sushiblirdetnu

hej igen, Evelina här!

Jag kom nyss hemifrån stan och sitter på mitt rum och dunkar feeting mjuusic ;) haha. Naerå men jag har precis bytt om och ska ner och äta sushi med mamma. Faktiskt första gången jag ska äta det. Har alltid viljat pröva så varför inte en dag som denna?

Lite senare idag eller i veckan ska jag både göra en rippnings- guide och några bilder / en video på hur jag lockar mitt hår. Många som undrar och jag fick nyss komentarer om det så why not liksom. Vilken locktång det är spelar faktiskt ingen roll utan det är hur man gör det! Så det kommer upp senare.

Jag åkte till stan med basse och träffade sara där. Jag tog en burgare på donken och sara lite käk på chicken kebab. Sen så satte vi oss på coffe house och tog en varsin caffe och snackade minnen från i somras! Gud vad grejer vi gjorde, sjukt.


I bilen påväg till city:)


greencha style


acesoarer


bästa sara!


bästis och jag!


sara och jag


Nu har jag lite brottom. Bloggar sen, puss!
/EVELINA


Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0