SEXSEXSEX

Vad tycker våra läsare om sex egentligen? Nödvändigt eller helt onödigt? Lust/ Kärlek eller smärta? Nästan alla låtar handlar om sex mer eller mindre, även om sångarna inte sjunger det rakt ut så är nästan alla budskap det. Och varför? - Jo för att vi är beroende av det. För sex är väl sexigt och riktigt nice. Något alla ska uppleva på bra sätt!

Sex är nyttigt med, eller vad säger ni?

1. Sex för friskare tänder?
Mannens sperma innehåller både zink och kalcium, ämnen som är kända för att påverka munhygienen positivt. mums hah'? .. nej

2. Vibrerande väg till lycka.
Enligt amerikanska Museum of Sex skapades vibratorn för att lindra kvinnlig hysteri. Den orgasm som maskinen framkallade verkade både avslappnande och lugnande på patienterna. nevermind

3. Ligga sig till en snygg kropp?
Ja, det är fullt möjligt: 30 minuters sex bränner ungefär 200 kalorier. Dock krävs aktiva rörelser ;)

4. Bättre immunförsvar.
Enligt en amerikansk studie gör regelbundet sex ett ökat antal antikroppar, vilket stärker hälsan och gör kroppen mer motståndskraftig.

5. Naturlig smärtlindring.
Tack vare hormonerna oxytocin och endorfinerna, som båda skjuter i höjden vid sex, kan kroppens smärta lindras. Att skylla på huvudvärk är alltså ingen bra idé...

6. Sex stärker självförtroendet.
Bra sex kräver ett bra självförtroende - och ger också självkänslan en skjuts i rätt riktning. En klart uppåtgående spiral värd att haka på alltså!

7. Starkare hjärta.
Äldre personer kanske undviker sex av rädsla för att drabbas av stroke. Men enligt en engelsk studie är oron obefogad. Sex två gånger i veckan halverar risken att drabbas av en hjärtattack med dödlig utgång, jämfört med de män som bara har sex en gång i månaden, menar forskarteamet som följt 914 män och deras hälsovanor under 20 år.

8. Sov sött.

Att du eller din partner somnar snabbt efter myssexet kan tolkas olika. Men faktum är att hormonet oxytocin gör oss sömniga och avslappnade. Tänk på det nästa gång du möts av en snarkning när du tigger en puss!

9. Sex hindrar inkontinens.
Tanken att kissa på sig kan verka absurd för många unga kvinnor. Men faktum är att barnafödande och stillasittande arbete kan påverka bäckenmuskulaturen så att en nysning inte bara lättar på trycket i näsan.

Starka bäckenmuskler ger inte bara bättre hållning och minimerar risken för urinläckage - det ger också bättre sex. Börja öva redan idag med att spänna underlivet som om du skulle avbryta urineringen, håll i tre sekunder - och slappna sedan av. Upprepa så ofta du kan!

10. Regelbundna samlag - regelbunden mens.
Enligt en studie gjord vid Colombia och Stanford Universities har kvinnor med regelbundna sexvanor också mer regelbunden menstruation än kvinnor som är mer sporadiskt aktiva på samma front.

(Källa: sheknows.com)


(inte ny bild)
Jag (evelina) säger ännu en gång, bh/ bikini; whatever?
Nu går ju många omkring i Bh på stan eller med finare ord Bustier.
Så det här är väl inget. bara lite mageHottemptations Kommentarer
Postat av: lina

h o r a + p u s h u p

2010-03-11 @ 20:44:58

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0