om ca 10 min/ evelina

hellu bitches evelina här!

om ca 10 min är det två hela veckor kvar tills jag fyller år! och vad ska jag önska mig dårå? det är the big question .. det finns så sjukt mycket grejer ju .  kläder och pengar är väl det alla önskar sig? och visst det kommer jag också göra, men körkort och grejer börjar närma sig också .. åh fasiken vad svårt!


jag är ialf himla sugen på en fusk päls jacka. (självklart INTE äkta, det är det värsta jag vet btw)en fet klocka ska jag också önska mig. alla mina klockor försvinner på något j*vla vänster? whatever..sedan ska jag önska mig presentkort på typ, monki, bikbok, jc, gina, d & company mm. det är väl de affärerna jag oftast köper kläder i. något jag också skulle vilja ha , är pengar till ett nytt burr. vi får se vad det blir. jag blir nöjd över det mesta , bara jag får en bra dag med glatt folk och några överraskningar!


Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0