måndag.

me today. SOLIGT!

Chillmåndag. sluta 11, hem för lunch, stan med tilda, firat mamma och umgåtts med millis. grattis igen till min bästa älskade mamma ♥ Sitter uppe såhär sent för ÄR LEDIG IMÖRA! WÖÖHÖ :D

facelook.

Jag i lördags!

Ridsportgalan var helt galet kul i lördags! fjärde året vi var där nu, det är fett. (Kommer bilder)

födelsedagsfirande.

mobil-bilder från igår, har fler på kameran.

Igår fyllde jossan år (grattiiiis igen babe)! Vi var lite tjejvänner som fira henne, laga tacos osånt kul. senare åkte vi till peppes cribb och festade! Riktigt bra kväll! :) Ikväll ska jag på ridsportgalan i Linköping!

26 januari.

Todays.

Lång skoldag. blev sen käk på chili wook med milla, tilda, ibbe, stoffe och alexander. sen stanhäng. Därefter sola jag med millsan och så gick vi till espresso påkvällsfika igen med grabbarna. pluggat till antik-provet imorgon och håller på att se satc. FREDAG IMORGON OCH DÅ FYLLER JOSSAN ÅR! :D

hamna i trubbel va spontan lev livet.

vi - Peace and love 2011. ♥

Har ätit gott här hemma, nu mår man. bästa människorna runt mig om dagarna också vill jag bara säga, helt klart :) Har sett satc nyss, och ska sova. blir så glad när jag ser p&l bilderna, döööör. de va fett. godnatt.

hey I heard you're a wild one


Gårdagens outfit.
Vit stickad-Pappas gamla. MohognyLila byxor-Bik bok. Pälsväst-Saras. Skor-vagabond.

Haft praktik hela dagen lång tills 18 ikväll.Vart en god luch med tjejerna på paus salladsbar iaf. Nu ikväll har vi firat saris haha och nu blir de SATC som vanligt :)
MATILDA

HAPPY DAY.

Jag igår.

Har haft en toppen dag! Fick G i matte B kursen. en sådan ångest jag har haft och gråtit blod för den där jävla kursen. men jag klarade det, idag :D Sen sola jag med milla och åt paussallad och fika där. Därefter gick vi upp till friskis och gymma och körde crosstrainer i över en timma. faan vad vi är bra. Nu: dusch, sen ska familjen fira mig hihi med god mat och efterrätt, för mitt slit med matte kursen. good day!♥

Superfluous


ME today.

HEY! Förjäkla sköna dagar både igår och idag. En fika mitt på dan med tjejerna när vi hade hål timme iskolan sen kvälls fika som sara skrivit. Har sömnbrist så måste sova nu. Adjöss våra fina!
MATILDA

You get what you want but not what you need.

Me today. Tröja - Monki, Short Levis 501 - Tshirt store

Lång dag i skolan, massa grupparbete. Sen blev det plugg i bibban med en rolig vän, därefter kvällsmat på Coffee House med goda taost's med Milla och Matilda. Kom hem halv 9. Somnar när som, men ska se satc nu. Slutar 11 imorgon, göttmos! Godnatt

I may be bad but i'm perfectly good at it.

Jessica och jag släpper'n.

Har duschat, bäddat rent, städat lite och sett mitt bästa satc. Nu ligger jag i sängen och ska slockna. En lång dag imorgon. Godnatt fellas!

stanhäng.

Jag och Milla för drygt ett år sen.

Har hängt i stan från 10 - 18 idag. Med Matilda och Milla. Käkat lunch, sen en lång fika på coffee house och kik i butiker. GOOD DAY. Nu ska jag  plugga men mina ögonlock är för tunga.. great.

Shake that.

Bild från i Lördags hemm hos Oliver. Hade fler men alla försvann nyss..

Festen hemma hos Oliver blev lyckad med mycket bra vänner och folk! :) Blev jobb igår på burger king sen bio på kvällen. Ap-död tjej idag. Så skippa skolan - engelskan idag (hade bara en lektion). hiho.

120121.

Jossan och Jessica igår!

Idag kom Petter och Alex hit till mig, Tilda och Milla runt 12 på dagen. (blev väckt). Så dega vi i soffan allihop och såg bra på tv. lite coco popps och massa prat. Härliga vänner! Milla och jag droppa Petter i blacka efter vi handlat svulligheter på ica. Nu ska vi fixa oss och ikväll drar vi tjejer på party hos våran vän Oliver! najs :D Imorgon vankas dock jobb..

young wild and free.

Yesterday.

Igår sluta jag skolan tidigt. jessica följde med mig hem så chilla vi i några timmar. sen åkte hon, jag , jossan, milla och tilda till jerre på kvällen och förtära lite alkohol med han och macke. Sen var vi ett gäng som åkte in till stan. blev max och förtära lite mer alkohol. millis sov här :)

Du min vän i livet




Vart pizzakäka med Saris, Milla, Jerre och Johan ikväll. Vi provåkte även Johans nykomna körkort han fick idag. Blev en sväng till stan sedan för att köpa choklad milkshake mehe! SATC somvanligt därefter och nu ska jag sova! Hoppas man vaknar imorgon. Finns ju tendenser till motsatsen
MATILDA

It's to cold outside for angels to fly


Gårdagens!ME BY SARA! Svart skjorta. Grå kjol.
Har sovit ut idag och käkat god mat med mamsen. Högtalarna har med dunkat underbar musik. Nu ska jag klippa min granne sen umgås med fjantar som Sara och Camilla.
MATILDA

She will be loved


Två på mig idag.
Hade på mig detta på praktiken idag och där jag oxå fick håret klippt av Josefin, vi nyanserade även mitt håt.LIKE! Jesper vart med snigg i håret
Godnatt
MATILDA

120118.

Bild från 2011

Fått fråga om hur man speglar en bild åter igen, klicka in HÄR då jag förklarar det i ett äldre inlägg. Håller på att se bästa satc med mina systrar förövrigt. mysnivå. Sen dejtar jag kudden på momangen.

But if you never try you'll never know.

Bild 1 & 2: Mina söta classmates, Stoffe och Elvira. Bild 3: gullis millis.


3 bilder från idag. Idag har jag stått i disken hela dagen med maja och köttat. Har storkök denna vecka. Efter skolan blev det en pluggfika på bageriet i blacka med milla. vi fick lite gjort faktiskt. t.o.m skickat in en uppgift! Inte illa! :) Ska fortsätta med plugget nu igen. Sjukt trött tjeja, men måste se satc kl 23. det är bäst.

Thanks for allways making my day


Jag och Sara i Lördags!

HEJ! Var hemma från skolan jag med idag. Sjukt seg! Praktik imöra som alla onsdagar. Haft hemma kväll med Sara ikväll annars , FF! Nu ska vi sova tycker jag. Sara my soulmate, and like we say Soul-mate: two simple words one big concept. Thanks for allways making my day
MATILDA

When you lose something you can't replace.

tja
Var hemma från skolan idag för insåg att sängen var mer lockande. till kl 14. Har bara chillat och varit förbi blackert och träffat min vän jerre en sväng. Ska krubba i mig något med tilda nu och se en film. sen blir det bästa satc hiho. imorgon blir det school!

Look for the girl with the broken smile.


En famn för mig.

sum 2011

ge mig en sommardag i mårn!! ska äta lite nu och se tv vid 21. mammor och minimodeller, kan bli kult. dyng trött tjej..

120116.

jag och min Teddy idag♥

Hade engelska fram till 11 idag, då jag sen sluta. tog bussen hem. mös med min hund hihi och sen kom millis hit så käka vi lunch tillsammans. var kul och träffa henne igen. hon som är i huvudstaden jämt. vi softa, prata, såg tv oså och nu har hon farit hemmer, hon var sjuker.

Been drinking too much for sure




Bilder från Bellas blogg.

Hamnade lite för mycket alkohol i min kropp igår vilket man fick tillbaks för idag. Säger som Sara en helt okej kväll! Har bara ridit min ponny idag och degat i sängen och ett glas med is och cola står brevid mig. stor ära maah
MATILDA

yesterday.

Bilder från igår.

Igår åt vi mat, fixade oss och förtära alkohol hemma hos Jessica innan vi drog vidare till "back in the days" fest ute i vånga skogarna. Helt okej kväll! Bella följde med och sov här runt 5 tiden imorse. Vilket led till sova till 17 idag. deg-söndag.. film nu!!

helg.

häromdagen

Efter skolan idag gick jag och åt en greken på fräcka med tilda, ida, clara och becca. Sedan gick vi och sola! bra tjejor de där :) Nu njuter jag in helgen då jag inte har några planer alls. både skönt och tråkigt. Ska träffa jossan och jessica lite senare, är det sagt. först blir det thaifood här hemma!

if I didn't ask, would it haunt me for the rest of my life.

"Maybe the past is like an anchor holding us back.
Maybe, you have to let go of who you are to become who you will be"
Vilken lång skoldag, alkoholhantering på förmiddagen och projekt och företag hela eftermiddagen. Har ätit tacos precis och ska ta fram mitt älskade plugg! Hey, it's fun ? ..

it's easy to say but it's harder to feel.

Två nya tröjor som följde med hem i måndags. + en jacka och ett nytt sd kort till telefonen.

Har gått på långpromenad med vovven, sovit, gjort mat, tagit diskmaskin, varit och handlat med mamma, hämtat mobilen och gjort tacos med mina systrar och mami. Good work. Är proppmätt och ska väl dra fram lite plugg nu medans jag inväntar satc och duscha. herrrå

Like the moon causes the tide, give me wings so I can fly

me today.

God afton! slutade skolan halv 10 imorse efter ett svenska prov som ingen hade pluggat på. Köpte frulle på statoil och tog tåget hem. tog en promenad hem från tåget också. duktig Sara. Jaha vet inte vad dagen bjuder på än. Är mobil-lös som sagt men ska göra mig lite krubb nu och chilla. Har dock plugg ..

you are my cinema


Jag idag hemkommen kl 18 efter skolan och ett chickenkebab besök med Ida och Clara.
Tröjan inhandlade jag mig igår , ÜBER SKÖN! 450 kr- från Monki!
Min första skoldag idag som faktist rullade på rätt fort. Imorn är det praktik igen.
Stora syster ska vara min kund och min julklapp från praktiken får jag imorn-en valfri behandling till håret. Fårse vad vi hittar på! Sovdags igen, freaking lonley
MATILDA

High on life.

jag och jessica i somras :)

Har storstädat mitt rum och fått upp nya högtalare och en digital fotoram. mamma och jag åkte och skulle hämta min mobil hos en kompis men vi hitta inte dit haha .. har varit utan i 4 dagar nu :( snart blir det bästa satc. är sjukt trött.

You tell me that you need me, then you go and cut me down.

Today.. dåliga cambilder.

Första skoldagen från Kl. 08:15-15:15 avklarad idag! Då är det bara att sätta igång med en ny termin. Inte pepp.  Lyssnar på fin och skön musik i högtalarna och ska börja städa nu. hörs latero.

chillin.

me right now.

Sitter här i soffan och chillar i min nya blåa mjukisdress, som införskaffades på mellandagsrean från Bikbok. Har mer nytt men kameran bor hos milla sen över en vecka tillbaka. idag for jag in till stan med Bellabus och inhandlade lite. sen tog vi en chicken, gottit. Hon hängde med hem och har hjälpt mig med matten oså. fina hon. Chillar med musik o ska städa rummet. snart. lite till bara ..

Celebrateing



Några otroligt bra kvalitets bilder jag lyckades knäppa med min mobil igår hos Anna. Firade hennes 18 år. Trevligt må ja säga! Färgat Saras hår nu-inatt och nu ska vi två glo på en film tills vi somnar. nighty
MATILDA

färgar håret.

Jag töntar mig i Januari 2011.

Vakna vid 18 ikväll. sov hela dagen. var jävligt ovärt men skönt. med tanke på att jag skulle pluggat och städat idag. blev istället en film och nu sitter jag med hårfärg i huvudet mitt i natten. matilda var snäll o ställde upp. bra att ha en tvilling hehee. Det ska bli mörkare och det ser ut att bli lite mot det röda .. i don't know.

Jag skulle inte ens vara hälften utan det jag gör.

mallis 08 , där vill jag vara nuuu<3

Oj här var det dammigt! Torsdags blev det chilldricka med lite vänner. Igår (fredag) bjöds det på fest hemma hos Elvira girl. Blev way too much. men kult hade jag haha! Nu är jag hemkommer från en bra kväll ute i Krokek hemma hos Anna. Då hon fyllt 18 år bästa Anna. Vi var ett gäng tjejer som gav presenter och fira henne, blev festande såklart! :) Ska dejta sängen nu tänkte jag .. helt ensam. :(


En ängel flög förbi
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord ♥

Har inte så stor lust till något. Men mormors begravning var så himla fin. stor sorg har vi i våra hjärtan!


black day.

idag Är det en tung dag. sitter i bilen pÅvÄg ner till smÅland fÖr att ta ett farvÄl. min mormors begravning Är idag. idag kÄnner jag bara sorg...
kram frÅn sara

back in the days.

jerre och jacke. hitta den här som är tagen för några år sedan på en utebio. småpojkarna höhö.

Har varit med milla sen i söndags. igår var vi hundvakt så kom jossan, jacke o jerre hit o chilla med oss och matilda. Vad länge vi kännt varann haha, ganska sjukt faktist att vi fortfarande hänger. vi var väl vakna till 7 imorse åt en massa konstiga saker ? Haha .. Nu ska jag och matilda snart in och äta restaurang med Jossan och Bella! Mys :)

Gott nytt 2012!

Min fina vän Jessica och jag igår på nyårsafton!

Är dålig på att blogga. I torsdags blev det stan med solning och käka, mot kvällen blev det chillkrök med vänner. I fredags följde jag med millis till ikano huset sen hem och åt med hennes familia. sen blev det mys med o.c och fredagsmys. blev kvar över natten. sen nyårsfixade jag mig med milla och for sen till jossan på lite förfest så drog vi tjejer vidare senare till vånga och festa i en lokal med många fina vänner. sjuk kväll, blåmärken på hela kroppen ungefär (haha) Jeffrey campbell skor är inget att rekomendera på hala golv och med alkohol i kroppen.. Vi efterfestade sen hos peppe. Idag bakishänger jag med milla och tilda all day där pizza är checkat såklart ;) PEACE OUT

RSS 2.0