evelina tycker till!

till shoppinglistan :
  • (om ni inte har) locktång! 

sjukt fint med stora härliga lockar till alla outfits.

  • starkt färgade kläder

rosa , grönt, blått, lila, gult jo allt som ni känner för. detta gör att ni får ett extra öga på er på stan ;)

  • vågade kläder

ta gärna på dig magtröjan om du har någon, sjukt snyggt när dom är lite pösig och sitter åt därnere . gärna i något gulligt mönster/ motiv . tummen upp för det verkligen .  våga även fixa frillan och ha olika frisyrer, ta på dig ett par solglasögon och skippa sminket. jätte fresht!
 

att göra

  • jobba och tjäna pengar,

 det kommer du tacka dig själv för efter. kanske är dyngjobbigt för stunden men bättre än att stanna hemma. när du jobbar får du oftast bättre rutiner och känner att du gör något bra jobb & gör något utihuvudtaget!

  • var ute mycket

va ute mycket, på kvällarna , nätterna passa på när vädret & speciellt värmen är som det är. hur mysigt är det inte att sitta ute och grilla på kvällarna medan man tar och dricker ?  helt underbart enligt mig .

  • gör spontana saker

åk överallt där du känner för, om du inte är 18 köp ett busskort som räcker långt och dra bara, ta med dig kläder, pengar och åk dit du känner för. träffa mycket nytt folk och lär känna mycket nytt folk. de här älskar jag . bry dig inte om vad andra säger, gör vad fan du vill!se vad jag fick till nu när jag kom hem från jobbet!   amazing vava?

arbetsdagen har förövrigt varit förj*vlig med hur mycket kunder som helst . oh dele jag höll på att dö , fattar ni ? evelina tyckte till och med att det var jobbigt liksom .. sjukt fel !Hottemptations Kommentarer
Postat av: linda

ni är fräna tycker jag , fortsätt så! :D

2009-07-09 @ 16:57:54
URL: http://linda.blogg.se/
Postat av: evelina

sv: iknow, klart vi är fräna heh [:

2009-07-10 @ 01:51:35
URL: http://hottemptations.blogg.se/
Postat av: Sara salomon (:

sjukt fina äh ni allihoppaa ! <3

2009-07-11 @ 01:47:11

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0