ey mr carter


also inte riktigt kanske men aao, kan inte släppa älsklingen,  om ni inte tycker han ser bra ut så är ni ju sjuuuka. nu är klockan 03:30 och ao jag och sara kollar london ink, vänt på dygnet så de går inte somna såhär längre innan morgonen , helt fel.   men vi ska försöka nu så godnatt på er.   älska oss hata oss,  whateverpuss på er!

Hottemptations Kommentarer
Postat av: Heidi

Älska! <3 :P hihi, ja det är ju sjukt vad man vänder på dygnet är fan inte ett dugg jävla trött, Mina dagar går åt helvete, haha lever för kvällen

Puss.

2009-07-27 @ 04:08:34
URL: http://unknownemergency.blogg.se/
Postat av: maria 16 år och flyttar hemifrån

sv. ttack :D

2009-07-27 @ 08:47:19
URL: http://mariaelisabeths.blogg.se/
Postat av: F R I D A S F O T O - B L O G G ♥

SVAR: tack :)

vad gör du då? :)

2009-07-27 @ 11:27:29
URL: http://fridasfoto.webblogg.se/
Postat av: TOBBE

Godmorgon, sovit gott?

min dag är bra.vädret är bättre men fortfarande ingen sol,förstår inte vart den har tagit vägen :O. skandal. ska göra mig klar och sticka ner mot stan,ska äta på kina :)

vädret är bättre,det är ljust ute. men fortfarande ingen sol :Ohur är det med dig idag?svar: din blogg var riktigt fin. verkligen!!

2009-07-27 @ 12:20:37
URL: http://veteran.blogg.se/

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0