låt på huvudet ..

silly boy låten sitter som smort på hjärnan .. haha
.

aya whatever, evelina här ialf! jag ska börja plugga matte, vaknade nyss typ! skolan har varit helt okej, kom dock försent till första lektionen .. italienskan, och det är typ förbjudet? aya, jag fick ig på provet också (n). FAN! nu ska jag plugga som inihelv*te på matte B då jag har slutprov imorgon på hela kursen.  annars så mår jag bra, jag har städat både mitt rum hos mamma & pappa. jag har även fixat iordning garderoben hos mamma så jag har fått lite ordning!

men jag har allt lite ångest, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon på gymnasiefesten.. ÅÅH. jag kan inte köpa något nytt heller då en grabb på eber är skyldig mig en hel del pengar som jag skulle gett till mamma. hon har tagit nästan hela mitt studiebidrag så jag har inga pengar utihuvudtaget ..

synd att en del människor är så jävla fattiga så dom inte kan paya tillbaks pengarna liksom .. haha. aya på ett eller annat sätt lär jag få tillbaks dom!

puss på er alla bloggläsare! / EVELINA ♥

Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0