Vila i frid

♥ / S


Weekend

 
Fredags var lugn, myskväll hemma med familjen. Lördagen åkte matilda och jag in till stan, sola och träna, fick även lite smink med mig hem till ett sjukt måttligt pris. Härligt! Kvällen började hemma hos Jerre med killarna och matilda, och avslutades med en utgång. Blev en hel del dricka haha.. mådde allmänt skit igår då jag även sov på ett golv..vilket resulterade i soffan och faktiskt, övningskörde med papi (var halvt levande)
/ SARA

Last week

 
 
/ SARA

Today

/ SARA


They say we're freaks when we having fun

Bilder från förra veckan.
Middag och bastukväll på onzdan hos Anna med sköna breudar sen en utgång.
Fredagsmys med familj, anna och helena.
Fick hem mitt körkort. Och återigen en utgång på lördagen!
/MATILDA

Myshelg

Åt tacos med Familjen i fredags sen kom Anna och Helena på fredagsmys. Igår blev det mys också, Jossan kom på kvällen så himla länge sen vi var!! Chilla och sen agera taxi på natten osådär. Idag har jag övningskört hela dagen när vi myste i Söderköping och var på mirum center. Ikväll har vi firat Jesper som fyller år idag! :D härlig helg!
SARA


Thursday

Sovmorgon, sen en samhällskunskap lektion, träna, film, , sofias ängöar, dusch, nybäddad säng och städat rum! Well done Sara! Nu blir det bästa satc sen sova. Godnatt
SARA


Oh man

 
/ SARA

Peace out

/ SARA


Såhär känner jag mig inte idag.

Sugvecka. Allt suger. Vill dö och slippa allt för tillfället. Det är så mycket just nu. Alla ska inprincip ut men vi har inte studiedag såklart. Sitter och pluggar istället med världens träningsvärk från medelpasset igår.. Bästa grey's sen med och satc. Oh så bra!
SARA


Fall in love with an alien

/ SARA


Come on skinny love

 
Dude. Ma hair's gone
MATILDA

Vill se dig dansa som folk i Miami

Bilder från idag.
Två kaffe på skafferiet med bästa clara oooch sara :)
LEDIGA TILLS PÅ FREEEDAG
/MATILDA

In the little area of sun surrounded by shadows

Lite bilder från förra veckan. 
Vårt UFföretag stod på den regionala mässan i Stadium arena.
Hade avskedshäng med bästa Jessica som har dragit sig till varmare breddgrader.. Fusk!
/MATILDA

Monday for sure

/ SARA


Pics from this friday

 
Fredags var så himla bäst. Mamma fick i födelsedagspresent bubbel och spabehandlingar av oss på Grand Elite Hotell så då bubbla, relaxa och åt vi där. Mysigt och så himla värt ♥ Efter en mängd alkohol följde jag med helena, vanessa och anna ut då maktkampen var med. Bästa fredag. 
SARA

Torsdag

Sovmorgon sen en samhällskunskap lektion på 3 h. Mötte sen upp mina systrar för käk på Tastythai. Har sedan solat med Helena och är på nfk och kollar när hon rider nu. Så mysigt med hästar :)
SARA

https://cdn1.cdnme.se/1198467/7-3/pic_5138e21ae087c34bd44253ba.jpg" class="image">


NEXT BY MY BED

Mitt fina sängbord jag inredde lite enkelt.
Nu ska jag sjunka in bland kuddarna i sängen och se ett avsnitt av sex and the city, det är standard♥
/MATILDA
 

Springfeelings coming closer

Några bilder från förra veckan.
Införskaffade mig nya solglajjor och ett nytt tränings linne.
Våren ramlar in och jag kör bil själv hihi.
/MATILDA

Look up at the buildings Imagine who might live there

Jessica kom hit förut idag till mig och matilda så har vi haft avskedsumgänge för HON ska till Thailand imorgon!! Inte ett dugg avis. Bästa Jessica. Har arbetat med en uppgift till imorgon nu och snart dags för onsdagsmys med Matilda framför grey's anatomy. Kan va bland det bästa.
/ SARA


060313

Försov mig med kombination av vita prickar i halsen, trött och hängig så blir hemma idag. Kan man smitta sånt genom telefon Jessica? Haha. Hade tänkt träna idag men bättre att vila sig antar jag.
SARA


Mar. 05, 2013

Lång skoldag serverat i restaurangen.. Gick sen och sola innan jag träna en stund på bandet. Skulle pluggat ikväll, men fråga mig inte vad jag gjort för jag vet inte vart dem timmarna tog vägen. Ska sova nu är för trött framför ett skitprogram på tv. Lång dag imorn med..
SARA


To go away on a summer's day

Never seemed so clear

/SARA


Prinsesstårta

Gjort prinsesstårtor i bageriet idag (undvik min handstil buhu). Slutade rätt tidigt så följde busBella med hem, drack kaffe, laga mat och umgåtts till nu :) är så sjukt trött men top model Sverige vid 21 ju!!
/ SARA


Lets do monday

Godmorgon ny vecka. Påväg in till skolan. Bageriet hela dagen sen träna, ser planerna ut för idag.Väldans kult!
/ SARA


Fredagsbilder.

 
I fredags var vi hos Anna fina tjejer, åt tacos och hade en sjukt rolig förfest innan utgång. Riktigt bra kväll men blev lite för mycket med dem där shotsen sen..haha.
SARA

RSS 2.0