godmorgon gulliga läsare

klockan är 15:49 och vi alla gick nyss upp typ, caroline, basse och jesper och jag sov hos sara och matilda .  dagarna har varit så himla sjuka därför bloggandet har gott segt, i förrgår skulle vi åka moppe ifrån kimstad till åby (mela) vi började åka 20:30 och vi va framme 01:30. bensinen tog slut så vi stannade för att tanka i klockaretorpet , klart vi tankade i fel tank (oljetanken). men moppen har fortfarande inte gått sönder, så tummen upp för den. via stan åkte vi sedan för att ta oss till åby och då stoppa polisen oss så vi fick snacka med dom ett j*vla bra tag.

väl uppe i mela med danne erik och thina va jättebra . även om vi blev utslängda hihi.
igår tog vi moppen ifrån mela och till stan för att i skulle på fest , festen sket sig totalt så vi åkte in till stan igen med moppen. matilda va så himla full så matilda, jesper och caroline tog moppen hem.

basse jag och sara va ute i 4 timmar till klockan 05:00 för att ta bussen eftersom att vi inte hade moppen kvar HAHA. vi reklama ialf tidningar över hela stan så nu vet väl alla vilka vi tre är iallafall.
bilder kommer fuckeerss :)

pusspuss/ evelajnaah .

Hottemptations Kommentarer
Postat av: basse

haha sjuk jävla natt :P

2009-08-13 @ 21:22:04
Postat av: evelina

sv till basse: joovars

2009-08-13 @ 22:08:48
URL: http://hottemptations.blogg.se/

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0