att lägga in youtube inlägg.

släpper ett inlägg innan vi springer till bussen,

när man ska lägga in youtube inlägg ska man fokusera på HTML ikonen bredvid den ikonen man trycker på när man lägger in bilder. sedan så ska du ju välja youtube inlägg och då kopierar du den såkallade EMBED koden som står till höger om youtube inlägget .  nu när du har kopierat den koded trycker du på HTML och sen klistrar in den där.    obs!  om du vill ha text innan youtube inlägget så skriv det innan du klistrar in EMBED koden i HTML läget.

nu när du har klistrat in koded i html läget så har du youtube klippet med både bild och ljud. om du endast vill ha ljudet (also inte själva musikvideon/ bild videon mm ) så ändrar du high ''siffrorna'' till 25 2 ställen. till sist trycker du på uppdatera längst ner och vipps så har du ett youtube inlägg på din blogg!

svårare än så blir det inte :)tack från mig, skriv om det är något ni inte förstår!

/  barbie evelina   .      PUSSSSSSSS

Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail (bloggens-svar@hotmail.com) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0