i just haven't met you yet

vaknade till tråkigaste vädret idag, håller ni inte med. det har trotsallt försvunnit ganska mycket snö och man har nästan behövt köpa nya vår- brillor för att stå ut soldagarna, men icke.. idag bajsade gud ut sin vita gojja igen! 


haft migrän 2 dagar nu & de e nog pågrund av vädret, sjukt jobbigt. Jag som bokade biobiljetter till ''hur många lingon finns det i världen?'' den verkar vara jättemysig tycker jag.  har dåligt med bilder faktiskt speciellt när jag spenderat dagarna mest inne, dåligt väder- dåligt ljus- dåliga bilder!


Ser fram emot sommaren, speciellt när jag kollade arkiven - juni, juli, augusti. Fööckk vad snygga twinis e med sina cleana bilder & outfits.

Nu ska jag burra ner mig med Benjamin i sängen framför en film, ser fram emot morgondagen- veckans bästa dag enligt mig!

kramisar


inspiration from weheartit


Evelina


Hottemptations Kommentarer
Postat av: Anonym

till evelina : hej! skulle du kunna berätta hur du gick ner så mycket i vikt? :) snälla

tack för en SKIT bra blogg!

2011-03-19 @ 18:45:22
Postat av: Anonym

till evelina : hej! skulle du kunna berätta hur du gick ner så mycket i vikt? :) snälla

tack för en SKIT bra blogg!

2011-03-19 @ 18:45:30

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0