Some say love it is a flower.


Still day6 in Spain-Monday the 23.
Det här inlägget är fortsättning på mitt förra inlägg från Spanien.
Efter en lång soldag bestämde min älskling och jag för att ta en egen kväll tillsammans i staden Torveija. Vi gick på en sotr marknad och inhandlande lite småsaker var. Jag älskar markander, man hittar så mycket kul :) Kolla stora hatten jag pröva tillexempel och de barnsligt coola brillora vi prova haha! Efter det senare på kvällen gick vi till en jätte mysig restaurang, drack vin, pratade och åt god mat! Och min underbara kille köpte även en ros till mig när en säljare med massa rosor gick förbi. Åh jag älskar min Jesper så mycket, finns inte ord! Världens finaste person äger mitt hjärta♥
MATILDA

Berlin inköpet.

marknad - 20.1 euro


H&M - 40 euro


H&M - 15 euro

Köpte detta i Berlin. Mer hanns inte! Gillar onepiecen mysis dräkten (sitter för tillfället i den nu hehe). Lil Wayne t-shirten diggar jag med. Ska nog klippa bort ärmarna på den och fixa lite! Nu blir det att färga barret!


new new.

Vagabond - 900 kr


H&M - 199 kr
Lindex - plus vita spetstrosor och mer vita strumpor
Detta fick jag av min kära mor i torsdags när vi gick på stan! Hade skorna på bröllopet i Berlin i lördags. Nu håller jag på att se bästa desperate housewives och hoppas på en färgning i håret efteråt av min tvillingsyster. btw, fick punka på bilen med storasyrran när vi åkte förut HAHA.

drink beer with the guys and chase after girls.

Jag idag plus lite av min gulliga hund!

Har gjort klart matten och allt annat nu. Vi är lediga till nästa tisdagi skolan weeei, fan vad glad jag är! Nya shorts har jag på mig idag som ni får closeup på snart och allt annat nytt. Nu åker jag och köper hårfärg med min stora syster! Seeya soon.

tisdag.

Gårdagens.

Blev en bra dag igår med Bella på stan, fick med mig två nya saker (ni får upp sen), käk och bion var bra :) Bella och Jessica föjde med hem hit så sov vi här inatt, nu är vi ute i solen och solar SJUKT VARMT. vi pluggar även lite och ska in till skolan om en timma för att fixa det sista i matten. Softa dagar vi har, det här är det sista vi gör nu.

Sola och Bada i Pina Colada!



Dag6 i Spanien-Måndag den 23e.
HELT UNDERBAR DAG! Kolla vädret.. Åh vad jag vill spola tillbaka och ligga i värmen igen!!
Ser ni brännmaneten på bild16 föresten? Jesper såg den när han var ute och bada, sjukt äckligt!
Men Oho vad jag vill vara i Spanien igen. Det landet bjuder mig alltid på kärlek.
MATILDA

I MIN CARIN WESTER.

Detta hade jag i lördags på bröllopet!

Klänning - Carin Wester, Skor (NYA) - Vagabond, Vit spetstopp (NY) - Lindex, Halsband + dödskallering - Glitter, Tennarmband - Egypten, Fjärilring - Spanien.

Första gången jag använde min fina Carin Wester klänning. Vann den på Angelica Blicks blogg och den finns att köpa på Nelly.com bl.a och inne på urban outfitters såg jag den hänga med! Den kostar lite mer än 2000 kr.

Idag har jag sovit gööör länge och solat ute i några timmar. Nu åker jag snart in till stan med Bella så ska vi gå på stan, käka och se på bio :) pirates of the caribbean 4. Döö mys! sen sover jag över med Jessica och Bella. Ni får upp vad jag köpte i Berlin sen. Ha de bra så länge! puss

BERLIN - LÖRDAGEN

Bilder från i Lördags i Berlin.

I lördags tog vi oss upp skapligt och fixade oss och sedan åkte alla bort till kyrkan där bröllopet hölls, det var jätte fint och de var super fina! vi mingla en hel del efteråt, först utanför kyrkan därefter i en jätte stor och fin park i några timmar. Senare hade de bokat bord på en fin restaurang där det hölls många fina tal och annat. Avslutade kvällen i en lokal på hotellet som de hade bokat där det var livat! Det var Crilles mammas bror och hans tjej som gifte sig!

Bilder från Spanien!



De här bilderna är tagna förra torsdagen Dag2 Torsdag den 19e.
Vi landade ju i spanien förra veckan tisdagnatt! Den här dagen fick vi iaf sol direkt efter att jag bloggade sist då. Vi fick ungefär 2 timmar sol. Senare fixade vi oss och åkte in till staden Torveija (stavning?) och ja bilderna säger väl ganska mycket?!


Dag3 Fredag den 20e.
Den här dagen fick vi full sol hela dagen, vi drog även på oss olivolja för att ta igen de molniga dagarna vi haft innan. haha ser vi röda ut eller? Som en kokt krabba. Vi sola hela dagen och fixade oss inför kvällen senare. Blev en utekväll på hotellbaren! Lite för mycket dricka denna kväll...


Dag4 Lördag den 21e.
Vi hade sol hela den här dagen med så vi låg och glassa vid poolen hela 8 timmar med goda drinkar och lite tilltugg! Resten av Jespers familj kom natten innan och det är dom ni ser på bilderna. Vi käka god buffé och drack senare massa gott på hotellbaren den kvällen. Även en skit duktigt spansk kille spelade fin musik live på uteserveringen så vi var uppe och dansade nåra av oss.
Jätte mysigt!


Dag5 Söndag den 22e.
Vi solade återigen i det superfina vädret hela dagen! Tidigt på kvällen gick vi direkt och åt med Jespers bror+flickvän sen. En härlig restaurang nära havet. Vi gick sedan strandpromenaden tillbaka till havet. HUR HÄRLIGT SOM HELST!! Därefter vid hotellet hade vi balkong häng med Malibu och bra musik och prat!

Eftersom jag var så sjukt dålig på att visa er dag för dag när jag var i Spanien valde jag att lägga upp det såhär med mindre bilder. Tråkigare jag vet! Vissa bilder kommer jag visserligen använda igen nu framöver ändå och då med större format.
De resterande 5 dagarna lägger jag upp imorgon så det här inlägget inte blir sjuuuuuu mil långt.
I HOPE YOU ALL ARE OKEY!
/MATILDA

GO'NATT.

Jag igår.

Var hemma runt 12 idag, har åkt allt man kan åka? först taxi till flygplatsen från hotellet, sen flyg hem till Sverige, därefter bil till Norrköping, Tåg till Kimstad och fortsätter med en buss hem till huset (haha)! Började åka klockan halv 8 från hotellet i Berlin och var hemma i lilla Kimstad lite efter 12. inte illa va? :D har segat hemma och umgåtts med min mor och familjen idag. Hon fick massa choklad som jag köpte med mig hem sen har vi alla lagat tacos och myst. Älskar dig mami du är bäst! Nu säger jag go'natt. LEDIG IMORGON. äntligen sova ut ( är helt död).

Berlin - outfit

Fredagens outfit.

Detta hade jag i fredags, NY vit poncho - h&m, jeansshorts (under) - gamla, halsband - Egypten, Brillor - Åhlens, Armband - Spanien, Skor - Skopunkten, Väska - Lindex.
P.S Första gången jag använder halsbandet faktist, gillar den färgen mot vitt! får in sommar känslan!

BERLIN - FREDAGEN

En hel drös med bilder från fredagen i Berlin. Vi var framme jätte tidigt så vi gick omkring i staden hela dagen och kolla runt, käka, tog en öl kolla i affärer (fick lite med mig hem), sedan rundtur med Crilles släkt och brudparet, därefter restaurang med hela hans släkt. Vi avslutade kvällen med en drink var ( jag drack den goda Sex on the beach drinken) och lite vin på hotellets bar in på natten! sjukt lång dag, men härligt : )

mot Berlin.

Bilder från Bremen - Tyskland i somras 10.

Nu sitter vi på flyget mot Berlin, idag väntas det stan och massa annat kul där och imorgon ska vi på bröllop hela dagen och söndag flyger vi hem igen. Hoppas på en bra resa :) STORSTAD HERE WE COME!

26 maj.

Spanien 10.

Idag var jag och fixa matten på morgonen och har nu många lediga dagar framför mig för jag är näst intill klar. Gick på stan med Jessica efteråt och sedan mötte upp mami. vi luncha på salladsbaren, mumsigt sen gick vi på stan så fick jag lite shopping. bästa hon <3 har solat och är i Eva lund nu. Har ätit gott grillat här hos Crille och tidigt imorgonbitti flyger vi till Berlin!

gör det vi brukar fast det inte är som det borde.


Bilder från i somras 10.

Jag vill ha mitt hår sådär blondt och slingat igen, jag vill inte ha det här fula, ruttna, slitna urfärgade håret. Ska försöka göra något åt saken framöver! Nu är jag ny duschad och om en timma börjar grey's whii.


länge lever sommaren, den som kom och gick igen.



Jessica, Matilda och jag på skolavslutningen förra året med våra balklänningar!

Nu har jag gjort klart en skoluppgift för andra gången (första gången jag gjorde den hann jag inte skriva ut den innan jag glömde datorn på en motorhuv och vi glömde bort den och åkte, hittade datorn tur va men crashad HAHA). ja ingen kommentar på det. nu ska jag äta pizza som jag har kvar SEN SKRIVA UT UPPGIFTEN!

25 maj.


Jag på Valborg 11. har det nästan redan gått en månad? ..

Goodmorning sunshines! Igår hade jag en härlig kväll med Milla, vi fick plugg gjort också faktist haha, såg självklart bästa DH med. Jag skippade 1 timmas mentorspass i skolan imorse och tog sovmorgon. Har fått i mig frukost osv och tar nu upp plugget på min skoldata. Har en snarkande hund bredvid mig här i sängen för övrigt. ska ta en runda med han snart med. Höres!

you make me smile.

Teddy idag.

Världens finaste lillebror, världens finaste hund! Var ute på en lång promenad med honom förut som sagt, min lilla Teddy. släppte han lös på ett stort gräsfält och han sprang omkring och var så himla glad! stod och skratta för mig själv där (haha slutade med att jag med sprang omkring och lekte med honom). han är för söt. Snart kommer Milla hit så ska vi ha en pluggkväll, behövligt! :)

allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar.

Dagens.

Kom nyss hem från staden, vi gjorde np i matte imorse. därefter sluta vi direkt så drog jag, Jessica, Bella, Anna och Fanny ner på stan och luncha på ströget. efter det gick vi till bibban och satte oss och plugga och gjorde en matteinlämingsuppgift tillsammans. skönt att ha det gjort! ful bussresa hem med katten haha.  Nu ska jag ut med Teddy på en promenad! :)

FRANKRIKE-PARIS.

Ett par bilder från resan till Paris i somras 10. Bild 1: Matilda och jag, Bild 2-3: jag, bild 4-5: jag som tagit (Eiffeltornet).

Vill så gärna utomlands!! saknar min fina tvillingsyster Matilda så himla mycket som är i Spanien :( Ska kanske till Berlin på fredag, beslutångest. nää nu drar jag fram plugget! hej

clean

blickan

Har haft kök hela skoldagen idag. vi jobbade induviduellt och skulle göra en förrätt med soppa och bröd sen en varmrätt med kyckling som huvudrätt. så vi bakade och gjorde soppor och såser osv. GRYMT SVÅRT! men jag fick VG med min maträtt och uppläggningen på tallriken och G i kursen. det är så jäkla tråkigt dock! är helt slut vi fick sluta klockan 2. nu äter jag kakor och dricker cola :)

I've gotta do what's best for me.

Spanien 10.

Jag är så himla slut, vi fick sluta jobba 00:30 inatt! har träningsvärk i hela kroppen helt mör. Det var fullt upp att göra hela tiden men samtidigt kul! Bröllopet var hur fint som helst också, vi var ju på Bjärka Säby slott och det var kungens bästakompis dotter som gifte sig, så ni kan ju fatta att det var fint folk? haha. men det var kul som sagt. värt pengarna lättt. Idag har jag sovit ut och solat, nu ska jag äta en god räksallad med vitlöksbröd och en burk cola! MUMMA!

JOBB!

Såhär ser jag ut precis nu!
Hade en mys kväll igår med de bästa, jessica sov kvar och vi blev uppe rätt länge inatt haha, hon åkte precis hem. Nu åker jag och min stora syster och jobbar i Linköping på något bröllop, ska servera! nervös och inte så pepp. 16-23, så hela lördagen försvinner men pengarna skadar inte! ;)

folkparken.

Bilder från idag, tagna från Jessicas blogg! Nu kom Bella hit och snart kommer Jessica, vi vet inte vad som händer ikväll om inte annat fredagsmys isåfall. : )

to be strong and do the right thing.




Me today.

Haft engelska hela förmiddagen, jobbat på en uppgift och fick G i engelska A kursen. skönt. på idrotten gick vi och grilla en massa gott i folkparken hela klassen, sofaste med vädret och musik och bra vänner! Såå skönt med fredag bröder!


don't belong here.


Gudarna ska veta hur skönt det var att springa, att röra på flärret. Annars då? nae inget. se en film ensam kanske. ta en dusch. känner mig emo. tomt hus, bara jag och teddyvovven! Saknar min tvillingsyster så jag dör!

Losing him, the only one who’s ever known
Who I am, who I’m not, who I want to be

du är inte den du var och jag längtar efter dig.


Todays.

Blev en uppskattat sleepover hos jessica inatt med bästa. Haft äcklig matte hela förmiddagen idag, och sen en svenska lektion på 30 minuter. fick VG i svenska A kursen. skön t. nu drar jag ut på en springrunda. också skön t.

Espania!

Hej Sverige!
Glömde skriva till er här iförrgår att jag drog iväg till Spanien då! Här är de bilder jag tagit än sålänge.. FYFAN om man får säga så men vi har inte kunnat sola än.. Molnigt här och jag hörde att ni har sol där hemma, haha pinsamt nästan! Men vi har det bra iallafall. Igår tog vi det lugnt på balkongen osv , gick ut och åt och sen in på en bar! Idag har vi detsamma bara chillat, ska in till en stad lite senare så ska upp på hotellrummet och fixa mig snart :)
SAKNAR ER VÄNNER OCH SÄRSKILLT MIN TVILLINGSYSTER OCH MAMI!
La ni märke till våran underbara balkong föresten, hur stor som helst och mitt intill mdelhavet!
Ha det så bra så hörs vi tillsvidare ♥
/MATILDA

where were you when everything was falling apart?!



Tänkte säga att jag har jordens bästa vänner. finare får man leta efter. <3 idag har jag gjort np i matte sen en solning på stan och lite käk med tjejerna. blir övernattning med bästa inatt igen, dock utan matilda den här gången. FÖR HON ÄR I SPANIEN!

The night goes on as I'm fading away.

Jag i fredags. Tisha - Urban outfitters, Shorts - Bershka (paris).

"I can’t stand the pain
and I can’t make it go away."


staring straight into an empty room.


---------------------------------------------------------------------


Broken.

Det går 1 minut. sen är hela ens liv uppochned. är helt tom och frusen. helt krossad.

you play with the fire.


Jag igår. topp - monki, shorts - bershka (paris), halsband och dödskallering - glitter, ödlaring och armband - indiska, turkos ring - spanien, Fjäderörhänge - h&m (gammal).

bob marley minneskonsert 2011!

En hel drös med bilder från igår. Under dagen var vi ett stort tjejgäng som var hos Jessica och föra sen minneskonserten och pizza ätande! as najs. vi körde loss till kalle baah hhaha. sedan var Matilda, Bella Jessica och jag på Hannas (Jessicas storasyster) 20års-fest! blev en galen kväll/natt. även basta och ISLÄNGD i poolen. somna sent. sov på golvet. sen har vi hjälpt att städa idag och nu är jag död. men helgen har varit kanoners! :)

you are my angel and you light up.


Lite bilder från igår haha :D

Igår åkte Matilda och jag till Jessica rätt skapligt så lagade vi tacos, tände ljus, hade musik och satte oss på altanen och åt. mysitgt :) därefter kom våra vänner Jacke, Petter och Kalle. umgicks, dansa och flumma hahah. crazy. sen skrämde vi Bella, Kajsa och Anna som inkom på natten. fett kul. hade en göör bra kväll och alla vi tjejer sov här hos Jessica. Vi har nu ätit frukost och allt och ska ta oss ut i solen sen tagga bort till Minneskonserten här! ååååh så bra.

Without you, I should never have seen the sun on the water, or the clouds in the sky.


Jag i Kalmar i somras 10.

Nu slutar vi engelskan som jag fått tillbaka bra betyg på uppgifter och prov. mycket skönt. Nu blire lunch sen har vi idrott. slutar tidigt. träffar matilda då för en solning sen möter vi upp mamma som följer med oss till en jobb intervju.

ya im about to flip it and switch.

Två bilder på mig från idag.

Glömde. Igårkväll kom min älskling hit så såg vi bästa grey's anatomy med svull och cola sen en bra filmis! Bäst är han min mysis hihi. Nu åker Matilda och Jesper och köper pizza (till inklusiv mig), yammi! sen ska jag se om den gamle G - som i gemenskap på TV4åplus är nått att ha.

cause you ain't ever gonna burn my heart out.

Dagens outfit.

Long day i skolan idag. matte hela förmiddagen och svenska - skriva novell i eftermiddag. Vid 2 drog jag ner på stan och mötte upp bästa Emelie så satte vi oss på Wayne's utefik och så kom Matilda, vi satt där ett par timmar och prata om allt och inget med filtar på oss. mysigt. Sen blev det en runda på stan och sedan hemgång med Matilda!

Människor ramlar hårt precis som du & jag..


Ph: Me yesterday!

Efter tv och film tittande ikväll ska jag krypa ner under täcket SJÄLV i sängen som jag nyss bädda rent. Myspys!
Ville mest gärna säga godnatt snyggingar! Jag börjar skolan 10.00 imorgon, weei!
/MATILDA


Done looking for the critics, cause they're everywhere


Ph: Me by me today!

//Tisha-Zara/Shorts-Saras/Poncho-Gammal/Hatt-Monki/Shoes-BelleShoe/Armband&örhängen-Spanien//

Har haft världens skönaste dag pålänge!? Tog en dusch imorse och efter det skjusa min älskling mig till Halvars runt halv 12 där mina tjejor höll till. Tog oss sedan en lunch på Fräcka och la oss senare som 6st gästa grisar i Vasaparken för att sola och chilla! Inga lektioner idag vilket var super :)
Har fortsatt sola här hemma på terassen med Sara lite, men Uh nu kurrar magen!!
/MATILDA

sunset on the beach.

Pic: me by me.

Matteprovet kändes inte alls bra haha. vid 10 åkte Jessica, Anna Kajsa och jag ner till stan. Handlade lite gottigheter hämtade annas mormors valp och filtar och drog till vasaparken och chilla, sola osv :) åkte hem vid 1 och har solat hemma sedan dess. good day. vilka soltimmar jag haffar! bra schema i skolan om inte annars.

freckles in the sun.

Två bilder på mig från idag.
Nu har jag ätit gott grillat, pluggat matte, sett bästa DH och ska precis ta fram matten igen och krypa ner i sängen. omprov imorgon kl. 08:30. känns surt. matten är min trogne vän. Hoppas ni haft en fin dag i detta väder vänner!

Jag bjuder på Kärlek


Dagens!
VÄSTEN BIG LÖVE!


Jag sög hårt på np engelskan idag, Solat as hell och kvällen tillbringas nu med min älskling.
Vi firar 25 månader idag!
I NEED YOU LIKE A HEART NEEDS TO BEAT!
Imorgon börjar vi elva med skoldagen och den startar vi vid halvars glassbar då, härligt!
/MATILDA

I samma låga skor och leendet du log.

4 bilder från i fredags hemma hos Jerre, tagna från bellas blogg hehhh :)
I fredags var vi 8 st vänner hemma hos Jerre och grilla, spela kubb, umgicks och ätandes som jag sagt tidigare. mycket trevligttt var det! Nu har jag en liten break från matten. men ska ta tag i den igen ... blir grillat ikväll MUMS!

I dance alone, hit the music.


Dagens. Sommarfärgad långklänning - Monki, Armband - Indiska, Skor - Belleshoe, Brills - Åhlens.

Gjorde np i engelska hör och skriva delen. haha vilket skämt, gick sämst. slutade tidigt idag igen så var hemma innan 12 då min älskling fortfarande var kvar och hade precis vaknat (haha). slängde oss ut i solen och jag har nu pressat i över 3 h och tar en liten break nu. Tar med matteplugg ut nu snarast för ett försök. på återseénde!

jag kan inte prata med dig när du tittar bort.

Två bilder från idag på mig. Var med klassen och servera catring mat nere istan för massor som hade föreäsning idag. vi sluta runt halv 12. Åkte hem på dirren och la mig och sola, älskling kom efter en stund så solade vi till 3 ungefär. vi åkte in till stan för att titta på skor åt honom och tog en varsin glass i solen förut! Nu är jag hemma och han kommer hit snart igen <3 mys med film och svull HEHE!

Problem med blogg.se

Dagens. Vit lång skjorta - Monki (gammal), Shorts - Monki (gamla), Bälte - Bikbok (matildas), Linne - h&m.

Det har varit problem med blogg.se som ni kanske märkt. Men nu hoppas jag att det funkar? Iallafall igår sola jag mesta delen av dagen och njöt av vädret med Matilda och sedan åkte jag in till stan med Milla så köpte vi solkort sedan tog vi en kvällsfika på coffee house. mysigt :)

kornblått.




Mitt nya kornblåa nagellack från h&m! undvik att jag inte målar bra ( haha ) ..

what a night.

Massa bilder från igår!

Igår åkte jag jessica, bella, ida, clara och matilda till en fest i klocket där våran kompis Steffe höll till. Vi drog senare på kvällen (natten?) 7 pers i en liten bil till ett flott hus i Lindö där det var fest och dansade loss (ahhaha as garv). vi drog hem till Clara som bor i Lindö senare på natten vi 6 tjejer och sov där inatt. haha vilken kväll, dör! vi glömmert aldrig tror jag. HAHA.

Friday Pictures!






Hos bebbsan (Gurra som jag säger) i fredags hann jag bara ta dessa bilder tidigt på kvällen innan min kamera dog, BUHU! Inväntar förhoppnings bilder från de andra.
Hade en super kväll med tjejerna som jag redan skrivit tidigare. Chillade på terassen med drickspel osv.. Sedan vart de grillning och käk. Roade oss även till dansspel på wii, haha så jäkla kul! Gurra fyller år imorgon så vi firade henne i förskott!

Och sen har vi haft en crazy kväll/natt igår tills idag som ni får veta mer om sen , haha dör!
/MATILDA

you found me.

snyggaste millan för ett tag sen, pic by me.

Igår hade vi en jätte trevlig kväll hos jerre, grillning, kubb, ätandes av gottigheter och bara umgicks! : ) Bella sov hos mig inatt och vi sov ut ett tag .. hehe länge. Milla kom hit till mig och tilda runt 3 snåret idag så har vi chillat, solat med håkan i högtalarna och andra goingar! allmänt mysigt.hon åker snart hemmåt och här blire grillad mat senare.

I can cut you into peaces


Ph: Me in yesterdays outfit!

Blåsfisk på bild1 haha! Älskar min nya poncho annars :)

Hade en superkväll igår hos bebban. Lägger upp bilder från de snart och andra bilder från gårdagen! Nu ska jag ta mig en helt ok dusch.
Adios /MATILDA

insensitive and cold, when you get old.

Släpper en bild från Valborg förra helgen!

Nu är det fredag och min jobbiga skolvecka är över. FINALLY! Har varit och handlat med mami och timmy, blev en glass också - magnum strawberrywhite. min älskade sommarglass. Kvällen lutar mot grillning med härliga vänner hos Jerre! : ) NAJS!

MTWFSS LOOKBOOK SS11


En snygg lätt outfit!

Sitter iskolan med tjejerna och inväntar att datakunskapen ska börja och sluta vid halv 2. BU!
Därefter tar jag mig en solning. Ska med bebban hem och senare rullar resten av brudarna in där! Hörs där i gues!
/MATILDA

turkosa örhängen!




Close up på gårdagens örhängen!

Köpte de här turkosa/mintgröna örhängerna i Spanien i somras. Hade totalt glömt bort dem men när jag städa rummet iförrgår så vips fann jag dem. De är ju så söta, dock tunga. men jag kan lida lite. jadå! Nu bär det av till skolan .. engelska prov/test. KUL!

Cross the lines



Köpte denna fina skapelse igår! Med lite tur den sista från Glitter 69:-
ME LOVE!

(hihi en ledsen bellie nu?)

/MATILDA

Acne.




Ögongodis på dessa plagg. HEJ MAMMA?!

By the grace of God, I do not rest at all.



Dagens. Grafittigrå skjorta - Weekday, Topp med virkade detaljer - Bikbok, Höga jeansshorts - H&M, Skor - gamla, Dödsskallering - Glitter, Turkos ring och örhängen- Spanien, Skinnjacka - Vila.

Svenskaredovisningen gick också bra, vi fick VG! wihii happy girl. Var på stan en kortis med Bella innan jag åkte hem med Jonny och Matilda. Nu har jag beställt pizza som mamma ska komma hem med senare (hehe tjockis jag vet), och ska nu dra fram engelskaplugget för vi har "test/prov" om USA imorgon. DÖÖÖ!

Hör någon viska -Du kommer inte stanna här länge!


Dagens Outfit!

//Svartbasic-
Bruschans/Popcornvästoversize-Monki/Kängor-Gamla/Earjewelry-Bymilla/Crossring-Glitter(bättre pic på den sen)//

Min dag har rent ut sagt sugiiiit! Jäkla idrott, jäkla matematik, jäkla lingonvecka, jäkla huvudvärk och jäkla iv-val... Panik ångest förövrigt.

NU ska jag upp och träna min ponny, see you here latero!
/MATILDA

En ny Himmelsk!


Krit vit spets poncho med fransar som jag köpte idag. 
UNDERBAR TILL SOMMARN OCH TILL MIN UTOMLANS RESA OM 1½ VECKA!! :)

/MATILDA

klockrent.


wheredidugetthat

Sitter i skolan sedan kl. 08:00, gjorde ett matteprov imorse och vet ni?!?!?! jag klara det, 3 points från VG så är jätte glad! hihi. nu har vi svenska, jag och Bella ska redovisa en uppgift om några få minuter. hoppas det går bra. aadå. allt för mig nu. hej

GAAH!


THE GORGEOUS WAISTCOAT IS MINE NOW!
ME SO HAPPY, SO HAPPY!

/MATILDA

djup urringning.

Bättre bild på linnet jag köpte igår!
Min vän Milla var utlåst (haha) så hon har varit här så har vi snackat lite skit osv, söt hon är haha. sen har jag pluggat matte inför matteprovet imorgon och inväntar nu min fina kille som kommer hit snart. jag taggar även för grey's anatomy ikväll! älskling sover här inatt också : )

samma gamla visa men vet inte vad det är för låt.

Gammal bild på mig.
Gjorde np provet som kändes skit. mådde skit. sötaste mamma hämta mig efter provet så har varit hemma ett bra tag nu, tagit en varm dusch. så nu ska jag bara dega med min mysis dress på. Kanske ta fram matteboken eller se en film? mmm.

godnatt.

Bild 1: Bella. Bild 2: Jessica och jag.
Två bilder från idag då vi käka på chicken-kebab på stan. bääääst är dom <3!! Juste igår bjöd killen mig på bio som sagt, vi såg Scream 4. faktist redit bra! sedan hem till honom och mös och sov där inatt. min fina : ) har np i engelska imorgon kl.08:00... DAGS ATT SOVA KANSKE?! fuck it.

NEW IN.

Halsband - Glitter 169 kr, Kornblått nagellack - H&M 39:50 kr


Färgat linne med djup rygg - H&M 149 kr, Svart topp - Monki 200 kr

Inhandlade mig detta på stan idag, det färgade linnet har en fin djup urringning i ryggen. Kan bli fint i sommar (jag tänker bara på sommar?). Nu har jag skickat in en hotelluppgift och tänker plugga lite matte nu innan bästaa Desperate housewives börjar! tjingg.

snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.

Dagens outfit. Spetsshorts - Bikbok, Topp - H&M Conscious C, Ringar, Örhängen, detaljerat grönt armband - Spanien, Silvrit armband - Indiska, Skinnjacka - Vila, Kilklackar - Skopunkten.
Har haft hotell i skolan hela förmiddagen sedan slutade vi vid halv 12, drog ner på stan med Jessica och Bella då så fick lite inhandlat och blev en chicken på det sen hehe. senare kom Matilda och joina oss så blev att kika mer sen bussen hem together! USH för vädret ... nu måste jag plugga. ni får se inköpet sen. hej

CROCHET SHORTS!


Inköpte mig dessa underbara virkade shorts idag!
Jessica min fine vän tipsade mig om de enda paret som var kvar hihihi. Från H&M Conscious C.
OM jag är glad?!

/MATILDA

Spets och transparent!


Köpte denna fining för två veckor sedan som jag visst inte visat er! UR FIN.
/MATILDA

Filmkväll!


Ph: Me and Teddy at Smultronstället last year. By Bellie.

Idag softade jag igenom skolan , min favorit kille var min kund så vi fixade hans slingor och sådär!
Vi åkte senare hem till mig, fortsatt att softa och fixat stallet. Nu har vi köpt med oss godis hem och laddat ner massa bra filmer. Vi ska ha en sjukt mysig kväll helt enkelt! LOVE IT MED STORA BOKSTÄVER!
Ciao /MATILDA


it's raining men.


Två bilder på mig från förra veckan!

Har haft kök hela dagen i skolan idag, gjort smörgåstårta och sallader. Gick på stan med Jessica efter och vi hitta lite men hann ej köpa (haha) så vi ska gå imorgon och kika mer osv! :) Ska snart in till stan igen för att gå på bio med älskling, sedan hem till honom och sover där inatt. helt perfa om ni frågar mig.

JAG UNDRAR VAD SOM HÄNDE I VÅR DEL AV STAN


Ph: Me and sara på våran bal. By Sara.Folkesson

NU SKA JAG HA KUNDPASS TILL HALV 4 OCH EFTER DE SLUTAR VI!!
/MATILDA


Say my name, i just want to hear you..


Min valborgs outfit!

Hade en SUPER trevlig Valbrog med massa fina varelser! Vi tjejer föra och grilla först hos Katten och sedan vidare till Zakos fest! Jag och bellie sov sen inatt hos katten.
Längesen så vilket var väldans mys :)
Super trött tjej idag.. Ska orka skolan imorogn (JAG SPYR PÅT) så kanske måste bädda ner mig nu. Saknar min fina kille!!
GODNATT
/MATILDA

the new black.

sara nilssonDagens. Shorts - H&M, Topp - Monki, Cardigan - gammal. Hade skinnjacka och kängor till dettta!
Åkte som sagt in till stan med Milla förut, det blev bara en karusell för oss. Vi mådde så jäkla dåligt haha. Kanske inte bästa dagen att åka karuseller dagen efter Valborg? aja den stunden vi var i luften skratta vi, lite värt sen en godisremm på det. sen donken för tröst och sedan hemgång då vi mådde ännu mera skit haha. Har 17 månader idag med älskling, men tyvärr så var vi inte ikväll för jag mår skit.. NU är det Heartbreak hotell på 4:an whiiii bästa!
I love you boy <3

VALBORGS BILDER.

Bilder från förfesten hos Jessica igår! :) Tog inga på festen!
Igår åkte vi hem till Jessica skapligt och drog igång grillen och började förfesta med massa fina tjejer! Var jätte trevigt och kul, sedan gick vi bort till Zako där festen höll till. blev en mycket bra kväll och slutade runt halv 2. Åkte hem till mig för här väntade en trött pojkvän, blev lite fyllkäk. Hoppas ni hade en bra valborg för min var kanon! : )

det går en vind över vindens ängar.

Bilder på mig från igår. Klänning - Monki, Jeansjacka - Sisters, Skor - Belleshoe, Armband, ödlaring - Indiska,  Turkos ring - Spanien. Klocka - gammal vet ej, Örhängen - Citylife.
Hade verkligen en toppen kväll igår, en lyckad valborg! ska in till stan och åka karuseller med Milla nu så hinner ej lägga in bilder och berätta nu. Senare idag kommer det upp! Kraaam så länge.

RSS 2.0