AUGUSTIFESTIVAL

Nu drar tjejerna och jag in till augustifestivalen i stan för mys.
SARA


WORKLUNCH

Precis varit nere på stan här i Linköping och ätit lunch på en uteservering i solen. SÅ FINT VÄDER IDAG! Var på banken och i lite affärer med mamma med och nu är vi uppe på kontoret igen! :)
SARA


TORSDAG

Ytterligare mer jobb inne på 8de dagen irad, sitter på kontoret nu :)
SARA


ÖLAND x3

 
Varit på Öland tre gånger i sommar, åkt båt över som vi bott i, solat, badat, ätit gott, festat, afterbeach och utgång på Sommarstrand nattklubb (fetaste nattklubben), hotellfrukost och grillkvällar. Jaaaa jag bara älskar Öland!! Kom hem senast för en vecka sen! :D
SARA
 

Onsdag

 

Igår blev det en kvälls pw med jessica! Sen köpte vi morötter, gurka, mango och dipp för myskväll med film och sleepover hihi :) vi var uppe tidigt idag för en löprunda, så sjukligt skönt att gå upp tidigt ju. Sen en dusch och frulle så sitter jag på kontoret och jobbar nu, även lillebror är med idag :)
SARA


Office

Måste bara säga att mitt liv äger, jag har nytt jobb som revisorassistent på heltid i Linköping som jag bara älskar !!!! Är så glad och idag är det en vecka kvar tills vi åker till Magaluf, de ni! Ihhhhh❤ bild från grillkväll igår och mot jobbet idag.
SARA


RSS 2.0