Nyheter här, läs!!

Vi tre tjejer här på Hottemptations (Sara,Matilda och Evelina) har bett om att få hjälp med ändring här på bloggen.
Allt är så rörigt och vi är absolut inte nöjda med design osv, har bett om hjälp men det verkar aldrig bli klart?
Skulle vara tacksam om ni ville maila till oss om ni är intresserade att hjälpa oss med header/design
Adda och maila [email protected] , GLÖM INTE NI MÅSTE ADDA INNAN NI MAILAR!!


Vi vann somsagt ett pris hos Paow men det har vi inte fått än .. Vi har fått instruktioner och info , svarade på lite frågor men det verkar ha blivit nått fel igen efersom det snart är 3 mån sedan, Om allting går som det ska nu så kommer våran blogg flyttas från den hära jävla sajten blogg.se (ursäkta svordom men det var rätta ordet)
till wordpress. Namnbyte kommer ske och som beräknat kommer våran sida heta TESZES.se . Vi är inte så nöjda med det namnvalet men gissa gärna vad det står för haha ;)


Nya kategorier har gjorts
nu tex, 1"our unique outfis" och 2"fashions"  finns i spalten till höger. Nr 1 kommer innehålla Nya fäscha outfits på oss och något vi har stylat ihop själva med mycket tips och åsikter. Nr 2 kommer innehålla modetips om bland annat vardag och senaste nytt om kändisar, galor och ja nästan allt som håller sig till mode , hope you like it :)


Vi får nya läsare varje dag som klickar in här hos oss sen förra veckan, statistiken går uppåt varje dag och börjar likna den i somras . Jättekul tycker vi eftersom vi verkligen fösöker fixa våra liv i rader till er och tycker ni är jätte söta som vågar kommentera våra inlägg , KOM IGEN LÄSARE er kommentar kan ju göra ändring och vi gillar er som vågar, just go for it!♥
Puss från/ HOttemptations


Hottemptations Kommentarer
Postat av: Anonym

man ser att ni ritat dit sista nollorna själva ;) lite failure där va. nollorna är mycket mindre än dom andra siffrorna och på 2160 så sitter nollan på strecket men inte någon annanstans. shame on you =)

2010-02-18 @ 06:51:15

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0