We R who We R


skjorta/gammal, leopard/bikbok , kängor/dinsko

Tonade och toppa håret i skolan idag, nae ingen kommentar! Solade en 22minutare med becca, bebban och vanessa efter school, haha dubbelrummet med beck, aadu! Sedan hemåt iaf och vidare till min hobby stallet på dirren. Chillat med sara sen halv 7, PH, kaffe och ett ytterst roligt brev om 25% frånvaro, det bara kan inte stämma!!! arg är jag, åh pallar inte som man sa. tjaaaa
MATILDA

Blir en spaweekend i helgen!



Älskling ringde nyss och sa att han bokat! Dock blev det inte det hotellet i Stockholm för det var fullbokat buhu.. så vi valde att vara på Tranås spahotell. Har hört det är bra, någon som varit där? Ska bli underbart  med my love. Vi firar ett år! Snart är det Desperate housewifes och jag har marabou, tvilling och en luddig hund by my side. 

UPDATE: Svar på en kommentar som jag tyckte var rolig!
sanna om Ibland får man lyxa till det lite / Sara:
fråga: Hur har ni råd med det egentligen? det måste ju vara SJUKT dyrt och varken du eller chrille har väl jobb? Har ni kanske rika föräldrar som skämmer bort er? haha! :) Härlig blogg!!! KRAM

          svar: Det är ju inte billigt att åka på spaweekend, spabehandlingar, 3 rätters, relax med pooler och rum. Varken jag eller Crille har jobb nej men vi har snälla föräldrar som ska betala detta! De är inte rika haha men både min familj och hans familj har så vi klarar oss gott å väl! Tack så mycket och Kram på dig med tjejen! :) / S.

8 million stories out there and their naked


Från Bikbok 299 kr

Tycker inte skjortan är något speciellt direkt men den är snygg! Gillar färgen! Tråkigt att vi bara hann gå i de vanliga affärerna i Stockholm i helgen. Annars då så köpte jag nya leggings, armband, och stay ups. Inget speciellt. När som börjar PH och jag har städat lite och så. vi hörs snart igen! / S.

ja, jag rimmar på, från undergroundnivå.



Dagens! Ny skjorta som jag fick med mig hem från Stockholm. Kan inte påstå att någon av bilderna blev bra haha ohmaah.

Blev ingen fika med Eve, vi kör på torsdag istället! så jag har världens softaste eftermiddag istället. Klockan är så lite och jag har inget plugg heller, eller jo.. läsa engelska och svenska bok höhö! Kommer känna mig tråkig och ensam om ett tag. Det är inte kul att vara själv! Men spotify och teven hjälper mig lite. / S A R A

Tisdag. / Sara


eve och jag. bild från augusti.

Tisdag idag! igår efter skolan så sola jag med jessica och träna afrodans med bella. sen åkte jag hem till crille så hade vi en mys kväll igår. sov hos honom också såklart och nu sitter jag i skolan har lunch! vi slutar 3 men kan bli tidigare också. ska då kanske gå och fika med Eve. på återseénde!

Inköp från Stockholm

                   

fransig poncho-bikbok 299 kr
leopard bh-lindex 100-200 kr.
5 pack matta nylonstrumpbyxor-lindex 59 kr.
leopard strumpbyxor-bikbok runt 89 kr.

Så surt var det, när vi kom fram till stockholm och vart och ätit hade vi inte mycket tid på oss alls att shoppa så vi hann bara till globenshoppingen, delsvillsäga exakt samma butiker vi har här iNorrköping, kul! inte ...
Kanske ska upp till stockholm nu ihelgen igen men det väntar och ser! TV NÖRDAR MED MIG SJÄLV, en ensam måndagskväll som denna, hoppas mamma kommer hem snart iaf! :( har vart ensam i 5 timmar
MATILDA

vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit





ett smakprov från igår när millis plåta sara och mig haha, likadana skulle vi se ut, får se bilderna i slutet av veckan i think, förväntar mig inte så mycke för mitt hår vart jag argsig på..

segt att gå upp imorse men när mamsen kom in med tidningen i min säng gick jag uppåt mot köket (lilla vi synns ju på Linnros bild i tidning HIHI) .. Gick i skolan från 10.00-15.30, har chillat hemma sen dess och nu ska jag käka något, är hundvakt förövrigt! ligger och diggar den gamle låten mr.cool-oskar linnros, snook, daniel adams ray, haha skillnad somfan på dom! En annan artist jag diggar är Veronica Maggio, ni som missat henne borde lyssna på hennes sjukt klockrena låtar, skrivna av oskar linnros då dom var tillsammans! Låtarna är nu ganska gamla men ändå så sjukt grymma texter. tröttnar inte, kommer inte
MATILDA

FRÅN OCH MED DU, OCH DU OCH DU!


jag påväg mot stan förut ute i kylalalan


käka på spicy hot med clara, ida och dullie innan vi 4 drog vidare till konserten, dullie och jag på bild!


clara, dullie och ida i kön.


ida och jag i kön.






















§
KLOCKREN OSKAR LINNROS, BARA NJÖT! Sjukt grym alltså, finns hundra bilder till men haha, aa..

Mitt tåg var försenat en timma så tog taxi hem .. Har tittat igenom bilderna NÅRA gånger sen jag kom hem men nu är det dags att sova, tillbaka till verkligheten så att säga... Skola kl.10 imorn, WEI!

är hon inte dum i huve eller?
jag sitter och pratar med jesper i mobilen samtidigt som jag skriver det här, SARA försöker sno MIN data för hon inte orkar starta SIN egen, sen säger jag att jag inte vill att hon ska ha datan och snor tillbaks MIN data, så snor hon MIN mobil och säger att då ska inte jag prata med jesper, HUR FUCKING JÄVLA STÖRD? fyfan

/MATILDA


sminket idag! / Sara






Bilder från efter att Milla fotat oss ute i snön. Cool sminknining va? De tycker jag! Milla är grym, samt bäst. de är på tok för hur mycket jag gillar na. Får se om någon bild blev bra där ute men vi får bilderna i veckan av henne så de kommer komma upp iallfall! Milla åkte hem för en timma sedan. Har haft en toppen dag med henne idag! nu är det snabb dusch och sen springa in och sova i sängen. FINA KOMMENTARER VI FÅR! FORTSÄTT SÅ. NI ÄR BÄST OCH VI BLIR SÅ GLADA! Ni får svar på några frågor imorgon!

Underbara hästar och fint i Globen

















Har hundratals bilder, men kvaliteten suger eftersom det är var olika färgbelysningar och mörkt där inne! Har varit på den här showen 4 ggr innan i globen. Den hålls varje år innan jul! Det är en väldigt fin upplevelse och jag älskar hästar. Malin baryard vann såklart hoppningen. wei. slog john whitiker, zetterman, linda heed och alla. Vi satt på andra raden så det var ju inte illa spikat! as bra platser verkligen. / S A R A

no one else can feel it for you only you can let in




Älskar de här låtarna, kan man bli annat än glad av de? Nej.

Första advent idag! igår i Stockholm hade vi det sjukt bra, lite inköp, god mat, bra umgänge och bra show i globen! kom hem sent inatt och då var min fina älskling här. idag kom milla vid lunch och har sminkat mig och matilda så har hon fotat oss i snöovädret. Kul var det iallafall, milla, tilda, jesper och jag åkte sen bort till pappa där även syster och hennes pojk va så hade vi adventsfika där. nu är vi allihop här hemma. sett the hills och inväntar nu GOD MAT som vi är 6 stycken på. vi dör av hunger. Har en massa bilder men matilda har med sig kameran för hon är just nu på Oskar Linnros konsert i scandia teatern med vänner! vi hörs sen. muchhhh text. / S A R A

Oskar Linnros ikväll!





3 bilder från Oskar Linnros konsert i somras, SJUKT NICE!
Ikväll drar jag till skandia teatern med 3 söta tjejer, oskar linnros vankas hela kväll, klockrent kommer de bli!!!

idag har en vän vid namn camilla tholf fotat sara & mig ute i snön, klänningar och allt, iskallt menmen, haha!
Var på adventfika hos pappa senare med en liten drös och nu snart tar jag tåget in till stan, vi ska käka nånstans innan konserten :) Gårdagen i stockholm var också en klockren dag, härliga minnen och mysigt på horseshowen i globen!

/MATILDA

fredag @alexandra









ganska kul kväll där drog ganska tidigt inpå natten för käk på max, galet de va heh. skratta skratta!  Jag är tjejen med kopparhår och grön transparell skjorta
egentagna bilder +bellas.

/MATILDA

this is my life


benjamin ♥


vi&ni!



Edward Maya - This is my life
sköna låten


im bbackk.

Dagens har bestått av taxitur från Ekängen utanför Linköping till Söderköping, odugliga östgötatrafiken!!  Inte undra på så mycket ''skolk'' från skolan som lärarna säger..

Annars har dagen bestått av basse, carro, benjamin - häng. Blev att kolla på basses innebandymatch och sen ut till min gård här hemma hos mammsen. Ännu en lugn kväll, dom behövs riktigt ofta faktiskt!

Sara & Matilda är ju i Stockholm, Globen & kollar hoppningarna antar jag. FEI. 
Så nu kommer jag in när jag är hemma och har lite bilder! hhuuuh

/Evelina

(Ser ni förresten att jag har färgat håret?  Inte mega ultablond annars som jag alltid har varit! )

Mot Stockholm nu / Sara


jag just nu, sbann cam bild.

Nu åker matilda, mamma, tony och jag till stockholm. ska till globen och se horse show ikväll och nu på dagen gå och äta på stan och fika och mysa runt. vi hörs!

Drar oss mot Stockholm!





de två första bilderna från nu iförmiddas när jag fixat mig
de två sista nu när jag är färdigfixad.

Drar oss upp mot stockholmia nu, shopping, resturang och sedan Globen hela kvällen♥
hörs inatt med bilder från igår och idag i guess!

/MATILDA

historian upprepar sig och slutar alltid likadant


DAGENS!
Poncho, It's IT! Skönaste plagget att drunkna i en slappdag och så ful som jag är i håret kändes detta bekvämare att bära idag.
Klippte och tonade mina toppar förut så nu är mitt hår back on track, synd att jag är korthårig, funderar på att klippa page ...... långpage!


Hade tänk mig denna sortens page ISÅFALL, den klär ju ashley sjukt bra men vilken frisyr gör inte de på henne?!

Äntligen är den här dagen över, ska gosa sönder med mitt älskade hjärta sen sussa tills fredagen börjar, hörs imorgon :)
MATILDA

i ett ensamt rum, en sekund blir tusen år



Dagens. Grå skjorta med öppna axlar - Weekday, Jeansshorts - Bershka (paris) / S A R A

Ibland får man lyxa till det lite / Sara




Bild 1: Ett spahotel som ligger i Stockholm mitt i city. uppvärmdpool utomhus där man har utsikt över Stockholm.
Bild 2: Bild från igår när jag och Crille myste till det med varmamackor och lite svull, till PH och grey's anatomy. hihi. 

Sov hos Crille älskling inatt som sagt och vi har ett år om en vecka så vi bestämde oss för att vi ska lyxa till det med att åka till Stockholm på fredagen nästa helg och fira till det på detta hotell med en övernattning och en massa härliga spabehandlingar, pool och fresh mat etc. Håller på att boka nu så hoppas det finns plats(!!!) annars blir jag sur. Förövrigt sitter jag med en kopp kaffe i mjukiskläder och inväntar PH också! ni får outfit bild lite senare.  håll utkik!

Bilder från tis-ons / Sara













Bilder från pizzakäket och övernattningen hos Anna. vi hade en så sjukt lyckat och mysig kväll. kan prata om allt och vi är så bäst! Sov hso Crille inatt oh är i skolan nu. vi har svenska nu precis och ska se filmen Ondskan. BÄST!

let it play, say you gotta leave but i know you wanna stay






Me dress in pink
Några härliga photos från våran bal i nian, då våran fina vän millis gick och fota och va glad när andra var ledsen för hur man såg ut haha. Dum som man va lät man sig ha bara 40 minuter att fixa sig på ... fyfan besviken än

Hade myskväll/natt/morgon med min älskling tills idag,  så himla värt och bäst är han med! Var iskolan från 08.20-20.30 ikväll, vart pizzakäk och öppethus! Färgade håret där då jag var hårmodell sagt och gjort men hann inte toppa håret.. Gör det på måndag! mitt hår vill ingen se, har daaaaaamp och är äcklad , aa hejdå!
MATILDA

Lay all your love on me


Crille älskling och jag i Spanien

Kom nyss hem från krokek. vi hade en sjukt mysig kväll alla vi tjejer igår hos Anna. alla sov över och vi svulla och prata sönder! ååh vad mys. ni får bilder senare. nu ska jag packa om väskan och kötta för mitt tåg går till stan om en halvtimma sedan vidare med en buss till Crille. sover över hos honom inatt, min sjukling. ska bli mys. hörs där! / S.

everybody wants a thrill







ber om ursäkt för min mobilias braiga bildkvalité, DAGENS- little street.
sjukt snöig dag HJÄLP!! Jag slutade lyckligtvis skolan runt 12 snåret, gick då och solade en 22minutare sen vidare hem hit där jag har fastnat tills nu.. fan va du förstör jämt datan!

Åker till min käre pojke snart som jag inte träffat sen i lördags, lång tid för oss :) Han ringde och sa att hans internet var kaos pga vädret så vetej fall jag kan fixa mer inlägg today!
Morgondagens planering står endast skola kl.08-20-20.00, fucking halft dygn? Jag räknar med att få se vissa av er inne på min linje -frisör ;)  som håller sig uppe på VrinneviPark mellan kl.17-20.00, Kungsgårds gymansiet har öppet hus då och min uppgigt är att sitta hårmodell!
/MATILDA

And I was so high and now I'm so low


anna och jag.


jag, jessica, bella, kajsa och anna.

Två bilder från september. sitter i skolan och slutar när som. när vi slutar ska vi tjejer i klassen (jag, jessica, bella, anna, kajsa och fanny) åka ut till krokek och äta pizza och sedan hem till Anna på myskväll med film osv. vi sover över hos henne också för guess what? vi är lediga imorgon, fifan vad mys. de diggar jag :D / S.

Bang, the shooter name is Wayne





Lite camkul hade vi ikväll, jag skrev väl flumm ELLER? milla åkte hem nyss. hon är för bra. nu blir det sängdags för det är uppgång tidigt imorgon för skolan som vanligt. Är ledig på onsdag så imorgon blir det roligheter med söt tjejerna som planerat. kommer bli great!

Obs! Ni är många som kollar bloggen och läser varje dag men kommenterar ingenting. det är skit tråkigt av er! ni kan väl bara skriva ett hej eller vad som helst? eller vad är det roliga med våran blogg? och vad är det för roliga läsare vi har? man kan ju undra. blogglusten blir inte så stor liksom.  Godnatt / S A R A

I said I don't want to walk this earth if I gotta do it solo


två bilder från isomras på mig helt random från arkivet.  milla och jag är helt oense om att jag visar för mycket på bilden .. tycker inte ni ju haha. haha bry. uppd: en bild borttagen.

Varit i skolan, solat, tränat. sagt och gjort! Fick även en fondation inhandlad och jag hängde med Bella och Jessica :) åkte hem .. eller till pizzan och mötte upp två muppar. som lät mig sitta och vänta 35 minuter. var värt fick pizza och cola. och jag tycker faktist om milla och tilda också. vi har sett PH osv. flummar. as usual haha nu ska vi ut med vovven och pinnarna. hejdå hörs sen. / S.

gorgeous


crille&sara                                                                                                                  jesper&tilda

har så jäkla söta vänner pusss /mill

for something good, for paradise


var ju lediig idag somsagt. har vart med millis hela dagen, hon kom till mig runt 1 på dagen och vi har flummat oss igenom dagen, nu äntligen kom saris med oss hem, vi köpte pizza och nu vankas paradise hotel,  bäääst!

MATILDA

u're so amazing, u took the time to figure me out


  Gamla bilder på oss gänget som var hos bella igår till idag. helt ok chill.
ville bara säga att dessa personer skapade jag mycket minnen med på högstadietiden och den tiden kommer alltid finnas inom mig, att tänka tillbaka på och minnas. mosstorp hahh!

Jag är ledig imorgon (no school), så jääävla värt! En datanatt framför mig, känner inte för att sova.
Gammal musik och bilder runt om mig, älskar't fast får läskiga känslor som får mig känna precis som förr, en låt kan göra så himla mycket!!
MATILDA


jag vågar hålla din hand, vi är inte sånna som i slutet får varann


jag och crille förra veckan på förfesten här.

Crille kom till mig förut, sötis! vi har sett en film nyss och lite annat. mys helt enkelt. skola imorgon WHII ... sen afrodans på friskis och kanske en solning. / S.

high the volume




så sköna så sköna, och rihanna sjukt SNYGG!
MATILDA

wear it out, its getting hot, crack a window, air it out





Bilder från igår. ni kommer få lite mer sen.

Igår åkte vi ut till Bella i skärkind, var ute i lägenheten som de har och killarna kom. Vi hade bestämt att vi "gänget" skulle va för det var så länge sedan. blev svull, twister, film, våffler mm. alla sov över och jag kom precis hem. Vilken uppskattad helg verkligen, vi hade bestämt för att inte festa i helgen och vi klara det!!! Även fast min Crille hade fest så stod vi emot och gjorde som vi hade bestämt oss för, duktiga? JA. / S.

new new new



Lurviga kängor, så sköna så sköna så /Dinsko 699 kr.


NY jacka, 699 kr.  bättre bild kommer.

TACK PAPPA!♥ Har haft en jättemysig dag med pappa ute i Ingelstad Centrum, shopping, käk och guu va vi prata!

MATILDA

Maybe that's what happens, When a tornado meets a volcano



Dagens outfit: Snygg poncho - lånad av sötmilla, grå stickad tröja - gina, jeansshorts och halsduk - monki, boots - skopunkten, skräp - zara (paris).

Nu blir det krubb sen sticker vi in på bion. Sjukt härlig fredag. Följer med min crille hem sen som jag inte träffat sen i söndags(!!) har saknat honom massor. så in i bombem. jag nattar där med! Hoppas ni får en bra fredag kväll! / S.

jag blir så dum av dig


traschad bild till max, drunkna i en pongo mitt i natten är ju inte fel. fint hår,  fint smink osv

Provet gick åt helvete som förväntat men slutade elva idag.
Gick då och käka på fräcka med goa brudar, susen gjorde de! Ännu gladare när jag kom hem då mina bästa var hos oss. Har softat med bellie, jessica och sara hela eftermiddan tills nu som sara skrivit nedan!
Harrypotter-bio ikväll, you name it. Älskling följer med hit hem sen, åhh mysig fredag känner jag.
Men nu måste jag fixa mig sen väntar käket som gullismamma gjort.
MATILDA

Harry potter ikväll / sara





4 bilder från eftermiddagen haha vi fyra alltså ;)

Alla skippade idrotten sista så sluta vid 11, jessica och bella följde med mig hem hit så kom matilda hit också. vi har druckit kaffe, svullat, dansat, dunkat musik och herren vet allt haha vi är för bra! nu åkte precis bella och jessica hem och nu blir det mat snart som mamma håller på med sen åker  matilda, jag och mamma in till stan för bio med crille, jesper, och sanna, Harry potter!


LOST IN YOUR EYES DEEP SOMEWHERE

hi there.
Seriöst, jag sitter och pluggar, dricker kaffe, fixar, nördar här och gosar med hunden NU, har ingen tidsuppfattning nånstans. pluggar till ett matteprov jag inte kan som jag KOMMER kunna imorgon, jag är bra! somehow..
har bara de där satans provet sen slutar vi typ efter de imorn, 11 är vi klara, sen ledig tills på tisdag, livet bara leker.
Har ingen som säger att jag måste nått längre, skönt på ett sätt men vet inte fall kollen är på topp..
jisses var ju glad nyss, tankar byts lika ofta som jag kommer försent (jämt)!

kan inte sova, vill inte sova, vill sova, ska nog sova, tänker inte sova, sova sova, nej bara drömma.
ensam på nätter osv håller inte, någon annan än jag som missa bikboks rea idag föresten? hehhh
gud... godnatt /matilda

jag och min twinie fick provsvar idag efter 16½ år att vi är enäggstvillingar, vi har aldrig vetat fall vi är tvåäggs
pic: jag och sara från balen i nian.

Några dagar känns som en evighet.



Dagens outfit.

Har tränat som sagt, blev att gå på stan med bella och kajsa innan och jag och bella drog till med en chicken-kebab höhö! kom hem för en timma sedan och såg nyss bäst PH. mamma och matilda kom nyss innanför dörren med pizza. vi tre ska duka fram lite nu sen äta och ha en mys kväll. sånt som uppskattas ibland verkligen! / S.

in tha school. / sara



två bilder från förra vintern på mig, tycker att min väst är helt okej!

Sitter i skolan, har haft matteprov som var skit svårt och de gick nog skit! sitter nu på svenska lektion. sov hos milla inatt som sagt och det var mysigt och vi hade en go kväll igår vi tre. imorse skjusa hennes pappa in oss till skolan och vi åt fruksot i bilen haha. slutar 3. ska träna vid halv:6 ett afrodans pass med bella, clara och dullie! tagga!

onsdags outfit / sara



Bilder från idag / Sara


jag!


milla och tilda!


snögg milla!


millas pappa gjorde pannkakor åt oss hihi!


matilda och jag som ligger och softar i millas säng och ser grey's anathomy!


våra godsaker för kvällen!

Okej.. vi tog en mysig fika på waynes med mycket prat osv. vi planerade upp kvällen så det blev att vi bestämde oss att vi ska sova hos milla inatt. så sitter här hos henne med de två puckorna som masserar varann här i millas säng. hatar fötter btw. Jag följde med milla till hennes stall och så mocka vi åt hästen osv. mysigt i stall, jag älskar hästar! milla och jag gick och handla godsaker sedan och sen kom tilda hit, vi käka pannkakor och har sett bra tv och pluggat till mitt matteprov imorgon.. suck! nu ska jag roa mig lite med de här töserna, vi ska se PH dessutom! vi tre ihop aså haha löööve it. ♥

Somewhere over the rainbow




Två snabbtagna bilder precis nu. Ni får bild på hela outfiten sen, för nu ska jag och matilda in till stan för en mysig fika med Milla! Slutade skolan kvart över 9 imorse ha? så jag köpte ett solkort 259 :- och solade med Anna sötisen sen tog vi en burgare var på donken. vi hörs med bilder sen när jag kommer hem!


älskar den här gamle låten, så fin! / S.

I need you like a heart needs to beat



Dagens outfit.

Träna ett kött pass efter skolan, sagt och gjort! kom hem lagom tidigt och har sett PH och DH och american pie. har även fått en uppgift klar. have more to do. Mamma gjorde jättegod mat åt tilda, jeppson och mig också de va mumma! Imorgon slutar vi tidigt och eftermiddagen ska jag spendera med bästa milla! vi ska mösa till de med fika ogrejer. hähä!  /  S.


is this how you remind me of who i really am


enfotot från skolan som förövrigt inte har motto att visas här egentligen.  aya ser american pie med älskiiiiis!
MATILDA

change'em



Looken från imorse, dö trötttttttt!

Jesper var min kund iskolan idag, slingade hans hår, shamponera och klippte lite, jag vart nöjd men inte han kanske ha ha..
Efter de när jag sluta vid 1 typ åkte vi hem till mig, lagade mat och sen kom pappsen , jag klippte hans hår med och får löning imörn  ;) Åkte till min käre pony senare och nu ser jag bästa desperate housewives på 5an med sara och älskling!

Mami gör favvo maträtten och sen blir de plugga lite på hår-prov tills imorn! PUSS /MATILDA


nåra få av tusen märkvärda















lite bilder jag gillar från året, res-bilder är dom bästa! De här bilderna är från öland, spanien och hemmaplan norrköping!
I år har jag rest till frankrike/roadtrip genom länder sedan disneyland&paris, öland roadtrip/kalmar&borgholm osv, spaninen flygresa/Alicante. Snart bär det av till egypten med :D
/MATILDA


Like a G6


ooooooooh, hur skön?
MATILDA

you got the sweetest eyes I've ever seen


Bild från imorse som min tvilling tagit, inte bra bild men den får heta duga. Ni får en helbild på min outfit lite senare idag.

Sitter i skolan på livsmedelkunskaplektion och gör en äcklig uppgift om någonting som inte fanny och jag fattar vad det betyder ens .. vi slutar om lite mindre än en timma iallfall. Började 08:00 imorse så inga lugna puckar här. nu får vi äpplen. Kl:16 blir det ett köttpass med bella på friskis. / S.

vad har hänt with maah hair?






Såhär fint var mitt hår för inte alls länge sedan. I somras och i september är bilderna ifrån och mitt hår blev brunt i mitten på september. Jävla poolerna i Spanien som gjorde det grönt och mitt hår är bara förstört av all jäkla färg jag färgat med. vet inte vad jag ska ta mig till längre men trivs verkligen inte i det här.. raka av det och haffa en peruk? JA. fan aså ååh  / S.


monkiponki favorites





/MATILDA

Måndag / Sara




Måndagen bara springer iväg. har haft kök i skolan idag hela dagen och vi har hållt på med fisk och gjort gravad lax mm. Kl.16:30 körde jag och bella afrodans, kan alla rörelser så de är ännu roligare nu! kom hem  för snart två timmar sedan. har duschat och åt nyss nudlar med en god smak , har inte ätit det sen min förra skola så de var gptt igen haha. håller just på att se PH nu är reklamen slut. älskart. sen blir det plugga eller lite mer tv .. typ top model och hollywoodfruar ju. jag ska sen. lovar.

it's so long ago but it's all comming back to me


pelle, jag och robbin!  en bild från början i somras då vi var på sumparty hos julia.


hej beauties!
måndag, ny vecka! Känner mig inte bekväm i dessa uttråkade vanliga dagar.. samma sak dag ut&in. Tycker de är viktigt att liva till veckodagarna, ha nått att se fram emot, jobba på sparklen lite! I have no plans tyvärr, förutom en bio med min älskling nångång i veckan och lördags planer med vänner!

ang. blloggningen: kan ibland tröttna på den här bloggen själv, känner ibland vems skull bloggar man för .. Det ända jag bloggar om ändå är ju alla bilder efter helgerna, tror även ni märker när vi tycker de är kul att blogga?

intresseklubben antecknar snart igen /m


every kiss and every hug, you make me fall in love




Två lite små gamla bilder på mig, tycker att de säger något. Söndagkväll är det nu, har varit hos pappa med mina syskon och deras pöjkar så fira vi farsdag. Vi åt god mat och han öppna presenter och jag hade bakat med mig en kladdkaka. Min älskling sov hos mig inatt så har tillbringat hela dagen med honom tills jag åkte till pappa. vi tog en ganska lång sovmorgon och de va SÅ skönt. Imorgon är det skola=heldag i köket, efter blir det afrodans på friskis och svettis med bella!
/ S A R A

mer bilder från våran fest i fredags









































nåra bilder är från bellas blogg. vart en bra fest i fredags, sjukt bra faktist! Även våran förfest igår, dock var inte lokalfesten en höjdare men helt ok. Nu har vi varit iväg och firat pappa, farsdag u know. Ser på beck och har min älskling här isoffan.  

/MATILDA

ligger vaken på natten och drömmer på dagen


Förfest här hemma:

















Lokalfesten:










Bilder från igår. det blev en bra kväll samt rolig med goda vänner jag inte träffat på länge! jag känner att nästa helg ska jag nog inte festa haha! varje helg har varit spikad på sistonde men det är ju bara kul! Städpatrullen (jag, matilda, crille och jesper) var igång inatt igen höll på till halv 4 må tro från förfesten. sånt man får ta ;) vi hörs snart igen ikväll, så hemskt ledsen för dålig uppdatering fattar inte vad som hänt men det SKA bli bättre! /  S A R A

De va fest här hemma igår / sara


















Bilder från igår här hemma. tagna från bellas blogg! :)

Lite bilder från när vi förfesta här hemma och sen från festandet igår! ni ska få bilder från våran kamera också. vi var 10 st sammanlagt som sov över och vi har STORSTÄDAT hela huset och sedan drog vi och käka pizza, den var värd vill jag lova fy hundan! jessica och bella är här fortfarande och vi börjar fixa oss nu och sedan kommer lite vänner så blir det förkrök här och sedan lokalfest istan! de blir nog najs. aa najs att festa aså.

some questions

Du heter: Evelina Björk
Beroende av: The, min almanacka & Benjamin 
Vad tror folk om dig? Att jag är en dryg fjortis eller en helt skön och söt tjej.
Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår & smink.
Hur imponerar man på dig? Sticka ut och inte följa strömmen.
Brukar du skratta för dig själv? det gör jag ganska ofta. Min humor är störtbra. 
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: skulle inte sitta wrong med pennfärgen.
Var bor du? i ett skönt house
Trivs du där? Det funkar. inte värt att klaga på.
Hur svarar du i mobilen: halleeeåååå
Vem ringde du senast?: pappas tjej
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: har du gått av vid ica?  , ah ttur.
Brukar du komma i tid: när jag väl kommer så faktiskt
Hur känner du dig nu: som en slö apa. Orkar inte ta tag i pluggandet.
Vanligaste färg på dina kläder: svart rosa
Hade du en bra kväll igår: jo jag spelade kanasta och åt snickers framför acary movie, asbra.
När brukar du oftast gå och lägga dig: så att jag orkar gå upp dagen efter!
Är du blyg?: när jag står framför hela klassen och ska redovisa ett arbete jag inte har en aning om vad jag snackar om.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: donno
Har du spytt offentligt: jo för ett bra tag sen.
Är du nöjd med ditt liv: Nöjd är jag aldrig innan jag dör. Stolt som en tupp är jag dock.
Är du bortskämd: Nej absolutely not
Vad gör du i morgon: Imorgon ska jag sega sängen med min prins tills jag bestämt vad jag vill köpa för lunch.
Vad är det värsta du vet?: rapar, fötter & spya. 

Har du bra vänner och äkta vänskap?: jag har de bästa man kan ha!
Du samlar på: Det som jag bara inte kan vara ifrån utan att sakna.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten lätt!


november, 1,5 år sedan! herre-min-guss


you just fly and no one can take you down


jag och julie på lunchen hähä kladdkaka..


lite stoffe och jag också på lunchen. det var skönt där vi satt. bilderna har bella tagit!

Tyvärr så hittar jag inte kamerasladden så kan inte lägga in bild på outfit idag. hade inte minneskortet i så de gå rju icke heller. sagt och gjort, käkade med bella på stan sen träna vi på friskis. det var skönt att bli svettig igen haha. även clara och dullie va med. kom hem och mamma matilda och jag har lagat god tacos, jag har sett PH och ser på you'n me and dupree filmen. mmm. fredag imorn mums! /  S A R A

torsdag. / sara


bella och jag för två månader sen när vi tagga träning på friskis.

Sitter i skolan, har haft matte i 3 h och nyss haft lunch. vi tog oss till ica och köpte kladdkaka. gott. nu sitter vi på svenska. slutar kl:3 då bella och jag drar ner på stan och käkar god chicken-kebab och taggar ett träningspass på friskis klockan 6. det var två veckor sedan jag träna eftersom jag varit sjuk och ätit pencelin så de ska bli najs, riktigt najs! vi hörs hemma sen med lite bilder från dagen osv.

like an old black'n white tv screen




Jag imorse i väntan på bussen! gillar lillmössan.

Det var en skön skoldag idag, bortsett från att rulla permanent typ. Fick håltimma på engelskan sitta lektionen idag och engelskan första lektionen imorn, hur skönt?!!! Börjar´tio imorn då :)
Efter skolan chillade jag med söta brudar på stan , vi köpte kladdkaka (icas egna i just lööve) och satte oss på en bänk mitt istan, största svullona! Pratade micket sen drog jag till coffehouse där gänget var. Efter de gick jag på bio med sara, eve, älskling, crille, carro, benjamin och basse som sara skrivit och lagt upp bild på nedan, Saw3D, VAD TÄNKTE JAG MED? :( hemskaste men sjukt bra handling om man bortser från scenerna .. haha asså, fick blunda och gömma mig bakom jespers axel undan för undan!

Jag och min sötaste pluttis har förövrigt 19 månader idag♥ tell that im in heaven cause i think u're an angel

xoxo MATILDA

livet är inte en dans på rosor





Bild 1 och 2: bild från imorse där ni även ser min nya vinter jacka från Carlings 899 kr. Bild 3: coola de är.  Bild från ikväll när vi 8 fina vänner från de gamla gänget såg på bio, Saw 3D. på bilden från vänster: benjamin, eve, matilda, jesper, carro, basse, crille.

Idag är det onsdag, idag hade jag ett serveringsprov, idag var jag och en tjej i klassen nere i resturangen i några timmar och fick sluta 2. fick servera gästerna osv. det kunde dra åt helvete för kände ingen men de fixa sig till slut. ville mest dö och gråta ( haha sant ). var sjuk när denna lektion hölls så var så illa tvungen. inte en glad tjej. Men blev så mycket gladare när jag mötte upp eve och carro på stan. vi satt på coffee fiket ett tag sen drog vi till comvux och blabla. sedan mötte vi tre upp benjamin så gick vi och fika på coffee house igen, matilda och basse kom efter ett tag. sen kom crille och jesper så gick vi allihop och såg på bion. sjukt najs time hade vi allihop. crille och jesper följde med hem hit nu. inväntar PH. puss
/ S A R A

coffe picture on a friday


jesper, crille och sara!


eve och jag!


hänka jesper och crille till donken när dom käka!


satte mig på coffehouse i linden med ida, clara och dullie. Ida och clara på bilden!


jag och dullie!

bilder från i fredags då jag stressade ihjäl mig istan från ställe till ställe för att hinna saker och ändå så hann jag inte sola och knappt fixa mig till festen , jisses ibland alltså!
MATILDA



we're closer than ever


Bild från spanien.

Det blev en väldigt mysig fika på stan efter skolan med crille älskling på waynes med kladdkaka och varm oboý! kom hem efter lite om och men med tåget sen fick mami hämta mig där på stationen! hon gjorde även goda varma mackor när vi kom hem. har sett PH och nu börjar DH hell yeah. sen drar jag fram lite plugg för ett prov som ska göras imorgon! mm älskar att vara sjuk och missa saker, sen att servera typ själv en frukost på resturangen? whaat. ääh de fixar jag vet ni.

/  S A R A

vardag . vardag


Såhär ser min kväll ut + varma mackor som mamma håller på att fixa, gutt ja, de gillar jag! later bästa desperate houswives, 5an.
Dagens planer sprack redan imorse som jag skrivit nedan om bussarna och vågade inte chansa att gå i stormen bort mot tågstationen och sen går inte tågen heller ... fy! Ingen skola alltså och inget sola och ingen stanrunda heller ..
Jag och min gosiga pöjke steg upp ur den varma sängen runt 1 idag, lagade pannkakor och såg film, vi var även ute i snön och drog nåra bollar haha.


jesper och våran lille teddy.


teddy och jag :)




jag tycker faktist bättre om vintern än hösten, jag blir mycket gladare och tycker allt är mycket mysigare, en varm oboy gör så mycket mer än på hösten tex hihi .. Hösten känns som ett tecken på att ja nu ska allt dö, ruttna, vissna, mörkna osv.
Vintern vet man är mörk som betyder mysiga stearinljus och jul, love!

MATILDA 

Lite av mitt september / sara







Bara bilder från September det var faktist härligt väder då, kan inte fatta att det är SNÖ ute nu!!

Dålig uppdatering från mig .. men fan har inte blivit av bara! det är tisdag idag och inatt sov jag hos min crille, efter skolan igår skjusa min pappa mig till honom, vi åt massa godis och såg PH och en lite mer och bara myste. han hjälpte mig plugga också så fick en uppgift inskickad! BRA. han är för gullig. nu sitter jag i skolan började 08:00 imorse .. har haft servering och lunch och nu livsmedelkunskap alla äter kött BLÄ. jag äter ju bara kyckling och fisk så... vi slutar om två timmar! efter drar jag nog ner på stan och tar en mysig fika med crille. sånt som märks. puss!

samma gamla visa men vet inte vad det är för låt

Eftersom vårat höstlov bestod mest av festande lägger jag upp lite bilder från helgens travader
pics from bellafelica.blogg.se  fyra halloween fester på en vecka borde räcka?

Önskar oftast att hela livet var en fest, där behövs det aldrig tänkas på måsten, släppa loss och vara glad tjej bara, underbart!
Men back to the reality, skolan har börjat igen och det känns som de vore år sen jag gjorde nått vettigt kring skolan, tjejen som aldrig pluggat heehhhh.
Bästa linjen och bästa klassen vilketfall, vi såftar,slingar, klipper, såftar, klipper, såftar osv osv .. Inget plugg alls, påriktigt!!

läs det här HAHA
Morning babes by the way
jag gick ut till min busshållsplats fem i halv åtta imorse, gick hem igen fem över åtta. fattarni?
Bussjävlarna har kört i diket och fastnat i backar så jag kommer inte till skolan, återigen kan inte östgötatrafiken fixa nått vettigt. Efter förra årets "snö-skandal" borde väl ändå inte det här vädret sabba?
SNÖ SNÖ SNÖ STORMAR DET IVILKET FALL UTANFÖR HUSET MITT ...
Älskling ligger brevid mig isängen och sussar så sött, hörs sen hörni nu ska jag värma mig.
hahahahhhahhhahahahha kan ändå inte fatta att jag bor så öde att jag inte kommer till skolan,
mami can't stop laugh either.
/MATILDA



jag och nån isabell? påväg mot lokalfest mot östra stenby -fredags


ebba , sara , bellie , lucas och sterner i östra stenby -fredags


felicia och jessica i östra stenby -fredags


jag , jesse och bellie i östra stenby -fredags


gustav?, jag , percy och jessica i östra stenby -fredags


östra stenby -fredags


jessica , sara, stoffe och jag , lokal fest i klippan -lördags


jossan, elias och jag i klippan -lördags


i klippan -lördags


hampus, bellie, jossan , jag och sebbe i klippan -lördags


i klippan -lördags

you'n me are meant to be







love you sweet ♥  / MATILDA

Skit kul att jag hade glömt ställa om min mördar väckarklocka imorse då jag började skolan tio .... När vi slutade stanna jag en snabbis på stan med bebban och vanessan.
När jag kom väl hem var min gulis här, jag klippte hans hår igen sen gjorde mamma och hennes vän grekisk sallad med gott bröd och sås till, yammmi!
Vi har kollat på serien "våra vänners liv" och nu ska vi gå sista rundan med lille hunden :)
later here.

r.i.p jackie ♥ jesper told me crilll ;/

when all is said and done, done for being said *







Skinnbyxor -Bikbok
Svart ärmad, pösig urringning -MQ
Nitväst -gammal från Gina
Kängor -Dinsko

MATILDA

Evelina here




jag mår så äckligt dåligt för tillfället
kvinnomisshandlare borde inte finnas.
Kommer nog inte blogga på ett par dagar..
kram


mina fina tjejer! sara matilda, jag (inget med texten att göra)
Hoppas att vi ses på onsdag. Rikta in er på det
hjärtis ♥

RACE YOUR GLASS


läskiga bellie! HIHI


bellie, stoffe , petter och sara!


Jessica , sara , fame , sebbe och sara!


Sara , peppe och jossan!


Jenny och Jossan , HETINGAR!


Bellie , petter , sara och fille!


Bellie , Hampus och jessica!


Bellie , Jessica , sara och Carro!


Fredrik , jenny och Carro!


Carro , Ponta och sara!


Bellie , carro , sara och peppe!


haha jag käka lite blodigt som ni ser


fame , jessica , jag och bell!


jag och sebbe!


fame , jessica , jag och bell!




Drog med tjejerna till vånga (klippan) på maskeradfest igårkväll, pinsamt tråkigt till en början men helt värt de för mot slutet vart de grymt :D Roligt folk osv.. som sara skrivit nedan :)

Knasig natt/morgon här hemma, de mesta händer de bästa , tsss .... Vart ingen tävling , varit hemma och städat och fixat kläder istället , crille och jesper hjälpte sara och mig att städa lite. alltid så snälla!
Pizzakäk för ett tag sen som killarna våra åkte och köpte sen har vi sett skräckis , nu ska vi se världens bästa film , titanic♥

ber om ursäkt lite för våran bloggning som förövrigt bara innehåller fester ser jag , höhhh
i just wanna live when im alive /MATILDA

jag har gjort det här så länge jag kan lika väl fortsätta


ebba, emma, 3 killar och jag. bilden är från festen i fredags och tagen från bellas blogg!

Igår festade vi igen haha vi får nog aldrig nog? ne. Igår var det maskeradfest ute i en lokal i vånga, det var riktigt kul och jag drack nog för mycket av det goda .. omg aså haha! Men det vart en lyckad fest och det var kul att träffa många som jag inte träffat på länge. crille, jesper och challe kom hit efter carros fest inatt (vi skulle med på den men blev inte så, lite tråkigt aja) Idag har vi stor städat här hemma som FAN. Nu är min älskling och matildas och köper käk på pizzerian, blir gott och till det en skräckfilm och coca cola! Hoppas ni haft en bra helg, varit dålig uppdatering men har tyvärr inte hunnit men vi ska bli bättre! Matilda håller på att lägga upp bilder från festen igår så det kommer snart.
 / S A R A

om himlen finns är jag förlorad


ebba, jag, bella, lucas, sterner och ante. bild från bellas blogg.

Bild från maskerad festen igår som var ute i östra-stenby? vikbolandet? haha. sjukt rolig fest, bra folk. väntan på de beställda bussarna hemmåt var inte så roligt dock fick vänta i över en timma. kom hem runt 3, naaaajs. hade en sovandes pojkvän i min säng när jag kom hem, gullet.  idag (lördag) for jag upp tidigt och åkte in till stan med min kära far. han köpte en ny vinterjacka till mig och ett sportbehå, vi käka även god mat på chili-wook! skönt att umgås med han .. händer inte så ofta! men tack älskade pappa ♥ lutar mot fest ikväll igen haha, tagga!
/ S A R A

All the things i deserve for being such a good girl


Sara , jag och Jessica påväg in till stan!


Sara och jag!


haha jessica på rese, lite vi skrattade när en gubbe sa till henne"ursäkta du blöder" och pekar på hennes knän ;)


jag och Sterner i väntan på bussen ut till lokalfesten! (lägg märke till röken jag puffar)


Jag och Amanda utanför lokalfesten!


Utanför lokalfesten!


Anton och jag utanför lokalfesten!


Julia och nån utanför lokalfesten!

Inga mer bilder knäpptes av mig igår tyvärr ..
Jag och mina tjejer var på lokalfest (halloweenfest, körde på min städerskadräkt igen) ute i östra stenby , helt grym kväll enligt mig, hade så jäkla kul!
Trots kylan inpå natten krossade inte de kvällen. Var hemma runt 3 inatt och jessica och jesper sov hos mig. Jessica har åkt hemåt och jesper ligger i soffan och sappar kanaler heeh.

Ska till stallet nu (tävla imorn), FAST IKVÄLL KÖR VI IGEN! Men vi hörs ju sen :) Pusss / MATILDA

pumpaverkstad! / EVE

 

Brukar ni göra pumpor och såna mysgrejer på Halloween? Imorgon ska jag och Benjamin faktiskt göra det med mina syster och några andra äldre ''par''. Det blir även fördrinkar, förrätter, egengjorda shottar, drinkar, mellanrätter och efterrätter. Jättetrevligt!

Jag är den utvalde som ska skriva ut massa motiv på pumpor som dom andra MÅSTE göra mohaha. =) Nu ska dom allt få lite kluriga grejer!


Annars ser morgondagens planering ut såhär:



Vi får se vart resten av kvällen leder oss....
hähä fräsiit va.


Give me sweet summer/ EVE


Dagens Lunch

Guuuud vad jag är trött. Har inte haft en lugn dag sen i Måndags! Men nu e jag på g igen. Jag har faktiskt mina bortförklaringar för varför jag inte börjat blogga..

- Ingen kamerasladd
- datan hittade inte kameran
- ingen data.

De här tre problemen har det varit efter varandra sen i Måndags så nu fick det bli ett blogginlägg!

Idag träffade jag Sara ifrån Göteborg, det blev en sallad till lunch på waynes & senare en kaffe med andra Sara (hon som bloggar här) på Coffe House! Träffade även Matilda, Jesper och Crille en snabbis. =)

Imorgon är det alla helgona. Ni borde gå och besöka någon kyrkogård imorgon eftermiddag/ kväll tycker jag. Det är jämt så fint på alla helgondags helgen med ljus och kransar och grejer.  =)

två randoms

första bilden -   Pekka Andreas Gbg Sara (sarar.nu) 
& sedan Ida Älskling & Rille. Vi fyra va faktiskt på kryssning för två veckor sedan!


jag måste va galen som just blivit bedragen och som tänkte på lagen


jessica, matilda, jag och crille!


matilda, crille och jag!

Två bilder från festen igår. Jag och crille åkte hem till han inatt efter festen och idag slappa vi hemma hos han och tog det lugnt och bara myste, sen fixa vi oss och åkte in till stan. I stan käka vi, jag chickenkebab och han chiliwook sedan gick vi och hyrde tre filmer och lite gottigotti som vanligt muha. vi åkte hem till mig lagom till när Paradise hotel börja, sen har vi sett american pie 2 på tv och såg nyss filmen the ring 2, ush de filmerna är så läskiga!!! nu blir det sleep-time snart och imorgon mina vänner ja då DÅ är det fredag! puss på er finisar 
/ S A R A

förlåt för att jag aldrig sagt förlåt



säger som jessica , han gör det igen .  daniel adams ray

bilden nedanför är från inatt på bellie och mig från jessica. heh svullet tog ju slut ganska fort dårå.
MATILDA 

Yesterday's Night!


SKÅL


JAG , JESSICA OCH IDA


CRILLE , BELLIE , FULA JAG OCH KATTEN :)


SARA OCH IDA.


KAJSA OCH BELLIE


AGNES OCH IDA TILL HÖGER




KAJSA , TABBEN , SARA OCH JAG


KAJSA , TABBEN , CRILLE OCH JAG


FULA JAG , DANIEL (TARZAN) ,KAJSA ,BELLIE OCH IDA.


JAG , IDA, JESSICA , BELLIE OCH KAJSA.


KAJSA , SARA OCH JAG , BARNSDOMSVÄNNERNA♥


TÖNT BELLIE , JAG , IDA OCH KAZUM (haha)


BareN

Vi festa väl nyktert igår i Ljunga på halloween fest fast "vi visste inte att vi skulle vara utklädda" hihi, nae men vi har två till maskerader i helgen framför oss så aoo.

Efter att ha roat oss där ett tag bland massa människor överallt och dans skjusade challe hem oss (mig , jessica och bellie) till mig, åkte däriifrån till shell halvvägs till linköping innan vi åkte hem till mig för vi ville ha svull HAHA och det var den enda macken som var öppen närmast oss. 
Snälla challe ställer alltid upp :] Marabou , Cola och Chips köpte vi , satan vad sugen jag blev på det nu IGEEN :( jaja vi tre satt och snacka och svulla till 4 inatt och steg upp runt två idag , segat och dunkat musik, Katten färgade mitt hår med, liiite nöjd!
De åkte hemåt runt fem och då drog jag mig till stallet , Har tränat med min ponny och kom hem vid åtta ikväll.

Nu ser jag på american pie med Sara och Crille , Najs!
Kan nån säga vad jag ska göra ikväll ? buuhu ..

KRAM
MATILDA


då är det bara köra ikväll då / sara




Två bilder på min outfit igår. den lila tröjan fick jag låna av lejon för det regna ju absolut inte och jag var absolut inte blöt..  Onsdag är det och lill-lördag, bella är på G hit. ikväll kör vi på fest lite tjejer, hur najs?

it is not easy to receive or give


jossan!


jag!


jossan, crille,  fredrik (lejon) och jag haha!


jossan och crille hemma hos lejon.


lejon!


jag!

Bilderna är från igår. fika med jossan som sagt på stan först sen mötte vi upp crille och lejon så åkte vi hem till lejon i vilbergen, han hade lägenheten för sig själv så vi grogga och svulla lite gott och såg sen en skräckis, det var micket chill! jossan och jag åkte hem till henne med 23 tåget, vi somnade runt halv 1 haha bäbisar och idag åkte jag hem på dagen. var nyss ute med teddybäbishunden och sitter här för mig själv. kvällen bjuder nog på något, hörde jag fest?

Ska börja svara på frågorna från frågestunden så de kommer upp i inlägget här nedan snart! / S A R A

Fika dags !

Helu darlings, skulle bara berätta att jag var duktig idag för jag var istallet redan klockan nio imorse hihi, nu är jag färdig fixad för en fika på stan med sötnosarna Clara och Ida :) Drar med mig min halloween dräkt oxå som ida ska få låna ikväll , jag lär komma outklädd till partyt hah! No camera men hoppas på bilder senare :)
KYSS
TILDA

uppdatering: DET ÄR STORM UTE SÅ HATTEN MIN LÄR FLYGA TILL SKOGS!!!

Svar från våran ...



JAG MATILDA HAR SVARAT PÅ ALLA FRÅGORNA, INVÄNTAR SVAR FRÅN EVELINA OCH SARA PÅ VISSA FRÅGOR  SOM NI KOMMER SE I VISSA SVAR SENARE FRAMÅT .. 
P.S en del frågor är inkomna på andra inlägg och har inte tagit med en del frågor här,
fortsätt fråga oss om något är glömt!




Postat av:

när kommer svaren på frågestunden? :):)
2010-10-27 @ 19:45:43

SVAR:
NU :D





Postat av: jenny

hej! när kommer svaren på frågestunden? :) kram!
2010-10-30 @ 17:29:45

SVAR:
Hej Jenny , NU :D






Postat av:

GUD ni är så snygga tjejer och bästa bloggen!!
Undrar i vilken stad bor ni i och vart ni får inspriation ifrån? :)
2010-10-17 @ 22:39:34

SVAR:
TACK SÅ JÄTTE MYCKET!! Vi bor alla tre lite utanför staden Norrköping (Kimstad och Söderköping)
Antar att du menar kläder? Där får jag mycket inspiration i bloggvärlden och annat media t ex tidningar och tv. Kan sitta och fika istan på ett café och se en sjukt snygg outfit genom fönstret osv.. Angående färger kan en naturfärg i skogen locka mig till att hitta ett plagg i sådan färg mm. 




Postat av:

vart har eve tagit vägen? varför bloggar inte hon längre typ?
älskar eran blogg sjukt mycket!
& ni verkar vara jätte härliga tjejer
2010-10-17 @ 22:43:23

SVAR:
Evelina har inte tagit vägen nånstans hon lever bara livet tror jag haha ;) Den anledning jag har fått när jag frågat är "varför skulle jag?" "jag har inget att blogga om känner jag" "jag känner inte för att blogga längre". Hon får svara för sig själv när hon tar sig tid :)
Tack så himla mycket för komplimangerna , de värmer♥

Nu är jag Evelina här!  Jag har såklart inte velat blogga p g a  allt struntprat och skit kring mig och matilda. Men nu är allt bra och jag ska börja igen somsagt! Jag ska köpa en kameraladdare (segar så extremt mycket på detdär)  Jag har även varit med min pojkvän supermycket, alla klagar på det men vi har det så bra och funkar så bra tillsammans! 4 månader har vi varit med varandra och jo det va ett tag en jag verkligen blogga på riktigt.



Postat av: yoanna :D

till sara & mathilda.
brukar ni låna varandras kläder? det borde vara bra isåfall, för ni har ju samma stil & allt! :D (snyggt)

vart ni inbjudna till blogawards?
hur många besökare har ni per dag? :)
hur mycket pengar får ni för bloggen?
varför har eve slutat blogga? är ni osams? :O

älskar eran blogg. :)
2010-10-17 @ 22:53:24

SVAR:
Hej yoanna =) Klart vi utnyttjar tillgången till varandras kläder, vi lånar varandras kläder titt som tätt hehe , och som du säger är det dö bra eftersom vi har samma stil, dock kan vi bli osams om det lite eller rätt mycket .. !
Nej vi vart inte bjudna till blogawards och det pga våra besökare antar jag haha (runt 300-600 unika per dag).
Vi har nyligen precis börjat tjäna pengar på våran blogg och det pga våra nya reklamer som ni säkert sett har dykt upp våran sida (???) Som jag svarade i frågan innan så får Eve själv svara angående bloggandet men NEJ vi är inte osams , bra va ? :) Tack för den fina komplimangen♥


Svar på den sista frågan är i inlägget över / Evelina!


Postat av:

hur långa är ni?
vart köper ni oftast era kläder? :)
2010-10-17 @ 23:20:40

SVAR:
En pinsam fråga angående längder för sara och mig hihi ...
Sara och jag är ungefär 157 cm långa, oj jag mena korta HAHA!!
Eve är nog på gränsen nästan till 170 cm trorjag???
Kollar runt i alla möjliga butiker men kommer oftast hem med påsar från Bikbok, Monki och H&M, de butikerna har mycket varierande i våran stil.

Jag Eve är 163 och har inte växt en cm på 4 år så ne inte 170, närmare 160 faktiskt ;)


Postat av: clara the one and only

TACK FÖR EN UNDERBAR BLOGG
men matilda ;

går du i bästa hvfr1a ?
2010-10-17 @ 23:22:28

SVAR:
MEN TJA CLARA THE ONE AND ONLY !!
Tyvärr plågas jag igenom varje skoldag med dig i BÄSTA Hvfr1a  jaa :D
JAG VET ATT DU ÄLSKAR VÅRAN BLOGG♥




Postat av: jennyyy

matilda,sara & eve, hur träffade ni era pojkvänner? (a)
2010-10-18 @ 16:14:39

SVAR:
Matilda: Jag har svarat på denna frågan tidigare but once again .. Jag och min Jesper träffades genom en gemensam killkompis vi hade då, visste inte vem den dära underbart söta killen med tuppkamm i bilen var men han fick mig på fall redan första gången vi sågs. Killarna följde med på fest i vårat samhälle och där smileyade vi bara lite lätt åt varandra när vi sedan skulle hem tog han min hand upp mot mitt hus, hur kan något kännas så rätt? Kvällen blev vad den blev haha. Vi träffades lite då och då efter det i ungefär 3 månader då han kom ut varje gång med en kompis och stog utanför mitt hus vid en bil haha. Jag, Sara och en dåvarande tjejkompis åkte till Småland för att bo där en vecka , vi pallade dock inte mer än 1 dygn och jag messade det till jesper , dagen efter skriver han något i stilen "kom ut sötnos <3" och där stog han och hans vän och väntade på oss, vi åkte ut till ön Oknö, där vi åkte båt och rökte vattenpipa på en brygga allihopa, där sa vi (Jag och Jesper) tillvarandra att den hära dagen är våran dag. Ända sedan dess den 10 April 2009 har jag och min älskling tagit oss igenom både eld och vatten och nu står vi varandra nära närmre än nånsin. Det är jobbigt att man ibland måste man göra misstag för att lära sig, hata för att älska, mista för att uppskatta och offra för att få. Jag Älskar dig Så Oerhört Min Jesper Tonny Jeppsson.


Sara: Första gången jag träffade Crille var på Augustifesten förra året tror jag? då vi inte pratade ett skit med varandra, sen blev det att vi började smsa och fråga varandra om vi visste fester, så vi sågs på en del fester men bara som kompisar. En dag fråga han om jag ville luncha med honom och då försov jag mig ( haha ) så det blev inte så, sen fråga han om jag ville fika ett par dagar efter så det ville jag och vi gick och fika, han fråga om vi kunde plugga också så det gjorde vi några gånger efter fikan hemma hos mig. vi fortsatte fika några gånger till, jag trodde det var som kompisar fören han gav mig en puss när vi sa hejdå efter en fika. hihi så gullig han va ni anar inte, han är jämt gullig!! Då blev det att vi såg på varandra på ett annat sätt, det var oväntat från mig men jag blev jätte glad. vi fortsatte umgås och sov över och vi satte våran månadsdag på det datumet han pussa mig första gången, det var 1 december 2009. Så vi har ett år om en månad. Jag älskar min Crille så sjukt mycket.

Evelina

Jag träffade Benjamin första gången efter min tripp från Göteborg- Jönköping. Jag fick ett samtal från en killkompis i Linköping som frågade om jag ville komma och festa lite smått. Mitt spontana jag kom fram och ifrån Jönköping hoppade jag av i Linköping istället för hemma. Benjamin hämtade oss på stationen och jo, vi klickade ganska direkt och jag älskade att vara hemma hos honom. I och med att jag hade med mig resväskan kunde jag stanna hos honom ett långt tag vilket var en sak jag absolut inte ångrade! Jag och Benjamin funkar jättebra tillsamans och jag älskar verkligen honom som bästa vän & pojkvän. Vi kan prata om allt och allt funkar jättebra. Min fina Benjamin ♥

Postat av: carolina

vart köper ni helst kläder ifrån? & hur mycket pengar går åt till kläder varje månad? :) kraaam!
2010-10-18 @ 16:15:48

SVAR:
Hej Carolina! Köper helst kläder ifrån butikerna Bikbok, Carlings , Monki , D&company, Vero moda, Cubus , Gina mm .. Kläder från märkesbutik anses ju som bäst kvalité men även de större med "sämre" varumärke tycker jag går lika bra att köpa, det viktiga när jag köper något är att JAG gillar de jag köper och trivs i det därför gör mig inte märket och även kvalité så mycket ...
Pengar varierar månad för månad på kläder, vissa månader handlar man på stort och andra köper man bara behövligt. Lite ekonmiska kärringar är vi trots allt ;)




 
Postat av:

Är Kalle Nilsson kung ?
2010-10-18 @ 16:33:44

SVAR:
KLART DU ÄR KALLE, WHO ELSE?




Postat av: sassa

Får ni blogglön?
Hur mycket pengar får ni ungefär i månaden?
tack för en bra blogg!
2010-10-18 @ 18:29:24


SVAR:
Hej Sassa! Vi har somsagt precis börjat tjäna pengar på bloggen, angående pengar i månaden antar jag du menar utöver bloggen? Pengar är inget jag (Matilda) har så mycket koll på men kan prova tänka ...... ungefär... hmm no idea ...
Roligt att du gillar bloggen :)



Postat av: alexandra

kan inte ni ge ett tips på hur gör så man tjänar pengar på sin blogg?:)
2010-10-18 @ 19:03:06

SVAR:
Hej Alexandra!
Till att börja med är det viktigt att ha en intressant blogg och det svåraste tipset är att locka så mycket läsare du kan.. Då det krävs att du sticker ut från mängden så folk ser upp till dig, ellerhur?  Utseéndemässigt: Mycket bilder, lite text, snygg men lätt design mm ... Jag tror många inte riktigt vet vad det är man tjänar pengar på egentligen men mest av dels de publicerade reklamerna som finns på de större bloggarna , varje gång ni trycker på deras reklamlänkar får de pengar för varje klick, dessto mer klick en länk får dessto högre blir summan per klick på länken , därför viktigt att ha en Utstående blogg så man kan börja tjäna större pengar på sin reklam (ju fler läsare ju fler klick).
Så alltså klicka runt lite efter sidor där du kan bli medlem och fyll i att du villig att visa deras reklam på din sida, det är ett bra sätt att börja tjäna pengar på sin blogg, hoppas någon fattade (?) och lycka till Alexandra =)





Postat av: elin

hur gamla var ni när ni började röka?
2010-10-18 @ 19:03:52

SVAR:
Saras och min storasyster fick oss att prova röka i femman (vi var 11 år), efter det tjuvröktes det bara lite då&då.
Men vi har varit beroende sen vi var 14 år, fjortis tiden gjorde sitt så att säga.. VI SKA SLUTA
Jag (Evelina) har rökt sen jag var 16. men slutspurten är nära!




Postat av: josefina

vad bråkade ni egentligen om med eve?
2010-10-18 @ 19:05:32

SVAR:
Till en början missförståelser , småtjaffs ja onödiga saker. Det här året är det bara jag och Evelina som "bråkat" ..
Det är en hel skit alltihopa som inte behöver tas upp här längre.




Postat av:

eftersom att ni är minderåriga, hur får ni då tag i era ciggaretter? atomat elr?;)
2010-10-18 @ 19:07:36

SVAR:
Sara och jag har ju vissa ställen såklart där vi får ut själva TYVÄRR annars vänner som ställer upp!
Evelina lyckost har ju fyllt sina 18 år nu :)



Postat av: Alexandra :)

Vilka gymnasium går ni i, och vilka linjer, vad är era framtids planer? Tacksam för svar! :D
2010-10-18 @ 20:45:46

SVAR:
Hej Alexandra :)
Matilda: Kungsgård gymnasiet-Frisörlinjen STORM TRIVS!! Framtidsplanen är att bli makeup artist hehe , alltid drömt om detta yrke men vem vet egentligen vart åren tar en?:)

Sara: JohnBauer gymansiumet-Hotell/Resturang! Jag vet inte riktigt varför jag går den här linjen för jag är inte den bästa i köket och tycker inte att det är det roligaste.. men det funkar gillar tjejorna i klassen iallafall hihi! Jag kan tänka mig att vara bartender(?) första åren när jag gått ut och då vill jag det utomlands,  det verkar as kul!! men det är inget yrke jag vill ha för resten av mitt liv.

Evelina: Ebersteinska gymnasiet- Natur/ Samhäll. Plugglinje, verkligen! Men min linje är studieförberedande så efter min gymnasietid som slutar i sommar   (  :(   ) kan jag bli nästa vad som helst när jag pluggar vidare.  Jag kommer jobba med djur, det är jag ganska säker på faktiskt.





Postat av: Jenny

Jobbar någon av er någon stans? :)

2010-10-19 @ 17:02:23
URL: http://tystavisioner.blogg.se/


SVAR:
Jag och Sara jobbar inte ... Vi skulle dock vilja, perfekt efter skolan och så ju :)
Jag/ Eve jobbar hemma på gården med tillridning av hästar, just nu en 5 åring. =)



Postat av:

vf bloggar inte eve längre?, vad bråkade ni om?
2010-10-19 @ 19:45:05

SVAR:
Finns svar på dessa frågor längre upp!

JAG BÖRJAR NUNUNUNU.



Postat av:

Hur mycket snattar ni i månaden,vet att ni har åkt fast. Köper era pojkvänner mycket till er
2010-10-19 @ 23:28:04

SVAR:
Vilken rolig fråga HAHA, vi snattar INTE men kan erkänna att alla vi tre råkade ut för fel umgänge för ungefär 3 år sen och då "snattade" vi. Våra pojkvänner köper väl inte mer än någon annan pojkvän eller vad menar du? Klart dom kan vara lite extra super gulliga ibland, det är väl alla par?
Jag evelina har aldrig snattat.




Postat av:

vad heter ni i andranamn? :)
2010-10-20 @ 14:16:02

SVAR:
Matilda Lovisa Nilsson Schön,  Sara Sofia Nilsson Schön 
Evelina, varför veta mera??




Postat av:

matilda, har du din ponny på Öjeby i norsholm? :O
2010-10-20 @ 21:49:47

SVAR:
Japp flyttade dit för ungefär 2 månader sen, vadå då? =p





Postat av:

hur många gånger har matilda egentligen varit otrogen mot sin pojkvän?
2010-10-21 @ 09:15:24

SVAR:
JUSTE detta ryktas det visst mycket stohej om, vem har kommit på detta?





Postat av:

När ska ni lägga ut video på hur ni fixar erat hår sådär lockigt ? har ni lovat väldigt länge nu men inte gjort..
2010-10-21 @ 17:46:03

SVAR:
SHAME ON US, sorri .. Eftersom vi alla inte ses så blir det en video varförsig, vi har sagt tidigare om intresse visas så lägger vi tid på att ställa upp, och det kommer vi!





Postat av:

jag älskar eran blogg, kollar den varje dag :)
Kan inte ni börja göra lite videoinlägg också?
2010-10-23 @ 11:14:14

SVAR:
TACK SÖTNOS! Jo självklart kan vi det fast satt senast inne på youtube igår och skrattade åt hur vi gör bort oss i gamla videoinlägg... Men vi kan prova igen för er skull, ofcourse!





Postat av:

tjänar ni pengar på er blogg, iså fall hur mycket? kan ni lägga upp video på hur ni lockar ert hår? :D
2010-10-28 @ 12:39:27

SVAR:
Helu! Finns svar på dessa frågor längre upp men kortfattat har vi nyligen börjat tjäna pengar på våran blogg och video kommer :)




Postat av:

varför puta med läpparna så pass mycket, ni förstör för er själva, ni ses bara som fjortisbloggare istället för modebloggare
2010-10-29 @ 18:13:45

SVAR:
Jag läste nog något nyss som någon skrev för att den inte hade något annat att skriva, hittade faktist inget att svara på förutom att puta med en läpp kallas inte fjortis kanske.



Postat av:

fin tröja, vart är dn köpt?:)
2010-11-01 @ 19:43:00

SVAR:
grå stickad tröja med skinndetaljer på armbågarna - FRÅN GINA TRICOT




Postat av: zandra-en färg klick i din vardag

brukar du firar du halloween eller alla helgon?
2010-10-27 @ 20:53:49
URL: http://zandrasplace.blogg.se/

SVAR:
Hej Zandra! HALLOWEEN ofc :)




Postat av:

matilda: när ska du berätta om dina tävlingsresultat me ponnyn ? ;D
2010-10-23 @ 13:46:45

SVAR:
Det kan jag göra nu :)
1.På Ektorpryttarnas tävling gick det inget bra alls, Första klassen var det 3 startande och jag kom tvåa, Andra klassen tappa jag totalt bort vägarna men kom tvåa i den klassen också, trots resultatet så var det inte min och Johnnys dag!

2. I Möjlby : Red bara en klass , L:a P1 heter det programmet, gick mycket bättre men ponnyn min fick jag kämpa framåt hela tiden för han var sjukt kissnödig, En placerad och jag kom första utanför , alltså tvåa ( fick tröstpris hehe) ... Red på över 62 % så har bara ett kval kvar till Nationellt.
På Söndag tävlar vi igen fast den hära gången i Karlstad, Hoppas på att ta andra kvalet så vi kan få börja Tävla Nationellt sen :D




Postat av: Lovisa

Sjukt snygg kofta!!! var kommer den ifrån? :)
2010-10-23 @ 18:12:29
URL: http://lovisaandersen.blogg.se/

SVAR:
Hej Lovisa HIHI! Tröjan är från Monki :)
(SENAPSGUL STICKAD TRÖJA MED KNAPPAR) min gamle goa vän camillas tröja fick jag låna denna dag.


NU ORKAR JAG INTEEEEE MERA !!!! KRAMAR MATILDA


bästa restmountains / sara


jossan och jag för ett väldigt långt tag sen..

jag och jossan har fikat på stan och är nu i vilbergen hos lejon i hans lägenhet med crille också. vi chillar en massa här, nu blir det filmen mirrows 2. vi hörs sen.

tisdag

tjolahopp!
Bowla igår somsagt med lite folk och käka på Hugo, kvällen/natten bjöds på skärckfilmer ..
Älskling och jag steg upp runt tre haha , sätt film i sängen och städat har vi gjort !!!
Gulliga han , han hjälper alltid till :')

Nu ska jag åka och träna med min ponny sen väntar en jessica-kvälll ♥
KRAM
MATILDA

måndagens outfit / sara





Svart kavaj - jc , Skinnleggins och grå stickad tröja - gina tricot , Skor - vagabond , Pälsmössa - cubus

P.S mamma hade en ny dvd där uppe (puuh) som vi packa upp och nu startar vi skräckfilmen!

11 månader med nutte ♥



Lite flumm bilder vi tog nyss, men vi är ju normala för de!

Dagen i sig då .. åkte in till stan vid 2 med bella, jessica och matilda. vi gick och käka lunch på chili wook, massa prat och skoj as usual. sedan mötte jag upp crille älskling, följde med han till chicken kebab så han fick i sig lite käk sedan gick vi och prova skor och han prova massa kläder. vid 7 gick vi ner till Hugo och mötte upp mamma, matilda, jesper och 4 andra så bowla vi, de va as kul! sedan käka vi alla på resturangen och jag åt god pasta med vegetarisk sås! efteråt åkte vi och hyrde en skärckfilm, instängd 2 och köpte lite gott och så. nu är vi hemma klockan är ganska mycket. men jag, crille, jesper och matilda drar på filmen nu .. om våran dvd kan ge med sig (!!!!) hoppas ni har haft en skön måndag? Idag har min crille och jag 11 månader förresten, jag älskar dig så underbart mycket. vi är bäst ihop, du äger en stor del av mitt hjjärta! / S A R A ♥

Never write something you never dare say in real life



B i l d e r  f r å n  i  A p r i l  n u  2 0 1 0  ,  d å  d e n  f i n a  s o l e n  t i t t a d e  f r a m .

Det är söndagnatt nu. Har umgåtts med milla och matilda ikväll som sagt, vi gick och käka på pizzerian sen såg vi film på teven med lite gott till, vi chilla liksom och tro mig vi vet hur man chillar muha. har inte så roligt just nu kan jag inte påstå, milla åkte hem vid 23 snåret. jag ska nog sova nu, finner ingen nytta av att sitta uppe?

xoxo / S A R A

RSS 2.0