accessoarer


Bild från i fredags. Fjäderring - gina, Dödskallering - glitter (fått av min älskling), Lilla gröna ringen och den stora dödskelleringen - Spanien, Stora gröna ringen - Tyskland. Ljusbrun "mobilhållare" - Monki (fått av matilda i julklapp).

Har varit hemma hela dagen, Milla kom på eftermiddagen så har vi druckit kaffe och chillat. Vi har bl.a gjort en video och spelat in svar på frågor ni ställt (haha) . Kommer in snart. Jessica och Bella kom efter ett tag så har det blivit prat mm. Milla åkte hem för någon timma eller två sedan. Jag har tagit mig en dusch och sitter just nu i soffan med bella, jessica och matilda. Alla sitter med en varsin data, popcorn och läsk! Vi fyra tar en sleepover inatt som vi uppskattar. myyys hiihi. Matilda har dock skola imorgon men inte vi. LEDIGAA!


Hottemptations Kommentarer
Postat av: Anonym

http://uflookinggood.blogg.se/ - checka!

2011-01-19 @ 08:56:43

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0