drar hem till katten.

såg nyss the last song med crille, jesper och matilda. crille åkte dock hem efter halva.. ska iallafall hem till jessica nu där bella håller hus. ska bli kul för saknar de såååååååhäääääääääääär mycket. vi hörs snart igen!





en outfit från frankrike.

tröja - monki ( fått av min älskling)
shorts - paris/bershka
brillor - paris
nördsnören - h&m / paris
toffs - h&m

/ SARA.

svar på kommentar / sara


anonym
om lite bilder frün Paris och disneyland.:
sjukt coola byxor du har sara, har du köpt dom i Frankrike/tyskland där du är eller här i svergie? :)





svar: jag köpte de i Paris i affären zara.

kommer upp mer bilder snart på vad jag köpt under resan! vakna nyss upp här hemma med världens bästa, finaste pojkvän bredvid mig. finner inte ord vad jag saknat honom!

lite bilder frün Paris och disneyland.











vi har hundratals bilder men orkar inte lägga in mer nu pü den hära sega data jäveln! vi hörs soooni. klockan 6 imorgon bitti üker vi vidare hem till sweden, är hemma sent imorgonkväll dü! :) puss pü er. / sara och matilda.

bonjour mon amis / sara och matilda.

hej mates det är sara och matilda här igen. nu är vi pü samma hotell i tyskland-bremen! vi har varit i frankrike som sagt pü disneyland och varit i paris och shoppat, sett eiffeltornet, notredame, triumfbügen(?) . sü frün sverige till danmark till tyskland till holland till belgien till frankrike. Och samma väg tillbaka blir det dü vi nu är i tyskland. hüller pü att lägga in bilder nu som kommer snart!


här är hotellet vi är pü.

never say never

hej fina bloggläsare!

Jag är riktigt trött efter gårdagen då vi var uppe till 8 idag morse! Sov sedan till 12 och sedan upp och fixa i stallet. Nu har jag blivit lite piggare och jag & Hanna tänkte gå ut och småstudsa hästarna lite i ridhuset.
Jag har inte åkt hem än och jag vill bara hem nunu! Har nästan inga kläder kvar att ha på mig i resväskan så får kanske ta en stan-trip imorgon. Måste köpa lite presenter och även lite till mig själv!  Jag har iallafall haft jättekul detta sommarlov! Träffat massvis med nya människor och upplevt nya saker.

Får se vad kvällen har att erbjuda. Jag skulle behöva en lugn kväll egentligen, men det är alltid kul att göra grejer. Vädret suckkkks också. Ush på regn, kanske blir att bada, för det är nog inte bara jag som tycker att vädret blir varmare när det regnar?

Jag har även kommit in i min Justin Bieber period. Ouff vad killen e söt!



never say never - justin bieber & Jaden Smith


Lite gamla bilder

'

jag

sf med hanna

 


Hanna och jag

 




hanna och jag gråhåriga? haha


/ EVELINAAAA

im back

hej hej hallå. Det var ett tag sen från min sida. Har inte känt för att blogga direkt, men slänger in ett snabbt inlägg här då jag är hos hanna! Jag åkte somsagt till göteborg i Måndags förra veckan och kom till Jönköping i Torsdags. Åkte tillbaka till Norrköping i lördags och sedan vidare till Linköping för att festa i två dagar.  Har nu varit hos Hanna i 3 dagar och både igår & iförrgår blev det krök + Rida såklart. Vi ska gå ut nu igen och trimma lite lätt i ridhuset med hästarna nedanför. Sedan kommer några boys så ska vi kvällsbada!


Hanna & sälen


Hanna och Coco

/ Evelina

ett litet inköp from bremen!


jag just nu här nere datalobbyn, nyduschad , guttans mos!

det nya halsbandet jag köpte idag  , man kan göra det kortare ofcourse .

Nu har sara duschat klart med sü vi drar upp till farsans rum och möter upp de andra och äter.
Klockan 4 inatt bär det av till Frankrike, hörs snart igen love you guys =)

Müste säga att vi har världens bästa mamma, vi fick en kamera av henne innan vi ükte igür och bildkvaliten var jätte bra som ni kan se i inlägget nedan , tack mami hoppas du har det bra hemma♥

/MATILDA

är i Tyskland.


matilda och jag pü färjan kl 6 pü morgonen , frün danmark till tyskland.

sühär ser det ut i bilen vi üker. vi är 6 st och som tuuuur är finns det dvd i bilen! detta ärifrün ungefär klockan 6 imorse när vi ükte av färjan in till tyskland.


bremen!




dagens mat som vi üt pü resturang här i bremen.


köpte den här ringen idag! älskar färgen.


matilda inne i vürat hotell rum. första güngen vi sov i säng pü länge kändes det som.. (haha) pü dagen..


matilda

jag och matilda gick ut här pü torget för ett tag sen och dom delade ut coca color till alla haha sü sött , vi gick och köpte balsam till oss,  sjukt fint köpcenter btw ;)



SMILEEE, matilda i ljusrosa jackan. bild frün tidigare idag.

/SARA

svar pü kommentar

Anonym om fortfarande i småland.:
Måste bara säga att eran blogg är kanoners! diggar även era stilar starkt och ni tvillingarna är ju döö snygga ;) hhaha! men har en fråga till matilda eller sara, ah vet inte riktigt vem som är vem men :p.. nån av er var brunett, sen blev blond. hur gick du till väga för att göra de? slingade du de blondare eller färgade du det? btw. vilken är eran riktiga hårfärg? :) hoppas på svar :*

svar: det var jag Sara som färgade det ljusare. först köpte jag pü h&m bara lite mörkblond/ljusbrun färg och färgade av det bruna. sedan slingade jag det med blonda slingor tvü günger med hemköpt paket. väntade i 3 münader kanske sen gick jag till frissan och la i büde blonda och kopparfärg i hüret. det blev as bra! tack, det var kul att höra :D


här ser ni hüret ganska bra.

lina  ([email protected])
om fortfarande i småland.:
hej! tycker eran blogg är jättebra! =)
men jag måste bara få fråga, Sara vart har du köpt den där blåa/turkosa bikinin?
såg att den va från lindex, men har du köpt den i stan elr på deras hemsida elr så? för ja kolla efter den men hittade den inte, & jag tycker den är sjukt snygg, så jag skulle bli jätteglad om du svarade! =) kram

svar: hej! jag köpte den istan i norrköping, fanns tvü överdelar kvar dü. men en massa underdelar! kan vara sü att den är slut süld nu? lite synd för visst är den snygg, tack :)




är i tyskland och bloggar pü hotellet och det finns inte Ü. men det kanske blir rätt för er?
/ SARA.


fortfarande i småland.

är hos den här familjen nu, pappas kompis och the kidz. vi åker inatt, dock vill vi åka nu.. är i danmark 7 påmorgonen imorn. har köpt en massa godsaker. kul fredag! haha. aja, vi hörs snart igen. festa åt oss babes ;)


en bild på mig från veckan! ( sara )

/ SARA OCH MATILDA

i småland nu.

vi har stannat till i småland hos våra kusiner och farmor. vi fika nyss och ska snart till mönsterås igen till familjen vi ska åka med! kanske kan passa på att träffa några vi lärde känna för två år sen..  vi åker inatt vidare till danmark sen färja över till tyskland där vi ska sova på hotell en natt sen vidare till frankrike. hörs snart igen bästa läsare!
jocke våran kusin som vi bloggar ifrån nu.

/ SARA OCH MATILDA.

mullsjö

nu är jag i mullsjö hos Robin med sara.
Uppdaterar senare. åkt tåg hur mycket som helst så är mega trött


robin!
/Evelina

ÅKER TILL FRANKRIKE NU.

har varit istan och sagt hejdå till min crille :( nu kom pappa hem hit och hämtar mig och matilda så åker vi till frankrike. vi hörs snart igen! / SARA OCH MATILDA.


myser in till det sista.


älskling och jag.

vi såg nyss klart på skräckfilmen. åker till frankrike imorgon (fredag) vi hörs när jag vaknat så får ni veta mer. puss på er!

/ SARA.


nyinköpt / M

Söt klänning från H&M


Skön grön/nielon färgad basic tröja från Gina


NEW. / sara


turkos-blå bikini från lindex.


3 söta toffsar från h&m. snygga färger och stora är de med.

stan-bilder från idag. / sara


matilda på chili wook.


jag och bella på chili wook.


matilda och crille på chili wook.


matilda, bella, crille och jag.


crille baby och jag.

vi alla fick lite inhandlat och har haft en toppen dag på stan jeser höll oss sällskap med. crille och jesper följde med hem och vi har hurt en skräckfilm och köpt en massa coola och chips! nu kommer det bilder på det nya från idag.

gårdagens bilder / sara










va hos jesper som sagt igår-natt-idag, de va dö chill och mys!

godmorgon / sara

vakna för ett tag sen.. jesper har åkt och jobbat så vi är själva här hos honom ( h a h a ) vi ska få matilda i liv nu jag och crille så ska vi fixa oss lite och åka in till stan för att möta bella. blir nog en fika?! har tagit kort med kameran som kommer upp här sedan! kameran följer med på staden idag också!  vi hörs.


matilda, bella och jag. bilden är från när vi var hosjulia för 3 dagar sedan. (inga bilder här hos jesper)

hos jesper / sara

vi har chillat på altanen med musik ett bra tag nu. nu kom matilda och vi ska snart bada i poolen och ha det mys.


en bild på jesper från när vi var på öland för några veckor sedan, haha!

kvällens outfit / sara

drar hem till jesper nu i svärtinge där crille är och matilda kommer sen. vi ska chilla vid jespers pool osv. sen sover vi över där! blir nog great. :) HÖRS.


inget smink ikväll, så jäkla skönt! nu måste jag gå till tåget.

vånga lovers





bellie , jag , sara , filip och stoffe :)  vi + fille och fredrik sov hos freddan inatt höhh.

idag när vi vakna åkte vi vidare för donken käk , nu sitter jag bellie och sara hemma hos sara&mig, vi har nördat tv och bara allmänt ruttnar / MATILDA


gamla outfits

evelina <3 converse!
Idag åt jag sushi för första gången ute! Och det var faktiskt riktigt gott! Vi träffde även Karin, Mohammed (från nkpp) och några mera. Gothia Cup nu somsagt så det är vääääldigt mycket folk, men kul iallafall! Imorgon ska vädret här i Götet vara prima så vi ska åka och sola och bada vid havet. Nu ska vi sätta på en film och sova.

/ EVELINA

Nu drar vi till vånga , memories!


sara isabelle och matilda /tjarråh

gårdagens bilder. / sara



















bilderna är från hemma hos julia igår/inatt. det var trevligt! bad, chill osv. kom precis hem därifrån eftersom vi sov över. tack till julia för det :) hörs snart igen. ska ut och sola nu!!!

/ SARA.


Göteborg dag 1

Godmorgon! Vaknade upp för en stund sedan och jag har precis duschat! Vädret är strålande och vi ska snart åka in till stan. Det är ca 45 000 ungdomar där just nu eftersom att gothia cup är den här veckan så de flödar av boys boys boys.

Och nej jag strular INTE runt som Matilda påstår. Jag kommer även inte ihåg när vi festade senast så allt hon skriver är för att skydda sig själv och känna sig lite bättre genom att få ''kompisar'' på hennes sida. :) but i dont give a shit.  Vet faktiskt hur hon funkar & jag behöver inte trycka ner någon annan och låta alla i Norrköping se det för att må bättre genom LÖGNER!

Jag tog även bort henne som vän på facebook eftersom att jag inte ska ha något med henne att göra som hon skrev till mig, varför ska jag då veta vad hon gör? Hon påstår även att jag är Feg, rädd & ensam. Men det är väl det jag knappast är. Tänk lite Matilda, helt seriöst. Du skulle själv inte våga säga det där till mig face mot face eller ens i telefon så.
Och ensam? Knappast.

/ Evelina.

alla som ska hit som jag snackat med, smsa& ring!
Pussssssssssssssssssssssss

hos julia / sara

klockan är snart två på natten, jag och bella gör kladdkaka här hos julia som alla ska få del av he he he, jag, bella, petter, pelle, robbin, steffe sover här hos julia inatt. hörs sen. puss.


lina och julia, raandombild från julias data. lina var även här ikväll och en massa mer,

jag är i göteborg

Anonym om Evelina här!:
du verkar inte klok

svar- frågan är vem det är som INTE ÄR KLOK EGENTELIGEN.





jag är i göteborg btw sara och jag kom till göteborg så träffade vi dennis M och han sa att han också kanske skulle sova och festa i samma lägenhet som oss imorgon, det enda han tvekar på var att rahlenfeldt aka krillebooi också va där hehe. Nu måste jag gå puss

/ EVELINA

Såhär blev håret och kvällens outfit!

kameran har ju pajjat så cam bilder here they come


 





  • dagens aktiviteter for moi:
  • uppstigning kl 10 och åkte till stallet  , städ-dag där så kom hem klockan 1.
  • Åkte till frissan och jesper och bella följde med dit :)
  • Färgade löshåret med bella och hahah vi måste va bäst på att blåsa hår , fanskapet börja briinna haha!

  • Ikväll åkte vi senare vidare till julia jensen som höll ett litet party, lilla pullan säger ja bara ;)

    NU är jag hemma och baby är här , vi laddar ner sex and the city 2 , så jäkla värd att se igen♥

Hoppas jag har rätt om jag lovar er att imorn bjuds det på mer bloggning! Godnatt / MATILDA


färdig fixad / sara






drar hem till julia nu med bella och matilda på en chillout kväll med en massa vänner! 
 blir toppen. vi hörs. PUSS.

/ SARA.

Payback's A Bitch



       
/Evelina


matilda här igen

tju bres igen
har klippt gräset ikväll och tjänade en kosing.
JESSICA åker imorn :( vi kommer inte ses på två veckor nu och jäklans skit va jag kommer sakna henne!
Vi tjejor skulle åkt och sagt hejdå till henne ikväll men jag hade saker jag var tvungen att göra som hindrade det :/ Hoppas du får en super vecka katten♥
Min kväll: Var ute och åt med mamma och jesper , va istallet och red min kära ponny , klippt gräset och nästan rett ut ett problem.
Jesper är här nu, vi ser på porr med sara haha det är svensk porr så vi sitter och as garvar moahhahaha.

Tjarråh!

vi fyra♥


svar på kommentarer /m



Jag har inte färgat håret sen i april och det var då jag la i mina ljusa slingor i det mörkruna, lycko mig så har har hela mitt hår solblekts nu i sommar så det ser narturligt ut (för en gångs skull) ;)

IMORGON HALV FYRA
har jag bokad tid hos frissan somsagt, ni får se efter det hur det blir i don't tell you yet (:

Längtar vilket fall för har en liten hemlighet att dela med mig till er och det är att jag inte vart hos frissan på 15 månader för jag skulle se hur mycket mitt hår skulle växa med, resultatet får ni nu: mitt hår växte en halv decimeter ungefär (?) och det är inte normalt så sjukt lite, om jag inte hade använt mig av löshår, hårfärgningar , hårföner och lite tuppering slår jag vad om att mitt hår hade växt 1 decimeter till ;o Då hade jag behövt behandlat mitt hår fräscht med.


jag som blond


jag som mörkröd hårig (va ljusröd hårig ett tag men har ingen bild på det)


jag som svarthårig


jag som mörkbrun hårig


jag i ljusa slingor i mörktbrunt hår


jag i ljusbrunt hår med ljusa slingor

fårse imorn hur barret blir  :D


breathless .

För det första berättar hon den största hemligheten jag har till den jag älskar,  som jag i förtroende har suttit och berättat till henne , några dagar senare sitter hon och pratar öppet om det för alla på hennes fest, när jag vill ha ett samtal med henne denna natten i telefonen lägger hon på ..  När hon senare vill ha ett samtal med mig är jag så chockad och knäckt att jag inte ens vill höra hennes röst, kunde helt enkelt inte förstå vad jag gjort henne och det kan jag fortfarande inte! 
Att dela med sig sitt liv till henne är det dummaste jag gjort, hur fan kan man veta vilka man kan lite på?
Svår fråga .. Men jag antar att det krävs uppoffringar, förståelse och förlåtelser tills man vet,
Hörde en gång att en äkta vän är den som alltid förlåter, och dom finns det få om ..
Men den hära gången Evelina tänker jag inte fjäska efter dig efter "ett litet tjaffs".
Jag är inte vilse i mig själv i have just get back, så inget bullshit om att du saknar gamla matilda för det ända du verkar ha tyckt vart kul den tiden du var med mig var när vi var på fester och strulade runt och en sån person är jag sannerligen inte egentligen, jag vet att du gillart så fortsätt så du!

Så omogen som jag är verkar jag nyss ha sagt upp vänskapen med henne på facebook haha, mogetmoget oxå med blockningen jag fick där! Feg , rädd och ensam du ärjisses ,  och sån dum idiot jag är så kommer jag och vill de oxå finnas för dig framöver i tiden somehow, för nånting säger mig att när du är en bra vän så är du världens finaste vän för dom stunderna har jag upplevt!
hade tvärt bestämt att inte skriva här men gjorde dock de! / MATILDA

Lite bilder från veckan btw :)






hur läget är. / sara

dålig uppdatering p.g.a vi gör andra saker än att bara sitta hemma och blogga. eve bloggar inte? som ni undrar om hon slutat. vi har inte pratat på länge och jag vet inte vad hon gör så kan inte svara på om hon slutat eller ej?. men i helgen snacka hon en massa skit om matilda till jesper (tildas kille) av någon anledning vet vi inte varför? vi har inte gjort något men fick höra den här repliken : "jag tog med dom till öland sen så kan de inte äns höra av sig här hemma". då kan hon lika gärna höra av sig själv! men vi är med andra alla tre men vi vet vart vi har varandra jämt. så kände jag. men tydligen så vet man inte det längre? mötte henne istan förut.. vi sa inte äns hej. men vi va jätte nära varandra i en godaffär :S jag har inget imot henne men det där snackat.. wtf? min lilla eve är hon iallafall och känner henne så väl så de inte klokt :)


eve och jag i vintras.

Evelina här!

Nej jag har inte slutat blogga! jag har bara haft massor att göra + ingen dator på några dagar :)
Men jag är kvar & jag får se huur länge jag blir det :) . Lite att fundera på eftersom att jag ljuger som ett äääääs.
Men whatever im a bitch and i love dräääma <3
ele inte
/ Puss Evelina den fina

hemma från stan / sara

sov hos jessica inatt med tjejorna lika mys som alltid! :D åkte hem tidigt imorse till crille min som sov här inatt utan mig (haha) sweet. åkte in till stan med crille och så mötte vi upp fille och jossan så tog vi käk på guu va gott! blev pizza för min del idag igen .. kom iallafall hem nyss.



dålig cam..

svart byx-dress från h&m
grå tröja från monki
persika väska från h&m
ljusbruna gladiatorskor från vagabond NYA 600 kr. var ju på ikano huset med mamma igår så fick skorna då :D


tjejkväll hos katten

vi åker till jessica nu en sleepover med, blir vi tjejer alltid härlit hörs senare kanske /matilda

godmorgon / sara

vakna precis är hemma hos crille.. själv. han åkte vid 5 till jobbet imorse haha! igårkväll åkte vi med kära jesper och challe hit hem till honom efter olika pizzakäk och vi hade jossan med oss hit. satt och prata på hans altan här i några timmar sen följde vi henne hem till philip. får skjus om en timma in till stan. hörs hemma sen för måste ta tåget också.

uppdatering: det blixtra och åska därhemma hos crille så var tvugna att dra ut alla sladdar så de här inlägget kom aldrig upp. nu är jag hemma iallafall ska till ikano huset snart med mamma. TABBE - när jag kom till stan gick jag till mobilakuten i spöregnet i mina shorts från igår och tröjan.. det va stängt!!!!!!!!!! haha jag dör sen var tåget försenat. glad gubbe.


crille och jag för ett tag sen. jag älskar dig så himla mycket ♥


the moment of truth in your lies


har inget att säga mer än att idag vaknade jag upp med massa vännner på en badplats i våra tält , gänget åkte hem och iställe har jag solat och badat med sara , jacke , fabbe och jerre hela dagen i grensholm,

Kvällen bjöd på hemma häng och mårn (mårängens badplats) med min jessica och kalle och johan A.
jacke och jerre kom och joina ett tag därva , aya nu blir det sova på lite tankar!
BLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR JUUUUUUUUUUUUUUU GAAAAAALEN Godnatt♥ /matilda

pics från iförrgår

jag och jakob


jessica jag och jakob

jessica och jag

vi tre plus bella (bilderna är tagna från bellas blogg) och fabbe och nåra satt och chilla i blackas folkpark ett par timmar på kvällen, softination bah . /MATILDA


tältning nu! / sara

nu kom bella. vi ska åka och handla nu till tältningen ikväll i grensholm (badställe) som vi tillbringar med matilda jessica, julia, jakob, petter och en massa mer! grillning och bad. hörs sen. puss.


söt bella :)

semester resor för mig. / Sara.



som ni ser är det samma datum som jag åker hem från spanien som jag ska till spanien med mamma och matilda.  vi har ett problem där. om jag ska stanna och vänta på dem eller om jag flyger fram och tillbaka? crille kanske stannar..  isåfall kan vi vänta på dem men jag vill inte vara själv där. är hemma i norrköping kvart över 6 med flyget och flyget går tillbaka tio i 7... låter segt. men hur ofta flyger man? ;) Frankrike åker jag och matilda till nästa fredag med våran pappa och hans kompis familj. vi ska bila... i en stor bil som pappa hyrt. vi stannar till i småland hos släkten sen vidare på natten mot tyskland där de bokat ett hotell i berlin. sen vidare till frankrike där det planeras sola, disneyland, eifelltornet osv. har dock redan vart i frankrike och varit på disneyland längst upp i eifelltornet, triumfbågen, ismaralda byggnaden kommer inte ihåg vad den heter. sett pyramidern har vi med.. va kanske något mer. alla de käna sakerna var vi på för 7 år sen . men kan bli kul igen :D 10 dagar tror jag det var vi ska vara där.  har bara två veckor sammanlagt kvar här i sverige på sommarlovet, känns surt.

jag i mallorca förra året i augusti 09.

/ SARA.


i heard them say love is the way

jag , bella och fanny , en bild från en förfest hos väjpäj i vintras. föresten är ungen längst till höger hemma nu och hon fyllde år igår har inte skrivit här så grattis i efterskott sötaste fanny :D

ligger ute och solar jag med , mamsen , sara och tedde joinar, hela famljen så att säga förutom storasyrran dårå .
Ringde och boka tid hos frissan i förmiddas, på måndag ska de klippas och färgas jag LÄNGTAAAAAR!!
seeya in here soon / MATILDA

kom ihåg att en senare sagd sanning gör allt till en lögn, du är värdelös falsk och ensam om du inte säger nått snart.


guuu vad varmt.

ligger ute och solar.. eller nu gick jag in för en liten svalk och tog fram chokladglassen.
ikväll blir det tältning enligt planerna, ni får veta mer snart.


bild från i våras på mig i skolan.

/ SARA.


köpt svull i en lång resa.

kom hem 7 från mårn ikväll. då kom min crille till mig och vi chilla litee och sen vid 9 åkte vi till shell. köttade från buss till buss men missade den tillbaka. fick vänta en timma då vi fördröjde tiden med att klättra (HAHA)
vi köpte coola, chips och choklad nu blir det film, Valentines day! hörs pussen.


crille och jag. bilden är från i helgen när vi var i skärgården på en ö.

 

/ SARA.


drar och badar.

åker till mårn nu idag igen. möter upp bella och jessica där och säkert en hel duns med vänner till där.
jäkla blå himmel idag också så en massa solande får det bli :) när jag är hemma sen får ni veta om vart jag ska iväg i sommar. det blir en hel del.


detta har jag på mig just nu. bra cam bild..
men har ett mag linne. jeansshorts. gladiator skor och en hög toffs. det får bli "åka och bada outfit" haha.

/ SARA.


weather&threerandoms



Detta känns bra!   Och idag är alltså när man vaknat ''idag''. Så jag och sara ska upp tidigt och sola! Blir väckta av Viktor så ska vi vandra ner till Gransjönäs. Så himla härligt!








sara & jag

Tre bilder från samma kväll! Haha.
Blev en väldans lång & jättebra partynatt!



Värmen kommer väl överväldiga än snart så det e väl bäst att somna! På me fläkten och somna in! Btw så är både Jag & Matilda singlar. Så vi kan väl börja utforska de livet tillsammans. Var ju ett tag sen man var det liksom ..

shwayze klicka på länken så kan ni lyssna på skön kvällsmusik med Shwayze!

Godnatt  ;)
/Evelina

Granesjönäsen







Mys vid gransjönäs ikväll igen!
Blev godis, och bad! Jättemysigt. Jesper, basse, carro & viktor kom och möös!. Även de gamla vanliga grabbarna.  Nu ska vi göra en nyttig pizza? Och götta oss med. Jag är så förbaskat hungrig!

Puss/ Evelina

sex and the city

nu börjar det på tv fram till 00:00. gamla avsnitt. gissa om jag blir bänkad i soffan nu. aao.
hemma kväll  blev det idag. matilda får göra mig sällskap här. och mamma gjorde mat förut (weei)


random bild på mig från förra veckan.

/ SARA.

helo mates.

det va ett tag sen jag blogga men matild ahar skrivit och jag har även vart med henne dessa dagar. inatt sov jag tild aoch jessica under bar himmel i mårn haha. vi hade sällskap till 2 inatt av lisa, lina, jessika, pelle och dawe! nattbad osv. vi tre vaknade vid väldigt tidig tid då alla kom för att bada klockan 9.. så vi tog på oss bikinisarna och började sola och bada då med (haha). vi låg i 7 timmar idag, med samma folk som inatt och en massa mer. gissa om jag har bränt ansiktet? mmmm. är hemma, är ganska hungrig. vi tjejor skulle in till stan på resturang men nu banga en hä hä. så får se. är ganska trött vill jag lova.


jag, lisa och jessica från förra helgen i skarphagen på fest.

/ SARA.

these days










fika fika fika

/ Evelina



bakis

shiitttpomfritttt vad jag är bakis. Heltsjukt, vet knappt vart jag ska ta vägen.. Det känns absolut såå mycket bättre när det är ca 30 -40 grader i rummet? PUH.

förresten så är jag så sjuuuukt hungrig med så jag vet inte ens om jag kan äta.
ushpush. Bloggar senare så slipper jag klaga på allt ..

puss
/EVELINA

/ EVELINA









Nyss bad, druckigt och grillat i gransjönäs med jättehärligt folk! jobb imorgon puss.
/EVELINA

kanintänder



stan är full av tanter och tragedi




har legat här nu ett tag och snoozat, frukost är klar och actimel till min mage ingick , nu ut och sola(!!!) och förmodligen till mårn
/tilda


Monday you can fall apart

Gomorron bloggläsare
hoppas ni är laddade för en ny vecka, im not.
För känner att den hära dagen börja segt men nu kom ju solen fram så ut och sooola!!

Har ingen mobil guys, så om nån vill träffa mig skriv på msn ..

Hörs här om ett tag , keep reading , bye! /matilda


en bild från igår kväll när vi va imårängen (mårn)
jesper , jag , crillert och mami.

lillpyret bada oxå ♥


lets jam baby


matilda jesper jag


något fel på att lägga in bilder nu när jag har massa nya! Men då får jag vänta lite med det så får ni se denna gamla! Haha. andra gången vi träffade jesper? det va ett tag sen va? hm, mer än ett år!

Nu är jag hemma med mamma & alla. Iövermorgon åker dom igen så då är jag hemma själv i ett par veckor! Det ska bli nice, lite småpartyn här.  Imorgon ska jag träffa Sara och planera upp de närmaste veckorna. Det kommer bli ganska mycket men det är de värt!  Den 20:e blir det Göteborg iallafall.  & kanske den 23:e jkpg sedan tillbaka till norrköping igen, jobba lite & sedan dra ner till Skåne till min lille bebis & parta masssssa vid strandhusen & grejer.  Then to Stockholm/ London. Detta blir bra, med Sara får jag saker gjort och jag ser fram såååå mycket på att träffa nya människor och utforska krogar medmera ;)

LETS JAM BABY.
/ EVELINA





munken in the park och Öde Ön!


crille jag och jesper vid munken in the park i norrköping


crille och sara



 










när vi kom fram till ön


jag och sara

 

 


jesper drog en bomb i kallisperna


crille och sara haahah ;p


våran grill hahah den va dö bra faktist !



crille och sara , jag är mästerfotograf ;)



 

jesper fiskar , vi fick va med om en sjukt fin solnedgång .

 

 


jag hih, ni ser våra tält där uppe . känns jätte skönt i kroppen idag särskilt i ryggen , verkligen! ..

crille och sara , så sjukt fin bild eller hur !? jag är mäster fotograf igen ;)

mysigaste natten hade vi fyra , höll oss inte så nyktra längre in på kvällen och klart de vart näckbad♥
/MATILDA



hemma igen / sara

vi sov på en ö som vi inte har något namn på. har badat, solat, grillat, druckit och en massa mer. vi tältade på ett berg haha. nu är vi här hemma och ska gå och käka pizza! hörs hemma sen.


wazup biatches some te?





Nu ska vi korka upp vinflaskan & fira!
Den här helgen har varit underbar med vi tre tjejer och min fina pojke.
Puss / EVELINA
sara

Drar till skärgårn ..


bild från i vintras
vi fyra drar till skärgårn nu , ska åka båt och tälta på en ö om vi hittar nån haha.. ska bli jätte mysit TJARRÅH! 
/ matilda

mot stan / sara

nu har vi grillat hemma med mamma, jag, crille, tilda och jeppsson. vi ska in på munken in the park eller vare heter? sen tar vi taxi hem till crille alla fyra.


jag just nu, kvällens outfit.


crille och jag nu. PUSS.


mäster detektiven kalle blomqvist. / sara

åkte moppe hem med bella från jessica, sjöng som fan! :D crille va här hemma när jag kom hem vi såg nyss på mästerdetektiven kalle blomqvist. (haha) den är fortfarande bra och lite läskig. ni får veta snart vad som händer ikväll.


jag hos jessica inatt. svulla de våran grej.


snoriga armar och en randig kind, glömmer aldrig bort min tonårs synd


har inga bilder från idag så lägger upp gårdagens outfit..
känslor, äckliga känslor jag inte vill känna vimlar i mig, känner mig nerdränkt uppfunnen och begravd : o
Ska göra nått åt de , åker och handlar med mami♥ /MATILDA

godnatt 03:07 ? haha.

är hos jessica som sagt.. haha flummigt värre. vi fyra (jessica, bella, matilda och jag) har jobbat på Bellas blogg med design och header m.m i kanske 4 timmar? garvat sönder och bella fick tillslåt glädjetårar. förvänta er inte för mycket vi är ju inte kung på't. svullat som grisar har flera flaskor coca coola, choklad och chips, dock är dippen slut (haha). vi skulle se filmen remember me men vi orkar inte det nu. godnatt på er. ska försöka sova. bella och jag har en varsin madrass och tilda och jessica pussy delar säng.


bellas header, hon är så söt på första bilden och så cool på den andra! kolla hennes blogg nu då ;)

/ SARA.

bilder från dagen / sara


alla fyra köpte en varsin sådan här glass.


bella och jag.


jessica och matilda.


jessica och bella.


jag. iväntan på tåget hem.

nu kommer bella och hämtar upp mig på moppen så åker vi och köper lite svull sen vidare hem till jessica där matilda kommer lite senare till. vi ska ha film kväll och vi drar en sleep-over där med. sen imorgon blir det uppgång till mårn för sol och bad.


nytagna. / sara





 

satte mig ute och skulle ta mig en ciggarett.. kameran följde med. ska snart iväg men innan ska ni få bilder från idag. vi åkte aldrig till smultronstället utan till halvars glassstället mitt istan.

svar på kommentar / sara



svar: min bikini är från h&m förra året. men såg en liknande därifrån för kanske 1 vecka sedan.


 det gröna linnet är från gina tricot, ganska nyinköpt så de borde finnas kvar. älskar denna gröna färg, så cool!


Gottoteket

just nu at gottoteket!
Vi har precis reklamat coca-cola! En back såld & ett klädesplagg åker av ;) haha.
Vi har slitit som djur!

/EVELINA

Dagens outfit /matilda



dagens outfit / sara


nu åker vi till smultronstället , hörs sen!


stanrush


Nu drar vi till stan
Puss
/ EVELINA

VädretiNorrköping



Godmorgon! Vädret tycker jag ser helt okej ut faktiskt! Speciellt söndag & framåt. Hettan är ju helt insane, över 30 grader.. ouff.  Det som är lite mer avtaggande är att soltimmarna bara blir mindre & mindre. Vinter på landet = INTE KUL.

Ne nu ska jag & Sara strax börja fixa oss och dra oss mot stan. Blir en lunch där & lite allmänt snack. Planering för sommaren behövs nu verkligen, så mycket som jag ska göra!




Två gamla bilder på mig, HAHA!!
Kramisar Evelina

godnight time?


min smilegrop ser ut som ett streck , wtf? HAah aya sånt man får lära sig leva med..

Ska sova nu det ända som håller mig vaken är MSN (lille snusk fille) hih, ska ju somsagt upp
till smultronstället skapligt imorn, me like♥
gonatt alla lan-nördar, snuskgubbar, fyllon, partypinglor eller sär som är vakna såhär sent .
Puss från mig Matilda
Har glömt skriva här btw , vi kände dig inte men R.I.P Christian Byfalk, så hemskt bara sjutton år..!

gråt-shirt&jeanshorts



Nu ska jag sova. über 4.0 megapixel kameran räddar i nöden!
Kramisar/ Evelina

KISSIES NYA LÅT



Endast 335 som lyssnat på den än sålänge.
Vad tycker ni om hennes låt?
Jag tycker rent av att den suuuuuuger..
/EVELINA

min crille är här / sara

har slappat hela kvällen, sett sex and the city och halv 12 ikväll/natt kom min pojkvän :) vi såg nyss på barnhemmet. kanske blir att sova nu? vi får se. imorgon är det smultronstället som är planerat. en glass-rsturang!


lite sådär halvgammal bild på mig.

TACOMUMS







Nu är jag med kära sara igen! Vi kan visst inte vara ifrån varandra mer än ett par dagar :]!  Vi var nyss nere vid sjön och bada hundarna och snacka skit. Skönt att bo på landet och komma bort ifrån stan tycker jag.  Vi har även ätit taco som ni ser på bilderna ,  mumms! Ikväll händer nog inget speciellt, kanske drar ner till gransjönäs sjön och nattbadar och grillar marsmellows typ. 



/ EVELINA

har vart hemma hela kvällen, HJÄLP!


me right now, tror jag gick till soffan m en tallrik jordgubbar och såg en film nu? okej jag drar!
först klä sig slapppt dock , tjarå. /M



  


i got the point that i should leave u alone , but we both know im not that strong ..








vad är en sommar utan en dag i mårn? hihi blev lite fotboll idag med , giick såååå bra!! bilder från jessicas blogg.


en bild från saras och tjejernas filmkväll hos petter igår.  /Matilda

solat och badat idag igään.

vi sov kvar hos petter inatt efter filmkvällen. vi gick upp vid 12 och käka frukost så åkte vi bort till mårn. solat och badat med lite folk idag igen. brännan har börjat ta sig lite iallafall!




nu ska jag, mamma och matilda äta västerbotten paj på altanen som mamma köpt hem. mys.


hörs väldigt snart igen. / SARA.


båt-trip

hej bloggläsare!
Jätte slapp och skön dag idag , hoppas ni har haft de lika bra !? :)
Ikväll var jag, jesper och våran fina vän caroline ute med hennes båt i över en timma , vi fiska men fick inget haha , det var jätte mysigt verkligen , dock missade vi våran buss hem så vi fick låna en cykel av henne och kom hem för lite mer än en timma sen, sweet ;p

NU blire att se filmen Remember me .
Har precis ätit chokladglass m grädde och jordgubbar, totally worth it min älskling kom med det hit till datan för ett tag sen , så gullit!
Hörs imorn rååå blir att schteka med girlsen då , hör av er till mig på någe sätt =)
RING HEM TYWP. Måste fixa mobil , min är ju snodd somsagt :(
Och evelina vi kan väl ses i veckan, ingen av oss har mobil höhö så vi måste fixat på nått sätt.
GODNATT /MMMMMMM

caroline och jag -09                                                             jag och jesper -09

filmkväll hos petter / sara

jag, jessica och bella kom nyss hem hit till petter! innan var vi hemma hos mig och mamma köpte hem pizza till oss. mums. petter har laddat ner en massa filmer så nu börjar vi med det och svullar! hörs sen :)
en random bild från petters dator. boysen typ.

holly's world

Hej gullisar.

Jag kom hem en stund sen ifrån stan där jag har fikat med Caroline och en jättegammal barndomsvän vid namn Julia. Första gången vi träffades sen 2 år tillbaka! Tiden går så himla snabbt!  Vi tog ett par kaffe på coffe house och satt och snackade i timmar. Jättemysigt och trevligt!  När jag kom hem så kollade jag på Hollys World. Ni som har kanal E, checka in! Gamla playboy stjärnan är flickan i det hela.

Jag satt mig nyss för att föra över alla bilder ifrån öland medmera ifrån kameran & väl i överföringen så dog batteriet så Sara & Matilda, ni får allt träffa mig snart så jag får låna batteriladdaren av er! :)


Imorgon ska vädret bli superduper, så det blir tidig uppgång med sol & bad. Vad har kvällen att erbjuda? Ingen aning än sålänge, de jag hoppas på innerligt imorgon är att min mobil är ready again! Jag hoppas!!

Justja. Idag har jag kollat på en bärbar dator! Funderar på att köpa en ny, en som jag kan ha med mig överallt. Speciellt nu när min vän Carro och jag har såå mycket på g. Utomlands förberedelser medmera! yeha




/ EVELINA


en casual sommar outf.

för några veckor sedan. Detta var den första riktigt varma dagen! Här var man blek och ush.

Shorts- Vila

Stickad tröja (öppen på sidorna)- unknown.

/Evelinaaaa


Rising girl - Lovestoned


den är ju ganska skönt asså denna låt! :)

klippte gräset för ett tag sen och får in lite pengar för det. vaknade runt 3 snåret.. och fick en bamse frukost.  förrätt : grillad majskolv med smör och salt på. varmrätt: Grillad kyckling filé  med klyftpotatis , beanäääsås stavning  (?) och lite mer såser. efterrätt: choklad glasss med choklad sås! tack jesper för det. han, matilda och jag satte oss på altanen och käka det. känner mig fortfarande mätt haha! igår såg vi ju Eclipse och den var så sjukt bra, hur ska jag kunna hålla mig i två år till nästa? buhu. crille och jag tog taxi hem inatt efter vi gått runt lite i stan efter bion. han åkte hem 11 .. när jag sov typee. jag tror jessica kommer hit snart. vi har lite planer för kvällen. kommer nog bli bra. ni får veta snart. hejdå / SARAAA.

lite frågor och svar



bellas: http://bellafelicia.blogg.se
jessicas: http://jessicahiltunen.blogg.se  :)



 / Hottemptations♥


och så äntligen föll lejonet för lammet

ECLIPSE BÄSTA EVER!! går det få nog av twilight sagan ? jag kommer aldrig få.
Ni som inte är nått fán av sagan missar nått, och de kissie skrev att det var den torraste filmen ever typ
stämmer verkligen inte om man har sett dom första! haha ...

NU är jag och jesper hemma igen , såg filmen på bio med jesper , sara, jessica, bella och crille :) suveränt!
Imorron blire schtek i svärtinge, guldvärt.
Godnatt alla fina, vi hörs imorn♥

bella , jag och jesper , helt nervösa och spända tills filmen ska börja ;)

 

crille and sära

 


gänget hiho♥ alla bilder tagna från jessicas blogg!
/Matilda
(har fått lite frågor som jag/vi svarar på imorn)


en hel sol dag.

kom hem från mårn badstället ni vet vaaa alldeless nyss. åkte dit med jessica, bella och matilda och våran lilla hund Teddy. Han fick följa med idag för vi kan ju soms agt inte lämna han själv hemma. mötte upp en hel drös med vänner i mårn så vi låg en massa folk där. badat och ätit och solat, härligt! har bella här hemma nu. vi laga nyss mat. och ska duscha och fixa oss nu. BIO IKVÄLL - ECLIPSE!  hörs snart igen. för övrigt så hoppa teddy upp till mig nu i soffan, ska kela lite :)


en bild på mig från i fredags. helt random till inlägget.

/ SARA.

söderköping nästa!

nu blir det smultronstället & kanalen med mina fina vänner sebastian & caroline.
Pussssss ♥


sebastian & jag för ett år sedan!
/EVELINA

Måndag 5 Juli

ifrån vårfesten.

Godmorgon! 
De va lite molnigt ute när jag vaknade men nu verkar det spricka upp så tänkte gå ut och sola nu! Hoppas ni alla har sovit gott för de har jag!  Det är faktiskt så att jag inte sovit själv i en säng på mer än två veckor nu.. Känns endå mysigt, men lite halvjobbigt! haha.

Funderar på frågestund snart igen kanske. VAD TYCKER NI?


Pussss&Kraaaam sålänge. Solen skriiiker efter mig och min bruna kropp!
Skönt att sola topless hemma..


/ EVELINA

twilight paret

denna bild går de ut med att de har ett förhållande, de visar ut sin kärlek på ett helt sådant album. jag läste dessutom att under en inspelning då de skulle filma kom Rob försent för han vait på en queerbar(?) natten i london innan. Kirsten blev helt till sig och arg inför alla regisörrer osv. Hon sa dessutom att han tagit en timma senare flyg från lodon. de fick vänta med att kunna spela in i en timma.på flyplatsen hem sedan höll sig båda ifrån varandra. vi får hoppas att förhållandet är i liv fortfarnde.jag läste dessutom att hon väntar barn?


De brukar titta på film och lyssna på musik tillsammans.

Robert Pattinson och Kristen Stewart har flyttat ihop.

Skådespelarna som spelar ett kärlekspar i den überkända vampyrfilmen Twilight ryktas vara tillsammans även utanför duken.

Det är kanske inte så konstigt att man kärleksfullt faller i varandras armar då man lever tätt inpå varandra.

Under inspelningen av den tredje Twilight-filmen Eclipse delar Rob och Kristen nämligen en takvåning på hotellet Sheraton Wall Centre Hotel i Vancouver, Kanada, för oblyga 6000 kronor natten.

–De har två rum som avgränsas med en dörr. De använder den tredje sviten på våningen till att lyssna på musik eller titta på film då de stannar hemma efter en dags inspelning eller på helger, säger en källa enligt The Inquisitr.

Varje svit har två sovrum, två badrum, kök, matsal och ett stort vardagsrum.

–De har det jättebra. Varje rum har fönster från golv till tak, platteve och ljuskronor. De har jacuzzis i badrummen och det bästa av allt - de har en egen betjänt och säkerhetsvakter, enligt The Inquisitr.

Robert och Kristen blir transporterad till och från inspelningsplatsen genom att färdas i en privat hiss i hotellet som leder till ett bevakat garage.

Medan stjärnorna avnjuter sin lyxiga tillvaro bor resten av filmfolket i hyrda lägenheter runt omkring i området.

Skrivet av:

Permalänk
http://nyheter24.se/noje/kandisar/214925-rob-och-kristen-bor-ihop


/ SARA.

godnatt söta bloggläsare!

vem e detta? .. hhähä.

 

Godnatt och sov gott!

/ Evelinaaaaaaaaaaaaaaaaaa


tre bilder. / sara

tjohej jag har inte hunnit blogga på ett tag. mitt senste inlägg var ju inte förns jag åkte in till stan med jacke och jerre i fredags. påkvällen åkte vi som sagt hem till stefan i skärkind på chillfest som ni sett bilder från här nedan. "sov" hos bella sedan. igår åkte jag till grensholm ett badställe med mami, tilda och jeppsson på kvällen åkte vi lite tjejer på fest i skarphagen som ni också redan vet och sov hos jessica. och idag har vi stekt som ni dessutom också redan vet hemma hos jessica hah! jag åkte för två timmar sen hem till jessica för vi skulle ta ett kvällsdopp men vi missade bussen så blev lite sitta i "folkparken" i blacka ett tag haha. nu kom jag hem. jag vill fortfarande bada men också så saknar jag min crille!


jag, lisa och jessica på festen igår!


lite matilda, sen jesper och kenny!


söt bella påväg till festen!

tagna från bellas&jessicas blogg. :D ska ladda våran kamera nu känner jag..

/ SARA,

mergårdsfest


Lite mer bilder ifrån min gårdsfest jag hade!


jag och min bror!




Crille, matilda och sara


jesper sara jag och crille


skumpa!


Nu ska jag ta och sova. Jag är så himla trött så de e sjukt. Städa ska jag göra imorgon bitti också, har några resväskor fulla med kläder som måste tvättas och hängas in i garderoben! 

Så.. vad har morgondagen att erbjuda?
Solsken ganska självklart & solning! Tror även att det blir en tripp in till stan på kvällen och ta en fika eller två med några!

Sov gott nu. see u guys later
kram/ Evelina





för goda vanor.

sara och julia igår påväg till festen

bellie, jag , jessica och julia igår!

 

nattkäk på donken , glad =) haha.. /M


varje gång är som den första gång vi sågs


såhär schtekte vi hos jessica idag, jag, sara, julia och bella sov hos henne inatt, haha kommer
inte ens ihåg när vi kom hem till henne inatt var så jäkla trött!
När jag kom hem idag efter schteket i varjefall drog jag till hästen min och
tog en härlig ridtur ,och nu är jesper här, vi ska ha twilight maraton för vi ska se 3an imorn
 och är lite ringrostiga ,hhaa naevars kan filmerna utan till men dom är bäst♥
Lägger snart in nåra få tagna bilder av jessica från igår innan festen! bajs /matilda


möjsig låt, hittade den för lite mer än en månad sen fast trodde den var gammal då (?)
Den är vilket fall bra.


vad hände igår egentligen?





/Evelina <3 pink

min vårfest

Anonym om en bild:
shit va smal du e eve!? :o

svar:  blir glad av att få en sådan kommentar så tack så mycket!! Men jag fortsätter att äta snålt & nyttigt för att bli av med några kilon till :)




Jag och Caroline. Fin bild va?


Jag och en av mina katter (Oliwer)

Bilderna ifrån gårdsfesten som jag hade för ett tag sen har kommit in på datorn! Lägger upp lite mera sen, för jag vaknade nyss så jag är ganska trött!

/ Evelina

en onsdag & fredag

Tjejkvällen hos Lina, (onsdags)

lina , disa och jonna!


lina och sara.


bella och sara.


disa, lisa, jonna, jessica, fanny, sara , lina och jag längst fram, (bella tar kortet)


lisa och bellie.

party @stefan (fredag-lördag)

sara påväääg.


pelleee


pooltime

ALLA BILDER ÄR LÅNADE AV TJEJERNA LO. haha /M
väntar på partybilder från igår hos tintin i skarphagen, jag va jätte trist jag sög jag skämms jag vill att gårkvällen ska va ikväll !!


gårdagens outfit


/Evelina


5 random pictures















from Skarphagen party yesterday!

Nu ska jag ut i solen & sola lite till! Sedan blir det att åka till affären och köpa sushi material. 
Puss/ Evelina

en bild

Lovisa, Jag, Josefine, Carolina
en bild från igår lånad av Olivia
God lunch! Jag och Sara kom hem 5 igår, PUH. Jag gick upp halv 10 idag för att sola! Somnade där och vaknade nu så det är härligt.  Gårdagen var faktiskt riktigt lyckad. Jag drack rödvin & sprit. Det blev både att bada och hoppa studsmatta i underkläder, jag väntar bara på att alla dom bilderna kommer läggas upp på facebook så jag håller mig j*vligt uppdaterad där, haha.
Nu ska jag väcka Sara. Jag tänkte ta en dusch och sedan dra mig emot stan! Min syster ska hämta oss och så ska vi hem, hem ljuva hem!
Puss sålänge. Det kommer komma massvis av bilder!
Håll er uppdaterade.
/ Evelina

and then we do it again



and then we do it agaain! 

sara och jag ska ner till stan och parta. Det kom en fågel och viska i mitt öra om att sara & matilda ska till samma place. Vi drar till fest med olika kompisar, så fel! Men så är det oftast nu för tiden.

Ha en himla nice kväll!  För det ska jag och gbg Sara ha!  Vi tar med en random kamera sålänge så ni kan få lite bilder!


dunka mig gul och blå. Så sjuuuuuukt sommarkänsla!

/ Kraaaam Eveeeee

Tack för igår stefan och alla andra!


jessica, jag, petter, kalle, bella och gustav. bild från våran avslutning och på nåra
 av oss som var med igår!

Vi var ett tjugotaal hos steffe igårkväll/natt óch jag träffade massa jag inte sett på länge, det var dö nice :)
vi grilla, bada och drack höhö, chillparty yap.
Inatt sov jag , sara, jessica, bella, jacke, jerre , petter och david hos bella sen, jag sov en timma iförsig haha.jäkla random kul natt så att säga, nu åker jag jesper och mami och badar ,
party ikväll kanske , fårse om jag orkar!? /Matilda


godmorgon!

Nu blir det att sola.
Jag har ingen kamera sladd fortfarande eftersom att jag inte varit hemma sen i måndags! Men idag ska jag hem. Gårdagen var galen och jag lärde känna många nya människor!

Skriver sen. Solen steker och flaget måste steka!

Puss/ Evelina

mot stan / sara



jerre jag och jacke nu. nu ska vi till stan. vi hörs sen!

Gulligt gjort

Tack linn :) hon gjorde en bild på oss tre & skickade den till oss som är våran nuvarande header!

förövrigt ska jag sova nu , har suttit och chattat m friends hela natten så
nu blir de ett glas med cola sen sova, fräscht va!?
Har inte så mycke mer att skriva mer än att imorn ska de va 27 grader och sol så passa på att jobba brännan ;)
Sleep tight Babes♥ / tilda


After Tonight

jag och sara kom hem nyss.. blev visst inte en sen kväll!
Det ringde ett par grabbar och fråga om vi ville ut och röka pipa och grilla lite. Och jovisst det var jättehärligt & mysigt. Nu är klockan ställd på 10:00 och jag går raka vägen ut till solen med en nutrilett- ''shake'' om solen skiner!


Justin Nozuka- after tonight
Jätte härlig låt verkligen! Min Sara bäst Benje hittade den till mig.
puss på kvällen och lyssna verkligen på låten nu!

/ Evelina

7 månader. ♥

vi träffades istan min crille och jag så gick vi och käka på chili wook. sen har vi myst på stan, här hemma och nu har vi duschat. blir nog en film nu? puss på er.


crille och jag precis nu. haha visst är vi söta som nyduschade på kvällsqvisten? ;) jag älskar dig.

/ SARA.


gurka & ansikts mask


Det blev nyss en ansikts- mask! haha man ser till och med när gurkorna ''faller''.  Kopierade ifrån Saras blogg & hon vågar inte göra stora bilder så de får bli den här bildstorleken!
Denna kväll är gammal så det blir att lägga sig ganska omgående tror jag! Imorgon blir det tidig uppgång med solning! Det ska faktiskt bli över trettio grader både fredag, lördag & söndag, hur skönt?! Vid 3 någongång ska jag och Sara in till stan och köpa speciell oljegrej till solarium- solning. Det kommer bli första gången jag solar i solarium faktiskt!
Annars är allt bra med mig, lite småseg fortfarande efter gårdagen men det är sommarlov så, så ska det vara!

/ Evelina

Imorgon börjar jag helt seriöst

Wish me luck!
Tycker ni jag ska skriva vad jag äter varje dag?
tills idag har det nästan bara varit pizza, chicken kebab & godis. Men nene inte nu längre..

/Evelina

blomshorts

Anonym om outfit / sara:

var är shortsen från? :)


Svar: shortsen är mina (Evelinas) & kommer ifrån Monki!





This time for Africa


skulle lätt vilja lära mig shakea kroppen som shakira hyhy fast hon visar inte så
mycket i den hära låten/musikvideon :) /tilda


details *



Hur fräckt?
 matcha de här accesoaerna med jeanstyg
och få läpparna i matchande färg till örhängena.
big HISS


outfit / sara

gårdagens outfit som jag även har nu med eftersom jag nyss kom hem från lina. nu måste jag skynda mig.. vi har 7 månader idag och ni vet vilka vi är våra läsare. visst går tiden fort?!




härlig går- dag!

Godmorgon bloggläsare!
Jag och Sara har precis kommit hem ifrån Party (Patrik). Gårkvällen var mer än nice med rostbiff, potatissallad, melon, godis och massa annat. Och självklart massvis av Alkohol!  Jag tog även ett bad, med min o-vattentäta klocka med strass :) hahaha. Men den överlevde! PUMBAA, fan vad snygg jag var där med mina rosa underwears and brown sexy body.. haha.
Idag blir det troligtvis att åka in till stan och köpa underkläder jag redan har lagt undan & äta sushi. Mums! Det har öppnat något nytt ställe i Norrköping så det blir att utforska!
När jag kom in till Stan häromdagen köpte vi pizza, massa chips & godis. Igår åt vi massa och idag blir det massa. Jag och sara har pratat seriöst om vi ska starta en matblogg.. haha. Det känns som de e en stor del av det vi gör- Äter ute!
Sara & Jag (Evelina)

tjejkväll! / sara och matilda

efter fotbollsmatchen drog vi oss mot norsholm hem till lina. här är jessica, matilda, bella, lisa, fanny, disa, jonna och jag. vi har käkat god mat som lax och klyftispotatis. kladdkaka som efterrätt och SJUKT mycket svull, skoja inte! efter kladdkakan orkade vi inte äns svulla nu. disa och jonna har dragit sig hemmåt nu med men vi andra sover över här :) klockan är redan mycket.. men vi håller nog igång ett tag till vi såg nyss en film. hörs imorgon sweeties! puss från oss.
matilda. lina och jag för ca 4 år sen? HAHA.. hitta den på linas data nu guuud

RSS 2.0