alla här / eve




hej hallå! jag åkte till skolan idag till klockan 8 och skrev ett matteprov till ca klockan 9, himla intresant .., får ig troligtvis som de flesta andra också får, för jag kan ju inte vara den ända, eller hur?  jag som är så himla bra! tog en snabbis till stan och köpte godis och sen drog till kimstad och träffade sara&matilda, vi tog bussen hem till farsan och har softat här sen dess.  var nyss ute och väntade på att frallorna i ugnen skulle bli klara. ser det inte gott ut? cheese- ost från mc donalds och allt möjligt, mmh .

de flesta undrar nog vad det är för blogg och jo de är såhär, eftersom att vi inte kommer träffas varje dag så kommer vi blogga hemifrån om vad vi gör om dagarna enskilt. men eftersom att vi är bästa kompisar så träffas vi så ofta så ni kommer inte gå länge innan ni saknat våra gruppbilder!   jo de va väl allt, blir kanske att sova hos sara & matilda ikväll. sara och matilda är förövrigt tvillingar på heltid! denii, ännu mer avundsjuka GRRRRRRRR.

/ feffis (evelina) .

Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0