never say never

hej fina bloggläsare!

Jag är riktigt trött efter gårdagen då vi var uppe till 8 idag morse! Sov sedan till 12 och sedan upp och fixa i stallet. Nu har jag blivit lite piggare och jag & Hanna tänkte gå ut och småstudsa hästarna lite i ridhuset.
Jag har inte åkt hem än och jag vill bara hem nunu! Har nästan inga kläder kvar att ha på mig i resväskan så får kanske ta en stan-trip imorgon. Måste köpa lite presenter och även lite till mig själv!  Jag har iallafall haft jättekul detta sommarlov! Träffat massvis med nya människor och upplevt nya saker.

Får se vad kvällen har att erbjuda. Jag skulle behöva en lugn kväll egentligen, men det är alltid kul att göra grejer. Vädret suckkkks också. Ush på regn, kanske blir att bada, för det är nog inte bara jag som tycker att vädret blir varmare när det regnar?

Jag har även kommit in i min Justin Bieber period. Ouff vad killen e söt!never say never - justin bieber & Jaden Smith


Lite gamla bilder

'

jag

sf med hanna

 


Hanna och jag

 
hanna och jag gråhåriga? haha


/ EVELINAAAA

Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0