härlig går- dag!

Godmorgon bloggläsare!
Jag och Sara har precis kommit hem ifrån Party (Patrik). Gårkvällen var mer än nice med rostbiff, potatissallad, melon, godis och massa annat. Och självklart massvis av Alkohol!  Jag tog även ett bad, med min o-vattentäta klocka med strass :) hahaha. Men den överlevde! PUMBAA, fan vad snygg jag var där med mina rosa underwears and brown sexy body.. haha.
Idag blir det troligtvis att åka in till stan och köpa underkläder jag redan har lagt undan & äta sushi. Mums! Det har öppnat något nytt ställe i Norrköping så det blir att utforska!
När jag kom in till Stan häromdagen köpte vi pizza, massa chips & godis. Igår åt vi massa och idag blir det massa. Jag och sara har pratat seriöst om vi ska starta en matblogg.. haha. Det känns som de e en stor del av det vi gör- Äter ute!
Sara & Jag (Evelina)

Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0