om du är full så är jag fullare

Hej !

Jag är hemma nu , jesper , sara , sanna , timmy och en full crille joinar mig vid tvn . huhu!
Idag efter "gräddnos 100514" och "när jag ringer jens" så har jag varit istan och fikat med mina sötbollar bella och jessica . Mycket prat och de roliga är att vi aldrig kan hålla klaffen ♥ Efter det var bellisen och jag hos mig for a while sen mötte vi upp katten i blacka och vidare till att träffa jerre gänget . Vi drog till jerre och det vart en cpad kväll , aya sånt händer.. Men jag kan hitta mycket kul i kvällen med

Nu e vi hemme här somsagt , IMORGON DÅ, jag taggar redan (a) ska bli skit kul men tänker inte förvänta mig för mycket för vi är bäst på att faila . hahha men aw det är bara att skratta åt det .nu ska jag ut och ta en nattcigg och min maga , jaa åh min mage ,. den skriker efter nått gott!!

Natti natti♥

 jag , pelle och bellie tidigt i höstas på vårat läger . hahaha o-m-g! en sådan random bild


Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0