New in

Ny tröja, träningsbyxor och hårfärg som fått följa med mig hem. Pluggat inför ett alkoholprov imorgon och håller på att se Fråga Olle nu. Äntligen helg imorgon!!
SARA


Yesterday"s

/ SARA


In school

Sovmorgon idag började 12:15, har en lektion samhällskunskap och vi ser på film och äter cubcakes! Himla härligt :) slutar snart ska ner till stan och träna, åker sen med Matilda hem hehe. plugga hela kvällen hej.
SARA


A new day

/ SARA


Little pic bomb

Pic1: Utgång med snygga gals onsdagen på lovet.
Pic2,3,4: Fredagskvällen spenderades hemma med vänner och en färd ut på countrypartyt.. En lång natt
Pic5: En lazy lördag morgon som blev till eftermiddag.
Pic6: Jag och Sara idag på gymmet. Nu faaaaasen tar jag tag i det igen efter ett fett lov.
/MATILDA

Det var nästan inte sant.

Tränade med Matilda förut sen köpte jag solkort så solade vi. TILL slut åt vi på Paus, gotta oss lite hehe. Spontant blev det en fika med Emelie på espresso med. Allt för länge sen! Nu är vi på tåget hem. Färga mitt hår står på tur!
SARA

https://cdn3.cdnme.se/1198467/7-3/pic_512cf634e087c37973d502a0.jpg" class="image">


Just do it

Tränade imorse på bandet en stund sen tåget hem, promenad hem från tåget , käka lite (fick bara i mig advokadon, blev äckligt med keso) och påväg in till stan för att träna med Matilda nu. Kanske blir lunch på de sen. Still hungry..
SARA


Soffläge

Vi ser på Oscars galan och satc. Såå mysigt och bra! Borde sova men vad gör de.
SARA


Here we go again

Måndag igen, kort skoldag i bageriet. Riktigt najs påbörjat prinsesstårtor hehe! Sen körde jag ett medelpass på friskis. Tagit det lugnt hemma , gjort mat och fikat med familjen. Håller på att se top model Sverige nu.
SARA


Fredags

 
 
Bilder från i fredags. Lagade tacos med Jessica och Matilda, sen gjorde Jerre, Robbin och Oliver oss sällskap. Åkte iväg spontant senare och kom hem sen då grabbarna va kvar här haha. Det som resulterade till film och flum till 8 på morgonen. Annars har helgen varit lugn, var hos pappa igårkväll och åt mat och såg melodifestivalen. Riktigt mysigt! Matilda, soffan, filmer och sängen har väl varit mina vänner annars. Börjar sent imorgon så var detta lov slut..
SARA

Stay

 
SARA

Godmorgon lördag

Gick och la mig 8 imorse, kom upp nu och startar denna dag med en omelett och keso! GOTTT.
SARA


FUCK DAY

Piss dag rent ut helvete. Avslutas med bästa iallafall, Jessica, Bella och Matilda. Men först äta varm smörgåstårta med mamma, Sanna och Matilda. PUSS
SARA


Yesterday

Igår var vi hos Elvira och förfesta ett par tjejer sen blev det taxi mot utgång. Var nykter men hade kul ändå med tjejerna :) nu är jag påväg in till stan för körlektion sen träna! Standard typ..
SARA


Fanny Lyckman

Inspiration Girl!
/MATILDA

Not really sure how to feel about it

Tränade en stund innan det va dags för körlektion förut som sagt. Hemma nu ska äta spicy hot hihi. Lutar mot utgång ikväll ganska nykter en och håret ska försöka hinnas färgas mer tänkte jag förstår ni. Peace out
SARA


He said, if you dare come a little closer

Efter om och men med bussar och tåg är jag påväg in till stan nu, skulle tränat med Anna och Amanda men det tar vi en annan dag, haha.. Blir att träna själv nu sen körlektion!
SARA


KÖÖÖÖRKORT BABY

Idag har jag äääääntligen tagit mitt körkort. Happiest girl on the earth!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Den känslan, den stoltheten är grym hihi! Kört runt lite idag och firat med smörgåstårta med mami och Sara.
Fick en jätte fin bukett av mamsen med♥ Firades senare med bio med världens bästa Milla och Sara.
Var även uppe kl7 hos tandläkarn imorse så lär somna gött i himmelsängen. Nu har jag fått lov på riktigt!
Bästa dag
/MATILDA

Bioooo

Idag var en sjukt bra dag, Matilda tpg körkort idag!!! Älskade hon ❤ har tränat idag sen typ firat Matilda med drive in på donken med Matilda Milla och Jesper haha sen hemma med mamma. Nu är Matilda Milla och jag påväg in till bio och Matilda kör ;)
SARA


Måndagen

Körlektion och tränat idag som sagt. Åkte direkt sen till Milla där även Tilda va så färga vi mitt och Millas hår :) sen blev vi utlåsta då byggarna hade nyckeln så vi passa på att köpa med spicy hot mamma Tilda och jag när vi fick åka och hämta den haha, så jävla gott!! Nu håller jag på att se bästa top model Sverige .
SARA


Thoose lazy days could be the best ones

Bild på en as god lunch bästa Millis gjorde idag!
Som Sara skrivit hade vi myskväll/sleepover hos oss inatt. Gick upp tidigt och drog oss bort till MIllsan sen, har färgat hår och kollat Göta Kanal haha hela dagen. Ikväll när Sara och jag kom hem var vi utlåsta och nycklen hade hamnat i staden så fick bege oss med mamsen till stan så köpte vi med oss Spicy Hoooot hem. yammi stuff. Det var vi så jävla värda, Nu inväntas Top Model tv3
/MATILDA

Monday

Första dagen på lovet och jag är påväg in till stan för körlektion och träning. Tummen upp! Millis sov hos oss inatt och Robbin och oliver kom på besök ett tag med, trevligt trevligt! Vaknade av världens dån tidigt imorse med människor i huset, äntligen har tvättstugan börjats göra om! WHO.
SARA


Söndagsmys ❤

Pluggat hela dagen och har mysiskväll med saknade Milla och Matilda. Godis, hårfärgning och film. Vi 3 alltså hihi. Bästa.
SARA


Lördagsmys med min Tilda

Igår var det collegeparty hos fina Elvira! As rolig kväll med fina vänner. Idag smälter Matilda och jag det med en fet och skön lördag hemma. Bara vara lite är så skönt! Pusss
SARA


College Party

Lite bilder från en toppenkväll hos Elvira igår!
Dom hade fixat så kul med Usa-college grejer överallt och vi dansade runt bland ballonger hihi!
Temat var College, hur snygga lixom? haha :)
MATILDA

Godmorgon fredag

Lilla älskade Teddy ligger här bredvid mig och halvsover och sträcker på sig, sååå söötis gos! Idag blir en lång dag men jävligt kul! Ska in på en lektion snart sen får vi lov whiii!
SARA


Valentines day

Fick fina rosor av sötis Jesper och choklad och money av bästa mami hihi♥
Gjorde hjärtdesserter till Sara, mig och Jesper dom fick med glass och jag med kvarg hehe...
Nu ska vi se film, upp till praktiken imorn!! :)
MATILDA

Alla ❤ dag

Mamma väckte mig med en choklad ask på sängen, älskade hon!! fick även 500 kr av henne världens bästa är hon min mamma ❤. Hade sovmorgon så kunde ligga kvar så sjukt underbart. Kort skoldag sen körlektion och sola. Åkte med pappa hem så skippade träningen och köpte med godis HAHA! Vi bytte allahjärtansdag present asså haha så bäst. Och nu frossar jag godis och ska plugga.. Alla stjärtansdag! Love you mom and dad.
SARA


Den känslan

Sen kväll i skolan/restaurangen ikväll igen men kom hem för en timma sen iallafall. Har gjort mig iordning för natten, hoppat i sovkläderna och krypit ner i sängen framför tvn och datan, den känslan alltså helt underbart. Helt mör i fötterna och sovmorgon imorgon. PUH.
SARA


Bästaste ❤

Kom ju hem as sent igår, men myste med lilla nykllippta lillebror och åt semla hihi, bästaa. Börjar inte förän 2 idag och slutar sent som igår..
SARA


Right now

Vilken lång kväll serverat och städat och allt möjligt det tar aldrig slut. Sitter här och har genomgång äntligen med en så jävla värd cola! Inte alltid man sitter här efter 23 i skolan. Jesper kommer och hämtar mig snäll som han är :)Ska hem och äta semla ... Viljat det hela dagen buhu.
SARA


Bara för att det fanns en cam

Här sitter jag just nu i köket med min tredje koppkaffe och musik i högtalarna.. MEN nu blir det plugg!
Har varit uppe två mornar nu irad och tränat på gymmet och börjat med ny diet.. Får se hur länge den hålls haha men än så länge fungerar det...! Haft utöver det en skitdag. Håller tummarna för mig själv.
Mamma och Jesper rullar snart in här med semlor, fetisdagen it is men den är inräknad i dieten today hehe
/MATILDA

Tisdag

Idag har vi kvällsservering i skolan vilket resulterar sovmorgon, jag fick dock lite mer därav att jag är påväg till tandläkaren. Den årliga tandläkartiden haha.. Slutar typ 23 ikväll inget liv, vill träna!! Bild från i fredags tagen av bellis! Hej o hå
SARA


Måndag

Varit ute på långpromenad med Matilda idag i solen, riktigt skönt faktiskt. Sen har gullis Helena varit här på en visit :) Nu ska jag plugga körkort sen blir det bästa top model Sverige. Yey
SARA


Viva Italia

Jag saknar mig tillbaka tills jag dör, det var så underbart! Ge mig den där månaden igen.
/SARA


Söndag

Var hos Smedberg idag och åt lunch med pappa och Sanna. Bjöds på god efterrätt med hehe! Träffade även Jossan på en liten promenad sen, saknat henne! Kvällen har lagts åt plugg och softande. Sitter här ganska nyduschad i sängen med mjukis och ska sova nu, Måndag på ingång ..
SARA


Weekend

 
 
 
I fredags var vi fina tjejer här hemma och förade innan vi begav oss till bowlingeventet med bl.a shotstävlingar 50 % i baren och roligheter, avslutade det med en fett utgång. Bästa jessica sov hos mig sen och igår stannade jag hemma för myskväll med familjen, tacolasagne, kortspel och film. MYS!
SARA

It's to cold outside for angels to fly

Hade som sagt bara en lektion idag, skapligt ovärd men jag kom jag var där jag gick, efter lyssnande på grupparbete och semlaätande! Hade körlektion och sen tränade jag med gullis Anna! Pluggat körkort och sett fråga Olle, sova nu och imorgon är det fredag whii
SARA


Time goes by to fast

Remember the feeling of fill 18 years
Tränade hårt med Clara igår på gymmet vi köpte därefter med oss godaste Spicyhot hem till henne och drog en sleepover. Tidig uppgång till skolan och därefter körlektion. Nu ska jag plugga på lite sen kommer Jesper :)
/MATILDA
 

Torsdag

Jag är nog inne i världens tröttaste period.. Börja skolan 12.:15 idag och jag är påväg nu då jag försov mig! Fyfan. Sen blir det körlektion och träna iaf.
SARA


Kvällsmat

Mamma och jag har stekt fisk - rödspätta, gjort potatisgratäng och dill sås! Satt som ett smäck :)
SARA


Idag gör jag som Teddy

SARA


Eye shadow

Me about two weeks agooo
Ska ta mig en dusch nu och krypa ner i sängen. Där vill jag ligga kvar forever känner jag
Godnatt
MATILDA

Tvilling-tisdag

Gick upp tidigt men missade bussar så var inte i stan förrän 10 då vi sluta skolan efter 11.. Kändes sådär så Tilda och jag tog en fika, skratta tills vi dog oså. Hade sen körlektion sen sola och träna vi! Varit ute med Teddy och håller på att plugga körkort, jag spyr påt!! Tilda ska nu slinga mitt barr, ska bli intressant vill få bort allt gammalt rött.
SARA


ROMWE

 
 
 
Sara och jag vaknade något sent imorse och hade kortdag båda två så vi har tagit en runda på stan och kaffe på espressohouse. Sitter här fortfarande på fiket i min ensamhet då Sara har körlektion. I väntan på att hon ska rulla in på fiket brainar jag på ROMWE
med min tredje kopp kaffe. Snart blire solning och träning därefter körlektion for moi!
/MATILDA
 

One big eye

Totally cool, some illuminati fo sure..
/MATILDA

Kom sommarnätter under stjärnor kom

Helgen var lugn och skön, firade mamma i lördags och hade det super trevligt som sagt. Var bra att jag tog det lugnt för min förkylning och hals dödar. Så stannade hemma idag men visade sig att lektionen ändå var inställd.Städat och ska nu plugga.. Ikväll är det top medel Sverige som jag ser fram emot varje måndag haha!

SARA


Söndag

Hjälpt Sanna med flytten och sett hennes nya lya idag. Sen pluggat körkort och bara myst i soffan framför film och gottit! Imorgon börjar vi inte förän halv 1, hur bra måndag?!! Så skönt ! :)
SARA


Celebrating

Bilder från igår när vi firade bästa mamma ♥
/MATILDA

Söndags frulle med familjen ❤ / s


Godmorgon lördag

Igår såg vi filmen Ego på bio, den var faktiskt sevärd och bra! Dagens planer är följa med pappa på husvisning nu snart sen fira mamma 50 år , grattis igen älskade du ❤
SARA


Whi fredag

Lång skoldag men jävligt slapp, barkars på förmiddagen och film eftermiddagen. Efter gick jag och klippte mig hos Tilda sen gick vi på stan, köpte finfina presenter till världens bästa mamma som vi ska fira imorgon för hon är i London sen fick jag med mig en soft tröja hem och den svarta förra veckan. Ikväll blir det bio med Anna Bella och Amanda! :) men nu gör jag och Matilda varma mackor fan så hungrig
SARA

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1198467/images/2013/pic_510c07caddf2b34e0dad2ba0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1198467/images/2013/pic_510c07caddf2b34e0dad2ba0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1198467/images/2013/pic_510c0961ddf2b34e065abe21.jpg" class="image">


Bilder från i lördags

Att det kan va så svårt att lägga upp många bilder med blogg.se appfanet, men nu så , en vecka efter bara! Firade Helena och Fanny då sen utgång :) annars har jag pluggat sönder, tvättat och duschat precis överväger att gå och lägga mig och skita i att bli klar med uppgiften trots allt..
SARA


RSS 2.0