: MYSELF.

Trivs ganska bra i mitt hår nu, har ju inte haft utsläppt på nära 7 veckor snart. Just för att de sett förjävligt ut!

Ikväll hoppas jag på att träffa lite härliga vänner. Har haft en sjuk natt om jag får säga så. Haha hade jäkligt kul iallafall! Och så har iförsig hela mitt lov varit, Förjävlgt Bra!
Ha de gött!
MATILDA

Have you ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey.

Jag igår. Vitt virkat linne - h&m consious c, Svarta shorts - gamla, poncho - Bikbok, Bälte - Zara (paris).
Har precis kommit in från altanen, har suttit där och grillat och ätit med Matilda, mamma och Jonny. mysigt. Vet inte vad det blir utav den här kvällen. Sitter och hoppas på något, haha?! vilken fett lördag.

pimpla vin.

Bilder från igår.
Igår var vi i min stora systers lägenhet ett par stycken och festa. Idag vakna alla bakis? w00t jag blir aldrig det annars. fuck, jag är så jeavla seg plus förkyld. ont i kroppen. Jessica, Matilda och jag har legat ute och solat och kämpat för att pressa idag haha. sjukt varmt! vi har även ätit födelsedagsfika för Teddy som fyller år idag hihi. Trots mitt mående vill jag ändå göra något ikväll med mina busar! puss

men när man får slåss mot en skur utav toner från en trubadur.

Jag häromdagen.

Igår hade vi en jätte mysig kväll, satt uppe med Matilda ett bra tag efter att Milla åkt hem! Idag har jag varit ute med vovven och solat lite. Ikväll vankas festligheter med lite tjejer, blir bra! Fredag gillas skarpt mina vänner!

altanhäng.

Stora syster och jag idag. <3 Nu har vi suttit på altan i ett par timmar och ätit gott grillat och druckit vitt vin! Milla har även joinat oss och vi har precis dragit oss in för det blev lite för kallt. nu väntar en mys kväll och kladdkaka! så bra! : )

halvars + vasaparken

Bilder från idag! Fifan vilken härig dag, först glass på halvars sedan promenad till vasaparken och satt där och mös i några timmar och chilla med girlsen och Teddybear! Sanna ( Matildas och min stora syster) hämta oss så har vi handlat lite och nu är vi hemma hos mamma vi systrar och jonny! Nu blir det grillning i kvällssolen! :)

Torsdag.


Crille och jag igår.

Bion igår var aaaaaaasbra! Vi hade en jätte mysig kväll igår och vi sov hos mig inatt. Nu är vi vid liv igen, och jag har precis fixat mig och nu kom Bella hit. Vi är some girls som ska till Halvars och käka glass i stan plus min lilla hund. Härligt!

supertorsdag

nu har jag sovit en helt underbar natt hemma, efter kryssningens sängar i hårdaste lagret. kryssningen var helt ok, dock förstår inte jag själva grejen med att supa sig superduper full första dagen då jag tycker att gemenskapen på hela båten dagen efter är så sjukt mycke bättre. jag drack ett par drinkar och lite cider & vaknade som en guuuud. jag åt två stycken bufféer och flera räkmackor! Det är det bästa med kryssningar varje gång tycker jag- räkmackorna!

Funcruises kommer lägga upp bilder på fejjan som jag kommer sno sen, för bilderna jag tog på båten var inte så värst fina haha.



I wont live to see another day.




Såhär ser jag ut ikväll. Dålig kvalité I know, har tagit med camen! Hatt, stickad tröja, vita spets shorts, rött läppstift och röda naglar. Vet inte vad för skor än men ska i vilket fall på bio snart med min älskling. Vi ska se filmen "Red riding hood", den verkar lovande! Så länge får ni ha en fin onsdagskväll för det ska vi ha!


NEW IN.



Ny vit pyjamas från h&m consious c. Som jag kommer använda som vanligt också, för plaggen är så söta! Nya brillor också från h&m. 3 par nya nylon - Kappahl, nitar att sätta på kläder - Panduro hobby.

Tack till min lilla söta mor som köpte detta till mig idag när vi var på stan <3

U got me trapped up on this earth


Ph: Me from our FashionShow.

HAR LOV, LEVER LIVET, BEHÖVER JAG SÄGA MER?
MATILDA

Smultronstället.



Åkte till Söderköping vid 11 med mamma, lämna cv osen satte vi oss vid kanalen. Då kom de från Smultronstället och vinka in oss och flera in på Smultronstället där de bjöd på glass. Så vi fick oss dessa Casino glassar gratis haha. Jätte mysigt sedan åkte vi till hageby centrum och handlade lite i butiker. Ni får se snart, nu ska jag sticka ut i solen med mamma på altanen. myyyysigt : )


wheredidugetthat.



inspiration.

Denna tisdagkväll har jag bara chillat med musik, sett bästa desperate housewifes, ätit och ska nu göra ett cv till imorgon. ochill att göra det men min mami hjälper mig, and life is hard sometimes! känner mig rätt ensam, men min hund får duga ikväll. han är rätt bra på att lyssna : )

I want to make you sweat, sweat till you can't sweat no more.


Lite mysbilder från igår.

Igår åkte vi till mårn (badplatsen) som sagt, var mysigt men blev kallt ganska fort så åkte hem rätt skapligt till Jessica med Bella, så drack vi varm oboy och såg en skräckis. vi sov över där och idag kom vi upp vid lunch tid och drog oss ut och sola i underkläder i ett par timmar. sjukt varmt! Jag bara älskar vädret!!! IIIH. bästa tjejerna. Nu är jag hemma och chillar bara o tar de lugnt.

superduper dag









dagen har bestått at min illrosa bikini & min lite ''båtiga'' byxdress! underbara väder :)

imorgon ska jag på kryssning, inte så supersugen eftersom att jag nästintill är nykterist, men det kan nog bli mysigt & kul.



inte fan vet jag. / Jacke

Jag och Jerre på hans födelsedags fest för några veckor sedan.
Nu har jag och Jessica kommit hem hit till Jerre och här är Jacke med. snart drar vi oss mot mårn med flera på en chillkväll på badplatsen. chips och cola följer med! : )

måndag.

Bella, Matilda, jag, Fille och Stoffe. Bild från i somras!
Igår kväll kom Fredrik och hämta oss så åkte vi ut till vånga där 3 till killkompisar höll till. vi basta till 3 inatt med vodka och fanta i handen, musik och skratt. haha. Det blev en rolig kväll och vi blev även kvar över natten. Påvägen hem idag stanna vi 4a på pizzerian i Kimstad hehe. underbarast sen hem och sola här hemma i bikini!! Har nu varit hos tandläkaren. kan knappt le. KUL!  bedövad i halva käften ..

leopard




ganska nyinköpt bh.  förra årets mönster kanske men jag tycker om den, snyggast om man har noll boobies tycker jag!


sola på

godmorgon! idag är det första dagen på lovet & vädret är fantastiskt fint! jag har precis tagit på mig en bikini & tänkte gå ut och sola. gick ut en snabbis nyss & det var superskönt :)  underbart!!




sött linne och två rosor.

Fick det här som en försenad födelsedagspresent av kusinerna, sötaste linnet från h&m's conscious collection och två aprikos/persika färgade hårnålsrosor. sött! : )
Snart inkommer Jessica och Bella hit till mig och Matilda. Vi vet inte vart kvällen tar oss och det är så vi vill ha det. Brilliant.

Två Vita Söta.

Picvänster: Fick det här söta linnet plus en söt hårblomma igår av kusin osv..-Concious Collection
Pichöger: Köpte det här söta linnet i början av veckan. Dragkejda baktill med persikofärg.-Concious Collection.
Båda linnena är krit vita med virkade spets detaljer vilket inte bilderna visar.
Köpte även en kritvit spets tisha ibörjan av veckan som ni har sett i mina tidigare inlägg.löve♥
Fatta så jäkla snygga nu till sommarn, med ett par slitna jeansshorts och knallbruna ben. Gosch!
MATILDA

21st century girl.

Bilder från igår, vi hade det jätte trevligt som ni er! Alla sov kvar och har umgåtts till eftermiddagen idag med. Milla har varit här ett tag så har vi fikat lite, gått i skogen på hundpromenad softat på altanen i solen, hört om hennes gårkväll osv haha. söt hon är. HÄRLIGT MED LOV IALLAFALL VÄNNER!

söndag.

Jag hos Jesper i somras. Igår hade vi en kanon kväll med mycket mat, prat, vin musik osv med lite släkt från småland, pojkvänner här hemma! Ni får bilder snart. Nu har jag duschat och vädret är toppen! Får se vad denna söndag erbjuder : )

you blow my mind.



FRÅGA: har aldrig riktigt förstått mig på det, ska man ha sin vanliga bh under eller ingenting, jätte tacksam för svar! :D

SVAR:
Ja det är faktist en bra fråga, när jag hade den här igår hade jag en freebra under och det funkade aldeless utmärkt!


Godmorgon gott folk! Nu är jag vid liv på denna lördag, ska sätta igång att städa mitt rum nu. Snart inkommer lite släkt från Småland. Vi hörs senare.

St.George!







Bilder från ikväll när vi tre drog oss mot St.George där vi bjöd Milla på födelsedagsmiddag och vi käkade och drack gott med mycket prat i några timmar. Riktig mysig kväll vart det. Tog 10 tåget hem och satte på wildchild rullen på dirren. Millisen åkte hem för ett tag sen tröttis som hon va.. Bästa vi tre♥ löööwe! NU sitter jag här med Sara i soffan, sova? Jatack. Hoppas ni har haft en härlig fredag!!
MATILDA

Heaven let me think it's you


Ph: Me Today by Sara.

//Fransjacka-Secondhand/Spetstee-Monki/Tubtop-Monki/Jeansshorts-Monki/Belt-Bikbok/Brillor-Ur&Penn//

Blir ut och äta ikväll som Sara skrivit, Ska fixa mig lite sen drar vi in mot staden med tåget.
HA EN GO KVÄLL!
MATILDA


Yesterdays!


Ph: Jag och mina tjejor.

Igår tog vi en härlig fika ute på fräckas uteservering. Min första uteservering iår wihi. VILKET VÄDER VI FÅTT TROTSALLT!!
MATILDA

som man snurrar fort när vi bara snöar bort.


Jag idag.

Dunkar Håkan i hela huset och är glad för att det är vår! Ikväll ska jag ut och äta på en fin restaurang med Milla och Matilda, så himla mysigt ska det bli! men nu ska jag snart börja fixa mig. Ha en fin kväll! : )

you know exactly how to touch.


Dagens. Shorts, tisha - H&M, Skinnjacka - Vila, Skor - Skopunkten, Brillor - Åhlens

Körde på uppsatt hår med hårnålar med främre lockar och röda läppar idag. Nu har vi fått påsklov och det är fredag! : ) whiii.

Resa bokad!!

ALICANTE 17/5-28/5


Ph: Google

Ph: Älskling och jag sist vi var i Alicante juli-augusti -10

OH ME SO HAPPY! Drygt en månad kvar. Asså sjukt hur jag längtar, att få känna värme, plaska i ett hav, dricka färgglada drinkar och att chilla i solen igen♥
MATILDA

under a coconut tree you can chilling with me


Ph: me by me.

Lite bilder från den senaste veckan. HAR HUR MYCKET SOM HELST ATT VISA ER!! Får dock aldrig tid :(
MATILDA

En runda i Kimstad.


Jag och Milla förut haha ♥

Förut ringde min vän Milla mig och brast i skratt då jag sa att jag skulle bege mig ut på en jogging tur, blev faktist så att hon kom hit. även med jogging skor åt mig  hahaha. Vi tog ett päron med oss ut och promenera/jogga i över en timmarunt här i Kimstad! En hel del prat självklart också! Bäst är hon, bäst är vi!  : ) Nu blir det ut med vovven med tilda sedan väntar en marabou på oss. maaah.

sassymanii




Nyinköpt svart spets bh - Bikbok 29 kr!!!


vårväder!




såhär ser vädret ut de kommande dagarna, ser ju hur underbart som helst ut de tre första dagarna på lovet framförallt! 

Har en liten undran till sara&matilda + pojkvänner.

jag & benjamin är ''barnvakt'' åt Ronya imorgon (fre- lör- sön) då mamma & R är på kryssning. sedan så har ju jag Malins hus helt för mig själv i ca 2 månader framåt men jag tänkte om ni ville komma & grilla & mysa ett par dagar antingen i helgen eller på lovet? vädret är ju extra fint ute hos mig också nu när solen väl kommer fram eftersom att vi bor vid skärgården, tippar på runt 20 grader :)

 


En liten söt färgklick


nyinköpt.
perfekt med ett par jeanshorts & ett linne i vilken färg som helst.







blåa sommar-skönheter










2 par nya byxdressar.

Den randiga är ganska proportionerlig men lite längre byxa än den helblåa som är ganska hög i midjan.





Torsdag.



En förjordans dålig bild på mig idag, bästa kvalitéten eller? .. byxorna är gröna om ni undrar haha. Blev inga shorts på stan fanns ju fan inga, blev en annan sak. ni får se snart! Har varit iväg med pappa och åkt omkring och kollat sommarjobb. Nu ska jag kolla mer på datan och äta thaimat från igår som köptes hem. see ya


conscious collection


Idag släpps det i samtliga h&m butiker! Har haft skola sen kl 08:00 och slutar runt 15:00 så det är ganska snart. då drar vi oss ner till stan och hoppas shortsen finns kvar då eller att de överhuvudtaget kommit in. det står mitt namn på dem liksom haha ; )

godmorgon godmorgon

vilket underbart väder det är idag!  kanske ska inviga lite sommarkläder från London redan nu.  denna dagen kommer vara ganska tråkig faktiskt, jag ska laga till mat nu och plugga en hel del. Sedan ska jag åka in till Komvux på en lektion. Blir kanske lite stanshopping också.

Nu är det bara två dagar kvar i skolan!  Sedan har vi påsklov  :)



måste ladda på med kaffe nu så jag vaknar till lite
himlen är blå, så långt ögat kan nå ..



killingmoonweheartit

 

 

 



Urban outf. Levis 501

Köpte med mig dessa från Urban Outfitters! 
Vad tycker ni om dom? Jag tror att de kommer vara jättetuffa i sommar med bruna ben!

ca 800 kr













mofasa.



Vaknade 3 idag, haha? har varit ute med Teddy i skogen och Milla har varit här ett tag och så har vi pratat lite skit oså bara! Nu är min Crilleboy här. ska se en film och göra lite krubb snart hade vi tänkt oss! Hittade jordens snyggaste bild på Teddy HAHAHAHA mofasa, lite päls och mullig han var?! plutten <3

Bästa London


När vi går på flyget.  (Julia Benjamin Basse)



en dagens outfit.
-shorts carlings
-halsband, linne, tröja & väska primark
(uggla halsband, örhängen, armband, ringar mm finns överallt)




köpte superduper snygga shorts på urban outfitters. visar sen!!




frukostmackor i Illford




En sushi lunch på Wasabi- oxford street.






London resan var en present till Benjamin från mig då han fyllde 20 i fredags ♥




firework.


Jag och Matilda för 2 år sedan ungefär haha.

Såg att någon undrar varför det bara är jag som skriver och inte Matilda!

Det är väl så att jag tar mig mer tid till det och Matilda går i skolan längre om dagarna och har dessutom en häst hon åker till varje dag efter skolan. där emellan är det mycket plugg, vänner och pojkvän som ska in så hon gör så gott hon kan : ) t.ex. igårkväll satt hon med en uppgift till kl.1-2 inatt då det var dead line på den klockan 00:00 .. haha. Hon kämpar på! min kära tvillingsyster.



NEW IN.


Vita spets shorts - Bikbok 199 kr, Höga jeansshorts - H&M 199 kr


Vit detaljerad tisha - H&M 99 kr

Detta inhandlade jag mig idag i stan och till de vita spets shortsen vill jag bara ha sommar och bruna ben till NU! Jag har ätit mig två mackor till kvällsmat, sett bästa dh och insåg nu att jag missat bb. jaja .. jag softar på. ledig imorgon som sagt. : )


Don't look back in anger.



Dagens outfit och look.

Nya hårfägen ser ni, jämnare och mörkare. Idag käka jag lunch med baby på chili wook sen shoppa vi lite och gick runt i ett par timmar och avslutades med en solning. mysig dag! Ni får se snart vad jag köpte. Men vet ni? vi är lediga imorgon också!!! IT ROCKS!

I despise that I adore you.




Bilder från igår och idag. igårkväll tog min älskling med mig ut till ensjön och hade gjort en mysig picknick och ett fint brev. finner inte ord, men du gör mig så lycklig och glad. du är den finaste killen i hela världen i mina ögon! min kärlek. du och jag <3

tisdag.



Två bilder på mig från förra året i Maj. Sitter i skolan och har precis slutat. nu ska jag ner på stan och luncha med Crille och kika runt! hörs senare!

stresssss.



Vi sov kvar hos fredrik inatt, vi var på hjortsafari (haha!), såg film, chilla svulla mm ett gäng. upp skapligt så skjusa peppe mig till tildas skola där jag färgat håret. därav andledningen till valet av bilden. det blev MÖRKT. det skulle blivit ljusbrunt ungefär ajja nu är det jämnt iaf, har toppat det med. nu är jag hemma och ska direkt hem till crille, sover där inatt. chiiaao

söndag.



Två till bilder från igår, tagna från belllllas blogg. Nu kommer Fredrik och hämtar mig, Bella och Jessica så far vi ut till vånga och chillar! Lediga imorgon you know ; )

in my Jeffrey Campbell.



Min outfit igårkväll! Svart kavaj, grå body - Monki, Skinnshorts - Lindex, Skinnjacka - Vila, Lita skor - Jeffrey Campbell.

Hade mina Jeffrey igår som ni ser, kan lova att jag har träningsvärk i hela benen och ont i fötterna idag efter 5 timmars dans till halv 3 inatt! whoooooo haha. Älskling var här när jag kom inatt. mysmongot. bella sov här också och vi softar nu bara. söndag. LEDIGA IMORGON OCKSÅ!

gårdagen.



Massa bilder från igår då vi var hos Disa och Evelina och förfesta och en bild ( sista bilden ) på Lovisa och mig. Igår körde vi loss i en lokal istan och hade det jätte kul! : ) Tack för kvällen!

men jag lever för ikväll.


3 bilder från igår tagna från Bellas blogg HEHE.

Igår drog vi på fest i blacka! var helt okej och en massa gamla ansikten. älskling hämta mig inatt så sov hos honom och vi soooooov länge idag kan jag lova. haha. Åkte hem dirket och upp till stallet med Milla och Matilda idag. var underbart, jag red och galoppera :D whii. milla hade med sig fika så vi stanna mitt i ingenstans och tog picknick. gulligaste hon. vi har haft det jätte mysigt idag. ikväll blir det ferre! hem till Disa på förkrök sedan på Lovisas 18-års fest! NAJS.

Nu åker jag till London!





ps. kameran hänger definitivt med :) )

Bottoms up.


Jag i somras.

Är hemkommen från Bella för ett tag sen. vi har sett film, ätit massa gott och haft de chill! Nu är det friday. tummen upp! kvällen blir nog mot vånga eller blackert.

Bilder från Modevisningen!








Phs: By Sara of me and others on the catwalk.

Gud vad kul vi hade det igår! Det gick bra allting även fast det var lite pirrigt haha!
Temat var 50,70 och 80-tal och inspierades av musikalerna Hair och Grease!
Jag är tjejen i svart soppåse och en sjukfrisyr. Vi som arrangerade visningen var Hvfr1a,b & c samt 1:orna i Stil&Trend. Kommer "backstage" bilder sen ;)
MATILDA

..ja må ha leva..

''idag''- fredag fyller min bästaste bästa år!


loveu






EVELINA

if I tell you, I have to kill you.


Jag idag.

Nu är jag hemkommen och ombytt från att kollat på modevisningen! Nu skjusar mamma mig till Bella där även Jessica befinner sig. blir kvar där över natten och vi ska ha det mys. imorgon är vi LEDIGA! bästa.

50 % bikbok

- tidsinställt -

idag var de 50 % på hela butiken precis som rubriken lyder. fick med mig ca 6-7 plagg hem så jag tänkte börja med dessa, har massor att göra så hinner inte knäppa bilder på mer plagg (ska laga mat nu med)..



Ca  150 kr!



(vet inte om jag ska ha de uppvikta eller inte än, därav bilden ;) )

EVELINA

äntligen

äntligen har jag köpt nytt minneskort (igen) & överföring till data-sladd (igen)!  nu kan jag börja blogga IGEN. jag försvinner som en björn gör på vintern vissa perioder..


nu är jag precis hemkommen ifrån norrköping, jag har pluggat hela dagen sen klockan 10, egentligen är dessa torsdagar sköna (framförallt idag) då jag inte har några lektioner, men ja pallra rumpan ut iallafall för att göra lite vettigt. har gjort som en vana att ta med datorn på tåget, det är de bästa jag gjort tror jag. kollar på filmer och serier, awsome!! idag blev de sex and the city 2, tycker den är jättebra :)


blev en ceasar sallad till middag på waynes idag yummie



EVELINA

NEW IN.


Skopunkten - 199 kr


Åhlens - 99 kr

Hade lektion på arbetsmuseet mellan 12:00-14:00! Vi gick sedan ner på stan så fynda jag det här + hårnålar. helt okej. Snart åker jag, mamma och sanna till Matildas modevisning och kollar, ska bli kul! Där är Crille och Jesper med. vi hööörs. är ledig till på tisdag nu. STUDIEDAGAR WÖHÖ!


bad story.

Me today. Ny tisha - Monki (fick av älskling), Shorts - egenavklippta, örhänge - by milla, ny öppen ring - Indiska (fick av Jessica igår), turkos ring - Spanien, corall rött nagellack - Veromoda. USLA MOBIL BILDER!


Modevisning.


Ph: Me by me.

Liter bilder från dagen iskolan då vi testade olika sminkningar i timmar till våran modevisning imorgon! Det håller hus på Kungsgårdgymnasiet. Imorgon ska vi vara redo halv 9 på morgonen för en hel dag med smink, hår och kläder tills det hela börjar på kvällen! Ser fram emot det här för det ska bli jäkligt kul, dock något oprofitionellt om jag får säga det själv haha! Vill säga tack till alla fina gratulationer och presenter jag har fått allihopa! Puss på er♥

MATILDA


en till cuuutie <3



Det här fick jag och Matilda av söötaste Milla baby. som också fyllde år i söndags. : ) hon kom faktist hit på kvällen då vi bytte paket hihi. Vi ska bjuda na på mat någon dag också! fick gulliga kort också hahah bästa! hon är för bra och hur snygga är inte tröjjorna? maaah thanku igen bvfa <3

ni är så fina allihop tycker om er så mycket, och det vet ni! är jätte glad för allt jag fått av alla. är även 2500 kr rikare tack vare min pappa och farmor, strumpor, nylon, klocka, choklad, trisslotter sånt smått har jag med fått! är jätte nöjd med allt och taack räcker inte ens till er allla <3 MEN nu blir det bästa grey's anatomy!!!


cuuuuutie <3


Det här fick Matilda och jag av finaste vännen Jessica idag i födelsedags present, huuuur söt är hon inte? ååh så fina smycken och kolla har-chokladen hahaha så klockrent! bästa Jessica hon är för söt. tack så mycket igeen! massa puss på dig gumman <3

Nu har de åkt hem, vi har haft de gööööör najs här. spontant och dem gör mina dagar! Nu chillar jag base och snart kommer mamma hem med sallad! Börjar 12 imorgon. känns mer än skön t : )


bästa.


ph: jag på jerres födelsedags fest.

Jessica och jag har fikat och pratat i mängder, gått i skogen med teddy på vårpromenad i solen. nu är Bella och Matilda här med. skulle bara säga att jag älskar att när vi fyra är ihop för vi har det så kul, skrattar och pratar om allt! ni är bäst och vi är bäst ihop! bästa vänner! <3


6 april.



Två bilder från Stockholm. Bild 1: matilda och jag hos elin, Bild 2: jag och milla i taxin hem.

Den här kvällen var så rolig! då åkte vi hem till Elin ut på Lidingö. drack massa rosé och bara levde! slutade med taxi hem till malin där vi tre var själva i hennes lägenhet och där sutade det med att matilda tappade kameran i saften hahah. what a night. vill till Stockholm snart igen ju!

är hemma från skolan idag med. det var bäst så. snart kommer Jessica min fina vän och muntrar upp här! : )


TACK ÄLSKLING!



Fick allt det här av världens finaste kille i födelsedags present! finaste kortet och en urgullig bok om kärleksförklaring om bara oss. 3 jätte fina tröjor också, ååh jag är så glad och det vet du med baby :') you always make me happy.

förövrigt har jag fällt några sura tårar för matten och gett upp. i don't give a fuck. gonatt

YOU KNOW HOW MUCH I LOVE YOU <3


050411




2 från i fredags hos mig då jag hade tjejer här på taco och lite krök kväll!

har fyllt år osv.. Massa news men nu ska jag till min pojkvän! Hörs framöver. Sämst här!
MATILDA

Peace&Love biljett 2011!

Här är en utav mina presenter, detta fick jag av mamma! JAG ÄR SÅÅ GLAD! den är i värde av 1800 kr då festcampingen ingår. nu längtar jag så jag döööör. min fina mamma är bäst. hon är just nu och köper en pizza till mig hehe. hon är för söt. stöttar mig med mitt mattepluggande. omprov imorgon, ekvationer .. kill me. please?

lovee you mami <3


lillebror.



Tog de här bilderna på Teddy min lilla lillebror nyss, hihi. han var hos frissan igår så han är lite naken. är hemma från skolan idag med som sagt men mår bättre idag iallafall! kelar sönder med teddy ska ut och gå med han nu. sedan plugga matte.


ointressant.


Två bilder från förra veckan när vi var på brandkurs med klassen! Ligger helt död i sängen, gör ont att dricka vatten? moget. imorgon blir jag hemma med. men ska försöka plugga lite matte nu. annars slockna på dirren! bajs. jag dööööör samt fryser. ointressant.


sjuuuuk...


Hittade den här bilden på mig, Jessica och Sebbe i Lördags då vi var på royal white night!

Helooo. dålig på att blogga men är sjuk. halsfluss så har hämtat ut pencilin idag och är hemma från skolan. blev sjuk i lördags då allt sög för mig. royal kunde dra åt fan. inte värt det alls. lazee och norlie & kkv var ju ioförsig bra. det var de ända. plus tjejerna! min hals är förjävlig. fick finfina presenter igår. tack till er alla! ♥

free people

 god kväll!  den här helgen har jag faktiskt festat både fredag + lördag. men så himla ovärt det är med alkohol, absolut inte värt enligt mig..  imorse åt jag kräftsoppa till frukost med ugnsbakade baguetter, jättegott verkligen! Sedan blev det tvårätters hemma hos min pojkvän.  jag har knådat ihop en skagenröra så nu kommer jag sitta och keka rostat bröd med skagen! jag älskar mat så sjukt mycket, hur underbart är det inte?

morgondagen är riktigt lång. jag går 8.10- 17.00 så jag kommer lägga mig tidigt ikväll. klickar runt lite på hemsidor och kom in på en sida som heter free people. Deras toppar & kläder är fantastiska, så jäkla snyggt! här nere är tre plagg som står på min önskelista :) 

 (en jättesnygg cardigan, de andra bilderna var minimaliska)

klädesplaggen ligger upp mot 1000 :-/ plagg.

på hemsidan finns det kläder från 100- 10000 kr ungefär ;p

 

EVELINA


3 april. MY BIRTHDAY!



Idag fyller jag 17 vårar! har världens bästa, finaste pojkvän måste jag säga! I LOVE YOU SO MUCH. Grattis till mina två systrar som fyller år idag också och bästa Millaaa! ♥

2 april.



Vi syskon när vi var små. ser ni vem som är vem haha? Kom hem från Crille för ett tag sen. far hämta mig så hämta vi upp farmor med. Gårdagen blev bra och mysig! Snart beger jag mig bort till pappa där vi är ett gäng som ska äta tacos mm för födelsedagsfirande!

Colours of the rainbow.



Bilder från när jag, jossan och fille var hos Crille i somras. Nu är Crille här cch hämtar mig så åker vi hem till honom, sen kommer Jossan och Fille dit ikväll så ska vi 4a grilla, dricka vin och chilla! ser ut som en god kväll : )

gomenasai, for everything.


Dagens. Poncho - Bikbok, Skinnbyxa - Zara, Beiga kilklackar - Skopunkten.

Hade mina beiga boots idag som ni ser, gillar dem skarpt! Dålig kvalité dock, på både bilderna och skorna. Är hemkommen från staden nu. Köpte lite smink till mig själv och en present till Milla HEHE som för övrigt fyller år på söndag samma dag som moi and my sisters. dä ni. Softar med musik och dricker ur en rackarns god coca cola burk nu! aprilskämt i förra inlägget btw..


have you ever loved someone that you hardly can breathe.


Bella och jag igår, tagen från Jessicas blogg HEHE.

Godmorgon, 1 april nu! Nu börjar jag skolan med engelska hela förmiddagen sedan idrott. vi slutar förmodligen tidigt. as usual. det är fredag, vad mer kan man begära huh? i love it.

Efter skolan ska jag till frissan, göra sidecut! coolt

RSS 2.0