Blondinbellas bloppis idag!






Bild 1: Jag, Milla, Bella och Matilda. Bild 2: Matilda och Bella. Bild 3: Malin och Bellas vän Emma. Bild 4: Jag, Milla och Matilda på stan. Bild 5: Jag, Malin och Milla går vid Filippa K osv butiker!

Bilder från idag (söndag). Förlåt för så dålig uppis men har inte haft tiden. igår så gick vi hela dagen på stan med shopping, sedan åkte vi hem och fixade oss där malin och elin var med. blev två glas rött sedan ner på stan och åt på sushi restaurang alla fem. var gott, jätte trevligt och roligt! sedan drog vi oss ner till gamla stan och hamna på en gayklubb. HAHAH. årets bästa dessutom! blev en cider och gaytalk. sjukt kul! in på natten slockna vi i lägenheten dödströtta. Idag tog vi oss in till stan vid lunchtid sedan åkte vi till Blondinbellas bloppis. Köpte en pälsväst av henne faktist. Var kul att se henne och ta kort och prata litelite. hon är verkligen som i tv och jättesnäll! Blev sjukt mycket text nu. berättar mer imorgon och med bilder. Ligger i sängen nu och kom hem för någon timma sedan. Har haft en jätterolig och lyckad helg i Stockholm. Imorgon är det tidig uppgång till skolan..suck! men taack tjejer. bästaa  <3

Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0