john bauer

hej igen !   jag började skolan vid 8.40 . missade dock bussen, så jag va i skolan vid 09.00 ungefär. lektionen va slut 9.40 och sen så hade vi dont drink and drive föreläsningen till halv 12. sedan slutade jag! så nu sitter jag i Thinas skola; John Bauer eller hur det stavas?  thina går hotell & restaurang linjen så alla får egna datorer så jag underhåller mig här medan de har lektion och snackar!

när hon slutar (om ca en timme) så drar vi till stan ,   jag får se när jag åker hem idag men eftersom att det är ifk match så kanske det blir runt 21- 22 eller vid 18. det beror på vad jag vill!

annars mår jag bara bra, är lite hungrig och jag glömde plånboken & kortet hemma så jag har inga pengar med mig. men jag kan nog låna av någon sålänge tror jag!inte visste jag att john bauer även är en känd tecknare i Sverige?

 
den bilden & logan såklart tror jag alla känner igen nästan

puss ifrån mig/ evelina

Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0