packning! / EVE




precis klar med min uppsats till imorgon ...


puh* och jag är sjukt trött. jag hade fått 16 sms och 4 missade samtal när jag kollade på mobilen nyss, SYND att jag inte kommer svara tillbaks till en enda fuckers* för jag ska sova! 
 
imorgon blir de skola för min del och vi har sjukt mycke grejer i skolan, till exempel italienska test (massvis med glosor), och sjukt me engelska inlämning plus etik och livsfrågor också. whatever, ingenting som varken intreserar mig eller er så inget mer snack om den saken!

somsagt, klockan ringer tidigt imorgon för jag måste hinna duscha och packa. för jag kommer inte komma hem fören på söndag! väldigt kul slut på veckan kommer jag få eftersom att jag lever mitt liv*

 
snyggt hah' ?




TJARÅ BIATCHES.
vi hörs kanske imorgon, de beror på om jag hinner för min dag är fullpackad! =D


/ EVELINA      





PS .............

BIK BOK har 30% på hela affären till på lördag. hon ifrån butiken smsade mig nyss, glöm inte! mycket ifrån våra garderober på hottemptations består b la av bik bok:s sortiment!







Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0