livet är inte en dans på rosor





Bild 1 och 2: bild från imorse där ni även ser min nya vinter jacka från Carlings 899 kr. Bild 3: coola de är.  Bild från ikväll när vi 8 fina vänner från de gamla gänget såg på bio, Saw 3D. på bilden från vänster: benjamin, eve, matilda, jesper, carro, basse, crille.

Idag är det onsdag, idag hade jag ett serveringsprov, idag var jag och en tjej i klassen nere i resturangen i några timmar och fick sluta 2. fick servera gästerna osv. det kunde dra åt helvete för kände ingen men de fixa sig till slut. ville mest dö och gråta ( haha sant ). var sjuk när denna lektion hölls så var så illa tvungen. inte en glad tjej. Men blev så mycket gladare när jag mötte upp eve och carro på stan. vi satt på coffee fiket ett tag sen drog vi till comvux och blabla. sedan mötte vi tre upp benjamin så gick vi och fika på coffee house igen, matilda och basse kom efter ett tag. sen kom crille och jesper så gick vi allihop och såg på bion. sjukt najs time hade vi allihop. crille och jesper följde med hem hit nu. inväntar PH. puss
/ S A R A

Hottemptations Kommentarer
Postat av: Feliccia

Skulle du kunna visa någon bättre bild på jackan, den ser skit fin ut! :)

2010-11-11 @ 14:16:38
URL: http://feliccia.webblogg.se/

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0