Matilda Svarar...

julia om A trinket in form of crosses and chains:
vart är den köpt och vad kostade den? :D

12 Januari, 19:29  
 
Hej Julia! Såg även att det var mer som frågat om detta! jag köpte mitt fina örhänge på Citylife i Norrköping för bara 79 spänn! Vill verkligen tipsa er om deras smycken. :)
   
 
   
       
Anonym om vi har blivit kastade som tärningar mellan er, år efter år.:
men herregud, oj vad ni är coola för att ni röker. snarare jävligt löjliga som inte är tillräckligt starka människor att säga emot och måste va som alla andra

Hihi rolig människa :) ännu roligare och BRA är att vi faktist är nästan dom ända som röker av våra tjejkompisar och jag tycker dom är duktiga som står emot det! vem skulle inte va?



11 Januari, 11:35  
Jennifer Capdevila ([email protected]) om i januari börjar året:
Vad använder ni för typsnitt i bloggen? alltså typ tahoma, arial eller så? :)
Hej Jennifer! Antar att du menar typsnittet i inläggen? Ärligt så vet jag inte, har försökt byta till "courier new" men det vill sig bara inte funka...Det står att vi har det men det har vi sannerligen inte! Skulle kunna tänka mig att vi har "verdana" eller tahoma.  :)



10 Januari, 23:27  
Anonym om Torsdag kväll!:
vafan har ni gjort med era ögonbryn?

Ja vad har vi inte gjort?



10 Januari, 13:16  
Anonym om the mode king:
Kan inte ni skriva vilka bloggar ni följer,
Och en topplista på de bästa filmer ni vet?:)
Gillar eran blogg:)

Haleu! Finns många bloggar att rabbla om jag ska ta upp bekanta, så skriver de jag diggar absolutli mest istället: www.angelicablick.se och www.lisaplace.devote.se och www.stylebykling.tv4.se! Tycker ju även mycket om att läsa vad som händer runt i våra trakter so keep it up girlsl
Filmer jadu.. The notebook, A walk to remember, Dear John, The last song och Step up filmerna funkar alltid! ( Bröderna Karlsson, Twilight-filmerna, Charlie st Cloud är med jäkligt bra! / Sara ) Även greveholm he he.. Sen är jag även ett stort fan av Sex and the City. Åh tack, Lika glada varje gång vi hör det! :)




09 Januari, 20:53  
emma om and you can tell everybody, this is your song.:
var har du köpt din fina klocka? den vita stora ?:)
Hej emma! Letade i inlägget du kommentera men hittade ingen klocka på bild där :o


07 Januari, 12:39  
   
 
lina :) om Ut och äta grekiskt nu!:
hej :)
tycker er blogg är jätterolig att läsa, kul att läsa om fester & se alla snygga outfit-bilder!
men ja saknar alla gamla roliga inlägg som ni hade i början när ja börja läsa er blogg, t.ex. videobloggar, hiss & diss, & speciellt mode-inlägg! skulle va jättekul om ni kunde göra lite fler mode-inlägg me kläder som ni kanske hissar o dissar o visar kläder från olika sidor som man kan skicka efter på, för man får så sjukt mycke inspiration av det o det är jättekul att läsa om såntå. visst finns det massa modebloggar man kan kolla på, men ja tycker er stil är så härlig o de är så roligt att kolla efter mode på många olika bloggar o plocka ihop o få inspiration från massa olika ställen till sin egen stil liksom om ni fattar va ja menar? =)
bara ett litet tips/önskemål :) annars så tycker ja ni verkar va jättehärliga tjejer! kram :D

Hej Lina och Tack så himlahimlahimla mycket för dina fina ord!!
Tyvärr kan jag inte glädja dig med kanske när jag säger att när vi starta den hära bloggen var vi i en väldig fjortistid och med tiden nu har vi släppt det mesta av det där hoppas jag! Men kan nog glädja dig med att i år ska vi satsa ännu mer på mode inriktning så mycket kommer göras om! De senaste månaderna har vi inte ägnat mycket tid alls åt att skriva och utmärka oss här men har fått en liten sparkle tillbaks, har dock jämt dåligt med tid ... men ska bli bättring!
Tack för tipsen, tycker det är jätte kul att höra sånt här! KRAM :)




Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0