Inlagg fran Egypten!


Bild po varan strand vi har her !


Varan pool och nestan hela hotell anleggningen! De har kopcenter och ALLT faktist!

Hej der hemma! Det er Sara som skriver, vi har det jette bra och som ni merker funker inte de tre sista boksteverna (haha) vi kom hit po dagen igar och idag har vi bara solat och levt i paradiset. DET ER SJUKT FINT! har tagit massa bilder redan men glomde kameran inne po matildas och jespers hotellrum. de tar inget legg och vi har all incluse so vi kan dricka hur mycket alkohol och mat osv hur mycket vi vill HAHA. Nu sitter de andra i baren och jag ska dra mig dit med. klockan ligger fore en timma her. Kenns konstigt att ni sitter hemma i kylan bland all snow medans vi har de gott med sommarkleder och sol! Vi hors nar som igen, nu kom Matilda och vi ska fixa oss for kvallen snart! PUSSS FROM SARA OCH MATILDA!

Hottemptations Kommentarer
Postat av: Saras Crille

Saknar dig så himla mkt älskling. Tänker på dig verkligen hela tiden.. Ville bara säga det :) puss, älskar dig! <3

2010-12-19 @ 00:51:13
Postat av: anna

heej sara, vad hette sidan där du och crille kolla på spahotell (stockholm)?

ha det så bra nu gumman ! puss puss <3

2010-12-19 @ 01:32:52
Postat av: Anonym

hej! för att skriva ä och ö kan ni trycka på knappen med två prickar på till höger på tangentbordet. Med dessa symboler på ¨^~, om ni vill ha ett ö, trycker ni bara på den knappen och sedan o. Så blir det ö, och likadant med ä fast du sedan trycker på a. :)hoppas ni har det helt underbart & jag är sjukt avundsjuk :D

2010-12-19 @ 11:11:18
Postat av: ha det bra !

är jesper med er, men inte crille?

2010-12-19 @ 14:26:15
URL: http://:)

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0