Right now / s


Nyårsafton / s

Fick det här i julklapp av farmor ❤ påväg till Smedberg nu för lite nyårsmiddag med mina systrar där pappa och farmor är med!


Söndagnatt / s

Här ligger jag och kan inte sova, som vanligt alltså. Igår blev det myskväll hos helenis med taco, godis och film och hennes katt var typ den sötaste ever, det var hennes filt liksom haha. Gick upp skapligt idag så mötte vi upp millis på ingelsta för lite shop och käk. Åkte sen till pappa för att träffa världens bästa farmor, fika, spela kort och prata i timmar. Fick julklapp med finns inte ord för hur mycket jag älskar henne. ❤ Imorn är det nyårsafton ..


New / s

Blev stan med Helena i fredags och då inhandlades det här + trosorna till, till kvällen bowlade vi spm sagt med jacke och jerre och förlora som vanligt ☺


Bowling i fredags / s


Chillmode


when everything is out, you gotta take it in

Last week
 
Har haft en hemmadag med hundpromenad, plugga körkort och sett gossip girl. Inväntar helena och sanna nu för filmkväll! :)

Hey ho lets go


Godmorgon torsdag


Mysnivå


Bilder från igår

 

Juldagen igår blev det självklart utgång och spåra lite. Förfestade hos Ida och sen till några killar innan vi drog till puls! Blev sent men fick en sovplats hos bästa Jesper i stan. Idag har jag mått som jag förtjänar.. Inte rört en fena och bott i soffan. Nu blir det chips, dipp och cola i sängen framför gossip och Victoria secret show <3

 


Julafton 2012

 
Den här julen var bäst. Uppesittarkväll den 23dje hos fam.Smedberg med pappa, matilda, farbror och kusin, Vaknade upp hos pappa på julafton. Åt gröt och öppnade paket sen hem till mamma för att fira jul och mysa. Så mysigt och fick fina klappar.♥

Julafton

Julafton var så himla bäst. Suttit uppe till nu och spelat spel med familjen. Ligger nerbäddad i sängen med min nya iphone 5 nu och är så glad så jag dör. Får se om jag lever imorgon hisnat hihi och god jul
SARA


fjärde advent

 
Får bli en höstbild 2011. Idag står julkappshandel i sista sekund på schemat och till kvällen uppesittarkväll med pappas sida med bingolotto, mat och lite lilljul oså. Nu ska vi till stan. tjaao

GRATTIS PAPPA ♥

 
Bild från när vi fira pappa för två år sen i Egypten, 2 år sen vi var där.. vad fort det gåååår.. Nu ska vi bort och fira pappa våran fina bästa pappa.

arbetahårt #yolo

 
Vilken hetsig fredag!! Julavslutningen var sääämst, vi som försökte få in lite julkänsla osv. Sen direkt julhandla med mamma, matilda och mammas kompis anette. Sprang runt till 8 och en kvällsmat inräknad på salladsbaren. Väl hemma slagit in julklappar (inte äns köpt hälften..), städat, slipat och tvättat lister med matilda i hennes rum (hahahah) och julpyntat, mysigt hihi. Fredagsmys. Slå på en film efter denna dag i min nybäddade säng med Matilda nu :)

Torsdag

 
Igår blev det spontan utgång med förfest hos Elviris och fina tjejer. Helena och Robbin mökarna sov här inatt så sov vi ut lite idag haha, sen följde Helena med mig på körlektion och sen en chicken till lunch, götttt! Har skickat in en inlämningsuppgift och sett på en julfilm ikväll och ätit detta till kvällsmat. Imorgon vankas det julavslutning kl 14 sen julklappshandel i högsta hugg :D

tisdag

 
Jaha då somnade man direkt förut och sov i 4 h, asså hur död får man bli?? kollar bästa satc nu och njuter av att jag har ledigt fram till fredag då vi har julavslutning. wiie har dock lite plugg att stå i!

Work hard

 
Hade halkan med matilda imorse till lunchtid och det gick jätte bra och var ju kuul! Sen åkte jag till skolan för städning, var bara jag och stoffe i serveringen så skjutsade han ner mig till stan efteråt då jag gick och träna. Först på bandet sen crosstrainer med intervaller.. dog i hela kroppen men känns jätte bra nu hihi. Ska banne mig ta tag i träningen, for real. 

Bilder från i lördags

 
Bilder från när vi firade Julie i lördags och sen utgång! :)

Julklappsspel ♥

 
Bilder från ikväll. Så himla myskväll vi har haft hos Elvira, köpte hem pizza och körde julklappsspel och var galna haha! Jag vann ett linne (som jag köpte själv hahah), jätte fina nagellack, örhängen, tialotter och en "snöglaskula". Finaste tjejerna ♥ Var så kul att öppna julklappar hihi. 

julklappsspel på ingång

 
Stannade hemma idag, kom helt enkelt inte upp ur sängen. Har pluggat körkort och ska nu in till stan och träna en sväng och sedan till Elvira för julklappsspel och mys med tjejorna :) Skönt måndag!

wahhh

Helena och jag i fredags
 
Har haft en skit bra helg!! Käka hos pappa i fredags sen blev det gratis bowling och gratis utgång men mina spontana vänner haha! Bjöds på shots dricka oherren vet allt. Helena sov här så käkade vi pizza och var degar hela dagen haha, sen var det dags för att fira Julie igårkväll. förfestade med tjejorna hemma hos henne med beerpong, god mat, presentöppning och ja massa kult. Sen en fet utgång på det me, hade en åter igen lyckad utgång. IDAG.. helt död. Inte lätt att ligga på topp men sett julkalandern hela dagen med skumtomtar, matilda och jesper!

Fredag

Lisa Olsson
 
Tacos hos pappa kl:6 står på schemat! Sååå gott ska det bli! En mys fredag.

14 December

 
Är ledig idag, uppskattas till tusen var så skönt att sova ut och få ligga kvar. Har gjort så lite som möjligt än så länge - varit på hundpromenad i skogen. OCH det är helg nu!! Wie

me and myself

 
Italien I miss you. Mamma väckte vid 7 imorse så såg vi den årliga Lucian på tvn med ljus och frukost , så mysigt ♥ Lång skoldag och jobbiga lektioner, sen blev det en körlektion och därefter tränade jag med matilda en stund på bandet, raska av sig lite :) Har lagat mat med matilda och sett bästa revenge, håller på att plugga nu så jag kanske får bli ledig imorgon, lätt värt ju!

Onzda

 
Sjuuukt gamla bilder, kanske 4 år sen eller lite mer hahah? Känner kanske för att göra håret i någon liknande färg framöver? kan inte komma på om jag vill vara lite mot det ljusa eller mörk :( men jag vet att jag saknar min jossan buhuuuu. saknar oss. Onsdag har bestått av skola, träning och plugga körkort.. gick faktiskt och gymma själv idag, körde rullbandet och crosstrainer men kände mig lite forever alone men, stolt* Sett bästa grey's nu!! Hade utgång i åtankarna ikväll med systrar mi men ångrade oss till slut.

My 6 top jeans

 
Tisdagen i sig har varit bra, haft julbord denna vecka med i serveringen i skolan, helt okej, lång dag. Sedan haft körlektion och dejtade solariumet. Åkte med Sanna hem från stan fick bli en Green burgare från Max till kvällsmat. KAN INTE SLUTA ÄLSKA DEN VEGGIE BURGAREN! Har städat rummet och tvättat ska plugga om jag orkar.. eller kanske se film hihi. Imorgon är det julbord i serveringen igen.. hatar att äta den skiten sen. 

Saturday, made to be awesome

Bilder från i lördags
Bar min nya skjorta plus väska som jag fick med mig hem från Mirum!
Förfesta hos Claran somsagt med klockrena brudar. Och sen en utgång på det jag knappt kommer ihåg..
Eller jag kommer ihåg att jag hade kul iaf!! Haha.. 
/MATILDA

Winter's cold it's too much to handle

En bild från skitgod lunch med girlsen i fredags
En bild från fredagsmyset med family
Och en bild från när jag stod med mitt HairUf gang på Mirum Galleria i lördags! Det går jätte bra för oss vill verkligen rekommendera våran produkt till er, you will be surprised!!:)
/MATILDA

Curly #twist 2

 
Det blev utgång i lördags, började med förfest hos sötis Clara med tjejerna (spel, shots och roligheter) sen kom jerre och david och vidare sen till puls. Rolig utgång dock lite för mycket alkohol för vissa haha.. samåkte med killarna hem och en donken-runda var ju inte helt fel. Andra advent igår, vad fort tiden går??? var på julmarknad och fikade på kapten Billés med Matilda, pappa och Sanna igår. Jätte mys. Idag har jag varit på lång snöpromenad med matilda och fikat hos pappa. Inte helt fel.

New jacket

 
Fick den här jackan från Bikbok av mamma igår och resten på köpet :) Igår blev det fredagsmys hemma istället och ikväll lutar det mot utgång med girlsen whi!

Curly #twist

 
Me today. Det är fredag och jag är jätte glad, kort skoldag sen letade vinterjacka med matilda så fick jag en av mami med, hihi bästa hon! Blir snart mat här hemma sen iväg på äventyr! :)

one pic from this summer

 
Det här var en härlig dag, satt på Platå i Linköping och drack cider på uteserveringen sen vidare till Rebecca&Fiona spelning, följt av tjejkväll/sleepover hos Clara. Jag vill ha sommar nu, tack! Men snön är helt okej mysig. Mina dagar har bestått av skola, körlektion och plugg denna vecka men idag lyckades en mysig fika klämmas in efter skolan med Jessica och Bella! Imorgon är det äntligen fredag och har sovmorgon. 

Måndag

 
 
Lång dag i skolan idag lagat "mat" hela dagen (sniglar, grodlår, kanin) det var hemskt och fyhundan vad kallt det var idag! Var inte så skönt att gå till bussen 07:30 imorse.. Skulle tränat efter skolan men fick så ont i magen så åkte hem. Sett julkalendern med matilda, Torka inte tårar utan handskar och Project runway. Mysigt när det är så kallt ute. Nahepp nu blir det en dusch och en till film.

Primeboots

 
Vill haaa dem här!! Sov hos Clara inatt med Matilda och Jessica, åkte direkt hem till pappsen idag för adventsfika och mys med matilda och pappa. Sett bästa gossip, ätit god mat och håller just på att se söndagens bästa - solsidan! 

två

 
Anna och jag i fredags och sen en bild från igår hemma hos Elvira! :) 

Lördag

 
Fredagsfikade med carro efter skolan igår, riktigt mysigt. Sen blev det förfest hos Fanny till kvällen sen utgång ett härligt gäng, jävlar all in asss haha. Idag mår jag som jag förtjänar, har varit på långpromenad i skogen med pappa och teddy idag, så himla mysigt i snön. Sen lagade vi mat och han spelade gitarr. Helt död men måste få krafter till kvällen, blir trevligheter hos Elvira ikväll hihi. :)

RSS 2.0