britney = h o t?



vad tycker ni om Britney Spears nya musikvideo till ''3''? här kommer lite bilder ifrån videon på Britney Spears som har haft mer än ett riktigt hektiskt liv. Britney Spears singel ''3'' blev väldigt snabbt populär och är just nu etta på listan:  Billboard Hot 100. Tidigare har Britney endast legat på listan två gånger. so keep going Britney!













här har ni även musikvideon av ''3''. jag tycker iallafall att hon är riktigt snygg om man tänker på hur snabbt hon kommer tillbaka efter varje skandal? Den här singeln "3" kommer finnas med på den nya skivan som Britney släpper om 5 dagar (alltså den 10 november). skivan heter ''The Singles Collection'' och vi tror att den kommer bli en hit!

hiss eller diss till videon? var det ett bra kap av britney att fortsätta att sjunga ett antal obetydliga texter som folk kopplar till olika saker? först gimme more och sedan denna? vi tycker hon är stark som vågar och gör det hon gör bäst! - att vara en sexig Britney på scen.


/ hottemptations

Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0