diss

  • gamla kompisar som man inbillade sig trodde brydde sig

vi satt med sara flera timmar ute och rökte på natten igår och snackade om gamla kompisar. har inte ni kännt det någongång? ''kompisar'' som jättegärna vill ses och festa medmera men de ända dom gör är att utnyttja. det är som när vi har gjort den här bloggen, hur många KOMPISAR som helst säger: hur fan tror ni folk kommer se er efter att ni gjort den här bloggen? ehm vi gör väl hur vi vill, om vi ska skriva så som andra vill att vi ska skriva, och göra så som andra vill att vi ska göra,  hur värt är det då att leva, om man ska leva på andras villkor och leva som alla andra gör?  då kan man lika gärna dö. we does' nt take nothing from no one, we do what we want to do . and we gonna do that til the day we die, if we cant do that . than we just die.

så ni vet, och jag tror ni som har sagt/ känner så om oss vet vilka ni är. vi kommer mer och mer börja visa det här, och visst folk har sagt att vi har blivit drygare mm, men vafan vi mår bättre för att vi säger vad vi tycker. om ni skulle bry er så skulle ni bara lyssna och förstå/ aceptera. inget illa menat men snälla sluta klaga , tro inte att ni är bättre för det är ni inte.
så fuck you guys . älska oss / hata oss whateverrrrr.


Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0