now its begin

.. min ''diet'' (EVELINA HÄR)

eller vad ska man säga?  du är vad du äter? ;)

ne jag känner verkligen att jag inte kan äta så mycket som jag gör. vet inte om jag är den enda som känner att jag äter som ett djur just nu? nu ikväll har jag liksom tryckt i mig en banan , en äpple & en klementin? innan det (3 timmar innan kanske) åt jag en stor måltid. & sedan lunchen i skolan? är det inte väldigt mycket eller brukar jag annars äta för lite..? haha. det här känns iallafall to much for me så det blir att trappa ner till mindre mål & försöka skippa att äta något onyttigt när jag får sug efter det!

lite tips!

  • Bättre att hellre äta ofta och lite än sällan och mycket. Kroppen kan tillgodogöra dig mer av näringen och ämnesomsättningen blir högre.
  • Bra att variera din kost, kroppen mår bra av att inte bara få i sig husmanskost varje dag, variera!
  • Om man effektvt vill gå ner i vikt ska du motionera. För om du inte rör på dig så kan kroppen inte förbränna näringen vidare effektivt. Det är därför viktigt att du går ut och går, springer eller motionerar i alla fall en gång per dag. (just nu på vintern är det väldigt svårt dock. det är kallt och vilka skor passar nu? inga! Därför är det aldrig fel att börja tänka på gymkort nu mot våren. Vem vill inte ha en snygg kropp till sommaren?

Frukt är ockå jättebra att äta! visst fruktsocker finns i men det är mycket bättre än sockret som finns i t.ex godis. Om du varje gång vid sockersug tar en frukt kommer snart godissuget försvinna & intaget av det kan minska!ey mr serious, where have u' been?

 


Hottemptations Kommentarer
Postat av: Julían Hernández

Fin blogg !. Ta gärna en titt förbi min :). Kram

2010-01-12 @ 00:35:28
URL: http://jjhg.blogg.se/

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0