en coffehouse trip


Dagens frill- softination va? haha.

God kväll!
Jag har nyss kommit hem ifrån stan, träffade Caroline och tog en ca 3 timmars fika- alltid lika värt! Pratade väldigt mycket om vänner och hur mycket vänner betyder! Det är väldigt viktigt att vara med dem som bara vill ens bästa och som alltid finns där. Och om man tänker efter så vet man nog de innerst inne men har svårt att själv uppfatta det.

Annars så har dagen/ gårnatt varit lugn. Mamma kom hem ifrån stockholm igårkväll med massvis av godis - mumms. Sedan kom det en pojke hit och vi tog det lungt och hade det riktigt mys!  Nu tänkte jag sätta mig framför tv:n eftersom att söndag är bästa -  tv söndag! Finns masssssor av program på KANAL E och yes i love it!

Carro, ha det bäst i Cypern denna vecka! Känns fint att ha en vän som dig som verkligen går att prata med finally, vi har haft våra stunder som alla har men du har blivit en så stark person! Jag bryr mig inte om skitsnack längre, de förekommer bara vid avundssjuka och osäkerhet. Allt tar sin tid och saker kan ta lång tid att inse. Men jag finns alltid där för mina vänner som ligger närmast om hjärtat i alla viktiga situationer! -- Ta vara på de ni verkligen älskar och det som betyder något, för en vacker dag kan allt helt plötsligt försvinna! Och tänk verkligen på vad ni har. De e jätteviktigt!

Kramis / Evelina


Hottemptations Kommentarer
Postat av: caroline

älskar dig och våra fika stunder, känns så skönt att vi kan snacka om allt! vi ses om 3 veckor <3

2010-06-13 @ 21:09:22

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0