120229


Idag är det den 29onde februari som bara är vart fjärde åroch kände mig så tvungen att skriva det..ehe!
Har sovit ut idag åkte sen in till staden med Sara och Bellie runt 2 som Sara skrivit. Stanrunda, solning och käk, haha knäppaste tröttaste vi..♥
Väl hemma var jag ute och sprang ca 1 timma, träffa Millis en stund när jag kom hem och käkat mat med familjen. Har suttit med Ricinolja i över en timma nu och kollat BB samtidigt som jag pluggat under tiden men ska ta mig den efterlängtade duschen nuuuu!
MATILDA

NEW IN.

199 kr
299 kr

Fick med mig det här hem från stan idag. Impulsa lite sådär, en färgbomb till våren är ju inte fel och en väska var ett måste. Har ätit och fikat med mina systrar och mamma ikväll. Mysigt. Ska läsa engelska bok + beställa hem löshår (julklapp från mamma) nu. Så jävla trött på mitt haha!

Man måste dö några gånger innan man kan leva.


2 pics från idag och fina håkan.
Blev ingen skola för mig idag, sov istället. slutade ändå 11 så vad gör det om hundra år?! Åkte in till stan med Matilda och Bella förut så gick vi och sola (köpte solkort häromdagen så nu blir det att ligga i), gick på stan och käka. Bästa! Nu ska jag plugga, vart ska jag börja..

Har sett allt från båda sidor nu.

Bara sett tv sen har arash, linder och johannes varit och hälsat på en stönd. Såg precis bb och ska sova nu! Dör av trötthet..

espresso house.

Lång skoldag. sen blev det stan och fika med bästa millsan och matilda. plugga och dricka chai latte :) Top Model Sverige kl 20. hej

Nothing comes for free


Cause it's my problem If I want to pack up and run away
It's my business if I feel the need to Smoke and drink and sway
It's my problem, it's my problem If I feel the need to hide
And it's my problem if I have no friends And feel I want to die

Are you satisfied with an average life ? Do I need to lie to make my way in life?
Are you satisfied with an average life ? Do I need to lie to make my way in life ?
Are you satisfied with an easy ride ? Once you cross the line
Will you be satisfied?

AOUTCH!! Are You Satisfied-Marina and The Diamonds
MATILDA

how could your heart melt for another of stone?Bilder från idag. Första skoldagen efter lovet var ett rent skämt. Inställda lektioner när man kom till skolan så dagen ledde till stanrunda och en fika+solning med bästa tjejerna som Sara skrivit.
Much better
MATILDA

It's not my problem if you don't see what I see.

-
Färsta skoldagen avklarad efter lovet. Engelska till 11, test till nationella.. Sen blev det fika med en massa härliga tjejvänner på espresso därefter gick vi alla och sola. Avslutade med donken hähä. Snart inkommer saknade millis hit till mig och matilda. :)

illusionerJag har sett kärlek från båda sidor nu,
från att ge och ta och ändå ser jag bara kärleks illusioner
men nu minns jag, jag förstår inte kärlek, inte det minsta

Gammal men så fin låt. Älskar Håkan
MATILDA

Bilder från i fredags.

Hahaha bästa vi, bästa människorna ♥


you don't always have to be on top.

Jag, jacke och jocke igår.

Torsdagen blev det stan med jossan och bella, sola och käka på paus. Kvällen blev det big brother här med ett tjejgäng. Igår åkte jag in till stan och käka med arash, johannes och jonte på max haha. sen hem och laga tacos och dricka vin med mina tjejvänner för att sedan dra vidare på fest hos Maria. Kvällen var jävligt rolig, med alla bästa. :) Petter, Kalle och Hampe sov här med mig och matilda inatt. hahah sjukaste vi. De for hem för ett tag sen, har chillat sönderrr. Nu är bellabus här :)

How I wish that I never grow old


Tvillingsyster och jag i Mallorca år 2009.
"And in this crazy life, and through these crazy times ,It's you, it's you,
You make me sing, You're every line, you're every word, you're everything.
So, La, La, La, La, La, La, La
So, La, La, La, La, La, La, La...."

Haft ett härligt lov en sålänge. Firat en artonårig vän på finresturang, minnesväckande kväll med en gammal vän, bigbrotherkväll med vänner, en urmysig kväll/natt med gamla goda vänner, fikat i staden, bubbel och myskväll/natt med söta vänner där jag kom hem ifrån idag, vart då en fika med pappsen ikväll och därfter har jag fastnat vid tvn och datan. Kände för nån minut sen att livet sög tills jag skrev med egna händer vad jag hade gjort dessa dagar. Vart då påmind om vilka underbara vänner jag har runt om mig och hur mycket dom betyder. Sovdags för mig nu, hörs tillsvidare
MATILDA

Over my head.

2011.

Sådär pepp och kul vill jag ha nu ikväll, med mina bästa <3 Händer inte mycket det här lovet tar mest välförtjänta slappdagar då inget är snarare planerat! Lite Revenge nu! HEJ.

I guess thats deja vu

Gamla bilder. Tröja - Urban outfitters, Shorts - Bershka (paris), Brillor - Åhléns.

Sovit max en timma inatt haha. Klev upp halv 11 och tog tummen ur arslet, sprang/promenera i 1 och ½ h. Sprang runt med musik i öronen, sköntskönt hehe. Koka ägg och åt knäckemacka sen och nu sitter jag med ricinolja i håret som jag inhandlade mig på Apoteket igår. Ska tydligen få håret att växa snabbare. Ska duscha ut det nu, sen sova lite. Därefter till pappsen vid 17 på fika.


I know it makes sense but it's like sand in my eyes.

saknar färgen.

Har städat rummet ikväll, i brist på annat! Bra Sara! Nu ligger jag i sängen med Sanna och äter vindruvor och kikar tv! Herrå

Lilla fågel blå.

Värdelösa bilder från idag. Braxer - Vero Moda ( julklapp från Matilda)

Hade det mys hos Lina igår, laga mat, svulla, prata i flera timmar in på natten. Idag drog vi oss upp tidigt och åkte in till stan. Blev även en visit i Majas härliga lya. Vi fika på coffee och tog lunch på Paus. Goa tjejor :) Kvällen är inte helt planerad. Ska fika semla med familjen nu, är ju trots allt fettis dagen :) hehe!

stock in her day-dream.

Två från förra veckan.

Lördagen med Carro cch Matilda var mys. basse, arash, timmie och linder kom på visit på natten haha. Sen gick jag upp tidigt för jobb igår! Kvällen blev det Big Brother mys här hemma med fina vänner. Några stanna kvar för natten och har åkt hem nu. Snart kommer Maja och plockar upp Matilda och mig så rullar vi mot Linis för tjejkväll och övernattning! :D Full rulle!

sportlov.

Bilder från Axels fest igår! Tagna från Bellas blogg! :) Igår invigde vi lovet med festade. Körde till med den rejäla metoden.haha klockren kväll. Bästa människorna. Dagen i all ära har jag mestadels sovit mig igenom. Mått som jag ska. Fredrik kom förbi i några timmar och blev klippt av tilda förut, kvällen spenderar jag annars med carro och tilda. mysigt. Men fuck vad skönt med lov, fett :D

Skratta åt det för då kommer jag kanske över det.

Dagens.

Igår blev det pulka-åkning i alla former i blacka med milla, tilda och jerre. Vi vet hur man har kul om vi säger så haha. Sen blev det grammy(?) galan till midnatt. Vaknade vid lunch idag, insåg att jag försovit mig men åkte in på eftermiddagslektionen. Sen käka jag lunch med saknade Carro och Matilda på stan :)

where no one knows my name.

två oldie.

Sluta skolan 11. Failade till det med bellabus igen, tröståt på kimstad-pizzan hahah <3. Sen for jag hem till pappa och fika, önskade han trevlig resa till Paris! Nu hänger jag med milla och tilda. Våra huvuden är lite spontana som vanligt, drar till löfstadslott och åker pulka. hej

Alla hjärtans dag.

jag och mina två ikväll ♥ love you!

Lång skoldag, sen blev det en lång fika med Arash. Därefter hem för myskväll med mina två troll och fika prinsesstårta med familjen. Fick gullig choklad-ask av käre mor hihi. Annars kan ju dagen ta sig i röven och kärlek och allt tjat på facebook :) Detta är inte alla hjärtans dag, det är en vanlig tisdag :) Godnatt!

what a mess


Bild på mig från i fredags när jag skulle ta en lunch med J på Ingelsta!
Varit i skolan och hos frisören idag. Bilder på håret kommer.
NATTSURR TILL TUSEN zZzZzZzZzZ......
MATILDA

it's greener on the other side.

Fredags.

måndag.

3 gamla bilder på mig och bellabus.

Haft världens otursdag på länge haha, allt hände som inte skulle hända. bella hängde med mig hem när vi sluta school vid 11. sett film och fikat o sånt, fina vännen ♥ Händer inte mycket här. Ser minimodeller nu.

SALE LÖW


Två bilder från igår. By Bell.
Jag är tjejen i grått hår och tjejen som dansade inatt tills hon låg ner. Awesome
Ska sova nu, tagga sista skolveckan innan vi får vårat nästa lov!
Känns som vi nyss hade ett? Men Gött
Ska till min frisör imorgon, får se vad jag får för mig att göra med håret, kan inte bestämma mig!
MATILDA

bilder från igår.

Mobil-bilder.

Fredagen spenderades hemma hos milla med matilda, laga mat, drack vin, spela wii och trevligheter. Blev sen träffa filip och fredrik för spökrunda på löfstadslott. störda vänner haha. Gårdagen blev det fix här med tjejorna, sen hem till jerre och förtära alkohol med bästa vännerna. bästa oss. sen blev det lokalfest på det och vi landade i stoffes nya lya på efterfest, som led till bakiskäk på pizzan med alla idag. Haha sjuk dag! Skrattat åt allt verkligen, mått skit. hängt hos pappa med matilda. Deg med milla och tilda nu! Skön helg :) HELT DÖD.

just hanging around.

Me today. Ny vit stickad tröja - Åhlens, Ny keps - Monki.

Har helt enkelt bara haft kul och umgåtts med kompisar, korta, slappa skol-dagar och gjort saker hela veckan. Inte tänkt på att blogga och varit ute från facebook världen. sjukt härligt! blivit väldigt mörkhårig också som ni ser. Kommer bilder från veckan. bästa vännerna har jag! Tänk att det redan är fredag imorgon. tjing!


Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and now we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and it feels so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and now we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and it feels so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know


HAR EN CRUSCH I LÅTEN OCH DEN GÖR MIN NATT INATT
MATILDA

Every breath we drew was HallelujahBilder från Ridsportsgalan vi var på förra lördagen!
Óm ni undrar varför vi står med ena foten på bordet så är det så kvällen invigs när alla satt sig till bords. Hästens skål heter det. Det är ju trotsallt den fina hästen som för oss alla till den här underbara kvällen varje år. 700 gäster var vi. What a night! Mer bilder kommer, från efterfesten osv..
MATILDA

me today.

Godnatt.

Såg en grym engelskfilm i skolan sen slutade vi runt 11. Åkte hem och har hängt här med dessa underbara fina tjejvänner + matilda. Kvällshäng med bästa millis nu, monte carlo & mys.

I see im wrong for you


Jag förra våren i Alicante.

I fredags hade jag tjejmys med bästa tjejerna Clara och Ida. Därefter åkte jag förbi Jerre där Sara och de andra höll hus. Drack vin och hade det trevligt. JObbat både lör och sön(Sara skrev om gårkvällen)! NU ska jag ha söndagskväll med min finaste twin. Film och gott
MATILDA


random.

Massor av gamla random bilder från åren.

Har så jääävla mycket gamla, roliga, härliga bilder. helt sinnes sjukt. Blir alltid så himla glad när jag kollar på dom haha. Annars då? Gick bra att jobba idag. har duschat ätit med familjen och sett sofias änglar. somnar snart.. seg söndag.

lördag.

2 från igår hemma hos jerre.

Har varit hemma hela dagen. Gått hundpromenad bara haha. Ikväll kom familjen Agermo på middag. Matilda och jag har chillat med Markus skrattat från allt mellan a-ö. De ska snart fara hemmåt. Skön lördag. Jobb imorgon kl.12! tagga.
P.S något fel på tiden ser jag på inlägget. klockan är 02:44 d.s

igår.

thato, jerre och jag rappar lite hahaha.

Fredagen igår spenderades hemma hos jerre med bella, elvira, thato, matilda och jessica. Vi förtära alkohol och hade det kul. Matilda, thato och jag stannade kvar när de andra drog på fest och då larvade vi oss med t.ex. rappa som ni ser på videon (haha).

but now you're just somebody that I used to know.

förra vintern.

Sett bästa Revenge, helt inne i det nu. Ska ta mig en dusch sedan lägga mig i min nybäddade säng. Imorgon är det fredag och vi slutar 11. det är posetivt. satc har slutat på tv. det är negativt. nästan självmord var så van..

vem vänder vindarna och får mig dit min tanke aldrig gått

2 från idag!

Hade en lektion idag från ca 12-15. Redovisade om ett projekt vi haft, jag redovisade om peace and love. åhh vad jag vill dit igen. Sen luncha jag med dessa töser på Kupan blev tacos hihi. Sen en snabbfika på Coffee House :) Nu chillin med musik i högtalarna.

+++


Bilder från i Lördags!
Denna Outfit hade jag i lördags då jag med andra fina människor spenderade en underbar kväll på Ridsportsgalan som befann sig som vanligt i Linköping på Konsert&Kongress.
Utforskade därefter natt livet i Linköping. SJUKT KUL KVÄLL/NATT!

MATILDA

ge mig vääärme.

kreta 11.

Idag har jag bara sett film "seven" (svenskauppgift) och Revenge avsnitt som jag tankat ner. Bara legat i soffan och slappat och tagit det allmänt lugnt. det behövde jag. Ska sova nu och börjar skolan 12 imöra! SKÖNT. goodnight.

1 februari.

Mer bilder från jossans födelsedag i fredags.

Var ledig igår som sagt. Bella och Jessica kom hit och umgicks, film och fika hihi. Idag kom jag inte upp ur sängen. slutade ändå 11 och skulle sett en film bara. Annars då? chillar med lite vänner. Börjar 12 imorgon wei.

RSS 2.0